- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
letepem
aktív tag
válasz
Dark KillerX #47916 üzenetére
Pedig kb 15-20% oc van azon a hatezresen
-
letepem
aktív tag
válasz
nomad138 #47583 üzenetére
Ne itt érdeklődj! Meg lehet oldani a lap bios frissítését máshogyan is, de azt mondjuk egy alaplap topicba írd le,mert itt kevesebben foglalkoznak ilyesmivel!
Írd le PONTOSAN mit tettél, hogyan, miként, a körülményeket, majd kérj pontos instrukciót!
Írd le, hogy nem vagy nagy szaki, csak próbálkoztál és nem állt melléd a kezdők szerencséje!Amúgy nem tudom, hogy egy félrekattintásnál, hogy tudtál rosszul flashelni ?
Mikor? Szokott lenni egy messagebox: Igen,Nem,Talán
-
letepem
aktív tag
válasz
katt777 #47329 üzenetére
Ha így is van ahogy mondod akkor ez megint a gyártók tehetnek hiszen a gpu-n kívül az Amd mást nem ad. Mondjuk nekem eddig nem volt semmi gondom egyik radeonommal sem, ellenben nv 3-ból 2 behalt.
Többsége a hibáknak user error vagy lehet a intel féle driver rendszer miatt van amiről Abu is beszélt: intel drivert kell felraknod hogy az nv es az amd driverei is jól mukodjenek mert azok oldjak meg az atkapcsolos rutint.
Mondjuk kivancsi lennek mekkora a hibaszazalek amd+radeon konfig eseten! -
letepem
aktív tag
Sziasztok!
Van egy HiS 7870 2Gb IceQ X Turbo-m (alap 1100/1200 mindezt 1218 mV mellett).
Esetleg mit kellene finomhangolnom, hogy a fogyasztás se szálljon el és egy kis teljesítményt is nyerjek?
(persze ez csak kívánsiság, mivel a teljesítményével meg vagyok elégedve)
Gondolom a memóriát kellene emelgetni mert a GPU így is válogatott típus és húzott! -
letepem
aktív tag
Akkor jelentem hogy nalam jo a ZC 7870-nel
sovany vigasz!
-
letepem
aktív tag
-
-
letepem
aktív tag
Nem tudom, hogy te ezt hogy idezted elo! Nekem volt 4850-em legacy driver win 8 tokeletesen felebredt majd volt egy 5870 vagy 50 nem tidom pontosan. Az is felebredt semmi hiba 12.xes driverrel. Tobbek kozott kidobom tvre is a kepet ha kell... Most van egy 7870-em (13.12) His gyartasu es eddig a ket honap soran egyszer sem "maradt standbyban" a monitor ! Lehet en vagyok csak szerencses! Zero eddig prima!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós kamerák
- Motoros topic
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- ASUS RTX 3070 8GB GDDR6 ROG STRIX Eladó!
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Asus ProArt RTX-4060 OC 8GB (PROART-RTX4060-O8G)
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest