- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magyarított Android alkalmazások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dany007
veterán
válasz
Flashget #44038 üzenetére
De annál azért brutálabb.
picit.
A kártya pont 40mm vastag. Épphogy befér elé egy másik kártya. Nálam egy hangkártya van előtte, a 3. slotban.A hűtést meg nem tudom. =/ Annyi biztos, hogy idle nincs hangja. Semmi különbséget nem vettem észre a dVGA nélküli és az Asus-os házam hangja között.
Terhelés alatt meg nem tudom, mert kb 10 méterre ülök a géptől és fejhallgató van rajtam mikor játszok.Viszont múltkor csináltam egy stressztesztet. De most nem ugrik be mi lett az eredménye.
Itt van valahol a topikban. Asszem 1600rmp volt a max és 64-65 fok a max. De ez "csak" Aida64-es teszt volt. Furmarknak nem látom értelmét így azzal nem kínzom a gépem.
@mexel:
Mindegyik sípol / cicereg magas fps tartományokban. Nekem is az Asus.
-
Ramses07
Modder
válasz
Flashget #43867 üzenetére
Tudom, de elvileg az SKU szám szerint ez nem az a széria. Egy vga-kat javító ember tanácsolta a jobb hűtőt és minőségi pasztázást..
Levettem az órajelet 950 Mhz-re és a ventit manuálisra raktam 50%-ra, így működik rendesen a kártya... Ki tudja meddig, de szerzek rá egy jó hűtőt. Meg driver bug-ot emlegetett még ennél a szériánál.. -
jeni
félisten
válasz
Flashget #43610 üzenetére
Nálam az MSi 270X 2GB gaming csinálta a Flickering dolgot sima használat alatt. Amd frissítéssel azóta ezt már nem látni,legalábbis azóta nem vettem észre.
-
marquuard
veterán
válasz
Flashget #43586 üzenetére
Szia.
Nekem Gigabyte R9 270X van. Sokan azt mondják, hogy selejt a hűtése és olcsó az anyaghasználata, de nekem más a véleményem. Tapasztalatból mondom, hogy semmivel sem rosszabb, mint a többi kártya. Az oké, hogy csak 2-2 hővezető cső megy 1-1 irányba, de kárpótolja a 3. ventilátor. Ha nem akarsz naponta órákat szórakozni különféle terhelésteszttel, akkor jó választás. Nekem esddig maximum 65fokot sikerült elérnem Crysis 3 alatt, minden más tavalyi játék alatt 50-55fokkal megy a kártya. Persze Crysis 3 alatt úgy lett 65fok, hogy előtte húztam a kártya órajeleit.
-
jeni
félisten
válasz
Flashget #43586 üzenetére
Ha számít a 3 év gari az Asus esetében ami szerintem számít,mert ha 2 év után romlik el,akkor az értéknövelő,hogy nem kerül pénzbe a javítása. Nem hiszem,hogy a magyar ember megengedheti magának,hogy 2 évente cseréljen karit. A Sapphire a második év után már nem ér sokat. Senki sem venne használtat gari nélkül.
Bár az is igaz a Sapphire több házba jobban befér a mérete alapján,igaz az Asusra páran panaszkodtak a zajos ventije miatt.Érdemes az MSI 270X Gaming 2GB kariját is figyelembe venni.
Gigabyte ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest