- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajzal
őstag
válasz
holapito #46417 üzenetére
Igaz ezek 280X kártyák, de a hűtés a lényeg
"A legcsendesebb kártya címét most is az ASUS érdemelte ki, ami üresjáratban és terhelve is nagyon alacsony zajszintet produkált. Őt az MSI követi, ami nem volt sokkal zajosabb az utóbbinál, és ez a különbség is csak terhelés mellett jött ki. A Gigabyte megoldása üresjáratban még csendben volt, de terhelve nagyon üvöltött, mely szint szerintünk már a zavaró kategóriába tartozik. A Sapphire kártyája hasonlóan viselkedett."
Forrás 3. bekezdés Olvassátok el a kövi oldalon az értékelést is!
-
marquuard
veterán
válasz
holapito #45026 üzenetére
Persze, Giga van. A legendát arra értem, hogy sokan azt mondják, hogy tré anyaghasználat, tré hűtés, és a kedvencem, leesnek a ventik
De az Asus/MSI se hűt jobban, az meg hogy nem fém, hát istenem.. FölöslegesKonfig az adatlapomon, Crysis 3 (high 2x msaa), BF4 ultra, AC4 very high, CoD Ghost Extra (max). Visz ez mindent. 8x MSAA-nál általában elvérzik, némi kompromisszumot kell kötni, de ez az összes R9 270X-re érvényes. De nem fontos a 8x MSAA, az összes játék tökéletesen megy 4x MSAA-val
4GB-al nem lesz több FPS, továbbra is feleslegesnek tartom. Ha lesz 2 monitorod, akkor már kellhet a 4GB, különben felesleges. -
LógaGéza
veterán
válasz
holapito #45026 üzenetére
Nekem is BestBuy volt a Gigabyte, megvettem délelőtt, és délután már jó 5ezerrel drágább volt. Abszolút semmi bajom nincs vele, és meglepő volt, hogy az Adobe CC termékcsomag mindenféle mókolás nélkül tökéletesen támogatja.
Hangját nem hallom, bár nem is terheltem még annyira, meg eléggé szigetelt a házam is, teljesitménybe nekem megfelel. De én is feleslegesnek tartom a 4GB-os verziót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming D OC Eladó!
- ASUS TUF Gaming GeForce GTX 1660 Ti OC 6GB GDDR6 192bit
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ASUS GeForce GTX 1070 Ti 8GB GDDR5 256bit
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged