Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- iPhone topik
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- December 17-én érkeznek az új OnePlus készülékek
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajzal
őstag
válasz
holapito
üzenetére
Igaz ezek 280X kártyák, de a hűtés a lényeg
"A legcsendesebb kártya címét most is az ASUS érdemelte ki, ami üresjáratban és terhelve is nagyon alacsony zajszintet produkált. Őt az MSI követi, ami nem volt sokkal zajosabb az utóbbinál, és ez a különbség is csak terhelés mellett jött ki. A Gigabyte megoldása üresjáratban még csendben volt, de terhelve nagyon üvöltött, mely szint szerintünk már a zavaró kategóriába tartozik. A Sapphire kártyája hasonlóan viselkedett."
Forrás 3. bekezdés Olvassátok el a kövi oldalon az értékelést is!
-
marquuard
veterán
válasz
holapito
üzenetére
Persze, Giga van. A legendát arra értem, hogy sokan azt mondják, hogy tré anyaghasználat, tré hűtés, és a kedvencem, leesnek a ventik

De az Asus/MSI se hűt jobban, az meg hogy nem fém, hát istenem.. Fölösleges
Konfig az adatlapomon, Crysis 3 (high 2x msaa), BF4 ultra, AC4 very high, CoD Ghost Extra (max). Visz ez mindent. 8x MSAA-nál általában elvérzik, némi kompromisszumot kell kötni, de ez az összes R9 270X-re érvényes. De nem fontos a 8x MSAA, az összes játék tökéletesen megy 4x MSAA-val

4GB-al nem lesz több FPS, továbbra is feleslegesnek tartom. Ha lesz 2 monitorod, akkor már kellhet a 4GB, különben felesleges. -
LógaGéza
veterán
válasz
holapito
üzenetére
Nekem is BestBuy volt a Gigabyte, megvettem délelőtt, és délután már jó 5ezerrel drágább volt. Abszolút semmi bajom nincs vele, és meglepő volt, hogy az Adobe CC termékcsomag mindenféle mókolás nélkül tökéletesen támogatja.
Hangját nem hallom, bár nem is terheltem még annyira, meg eléggé szigetelt a házam is, teljesitménybe nekem megfelel. De én is feleslegesnek tartom a 4GB-os verziót.
Új hozzászólás Aktív témák
- UPDATE 11.13. HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-13. gen gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

(abban a jelenteben legalabb is, ahol kiprobaltam).