Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Picturemaker #53063 üzenetére
Tévedés. Van több jó is, persze, azokba sem kell hülyeségeket beállítani
, de ez totál off.
-
Barathrum
tag
válasz
Picturemaker #52121 üzenetére
Köszönöm a segítséget, akkor ezek szerint úgy jó a kártya, ahogy van, nem kell cseszegetni :-)
-
Steve198310
őstag
válasz
Picturemaker #52101 üzenetére
Ja-ja ez az
-
makoss
veterán
válasz
Picturemaker #52088 üzenetére
Amúgy ezen agyaltam én is, jó lesz-e, jó döntés-e ha újat tennék fel?
Érdekes, nállam is a 13.9 van fent! -
makoss
veterán
válasz
Picturemaker #52085 üzenetére
A videókártya frissítéséhez tudnál segíteni?
Mert kerestem a neten, volt infó, hogy az eszközkezelő szerinti frissítés megfelelő az jó, de ez a driver közel 1 éves!
Fent van a Driver Booster Pro progi is, de a szerint is tökéletes a drájver -
makoss
veterán
válasz
Picturemaker #52085 üzenetére
Háát ez nekem kínai, majd megkérem az egyik ismerősöm, csináljon vele valamit
Azért köszi az infót! -
makoss
veterán
válasz
Picturemaker #52080 üzenetére
Az ismeretlen eszköznél nem ír ki semmit mihez kapcsolódik, nem tudom mihez kell az
-
makoss
veterán
válasz
Picturemaker #52078 üzenetére
ok, köszi!
-
makoss
veterán
válasz
Picturemaker #52075 üzenetére
nem telepítettem újra a Valley-t -
makoss
veterán
válasz
Picturemaker #52075 üzenetére
Az eszközkezelőből mi kell pontosan?
Nem értek ehhez, bocs -
makoss
veterán
válasz
Picturemaker #52057 üzenetére
Ez van, de nem tudom e 2 hogy függ össze
-
makoss
veterán
válasz
Picturemaker #52057 üzenetére
Hol kell ezt megnézni?
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Picturemaker #51820 üzenetére
igen?! na ezt meglesem, lehet nekem is van ilyen opció...
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Picturemaker #51818 üzenetére
az inteles dolog miatt, igaz?!
-
Picturemaker
őstag
válasz
Picturemaker #51816 üzenetére
Kérdés stornó, sikerült megtalálni a választ.
-
törölt tag
válasz
Picturemaker #51639 üzenetére
-
belinho
senior tag
válasz
Picturemaker #51634 üzenetére
Az egész az adott programtól függ! Vannak olyan programok, amik szeretik a sávszélt, és olyankor persze ki is jön a gyorsabb ram előnye, így azonos gpu órajeleken nyilván gyorsabb lesz az, amelyik gyorsabb rammal van szerelve.
Persze ez is helyzettől függ, nézd meg a ph-s tesztet, bár itt mondjuk a 270X már eleve magasabb gpu órajellel rendelkezik. Ahol a 7870-el lemegy a min fps 22-re, ott a 270X-el lesz 24fps, szóval még akkor is 30alatt leszel, tehát hiába a magasabb ram órajel. Ha meg 7870 esetén a min fps 42, ott a 270x-el lesz 48, vagy 31 vs 32 játéktól függően,de azonos órajelen kellene nézni, mert úgy lenne a tiszta. Meg mondjuk a 7870 az eléggé határeset, meg azonos órajeleken a 7850 nem sokkal marad el a 7870-től, mert azt sem a sávszél fogja vissza, hanem az alacsony gpu órajel.
De ahogy te is írtad a tuning a legtöbb esetben minimális pluszt ad. Én is inkább a beállításokkal játszok, mert látványilag alig, viszont teljesítményben sokkal többet nyerhetek.
Persze ha kihegyezzük, ahogy katt777, hogy pont ezzel van meg a 30fps,ezzel én is egyet értek, de ez egy egyedi speciális helyzet, az esetek többségében meg nem ér semmit, mert van ahol még ezzel sincs meg a 30fps, meg játéktól és beállítástól függ az egész. -
kona005
senior tag
válasz
Picturemaker #50680 üzenetére
Igen arra
Volt már 7870-em de ott többre emlékeztem... Valamint az a VRM 255 fok?
-
bozont
veterán
válasz
Picturemaker #48567 üzenetére
És mi tart vissza hogy kipróbáld? A 7790-nek már sok kicsit, de ezen nem lepődök meg. Mondjuk olyan mintha a physx is be lenne kapcsolva, mert néha elég nagy droppok, megakadások vannak amit inkább akkor láttam amikor cpu-n próbáltam futtatni azt. Most öcsi éppen játszik, de lefuttatom az ő gépén is, Phneom 2 X4+ MSI 270 Gaming.
-
Dark KillerX
addikt
válasz
Picturemaker #48567 üzenetére
Sztem bőven futna,de egyébként ez még amúgy is egy eléggé optimalizálatlan kód,szóval vannak még benne tartalékok
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Picturemaker #47599 üzenetére
nálam a második kártyával ezt megoldja úgy, hogy leterheli az első kártyát
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Picturemaker #47387 üzenetére
igen, csak azért hoztam fel, mert vannak, kik lehurrogják az FX-eket (is... )... (lehet jogosan, ezt nem tudhatom. de pl nálam hozta azt, amit elvárok tőle. )
(#47386) Grave444
igen 8 szál + CF...mire a The Division kijön, nV-re váltok... SLi vagy single.. ezt még nem tudom ,de... idén váltani szeretnék
-
kungzi
veterán
válasz
Picturemaker #46636 üzenetére
köszi, siker
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
Picturemaker #46572 üzenetére
Zsohi
500w-os chieftec iarena , de ha egyszer elindul akkor megy ,ha táp baja lenne,akkor nem kellene játék vagy benchmark közben fagynia ?! vagy valamilyen rendellenességet nem kellene hogy mutasson?!
most is kikapcsoltam 10 percre ,de biztos kikapcsoltam 5x mire elindult ,szokásos hibakeresésen piros led a VGA mellett az alaplapon ,de fentebb írtam hogy egy régi vga-val nincs gond ..de az is igaz hogy annak nme kell plusz tápcsati sőt elég volt amit az alaplapból felvesz..,na de akkor sem értem hogy mikor elindul akkor semmi gond ..itt egy videó ezen jól látszik és ilyenkor viszont csak a ventik pörögnek de nem is kapcsol be a monitor .ugyan ez ha restartolok van mikor elindul van mikor nem!Tudom nem a legjobb minőség ,de jobb mint semmi talán ..Zigi köszönöm ,hát egyenlőre várok ,bár sajnos még mindig nem tudom mi okozza ezt a gondot.,de szerintem nem az alaplap..mert akkor a régi kártyával is gond lett volna
babicsbalu hát kéznél vagyis másik gépbe is chieftec van de az 450W-os ..
mondjuk jó lenne legalább tudni mi okozza ,mert most csak úgy nem akarok egy tápot venni ,hogy "na lehet az volt a baja "
-
kona005
senior tag
válasz
Picturemaker #46057 üzenetére
Sajnos se másik tápom nincs, és a közelben senkinek a gépébe nem tudom beletenni
Első héten még semmi gond nem volt vele, most meg elkezdett szarozni.
Játék alatt semmi, csak első indításnál valamiért nem akar képet adni, reset-re meg megjavul.
Kicsit idegesít
(#46060) Dark KillerX: Oké, nézem
-
F e Z o
veterán
válasz
Picturemaker #46057 üzenetére
Vagy a kariját egy másik konfigban.
-
katt777
félisten
válasz
Picturemaker #46026 üzenetére
Én tettem föl anno, de ha nem felejtem el, majd ránézek este, és elhozom holnap.
Sondi1986: Nem attól van, 14.1-gyel is csinálja, ha kevés a fesz a procinak, nálam az megoldotta, ha emeltem kicsit.
EnterR: Nálam spec nincs ilyen hiba.
bombibmw: AMD drivereknél mindennapos, hogy egy konfigon gond nélkül mennek, másikon meg nem. persze az is elképzelhető, hogy tuningolva van a VGA, és valamilyen "optimalizálásra" érzékeny, azaz nem stabil a tuning, csak eddig annak tűnt.
-
katt777
félisten
válasz
Picturemaker #45985 üzenetére
Mi a bajod a 13.12-vel? Azért kérdem, mert én aztán minden meghajtóból ki tudom hozni a bugot, de abból nem sikerült.
(Vagy nem kerestem eléggé?
)
-
Sondi1986
addikt
válasz
Picturemaker #45982 üzenetére
BF4-ben ki próbáltam mantlet, szerintem simább lett. Igaz még játszanom kellene többet vele.
-
Apollo_21
addikt
válasz
Picturemaker #45935 üzenetére
A fesz valszeg az emelt 2d órajeltől zavarodott meg..vagy ilyesmi.
Hőkofügyileg mindkettő tökéletes nemgáz..csak ha megizzad egy bf4 alatt vagy hasonló, akkor igen gáz h a vrm alulról kopog a 90nek míg a gpu még akkor kezd csak meleg lenni.Elleszek én ezzel, de nyugodtabb volnék ha közelebb lennének az értékek, esetleg allulfeszelem nemsoká, talán az segít.
Bár bebordáztam hétvégén, az segített, felére csökkent a különbség, de mint írtam a 4milis borda se fér el a dcu lamellái alatt, tehát kikellett vegyem onnan.R3laX
CSak gpu tweak van fent, mert összevesztek a fordulat állításon
Ha nem emeltem volna még ki..akkor nem a hőfok zavar hanem a 15fok eltérés! -
Apollo_21
addikt
válasz
Picturemaker #45933 üzenetére
Test drive unlimited volt a példa hőfok felhozó alkalmazás a mai napon..a baj? az h cirka 13fok különbség van..legyen 4-5 de ne 14-5...gondolnám épp ésszel azért fizetsz dcuII-ért mert mekkora nagy ász hűtés ala Asus..nekem ne adja be senki h ez normális.
Amikor elöször jeleztem itt h ez nekem nem tetszik akkor már kifejtettem h ha elöbb tudom mint hogy veszem a kártyát, akkor leadom egy tré márkára és dobok rá vmi hűtést, és tudni fogom h az patent amennyire csak lehet.Hozzákapcsolnám a nagyon jól eltalált intel procit a vacak pasztával a kupak alatt..az sem normális de kénytelen vagy elfogadni ha megveszed...na ezmost ugyanilyen kell legyen? nem feltétlen érzem ezt.
-
Apollo_21
addikt
válasz
Picturemaker #45762 üzenetére
... az jójáték lesz
thx
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Picturemaker #45693 üzenetére
-
belinho
senior tag
válasz
Picturemaker #45693 üzenetére
Pontosan, ott van azokon a kis aluminium borda, a másik oldal pont azért olyan meleg! Semmi köze a VRAM-hoz meg a GPU-hoz!
-
Grave_444
nagyúr
válasz
Picturemaker #45689 üzenetére
Nincs igazad, hogy lenne a piros a VRAM borda?
[link]
-
Apollo_21
addikt
válasz
Picturemaker #45634 üzenetére
A thermal pad mehet a gap-pad helyett? vagy nem felcserélhetőek egymással?
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Picturemaker #45637 üzenetére
Én ilyenből öntapadósat használtam, az leesett, gondolom amit felragasztasz, az ott is marad. De épp ezért gap pad nem lenne jobb tényleg?
Alaplapomra én is tervezek majd rakni, oda azzal gondoltam.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Picturemaker #45634 üzenetére
Amik egy idő után lepotyognak, legalábbis aki ilyet használt, az állandóan erre panaszkodott.
-
Apollo_21
addikt
válasz
Picturemaker #45629 üzenetére
gap-paddal a legmegfelelőbb a rögzítés?
-
Apollo_21
addikt
válasz
Picturemaker #45626 üzenetére
Áháá..tehát az általam karikázott elötti kis pöttöm micsodákról beszélünk..az amin más karikon van borda?
-
marquuard
veterán
válasz
Picturemaker #45491 üzenetére
Visszaállítottam, de semmi nem változott.
Nem lehet VGA hiba, az összes játékom ezen kívül jól fut, BF4 single is tökéletes, most újra megnöveltem a feszt és órajelet, ugyanúgy jó, csak a multi rossz.
-
RMZ250
senior tag
válasz
Picturemaker #45229 üzenetére
Csak ez. Vagy szerinted ez VRM. Olvassatok már b+ mielőt jár a szátok vagy a kezetek
: (#45222)
-
hellboy0415
aktív tag
válasz
Picturemaker #45220 üzenetére
Nincsen rajta borda hanem a hűtés alatt egy egybefüggő fekete fémlap ami a ramokon is rajta van. Köszi a képet.
-
Dany007
veterán
válasz
Picturemaker #45135 üzenetére
"mint ahogy számítottam rá."
Ööö miért? Más eredményeket kaptál, mint amiket a tesztekben leírtak? : o
Nemtom, de nekem a 270X pont azokat az eredményeket hozza, mint amiket a tesztekben előzetesen olvastam, láttam. Még úgy is hogy jó gyenge procim van hozzá... -
F e Z o
veterán
válasz
Picturemaker #45132 üzenetére
Ne 3trémarkokból induljunk ki.
-
G.I.JOE
senior tag
válasz
Picturemaker #45056 üzenetére
Ja, értem. Új BIOS-t flashelni, magasabb alapfesszel. Azt egyelőre nem babrálnám, főleg hogy még garis.
-
G.I.JOE
senior tag
válasz
Picturemaker #45054 üzenetére
Levettem mindkettőt 100-zal (1200-1100, 1000-900), de nem lett jobb.
A core voltage-t ne babráljam? Ott mennyit lehet? Most 1219. -
G.I.JOE
senior tag
válasz
Picturemaker #45052 üzenetére
Most adtam el belőle egy 5870-et, azzal jó volt.
PCI-E 100.
Pár napja vettem, de az előző tulajdonosnál nem volt semmi baja. Az lehet hogy csak dx9-ben hibázik? Játékokban miért nincs hiba, ha rossz a vram?
-
Steve198310
őstag
válasz
Picturemaker #44965 üzenetére
Egy 1450-1500 nál biztos észre veszed de amig nem a határon játszol észre sem veszed. Ha birják azt az órajelet.
Na meg cseréld már azt a drivert mert azóta már a sebességük is igen megnőtt driver hatására -
Steve198310
őstag
válasz
Picturemaker #44961 üzenetére
Igazából úgy , hogy nő némi kép az átlag a minimum és a maximum is. Persze én nem tesztekre vettem a karit. Viszont tesztekben nem 690 pont mint a kollégánál hanem 720-730. Játékok alatt is emelkedik 4-5 vagy több FPS ben
(#44963) embe
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Picturemaker #44656 üzenetére
Én spec a harmadik "ilyen nyomj ezt majd azt" scene után uninstalláltam a tomb raidert.
-
DudeHUN
senior tag
válasz
Ha komplexebb pályatervezés kell ne a BF-nél keresd az élményt. Bioschock, Metroid Prime, Far Cry 3...stb. Van jó pár olyan FPS a piacon, ami nem csőben futkosós.
-
válasz
Mai? Már egy jó ideje... Decemberben nyomtam végig a RAGE (2011-ben jelent meg) játékot az id Software-től. Nagyon megragadott, jó a hangulata, egy kis tweakkel meg a FOV 105-re állításával be is lőttem úgy, hogy egész szépen futott, kevés buggal. Mindenkinek ajánlom, aki szereti az FPS-eket. Egy dolog zavart csak: pontosan az, amit ez az ábra mutat: tök jó helyszínek, szép grafikával, és be vagy korlátozva egy bizonyos útvonalra, arról nem lehet letérni, és ez főleg az elején eléggé csalódottá tesz. Mondjuk megszoktam, de ennél a játéknál nagyon kijött. Persze ez érvényes sok már játékra, asszem a Crysis 3 is eléggé lineáris volt, ha jól emlékszem.
Persze ez tök jó, mert nem kell gondolkodni, hogy mit és merre, csak mész előre és nézed a szép grafikát.
(Ez csak vicc, nem tetszik nekem sem ez a lebutítás.)
-
DudeHUN
senior tag
válasz
Picturemaker #44621 üzenetére
Ezt QTE-nek hívják és minden modern akciójáték él vele, mert egy-egy "cutscene" élvezetesebb lehet tőle. Arról nem ez a mechanika tehet, hogy a Dice nem tudja normálisan implementálni.
-
DudeHUN
senior tag
válasz
Picturemaker #44617 üzenetére
Ebben semmi konzolos bohóckodás nincs. A BF3 egyjátékos kampánya egy szégyen. Mind játékmenetben, mind felépítésben.
De legalább fut, mint a nyúl
-
Dany007
veterán
válasz
Picturemaker #44617 üzenetére
Huh ne is mond. Rákerestem a fórumon volt pár bejegyzés... Annyi volt a gond, hogy 2x nyomtam meg egymásután az e-t így az bevette arra az időpontra is amikor az egeret kellett volna nyomni.
Nem igazán értem mi értelme az ilyeneknek... -
emre
veterán
válasz
Picturemaker #44486 üzenetére
Miért ne lehetne igaza, csak a 17"-os monitort kifelejtette a konfigból.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Picturemaker #44005 üzenetére
Bizony hogy nincs, teljesen halk 25%os ventiprofil mellett.
-
R3laX
addikt
válasz
Picturemaker #43936 üzenetére
Mi erről beszélünk, ha bírja, bírja, ha nem bírja marad úgy. 32 v 40 nem mind1, én sztem 40 fölött kezd úgy igazán folyékony lenni a kép(ezért nem vagyok oda a 30FPS-es konzolokért).
-
rígel
őstag
válasz
Picturemaker #43936 üzenetére
Számomra világos hogy nincs ilyen irányú tapasztalatod. Nekem van, és tapasztalatból tudom hogy a tuning áthidalást jelent az azonnali kártyacsere és a következő generáció megjelenése között.
De tényleg meddő vita, nincs is miről vitatkozni mivel te sosem próbáltad, hiszen élből elutasítod a tuningot. -
rígel
őstag
válasz
Picturemaker #43933 üzenetére
Sajnos ha egy kártya kevés valahová, oda tuninggal sem lesz elég.
Ezt gondolom nem gyakorlati tapasztalatból mondod, mert ez az állítás erős csúsztatás.
-
juve600
nagyúr
válasz
Picturemaker #43929 üzenetére
multiban kb minimum 30 fps az a határ amikor lehet normálisan játszani ,tehát ha tunningal vagy bármi más modon el tudod érni akkor nagyon nem mindegy hogy 25 vagy 32 pl
-
rígel
őstag
válasz
Picturemaker #43929 üzenetére
Akkor miért is vesznek az emberek 5-6 ezerrel drágábban 270X-et? Elvégre kb 10%-kal magasabb az órajele a 270-esnél, másban nem különbözik. Sokan mégis hajlandóak többet fizetni érte.
20 vs. 24 FPS nagyon is számít, ha épp határon vagy a 20% nagyon sokat jelent.Gondolom vannak ilyen irányú tapasztalataid, ha ennyire biztosan állítod hogy 20% órajeltöbblet smafu...
De ez is csak magánvélemény, eszembe sem jut hogy győzködjelek... -
R3laX
addikt
válasz
Picturemaker #43926 üzenetére
Biost nem érdemes babrálni, esetleg ha vmi nem stimmel a kártyán (textúra hiba/fagyás/nem valós teszteredmények). Én pl a használt 7950-el úgy jártam, hogy megvettem próbálgattam, de 1-2 játékban textúra hibáim voltak. Utána kipróbáltam jó pár másik ROM-ot, és kiderült, hogy szegény kártyán nem is a saját gyári biosza van, szóval ugyanazokon a frekvenciákon PL: 3DMark Fire Strike-ban egy jó 100 ponttal többet kaptam(ez többször tesztelt valós sebességnövekedés). Szóval ha veszel egy kártyát vadi újan fölösleges ROM-ot cserélgetni, kivéve ha a gyártó meg nem adja, hogy érdemes cserélni ... hibák miatt.
Szerk.: Itt a minimum FPS a döntő PL: A 22FPS-nél, azért csak jobb a 30+, persze ez maximum FPS-ben sokkal több százalékot számít.
szerk.2:"20 fps + 20% tuning = 24 fps" Azért ez így nem igaz, a tényleges sebességnövekedést neked kell kitapasztalnod. 50Mhz már valami, 100-150Mhz = már vissza se rakod alapra.
-
rígel
őstag
válasz
Szerintem nem, mert másnál ugyanez a kártya kb. ugyanennyi %-ot kapott (feltételezem) gyári ROM-mal.
Tuning terén részben igazat adok neked, de egy 20%-os ingyen teljesítménynövekedést azért hiba lenni elbagatellizálni. Más felárat fizet a garantált tuningért (lásd. 270- 270X esete) Más az ha csak 5-10%-ot lehet húzni...
-
R3laX
addikt
válasz
Ezeknél a kártyáknál igencsak számít a tuning(egy R9 290X-et mondjuk nem biztos, hogy húznék). Én pl már nem tudok meglenni nélküle. A 7850-es kártyám alapon 860/1250-en ment. Simán ki lehetett belőle hozni egy 1230/1450-et is stabilan. 1200/1375-ön használtam, mert ez bizonyult a legbarátibbnak, ami persze FPS-ben is meghozta a pluszt. Nem mind1, hogy FHD-ban a játék 30FPS-re esik le, vagy 40-re. Igencsak észre lehet venni, ami után tényleg nem akarod már visszarakni a gyári órajelekre a kártyát, főleg ha nem is melegszik/nem is hangos. OC korszakát éljük, lásd a K jelzésű processzorok/OC kártyák.
szerk.: Most egy 7950-es Gigabyte-om van, ami alapon 900/1250. Simán megy még 450-es táppal is 1050/1450-en(egy visszafogott tuning), ami 3DMark Fire Strike-ban 7100 pontot jelent, az alapon lévő 6200 helyett. Ez teszt közben kb 8FPS-t is jelent minimum FPS-nél. Na meg persze van egy 7970/R9 280X kártyám 7950-es áron
.
-
rígel
őstag
válasz
Picturemaker #43910 üzenetére
Hagyjátok már, ez hülyeség.
Én piszkáltam a BIOS-t sima 270-esen. 1100MHz-ra.
69,9%
Ehhez képest picit emelt fesszel 1180/1550-et megy a kari, (alapfeszen 1150, de akkor sem hibázik)
Most akkor hogy is van? Mutassatok nagyobb értékű 270-est, akár 270X-et, amelyik többet tud!!Ez valami elméleti érték lehet.
zodo:
Neked 83%
Mennyi a vége a kártyának? Nem hiszem hogy számottevően több. -
R3laX
addikt
válasz
Picturemaker #43806 üzenetére
Rossz tört verziót szedtél le ?
-
marquuard
veterán
válasz
Picturemaker #43522 üzenetére
De ez akkor nem baj, hogy kattan egyet?
-
Dany007
veterán
válasz
Picturemaker #43492 üzenetére
Hát nem tudom. Magát a márkát itthon is ismerik.
Mondjuk én az XFX-et leginkább tápegységekben. De a Zotac is ismert márka. Ahogy a PNY is meg egyebek. Érdekes, de itthon nem árulnak Zotac 7870-et pedig külföldi oldalon láttam. Meg még egy rakás másik márkát is... Amik amúgy ismert márkák, de ebben a típusban nem árulják itthon. His-t sem nagyon láttam itthon 7870-ben / 270-ben.
De ott van pl a Gainward ami meg úgy tudom egyáltalán nincs AMD-ben...Szóval nem ismertségről van szó, hanem valamiért az itthoni boltok nem árulják. Itthon a Sapphire, Giga, MSI, Asus, amit kb mindenhol meglehet találni 7870 / 270-ben. Meg is lepődtem mikor a külföldi oldalon láttam mellette másik 5 amúgy ismert márkát pl a Zotac...
-
Zsohi
őstag
válasz
Picturemaker #43402 üzenetére
Nincs azzal neki semmi baj. Annyi az egész, hogy annyira megrántotta a kártyát, hogy kifutott a TDP limitből és ezért a kártya vissza-vissza vette az órajelet és ezért lett annyi amennyi. Az R9 270-ek igen csak korlátozva vannak tuning ügyileg, de szerintem minden rendbe lesz ha +20%-ra állítja a power limitet.
-
mexel
veterán
válasz
Picturemaker #43090 üzenetére
Ez valóban így van, én már régóta nem tuningoltam vga-t, de most úgy érzem megérte. Régebben is volt ilyen széria, ami csak és kizárólag órajelben tért el a nagyobb tesótól, csodálkozom is hogy ezt megint meglépték. Én sem a pontokért húztam fel, hanem kíváncsiságból, és szeretek tesztelni
Nem fogom maxon használni hanem kb a 270X szintjén.
-
mexel
veterán
válasz
Picturemaker #43084 üzenetére
Egy 270-nél speciel nem felesleges, mert egy 270x kártyát adnak általában olcsóbban 270 néven (most még). Ha nem akar tuningolni valaki 270x-et és azt venne egyébként, akkor érdemesebb egy 270-et és felhúzni 270x szintre, így lehet spórolni pár ezer ft-ot. Ha az ember nem emel feszt akkor semmiféle hátránya nincs a dolognak.
-
mexel
veterán
válasz
Picturemaker #43079 üzenetére
Próbáltad a gyári 1100 fölé is húzni a kártyát?
-
kaszas19
senior tag
válasz
Picturemaker #43081 üzenetére
Inkább nézelődöm mint hogy bele fussak ezért is kérdezem itt
Eléggé jókat olvastam erről a kártyáról.
A hang az meg relatív mert jelenleg egy 480-as ref hűtővel hát mit is mondjaka porszívó efektus ezek után a giga hűtője csendes lesz.
-
kaszas19
senior tag
válasz
Picturemaker #43079 üzenetére
Nagyon köszönöm vacilálok még hogy mit is vegyek, de akkor nincs már black screen hiba?
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
Picturemaker #42946 üzenetére
sajnos másik lapba nem igazán tudom kipróbálni
Viszont , itt úgy magától nem omlik össze a böngésző, csak pl ha játszom és random előjön ez a fent említett hiba, akkor kilépek (ha kitudok) játékból és akkor produkálja ezeket!Így ha reggel is bekapcsolom a gépet és nem játszom csak videó + netezés semmi baja
Ez játékoknál jön elő és ha egyszer előjön akkor annyi , csak restart után lesz jó . -
BogyóBP
addikt
válasz
Picturemaker #42663 üzenetére
Akkor miylen konkluziót vonsz le?
Ha pl feltolnám 4GHZ fölé az FX 4100 as procimat akkor nyerhetek valami javulást?
-
lowzor
veterán
válasz
Picturemaker #42663 üzenetére
Nem ebben a szintetikus tesztben fogod meglátni a különbséget.
-
lowzor
veterán
válasz
Picturemaker #42657 üzenetére
Azért egy 7870-hez már sok helyen kevés lehet. Nem annyira lényegtelen azért a proci Full HD-ban sem.
-
BogyóBP
addikt
válasz
Picturemaker #42655 üzenetére
Miért mi hajtja ki a VGA-t ha nem a processzor?
-
lowzor
veterán
válasz
Picturemaker #42652 üzenetére
valószínű, hogy a modulok számát
(#42653) BogyóBP:
Kb egyszinten van a 965-el. Talán kicsit gyengébb.
-
BogyóBP
addikt
válasz
Picturemaker #42649 üzenetére
Akkor rosszabb vétel volt mint egy Phenom II X4 B50 vagy 965?
-
BogyóBP
addikt
válasz
Picturemaker #42642 üzenetére
És akkor mivan? Az a rossz?
-
BogyóBP
addikt
válasz
Picturemaker #42488 üzenetére
Mért lenne kerülendő? ez hülyeség.
-
Imperius
csendes tag
válasz
Picturemaker #42461 üzenetére
ezer köszönet hogy ilyen gyorsan megmérted nekem
viszont sírok mert nem fog beférni... hacsak nem tervezem át így félkész állapotban - -
Repsol600
addikt
válasz
Picturemaker #42459 üzenetére
Ok teszteld le milyen hőfokon hány % legyen a fordulat. Dinamikus lesz, olyan mint a gyári.
-
Repsol600
addikt
válasz
Picturemaker #42456 üzenetére
Ja tudom, alap 30%-on megy nem?
-
Repsol600
addikt
válasz
Picturemaker #42453 üzenetére
Nem veszélyes szerintem. Ha elküldöd a lementett bios-od meg hozzá egy leírást, hogy milyen hőfokon milyen fordulaton szeretnéd hogy menjen a venti én szívesen megcsinálom neked a moddolt biost. Viszont a kártyára neked kell feltenned.
Az se egy nehéz dolog. [link]
-
Repsol600
addikt
válasz
Picturemaker #42449 üzenetére
AB-ben be tudsz állítani profilt neki. Nekem is ilyen kártyám volt én így oldottam meg.
-
kovsol
titán
válasz
Picturemaker #42447 üzenetére
Driverben vagy fix fordulat, vagy automata. Saját profilt nem tudsz létrehozni.
-
kovsol
titán
válasz
Picturemaker #42402 üzenetére
Igen, MSi AB segítségével tudsz csinálni saját venti profilt.
Idle 20% -ra visszaveszed az a legkisebb, és nem lesz semmi hangja. Kb 40% körül jön meg a hangja. Érdemes úgy beállítani, hogy az fölé ne menjen. -
Grave_444
nagyúr
válasz
Picturemaker #40360 üzenetére
Megéri, de egy R9 270X még jobban megérné.
-
Cseneles
őstag
válasz
Picturemaker #40360 üzenetére
az 1Gb már szinte nem is full grafikán elfogy fullhd-ban
Élsimításról nem beszélve, mindenképpen időtállóbb lenne a cseréd némi +fps-t is kapnál
-
Steve198310
őstag
válasz
Picturemaker #40167 üzenetére
az a csunyaság. neeee. ott izlésficam van.
zafírom volt mos egy oc és csendes volt nagyon a dual-x 1173/1400Mhz mellet 65C 48% venti pörgés mellett.
most is zafírt vettem
de 1200/1400 mellet is csak 68-71 fok tesztben viszont játékok alatt mindig 60-65 c -
Steve198310
őstag
válasz
Picturemaker #40164 üzenetére
Asust vagy zafírt végy inkább
-
válasz
Picturemaker #40164 üzenetére
Egy másik fórumtárstól idézve:
Gigabyte:
- 7850: a duplaventis ventijei vékonyak, az OC ventivezérlése nagyon agresszív és terhelve nagyon hangos legalább egy teszt szerint. tetejében ez volt az a hűtés, ami az 560ti kártyákon leszerepelt, folyamatosan döglöttek a ventik. 70% fölött állítólag reszelő hangja van legalább egy teszt szerint, szóval szerintem megint felejtős. magas gyári OC
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest