- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashget
félisten
Sziasztok.
Februárban vennék egy R9 270X kártyát.
Kérdésem az lenne melyiket a kettő közül? Árban 1K a különbség nem számottevő.
Vagy ha nem ezek akkor melyiket ajánljátok?SAPPHIRE R9 270X 2GB GDDR5 VAPOR-X OC with BOOST (11217-00-20G)
ASUS R9 270X 2GB GDDR5 DirectCU II TOP OC (R9270X-DC2T-2GD5)Jelenleg egy Asus 6870-t használok, de nem vagyok márka függő ha van tőle jobb.
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
-
Flashget
félisten
Igen a garit el is felejtettem. Azért a 3 év mégis csak jobb ajánlat főleg ha 2 év után esetleg eladni akarnám.
Csak az érdekelt volna, hogy vannak valamilyen gondok ezzel a szériával? ipon fórumon az 1.hsz kép remegésről és vga bios cseréről ír shappire esetében, hogy ezen javítottak már?Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz Dany007 #44035 üzenetére
asus 6870 DC után nem olyan brutál
viszont megtennél nekem valami? megméred majd ha lesz időd konkrétan mennyire vastag kártya?
ill. mi a véleményed a hűtéséről? 6870 esetében kíváló, ha azt nézem mikor felhúztam tesztelés céljából mit bír a venti 70 foknál igen csak hangos volt de piszok jól hűtöt mert nem ment feljebb.
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz Dany007 #44042 üzenetére
Thx.
jaja a mostani kártyám is valami 5cm körüli így az asrock z77 e4-ben elveszi az egyik pci-e slotot a 2-ből pedig a lapon elvben lenne hely bőven, de még sincs. így a tuner kártya kikerült a másikba hangkártya van.
én is fejhallgatón tolom a játékot mert zavarná a családot..bár néha kiabálnak, hogy ne ordibáljak (TS)Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
Asus 270X Top-hot kiadtak január vége felé bios frissítést.
van aki ezeket felrakja? és ha igen mit javít vele?jövő héten vennék kártyát csak nem döntöttem még el, ezt az asust vagy az MSI Hawk-ot..viszont a nagykerek állítólag holnap drágítanak mert olyan "jó" a Ft megint..
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
-
Flashget
félisten
válasz isizakhi03 #44328 üzenetére
-1 esőcsepp az pontosan -10K az NV árához képest
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
-
Flashget
félisten
válasz Dany007 #44421 üzenetére
szerintem sem éri meg a használtat venni ha csak ennyi a különbség.
ezen kívűl néha szükség van az IGPU-ra mint most nekem, hogy a kártyát eladtam az új csak a hét második felére lesz meg. És van mikor ezek az IGPU-k nem működnek vagy hibásan miközben maga a procinak nincs baja az egyébb használathoz.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz belinho #44481 üzenetére
Hányszor magyarázzam még el, bár ha nem megy az a rohadt szövegértés, mint a magyar társadalom 80%-nak (tisztelet a kivételnek)
sok lesz az a %..
de igazad van és ez azokat érinti elsősorban, akik ifjú korukat már 1990 után élték meg...nekünk még sok könyv, diavetítés jutott hétfői napokon.
Nekik már műholdas TV, számítógép, internet minden olyan ami likvidálta a könyveket az olvasást. A végső szöget erre a koporsóra a NAT 95-ös bevezetése hozta meg ahogyan azóta is "tanítják" az olvasást az iskolákban. Gyerekem elolvassa de fogalma sincs róla mit olvasott...Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz tailor74 #44514 üzenetére
Gondolkodtam ezen a kártyán is, de akkora böhöm jószág, hogy nálam úgy férne be a CM HAF912 házba, ha kiveszem a HDD tartó középső részét (04:50-nél)amit nem akarnék, mert akkor a HDD-k is kikerülnének.
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
Sziasztok.
Ma hozom haza az új 270x kártyám. Kérdésem mit ajánlotok tesztelés céljára proginak amivel ellenőrizni tudom a memóriákat és GPU-t nem hibás?
3Dmark vantage vagy van jobb?Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz ALONSO11 #44694 üzenetére
én most kezdtem használni az asus 270x-t 2D-ben és nem ugrál ez semmit.
a BF3 meg töltődik még origin.Steve198310! FF-t használok, de eddig semmi.
Aida-val meglehet nézni a vga bios verzióját?u.i. meg. BIOS verzió 015.038.000.003.000000
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- BestBuy topik
- iPhone topik
- Külpolitika
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Trollok komolyan
- Windows 11
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest