- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
mmdms
addikt
válasz
CirrMee #56887 üzenetére
Vagy B verzió: nem a forrasztás döglött, hanem a huzalozás sérült a tokozáson belül. Ott előfordulhat, hogy nagyon rövid ideig még jó lesz, aztán amint kap egy fullos terhelést, újra megkapjuk ugyanazt a hibát.
Telefonoknál amúgy ez gyakori hiba reball után, iszonyat sérülékenyek a PAD-ek. Nehéz jól/sérülésmentesen leszedni róluk az ónt. Konkrétan vga nyákot gpu nélkül nem láttam még, de gondolom itt is ugyanaz a spórolás megvan, mint a teló nyákoknál.
-
mmdms
addikt
válasz
CirrMee #56883 üzenetére
Akkor tapsolhatsz. Elég sokat csináltam ami csak a tesztergépig volt jó.
Amúgy ez a reballozás után is megdöglik dolog meg kicsit bűzlik. Ha egy bga-t reballoztunk, az ugyanolyan jó volt mint előtte. Szerintem akinek reball után is megdöglik egyszerűen csak rámelegítettek.
-
-
-
kopygege
tag
válasz
CirrMee #56702 üzenetére
Sziasztok!
Új fejlemények vannak 7850 vs P8H61-MLX fronton.
Haverom AM3-as alaplapjában teljesen jól működött.Megpróbáltam telepíteni az alaplaphoz való régebbi BIOS-t, hátha az megoldja a problémát, de nem hagyta, mert "elavult a fájl".
Itt valamit szerintetek lehet mókolni? Esetleg van olyan akinek hasonló lapban működik a kártya?Még a tápra gyanakszom, bér egy gtx 660-at simán elvitt, úgyhogy gyanús, hogy nem ez a gond.
+1: lehet, hogy nem szeretik egymást a DELL 1909W monitorral?
-
kopygege
tag
válasz
CirrMee #56696 üzenetére
Olvastam már olyat, hogy BIOS-t kellett frissíteni és akkor már működött a dolog. Az a furcsa, hogy fél évvel régebbi kiadású (gtx 660) kártyát felismert pár napja.
Ugyanilyen fogyasztású kártyákkal működött. Nem maszatos stb.
Én is gyanakszom a csatlakozóra, de sajna csak az analógot tudtam eddig kipróbálni.Bár nem könnyen, de azért ki lehetett olvasni a jó szándékot is az irónia mögött, köszi a gyors választ!
-
mexel
veterán
válasz
CirrMee #56613 üzenetére
Az előző hsz után dos alatt tettem fel egy új biost és azóta megy a gta V. Megigazgattam a tápcsatit is, most 1 órát bírt. Olyan mintha valami táp probláma lenne ( nem táp hiba, hanem valami tápellátási, vagy érintkezési) Az egyik ventinek van egy kis hangja, kicsit karcos. Amikor az kezd nagyon felpörögni, akkor kapcsolt le. Lehet ott van valami hiba. A kártya alapból nem lehet rossz mert eddig gond nélkül ment, most hogy kivettük a gépből másikba átraktuk, mozgattuk, azóta van ez. Jó lenne ha rájönnék mert így nem nagyon lehet eladni
Pedig jó kis zsuga ez még mindig, szépen megy a gta5 is
-
mexel
veterán
válasz
CirrMee #56611 üzenetére
Ha a kapcsoló egyik állásban van akkor nem engedi írni a biost, csak a másik állásban. Az írhatónál az a bios megy amit írtam, a másik állásban mindig az eredeti. Legalábbis így láttam.
Más:
Van viszont valami gond a kártyával, ez fura mert a másik gép ahonnan kivettük ott gond nélkül ment bármennyi játékkal. Nálam azt csinálja ( Sapphire 7850 OC 2GB Dual-x) hogy random időnként ami vagy 10 perc vagy akár fél óra, leáll a kártya. De csak és kizárólag 3D játékban vagy tesztproginál. Nem melegszik, max 60 fok, de úgy lép ki, hogya ventiket lekapcsolja és fekete lesz a kép. Mintha lehúznám kb róla a tápcsatit. 2 táppal és 2 lappal is próbáltam, egyébként mindkét rendszer atomstabil más kártyával és több drivert is teszteltem. A hiba mindig ugyanaz. Mindent kipróbáltam amit lehet.
A kártya most került ide, előtte havernál volt aki sosem húzta, csak játszott vele. Még előző nap is egész nap gta5-öt nyomta.
Mi lehet a hiba? Ha valakinek volt ilyen gond és sikerült rájönni akkor írjon legyen szíves. -
jaroslav
aktív tag
válasz
CirrMee #56362 üzenetére
Szevasz!
Én abszolút nem haragszom senkire.
Természetesen elfogadom a véleményedet, de, nyilván én másképpen látom a dolgot, különben nem írtam volna azt amit írtam
Baryka007 kollégának az a záró akkordja, hogy
"Nem is tudom hogy három számjegyes core i7 ről mikor hallottam utoljára"
Véleményem szerint semmi más, mint érdemi információ nélküli, udvariatlan arcoskodás.Én ezt így látom, de, ez tényleg nem jelent semmi többet, minthogy neked és nekem, más az értékrendünk.
Azonban véleményem szerint ez az egész tényleg nem ér annyit, hogy szét off-oljuk vele, ezt az egyébként remek és nagyon hasznos topikot.
Üdv!
-
Baryka007
addikt
-
jaroslav
aktív tag
válasz
CirrMee #56353 üzenetére
Szevasz!
Köszi a gyors választ!
Elnézést a tudatlanságomért, de R7, R9 270X-re gondoltál?
Rövid távon, 'második hullámban" azon is gondolkodom, hogy procit is fejlesztek, alaplap csere nélkül, tehát kb i7 870.
Ahhoz is ideális az ajánlott kártya?
Előre is köszi a választ!
Üdv!
-
baandii92
tag
válasz
CirrMee #56273 üzenetére
Sziasztok
lehet nem jó helyre írok ezért elnézést kérekSziasztok
VGA vásárlás előtt állok és R7 370 2gb érdekel a legjobban
Kiszemeltem magamnak ASUS STRIX R7 370 2gb kártyát és 2 fajta van belőle
[link]
A kérdésem az lenne hogy van-e különbség a két kari között és ha van mi?
Illetve még annyi hogy szerintetek melyik a legjobb r7 370?Köszönöm előre is a választ
-
sepsi0
őstag
válasz
CirrMee #56145 üzenetére
Erről "brekegek"....
De ha így.
Komám van egy ugyan ilyen gép itthon, az asszonyé. Ugyan annyit van használva, mivel együtt játszunk.
Az ő asztala 1m-rel arrébb van. A te szakmai tapasztalatod alapján annak a kártyának is be kellett volna tegnap adni a kulcsot.
Egy külömbség volt a két gép között... a driver, amit 1 hete cseréltem tesztelés céljából.
Vagy esetleg gyártási hiba, gondolom szakemberek gyártották nagy tapasztalattal és megfelelő minőségellenőrzéssel.Soha nem értettem miért kell ilyen hangnemben komunikálni.
Hülyének meg ne nézz! Akkor te nem tudod értelmezni amit írtál, mert csak én" sírtam" a crimsonmegöliakártyámat miatt.
De igazából téged minősítenek a szavaid, meg most már engem is.... -
-
-
-
Petykemano
veterán
válasz
CirrMee #55647 üzenetére
Ezek szerint van nem UEFI-s változat is?
(#55649) M@rdel:
Ha lenne másik számítógépem, már kipróbáltam volna abban.
A driverről: NV driver van telepítve az előző kártyához. Az új kártya nem ad képet egyáltalán. Se BIOS, se boot.
Igazából az a különös, hogy úgy rémlik, ha nem bootol, akkor a kikapcsológomb szimpla megnyomásával leáll. De a fekete képernyő ellenére hosszan kellett nyomni, hogy kikapcsoljon. -
SaGaIn
senior tag
válasz
CirrMee #55612 üzenetére
2.: az pedig szvsz VRAM hiba lesz..
Miért gondolod hogy VRAM hiba? Attól nem szemetes lenne akép? ennél csak akkor van gond ha drivert telepítek, driver nélkül még FHD youtube-ot is tudok nézni minden hiba nélkül 32 biten 1920x1200ba.
A crimson driver előtt kutya baja volt. Hogy miert tettem akkor mégis fel ? Ki akartam próbálni a Fallout4et. ahhoz meg ajánlott volt az új driver. Szépen ráb@xtam. -
-
lajthabalazs
senior tag
válasz
CirrMee #55377 üzenetére
Köszönöm a választ. Elég nehéz megtalálni azt, hogy valami nem létezik, ezért gondoltam hogy kérdezek.
Azért fura, hogy miközben dual BIOS-ra van hely a kártyákon, egy ilyen alapvető diagnosztikai információ tárolására nem tudnak allokálni két byte-ot. Azt gondolnám, hogy még ki is fizetődne a gyártónak a rendeltetésszerűtlen használat detektálására egy max órajel, max feszültség, max hőmérséklet regiszter.
-
Steve198310
őstag
válasz
CirrMee #55203 üzenetére
Asus Giga MSI ezek a típusok amiknél nem érzed. De egy Sapphire karinál érezhető/látható. De éppen irtad is ha kell a kakaó. Ha kevésbé akkor vissza áll alapra és így tovább. Ha le húzod mínuszba (ameddig lehet) próbáld csak ki látod nem ugrik fel a BOOST órajelre.
Itt van szemléltetve az amiről beszéltemBár nem X verzióról van szó azt hiszem. A sima egyáltalán BOOST-os?
-
bajzal
őstag
válasz
CirrMee #55074 üzenetére
270-nek jó tuningpotenciálja van. Ennek a 270X-nek kb. semmi. 1180Mhz a vége, mert 1200-nál már lefagy az F1 2015 benchmark, 1180-nál még jó. Memória is 1420-nál már lefagy, úgyhogy ahhoz hozzá se lehet nyúlni.
1180/1400-at bír, a gpu ref-től számítva 130Mhz-et bírt, a memória meg nem tudom, hogy az Asus hozzányúlt e, de arra semennyit nem tudtam ráhúzni.
-
djculture
félisten
válasz
CirrMee #54905 üzenetére
Már olyannal is hogy egy adott prociban lévő pciex vezérlőt utált egy adott vga. Nagyobb terhelésre egyszerűen folyton kifagyott másik procival meg azóta is megy.. Persze a "hibás" proci is megy másik vga-val. Ez a tömegtermelés és tesztelés hiányának a számlájára írható.
-
-
Nuada herceg
őstag
válasz
CirrMee #54713 üzenetére
Értelek. Azért írtam korábban is, hogy nem értek még ehhez. Nagy szükségem nincs 2 kijelzős használatra, de csak kíváncsi képen azért kipróbálom pár napig, hogy milyen, hogy is működik.
Azért kérdeztem, mivel gondoltam biztos van itt ilyen aki már "szórakozott" hasonlóval. -
katt777
félisten
-
makoss
veterán
válasz
CirrMee #52134 üzenetére
60Hz-en van ami elvileg jó, de amit a win+P billentyűkombinációval kell átállítani az magától állítódik el?
Most jutott eszembe, hogy nem a "másolás"-on van "csak kivetítő"-n ....majd mindjárt megnézem, csak most az egyik rokonom használja épp, műholdra állítva
Ez a rész mindig elállítódik?(#52136) nanus: Jaja ezek is kellenek, jó ha meg van!
villogott is, de legutóbb teljesen elment, "nincs jel" volt -
makoss
veterán
válasz
CirrMee #52126 üzenetére
Nem.
Ha vga driverra gondolsz 13.9 van, nem merem feltenni a legújabbat mert attól tartok a gépnek is sz@rabb lesz
ITT próbáltam beállítani a 1080p60 beállítást, megnéztem egy pillanatig akkor jó volt, de mire visszaértem eltünt mert kb 15 mp-től számolt vissza
Újból beakartam állítani azóta ezt nem látom -
törölt tag
válasz
CirrMee #51964 üzenetére
Ez nem user kérdés, hanema driver és az AMD energiagazdálkodása közti együttmüködés hibája. A HD7850-nél is ezt nevezték az okoknak itt jópáran, hangosztatva a driverek korszerűsitésének velejáró következményét (fejlesztés). Videókártyát kellett cserélnem és ez megtörtént. Hozzáigazodtam a driverekhez és a hibamentes müködéshez részemről mindent megtettem. Várom az eredményt... egy drivert ami megfelelően igy müködik: Next-next-újraindit és használd egészséggel!
-
törölt tag
válasz
CirrMee #51962 üzenetére
A legtöbb menüpont teljesen hiányzott a Catalyst Control Centerben (13.9 és 13.12). A driver felment, de én nem teszteltem ki a müködését, mert a telepitést hibásnak itéltem. Az Asus drivere és a 14.8, 14.9 hibátlanul felment. Az Asus féle 13.20 driver után friss windows telepitést kapott, hogy ne zavarjon be máskor a WHQL drivereknek.
-
katt777
félisten
válasz
CirrMee #51735 üzenetére
Tényleg, csak odaírtam, hogy mikor és hogyan fagy (alacsony órajel, TV-nézés), a VGA-m típusa meg ott van az adatlapon.
Igen, "válogat". Még azt is leírtam, miért fordulhat elő ilyesmi, ahogy megtörténik gyakran pusztán a driverrel is, mint azt a topic messzemenően igazolja, C-ről már nem is beszélve.
Olvasásból megint buktál.Szerencsére én még tudok.
Hogy másik hsz-ra emlékezz, azt tőled már nem is várom el.
Én pl. elolvastam, hogy neked MSI-d van (Myst), amely, feltételezéseim szerint, nem egy Sapphire HD7870XT.(És bizony a többiekét is megnéztem.)
Egyébként másnál is jött elő hiba, de megint jöttek az ész (és tesztelés) nélküli tagadások.De azt tényleg elfelejtettem megkérdezni, vajon megnézte-e bárki az általam egyébiránt többször is jelzett beállításokat, vagy szokás és tesztelés szerint csak úgy rávágtátok a tutit. De akkor megkérdezem szájbarágósan (inkább a többiektől, mert te úgysem fogod érteni), hogy az alábbi beállításokkal is OK-e minden, illetve használtok-e vele TV-tunert hardveres gyorsítással (ill. 7870XT az adott kártya?):
GPU: 305MHz
VRAM: 470MHz
GPU Fesz: 0.800V (FIX, és Powerplay OFF)
PControl: -20%Ha nem, akkor kéretik nem olyan magabiztosnak lenni az állításban!
Ha meg igen, akkor tartom, az eredeti állításomat, hogy a Sapphire 7870XT-vel a fenti beállítások instabilitást okoznak hardveres TV-nézés közben, amíg valaki meg nem cáfolja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Nagyrobogósok baráti topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Íme az új Android Auto!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asrock Challanger B580 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming D OC Eladó!
- ASUS TUF Gaming GeForce GTX 1660 Ti OC 6GB GDDR6 192bit
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest