- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Poco F7
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Lassan teljes a Xiaomi 16 tudáslistája
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor 20 - jobb későn, mint soha!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
válasz
CirrMee #56611 üzenetére
Ha a kapcsoló egyik állásban van akkor nem engedi írni a biost, csak a másik állásban. Az írhatónál az a bios megy amit írtam, a másik állásban mindig az eredeti. Legalábbis így láttam.
Más:
Van viszont valami gond a kártyával, ez fura mert a másik gép ahonnan kivettük ott gond nélkül ment bármennyi játékkal. Nálam azt csinálja ( Sapphire 7850 OC 2GB Dual-x) hogy random időnként ami vagy 10 perc vagy akár fél óra, leáll a kártya. De csak és kizárólag 3D játékban vagy tesztproginál. Nem melegszik, max 60 fok, de úgy lép ki, hogya ventiket lekapcsolja és fekete lesz a kép. Mintha lehúznám kb róla a tápcsatit. 2 táppal és 2 lappal is próbáltam, egyébként mindkét rendszer atomstabil más kártyával és több drivert is teszteltem. A hiba mindig ugyanaz. Mindent kipróbáltam amit lehet.
A kártya most került ide, előtte havernál volt aki sosem húzta, csak játszott vele. Még előző nap is egész nap gta5-öt nyomta.
Mi lehet a hiba? Ha valakinek volt ilyen gond és sikerült rájönni akkor írjon legyen szíves.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI GeForce RTX 3090 VENTUS 3X OC 24GB GDDR6X 384bit videokártya
- MSI GeForce RTX 4060 VENTUS 2X BLACK OC 8GB GDDR6 Videókártya!
- SAPPHIRE AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24GB GDDR6 Nitro+
- MSI RTX 3080Ti Ventus 3X 12G OC + vízhűtés
- ASUS RX 9060 XT 16GB GDDR6 PRIME OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Macbook Pro 2019 // i5 // 1TB // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest