- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Garmin topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tasakos
tag
Sziasztok!
Régóta használtok egy asus HD7870 V2-es karit. Az utóbbi 1-2 napban azt csinálja, hogy akármilyen játékkal akarnék játszani, egyszerűen játszhatatlanul akad, az is ami előtte szépen futott. Clean driver install volt próbáltam a 2 napja kiadott újjal is, meg a többi whql drivert is. A win 10-et használok, kb 3 hónapos, nem volt piszkálva, azt is kizárnám, hőfokok rendben, tuning nincs. Ami szemet szúrt, hogy ilyenkor felmegy a vga használat 97-99%-ra az új doom alatt is meg pl az Everybodys Gone to the Rapture- ben is.(Ez a játék eddig jól futott, de most minden kb játszhatatlan, 10 ből 1x nem akad, de kis idővel pár perc játék után mégis elkezdi ezt a jelenséget. ) Az új doom alatt pl már a menüben! elkezd akadni, a vga 97% on teker, alig tudok rámenni az exit gombra. Ezután a windows felület is elkezd belassulni, ha megvan nyitva egy játék, csak restart segít. Képhibák nincsenek.
Valaki tud valami erre mondani? Nagyon bosszantó, mivel most akarnák játszani ( eddig sokáig csak kb pihent a kártya a gépben) erre ezt produkálja.
Előre is köszönöm a segítséget.
-
tasakos
tag
válasz
rayoliviero #30164 üzenetére
Köszönöm a segítséget és a tippeket mindenkinek!
Most mérgemben, ráeresztettem egy Heaven-t kicsi tunningal direkt és kb 50 percet biztos ment, erre semmi baja... Fene érti ezt... De ha elkezdek pl Metrozni, ezalatt az 50 perc alatt kidob, és behal....
Ha a hiba továbbra is fennáll akkor leteszteltetem, és bevizsgáltatom, ahogy írtad. Ennyit megér.
Steve198310: igen, lesz egy win újrarakás aztán, hátha...
-
tasakos
tag
válasz
Steve198310 #30157 üzenetére
Tehat: win7 sp1el. kb egy eves. vidkari csere volt csak alatta. 7870rol masik 7870re. most 13.5 beta 2 van rajta. elotte 12.11 beta 11 volt, azzal is csinalta foleg Arma2 alatt. procinak plusz feszt is adtam . Semmi valtozas. gep tiszta, rendszersen takaritva. tapegyseget is csereltem kb fel eve.
a gep:
Amd ph2. 3,7en.
8gb ddr3 tuning nuku
600w sharkoon - vadi uj fel eves kb
2 vinyo
1 oddA homersekletek monitorozva, cpu max 56 fok, vga gpu max 66 fok.
-
tasakos
tag
Sziasztok!
Pár napja egy érdekes jelenségre lettem figyelmes, ha játszok teljesen véletlenszerű időközönként megállnak a játékok, pl most a Metroll.exe hibát észlel és leállt hibaüzenet kapom kb 20-30 percenként. Kiváncsiságból futtattam egy heavent és fura képhibákat tapasztaltam. A képen mint látható a gpu tweak fura színben ugrál, nos ugyanezt csinálja a heaven is, csak azt pont nem tudtam időben elkapni. Egy Asus 7870 V2-ről beszélek. Tuning nélkül. Ami még nagyon fontos, ha újraindítom a gépet, minden visszaáll normálisan, nem hibázik semmi, de ez csak addig tart még nem Metrozok kb 30 percet, utána megint kezdi..
Valaki tud segíteni mi lehet ez? (a gép, am atomstabil, táp 600W-os, max féléves, ezekkel tuti nincs gond. Mondjuk a win7 elég régi...)
-
tasakos
tag
Nagyon jó Játék ez a Far Cry 3. Szerintem parádésan van optimalizálva is. Nekem Full HD, Ultra, 2xmsaa, SSAO-val 39-55 fps-el megy. De az átlag olyan 45-50 fps. Asus 7870 V2 1100/1250. Ja és mindez egy sz@ros 3.6-on járatott Phenom II-vel!
És tuti fog még gyorsulni a játék, vagy patch vagy Driver-től, de inkább mindkettőtől.
-
tasakos
tag
Sziasztok!
Az új béta 7-es driver sebességben akkor kicsit jobb lett, mint a 6-os? Illetve mik a tapasztalatok, a tuningot is jobban bírja?
-
tasakos
tag
válasz
seederking #9472 üzenetére
Hi!
Nyugodtan adhatsz neki feszt, ha nem melegszik. Mondjuk nem tudom Neked mekkora a gyári VID-ed, de 3,6-hoz mehet a 1,35V vagy felette, Attól függ min stabil. 2600NB-hez sok esetben plusz feszültség kell. De minden proci más.. Linx-et neki! Az enyém például elég f@s darab 3.6 Ghz-et 1.40 volton viszi csak, és játékok közben 55-56 fokos. De így se aggódok. Ez se sok neki. Ha neked meg ezalatt van, akkor meg nincs miről beszélni.
HT Szorzót felesleges piszkálni, maradjon 10x-en (alapon) mert nem hoz semmi gyorsulást.
-
tasakos
tag
Sziasztok!
Azt hiszem itt a vége a gpunak, talán menne 1280-at is 3dmrk11 alatt, de heaven-ben elhasal. A ramok még bírnának többet is, de felesleges jobban húzni.
A Graphics score a lényeges, összpontszám nem olyan jó, a kis Phenom 2 miatt. De sztem így sem rossz.
-
tasakos
tag
Egy kis gyorsteszt.
Jelen állapot szerint nem sikerült kifognom az év tuning gpu-ját, de azért nem panaszkodom, bőven átlagos szint megvan.
Alapfeszen ami nekem 1,219 max 1200-at megy a GPU. Ramokat egyenlőre nem nézem, úgy sem hoz sokat.
Ez 1250Mhz-es GPU-val készült. 1.260 V-on.
-
tasakos
tag
tehát, első eredmény, alapon, tuning nélkül:
-
tasakos
tag
válasz
seederking #9182 üzenetére
Álljunk meg 1 szóra
Én egy szóval sem, mondtam a Sapphire- ra hogy Sz@r.
Le is írtam, hogy valószínűleg egy elég gyenge példányt fogtam ki. Meg sztem ott más baj is lehetett. Csak ugye ezt könnyebb látatlanba user error-ra fogni.
Én is tovább léptem, ezért van ez az Asus a gépembe, és ezzel minden jó. A másik kártya új winnel, driverrel, is kéket dobott sokszor. Ezt nyúzom, de semmi baja. Lehet ezt csűrni csavarni, a végeredmény a lényeg: A sapphire NÁLAM nem volt jó,nem azt hozta, amit elvártam volna, ez meg JÓ.
-
tasakos
tag
Tuning mentes eredmény: Sry, legközelebb kép is jön.
FPS:
58.6
Scores:
1477
Min FPS:
23.7
Max FPS:
124.8Hardware
Binary:
Windows 32bit Visual C++ 1600 Release Mar 7 2012
Operating system:
Windows 7 (build 7601, Service Pack 1) 64bit
CPU model:
AMD Phenom(tm) II X4 955 Processor
CPU flags:
3214MHz MMX+ 3DNow!+ SSE SSE2 SSE3 SSE4A HTT
GPU model:
AMD Radeon HD 7800 Series 9.10.8.0 2048Mb -
tasakos
tag
válasz
seederking #9176 üzenetére
Jelen esetben igen. Itt a fórumban, meg máshol is, mindenki tudott feszt állítani és órajelet emelni, tuningolni rendesen. Nekem meg +25, 50mhz - től (mind1, hogy GPU, vagy RAM) behalt. Más gépben is! Nem user error volt, ha erre gondolsz.
Tudom jól, hogy az OC szerencse kérdése is. De nem azért vettem ilyen karit, hogy behaljon már + 25, 50 Mhz től is.
-
tasakos
tag
Sziasztok!
Megjött az Asus HD7870-DC2TG-2GD5-V2 VGA.
Sokat panaszkodtam, az előző karimra Sapphire 7870 OC, mert valószínűleg elég gyenge darabot fogtam ki, de ez.. ez teljesen más, pedig ugyanúgy 7870
Már a csomagolása, tálalása is sokkal komolyabb, minőségibb mint a Sapphire-é volt. Itt már működik minden, ami a másikon nem ment. Fesz állítás, órajel emelés megy rendesen stb. idle-ben és terhelés alatt is nagyon halk. (bár a sapphire is az volt, nem is azzal volt gond). Alapon 1100/1250 Mhz. hynix ramosEdzés után Tuning eredményeket is mutatok.
-
tasakos
tag
válasz
->Raizen<- #9048 üzenetére
Valami ilyesmi válaszra számítottam
Szívem szerint váltanék Corei5 2500k-ra+ lap, csak nem tudom mennyiből jönne ki...? Meg ugye el kell adnom a procit és az alaplap kombót és így is elég sokba van már ez a gépfejlesztés nekem.. Egyáltalán megéri e kicserélni? Nem hiszem, hogy annyival több lenne az fps egy i5 2500k - val FULL HD alatt ahol főleg a VGA számít hogy hasra essek tőle..?
-
tasakos
tag
válasz
->Raizen<- #9012 üzenetére
Így van, szerintem se kellene ennyire leírni a gigát. Nekem ezelőtt több mint 1 évig Giga 6950 OC-m volt. Hűvös volt és hangtalan, szerettem nagyon. Előtte is volt 1-2 giga kártyám. Azokkal sem volt gond. Most is majdnem egy giga 7870-et rendeltem, de kíváncsiságból és a nagyon jó vélemények miatt egy 7870 V2-es Asus lett a befutó (holnap érkezik meg).
Más: Megéri lecserélni egy Phenom II x4 955-őt egy 6 magos Phenom II-re? (ugyan az a architektúra) Jobban kihajtaná a kártyát? Vagy inkább maradjak a 4 magnál és az mennyen 4 ghz-en?
-
tasakos
tag
Sziasztok!
Sikerült kicserélnem (vagyis csütörtökön jön meg) a sapphire 7870 OC karimat. Sokat gondolkoztam milyen legyen, mert szimpi volt a GIGA 7870 OC is, de végül +1500Ft ráfizetéssel [Asus HD7870-DC2TG-2GD5-V2] mellett döntöttem. Kíváncsi leszek, milyen lesz a hangja a Dual-X hűtés után.
-
tasakos
tag
Sziasztok!
Az alap 7870-es asus, és a V2-es között miben van különbség?
-
tasakos
tag
válasz
DroiDMester #8534 üzenetére
Átnézek minden lehetőséget. Egyébként az előbb linkelt 2 kari hűtési hatékonysága, és a halksága hol áll a sapphire DUAL X hűtéstől?
-
tasakos
tag
válasz
->Raizen<- #8531 üzenetére
Köszi! Akkor egy ilyen lesz a befutó!
-
tasakos
tag
válasz
->Raizen<- #8528 üzenetére
Köszi szépen az infókat!
-
tasakos
tag
válasz
->Raizen<- #8501 üzenetére
Szia!
Látom neked Gigabyte AMD Radeon 7870 OC karid van. Tudnál mesélni, hogy a hőfokok hogy alakulnak, illetve milyen hangja van a gyári venti profillal? Tuning jól megy rajta? feszt emelni tudsz a kártyán?
Köszi!
-
tasakos
tag
Akkor a Ram neked is kb addig bírja, most a gpu végét tesztelem. Te mivel kisérletezted ki a 1250Mhz-t? Mivel érdemes izzasztani, hogy hamar kiderüljön mit bír? Én most heaven-el tesztelek éppen.. Pontosan nem garancia, hanem mivel távvásárlás volt, futárszolgálattal kaptam meg a karit így rám vonatkozik a 8 napos indok nélküli elállás.. Ezért gondolkodok, hogy kicserélem..
-
tasakos
tag
Igen,a GPUz nálam is nevetséges értékeket ír ki. Trixxel sem lehet nálam feszt emelni, egyedül AB-ben engedi, de lehet ott sem állítja... A ramok nekem +50mhz!!! től meghalnak, akkor driverösszeomlás vagy BSOD-t kapok...A gpu-t most nézem eddig 25 perc heaven alatt 1100Mhz-en bírja..de még ez nem tuti... hűha.. +50Mhz tuning... kemény..
Küldöm vissza pcx.be hétfőn., hátha kicserélik más karira, vagy egy ugyanilyenre.. mert ez így nem vmi fasza.. Neked megy 1.219v-on 1250-et? Mert az még a jobbik eset..
-
tasakos
tag
Most olvastam el pár külföldi tesztet detto ugyanez a kari, gpu-zben megnéztem minden verzió bios stb megegyezik és azoknak mind lehet feszt emelni, ennek meg nem...kva érdekes..
Most újraraktam mindent, beton stabil a gép, bios reset, új win bizt. kedvéért nem béta, hanem whql-es 12.10-es driver. Alap órajelen van. ami 1050GPU/1250 RAM. Sapphire 7870 OC-nak ez a default-ja. Most már így alapon furmak alatt se hasal meg, heaven alatt sem, 3 óra bf3- at is szerette. Szóval így okés sztem.. Csak ugye direkt azért vettem ezt mert mindenhol írták, hogy lehet tuningolni... erre meg...több monitorozó programot megnéztem és marad mindig a gyári feszen ami 1.219v, akármit csinálok. AB-ben átállítom, a monitorozóba ott kiirja módosított értéket, de a többi program csak megint az alap 1.219 v-ot látja
-
tasakos
tag
válasz
DroiDMester #8418 üzenetére
Nemtudom mi lehet a gond. Eddig alapórajelen stabilnak tűnik... Jó lenne, ha lehetne tuningolni, mert hynix ramos, és a power limitet is 50%-ig engedi kitolni. Csak épp tuningolni nem lehet.. röhej..
Esetleg tudtok mondani, más VGA tuningoló progit? vagy nézzem meg régebbi AB, vagy TRIXX-el? hátha ott engedni... (egyébként, miért van az, hogy itt pár embernek működik az asus gpu tweakben a fesz állítás, nekem meg még pár embernek meg nem lehet..?)
-
tasakos
tag
Sziasztok!
Valaki légyszíves segítsen már, mert én ilyet még nem láttam, hogy nem tudok feszt emelni, vagyis emelni emel, látszólag, de hiába monitorozom valójában nem emel semmit!! Asus gpu tweak, trixx ki se írja, a fesz állítási lehetőséget, AB-ben ugyan van csúszka, de nem állítja át. Mitől lehet? Sapphire 7870 oc. és ahogy néztem hynix ramos a kari szerencsére.. vagy mégsem? Mert ahogy állítok+ 50 Mhz-et kékhalál. Pár éve tuningolok vga-t de ilyet még nem láttam... :S
-
tasakos
tag
Sziasztok!
Utolsó próbálkozásként újraraktam a WIN 7 x64-et, bios reset. Linx stabil gép, Új táp. Stabil 12.10-ws whql-es driver Pipa. Ha így is rossz,(kékhalál, restart) akkor hétfőn írok a pcx-nek és küldetem vissza a VGA-t.
(egyébként nem tudok most sem feszt emelni, új winnel sem. egyik progiban sem. AB-be kiirja mint lehetőség, átállítom a csúszkát, de nem változik semmi, több progival is nézem. Ez mitől van? Vmi tipp?
-
tasakos
tag
válasz
DroiDMester #8327 üzenetére
Igen, tudom! Ez a furcsa, három progit is raktam fel, ebből csak egytud feszt módosítani: az MSI AB! A trixx , asus gpu tweak ki se írja, hogy lehetne feszt emelni, (igen, bevan állítva, pipálva minden, hogy előhozza).. AB-ben meg hiába állítom át, látszólag a csúszka állítódik, de a fesz marad a gyári 1.219-en! Akármivel monitorozom.
-
tasakos
tag
válasz
kockaharcos #8324 üzenetére
Neked hogy sikerült, feszt állítani? Mert nekem semelyik progival nem lehet, a sapphire 7870 OC-n, ami érdekes, mert itt mindenkinek megy..
-
tasakos
tag
Végig gondoltam, nem a pénzt kérem vissza, hanem kérem , hogy cseréljék ki a kártyám. Neten rendeltem, a 8 munkanapba még beleesek. Meg ez is alátámasztja a dolgokat: PCX.hu weboldalon van rajta.
Vásárlástól való elállás
A 17/1999. (II.5.) kormány rendelet szerinti 8 napos elállást kell biztosítanunk, hogy meggondolhasd magadat, de nálunk akár 2 hétig is meggondolhatod magadat.
Mik a legfontosabb tudnivalók az elállással kapcsolatban?
Az átvételtől számított legfeljebb 2 hét áll rendelkezésedre, hogy a megvásárolt terméket visszajuttasd hozzánk
A terméket olyan állapotban juttasd vissza hozzánk, ahogyan átvetted. Vigyázz rá, hogy a csomagolási elemek és a tartozékok se sérülhessenek.
A visszaérkezést/leadást követően ellenőrizzük a termék, a tartozékok és a csomagolás állapotát és ha mindent rendben találtunk kérésed szerint visszatérítjük vagy levásárolhatod az árát
Az elállás a következőkre sajnos nem vonatkozik:
bontott szoftverekre
Nem rendeltetésszerűen használt, vagy sérült termékekre
Személyhez kötött, egyedi megrendelésekre. Ide tartoznak a komplett, egyedi igény alapján összeállított számítógépek, valamint az egyedi igény szerinti nagyobb mennyiségű megrendelések
Szolgáltatások esetében. Ide tartoznak a kiszállítás, gépösszeszerelés és egyedi szervizköltségek díjai
Bármilyen értékcsökkenést okozó használatba vételre -
tasakos
tag
Értem, akkor ez a megoldás lesz. Kb ilyenkor mennyi idő mire visszautalnak? 1-2 hét? :S...
-
tasakos
tag
Értem.. És ilyenkor, alapesetben indoklás nélkül kérhetek új VGA-at, és/vagy vissza a pénzemet? Mert akkor most azonnal írok nekik...!!
-
tasakos
tag
Sziasztok!
Ismét én vagyok a bajos sapphire 7870 oc 2 Gb karival. Szerintetek, ha okt. 24 rendeltem, és a futár okt. 2 6-án hozta, akkor vonatkozik még rá 8 napos visszafizetési, kicserélési dolog? (így munkaszüneti napokkor is? egyáltalán ezt minek veszik?) mert ki akarnám cserélni,itt valami nem stim ezzek a VGA-val az tuti.... Valaki írta, itt a fórumon és én is így tudom, hogy rendeltem és "távol" lakok az adott üzlettől akkor elvileg 8 nap a csere gari a 3 nap helyett...
-
tasakos
tag
válasz
gyuromoj #8194 üzenetére
Remélem nem a VGA rossz, mert így akkor túllépem a 8 napos azonnali visszacserét, pénzvisszafizetést.. meg ugye, hogy bizonyítom, hogy csak bizonyos progik alatt fagy... Az a nagy igazság, hogy a többet zabáló 6950-emmel SEMMI gond nem volt, mióta ez a kari van, meg csak a fagyás van.. Pedig a múltkor lement 6 óra 3dmark 11, most meg kékhalál..
-
tasakos
tag
Persze, tudom a jó táp alap, ez egyértelmű, csak lehangolt, hogy így is szarozik még. Megnéztem a molex-es cuccot úgy sem jó:S:S Raktam fel új drivert is , hátha az baj, eddig 12.11b4 volt fent. Most 12.10 WHQL. Kékhalál heaven alatt ugyanúgy.. Most is megnéztem a hibanaplót bsod után, és ezt írja: Cause by driver: atikmdag.sys. De ugye új drivert raktam már fel...
-
tasakos
tag
válasz
DroiDMester #8186 üzenetére
Bios default a táp berakása után megvolt. Win7 X64-et meg kettő hete raktam fel... Most megnézem másik driverrel, ha nem akkor újrarakom.. nem tudok mást így hirtelen...
LinX-et szeretem használni, azzal a beállításal amin most van a linx lemegy 75 tesztet, ami kb másfél óra, szval tuti stabil. Ezt biztosan merem mondani.
-
tasakos
tag
Sziasztok! Én voltam akinek írtátok, hogy azért kapcsol le a gép, meg kékhalálozik, merr tuti kicsi a táp. Jelentem, megjött a 600-as CWT belsős tápom és UGYANAZ a baja, nem kicsit vagyok pipa 18 rugó volt és semmi javulás. Azóta van ez mióta ez a 7870-es van a gépemben, előtte a másik karival NEM volt SEMMI baja. (megnéztem a kékhalál hibaüzit bluescreenview-al és az azt írja, hogy hiba okozója: atikmdag.sys- Driver???) Heaven alatt egyből megfekszik. A gép egyáltalán nincs tuningolva! Valaki segítsen, mert ezekután nem tudok mit tenni..
-
tasakos
tag
Gyerekek ez egyre rosszabb, már alapórajelen is elszáll a gépem mióta ez a 7870-es van benne (kékhalál, restart) heaven, meg bf3 alatt... meg mikor mi alatt.. úgy, hogy semmi nincs húzva még a proci se.. remélem tényleg csak a táp a baja... de gyanús h így 1-2 nap alatt ennyire degradálódott....
-
tasakos
tag
válasz
csucsbicep #8001 üzenetére
Szerintem is táp lesz, mostanában furi a gép, gondolom így tuning alatt főleg behal, meg ugye a sok kékhalál... A lényeg, hogy jó áron tudtam szerezni, egy 600W-os CWT beles moduláris Sharkoon tápot. Ezzel nem lesz gond szerintem
(szerdára jön meg)
A venti hangjára egy rossz szót nem tudok mondani, nekem nem rezonál sehogy sem. Fordulattól függetlenül egyenletes hangja van, max kicsi szélhang, de ez bőven belefér.
-
tasakos
tag
Sziasztok!
Próbaképpen tuningolni akarnám a Sapphire 7870 OC-s karimat, de nem nagyon lehet...
MSI AB be már 1150-mhz-en elhasal heaven alatt, (gyári fesz 1.19v) és hiába állítom a feszt feljebb AB-ben, ugyanúgy kifagy, vagy kékhalálozik a gép..TDP limit +30, vagy 50%-ra kitolva is...ennyire antituningos fogtam volni ki?
-
tasakos
tag
Ójaj, mondanak itt mindent, köszönöm szépen a segítségeteket! Megnézem sorban amiket linkeltetek!
A Sharkoon 500W WPM- ről amúgy tényleg csak jót olvastam eddig. Az a baj, hogy véges a keret, így VGA vásárlás után...
-
tasakos
tag
válasz
DroiDMester #7791 üzenetére
Oks, megnézem a tápot.
-
tasakos
tag
válasz
DroiDMester #7782 üzenetére
Hiszek én, hisz pont az itt javasoltak alapján nyúzom mindenféle játékkal.
Az eddigi tapasztalatom az volt, hogy elég, vagyis a másik kártyának az VOLT. Ennek már nem, ennyi. Attól még a maga kategóriájában jó táp, de ezekszerint tényleg kevés már ehhez a konfighoz. Ez lesz helyette a befutó Sharkoon 500W WPM Peace
-
tasakos
tag
Na megvolt BF3 alatt full grafon a caspien borders alatt a gép restart.. Akkor megvan a hiba oka, és valszeg a furmark is e miatt feküdt meg kicsi a táp.. Érdekes, hogy eddig bírta többet fogyasztó VGA-val is, de ezekszerint öregszik..
. Akkor ebből csere lesz..
-
tasakos
tag
válasz
DroiDMester #7766 üzenetére
Határ eset tudom, majd ha tudok még félretenni veszek bele egy jobb tápot.! Amúgy valszeg jobb darabot fogtam ki, mert hiba nélkül megy ez a táp már vagy 3 éve.
-
-
tasakos
tag
válasz
DroiDMester #7759 üzenetére
De mondom
Tudom nem valami nagy táp, de ez a bél elég minőségi,(FSP-400GLN) és eddig szépen vitte a konfigot. A 6970-et szintjére húzott 6950-el is símán megbírkózott még furmark alatt is. A 7870, meg ugye mindkettő karinál kevesebbet eszik!! Ezért meg főleg el kell, hogy bírja. A furmark esete, továbbra is érthetetlen.
-
tasakos
tag
válasz
Alpachino #7754 üzenetére
Az lesz, tesztelem, nyüstölöm, használom. 8 napon belül úgyis kiderül mi lesz vele.
Gépet újraindítottam, lement pár heaven benchmark, meg aztán loopba folyamatosan ment a 3Dmark 11 extreme beállítások mellett vagy 2 óráig hiba nélkül.. Nem kiabálom el, de talán most jónak néz ki..
-
tasakos
tag
Sziasztok!
Panaszkodtam még kora délután a Sapphire 7870-esre. Nos, Furmark-on kívül , most úgy néz ki, hogy jó. Lefutattam loopba 60x!! a 3Dmark Vantage-t Extreme presetbe Fullha-ba. Heaven szinten maxon ment jópárszor, meg volt 1 óra Metro 2033 Full Grafon.. egyik sem hibázott 6 órája csak kínzom .. semmi baja.. Csak az idegesít, hogy Furmarkba miért szarik be: Ezek után nem tudom mi legyen a sorsa...
Bocs, nem válasz akart lenni
-
tasakos
tag
válasz
seederking #7722 üzenetére
Köszi, bár még most csak tesztelem, majd meglátjuk... A gond az, hogy futár hozta, de a 3 nap így is 3 nap... sőt úgy tudom van vmi 8 napos is a távvásárlásnál, mert elég messze lakok pestől.. .)
-
tasakos
tag
válasz
DroiDMester #7712 üzenetére
Értem. Nekem eddig pedig bevált. Akkor miért van az,hogy játékok alatt az új 7870-em random ba, furmark alatt egyből előhozza a hibát? Erre most pont jó a furmark nekem. Egész egszerűen, ha jó a VGA, se furmark, se játék alatt nem hibázik, ebben igazam van nem?
-
tasakos
tag
-
tasakos
tag
Valaki erre?
Köszönöm!
-
tasakos
tag
Sziasztok!
Ma jött a VGA-am Sapphire HD 7870 GHz Edition OC 2GB GDDR5 , olyan gondom lenne vele, hogy próbaképp indítottam furmarkot, és 1 perc alatt olyat csinál, hogy fekete lesz a kép, a monitor standy by ba megy és csak villog pluszba furi hangot is ad a kártya, ilyen kerregés szerűt.. még újra nem indítom. 12.11-es Driver van fent. Ilyet még nem tapasztaltam egyik vidkarimnál sem. Elötte 6950-em volt, szóval a táp is tuti elég neki, mivel ez kevesebbet is eszik. Vissza gariba szerintetek?
Köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mobil flották
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Escape from Tarkov
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged