- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
nanus
senior tag
válasz
meglehet007 #55602 üzenetére
Szedd ki a hűtőbordák közül a porcicákat ..
.(újra pasztázni meg szökő évente egyszer
.).
-
Giot
addikt
válasz
meglehet007 #55602 üzenetére
Ez bizony sok alapon is. Pasztát neki.
Reballozás: nagy hőterhelésen a vgan található forrasztások sérülhetnek pld a gpu és a nyomtatott áramkör közti ballok forrasztások Az elégtelen érintkezés miatt a vga elkezd hibázni vagy meg is áll. Ezt orvosolják reballozással gyakorlatilag újraforrasztják a kapcsolódási pontokat. Ehhez speckó gépet használnak. Vagy sütőtEz a hiba szokott jelentkezni régi kiöregedő vgaknál is.
Ha valamit rosszul írtam javítsatok ki.Más: Újrapasztázásnál le szoktátok alkohollal tisztítani a gput? Én eddig csak zsebkendővel letörőltem de van izopropil alkohol. Ki hogy szokta?
-
F e Z o
veterán
válasz
meglehet007 #55597 üzenetére
Első körön egy újrapasztázás, aztán némi olvasnivaló, jó páran így lőttük be a tahiti-le kártyánkat.
-
Giot
addikt
válasz
meglehet007 #55597 üzenetére
Szia!
Jó lenne megnézni terheletlenül hol vannak a hőfokok. Megnézni forog e mindkét ventilátor. Aztán újrapasztázás. (Lehetőleg ne elektromosan vezető pasztát használj, és valami jobb minőségűt) Így semmiféleképp ne használd hosszútávon. A normális tehelés alatt a 70-75c°. Efelé nem szabadna menni a vga károsodását okozhatja.
(Aztán mehet reballozni az meg vagy összejön vagy nem.) -
mihione
őstag
válasz
meglehet007 #55595 üzenetére
Szerintem ujra kene pasztazni,sajnos erre kevesen figyelnek, nekem 4/3 kartya melegedett mert szar volt mar a paszta rajtuk.
-
CirrMee
addikt
válasz
meglehet007 #55595 üzenetére
Sok lesz az.
Viszont mivel nem ismerjük a gépházadon belül uralkodó állapotokat, nem hiszem, hogy lehet pontos választ adni arra, a kártyával van e gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- iPhone topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Macska topik
- 3D nyomtatás
- Fujifilm X
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest