- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
rantotthusi
tag
na most belöttem a afterrel a ventiket igy furmarknál 66 fok volt a max 8 perc után amikor nem volt igy beállitva a venti akkor meg már volt hogy 78 80 fok volt most fasza vagyis jobb lett! a lényeg hogy alacsonyabb hőfoktol már jobban prögjöna venti igy nem tud a gpu felmelegedni mert már jobban lesz hűtve!
-
rantotthusi
tag
léghűtésre gondoltam! nekem 1145 ön elmegy 78 ig is de miért? a ház oldala sincs fent ennyire melege lenne??? mondjuk automata venti szabályzáson van az meg ugye fokozatosan emeli hozzá lehet jobb lenne mauálisan fellőni a ventiket ebben a jo időben!
-
rantotthusi
tag
sziasztok nektek hány fokig megy fel a hd 7870??? ilyen jo időben???
-
rantotthusi
tag
sziasztok tudom nem ide tartozik de megtudná nekem valaki mondani hogy a forza apex letöltésénél miért irja ki azt a windows 10 hogy frisebb verzio kell miközben nem talal uj frissitést!!! hogy tudom ezt megoldani??? nekem csak egy sima win 10 em van nem ilyen fejlesztői lehet az a baj???
-
rantotthusi
tag
a karim is tudna tobbet de itt most a fizika volt a lenyeg meg a kombinalt grapics pontot tudom novelni kb meg 150 pontal ha akarom de am ez a proc meg igy is keves hozza min 4,5ghz kene vagy 4,8 de jolvan ez igy is nekem!!! ☺fontos most a procim 4ghzen jar meg boven lenne benne kakao a vga gupja 1145mhz a memoria 1250 az elottem szolonak Darknak azert a vga meg volt huzva szepen!!! 😃 de sebaj jott a pont 😉😉😉
-
rantotthusi
tag
Még annyi kérdésem lenne hogy sok videoban láttam hogy HT bus speedet 2400 re rakjak az Asrock 970 extreme 3 as lapban mikor egy fx 6300 at huznak nekem auton van szerintetek átrakjam 2400 re jelent valamit???
-
rantotthusi
tag
válasz
Nuada herceg #55465 üzenetére
En feltettem mindig jol johet egy kos ujitas tesztelni meg nem tudtam de biztos hogy jobb mint az eddigi a kezelo felulet nagyszeru az biztos! ☺
-
rantotthusi
tag
Sziasztok! egy Devil hd 7870 1100 és 1250 orajellel fx 6300 4ghz-en és 8 gb memoval 3d mark 11 alatti teljesitménye 7330 összesitett pont az jonak számit ettől a kártyátol vagy többet kéne hoznia????
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xbox Series X|S
- Villanyszerelés
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest