- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balancee
aktív tag
válasz
katt777 #53701 üzenetére
Sikerült. Igaz nem Mantle-val. A cc-ben ahogy írtad csináltam egy új profilt. MAntleval-nem volt javulás, de dx11-ben ultrán úgy, hogy most 4200-on van a procim 38-56fps. Épületben 60fps(v-sinc on) A proci és a video karin 80-90% kihasználtságon stabilan. Köszönöm a segítséget
-
Balancee
aktív tag
válasz
Balancee #53692 üzenetére
Na ki próbáltam mantle-vel a BF4-et. Ugyan azokkal a beállításokkal mint dx11-ben. Kifutott a ramból. 1920-at használt. fps javulás "0". A gpu 90-99% között. Cpu maradt 80% on. Laggolt és aztán lefagyott a játék. A hibaüzenet valami gáz volt a Mantle-val. Igy marad dx11-en. Most húztam még a procin 200mhz-t így 4200mhz lesz . Kelet emelnem egy kis feszt mert 1.362 fagyi volt. Most 1.363v. Prime 95-el tesztelem 20 perce megy 45fokos a cpu.
A lényeg úgy tűnik nekem a Mantle nem hoz pluszt. -
Balancee
aktív tag
válasz
katt777 #53634 üzenetére
Szia katt777! Ma ki próbálom a Mantle-t! A cc-ben hagyjam mindent alap beállításon, vagy a morfoligiai szűrő mehet? A teszelácio maradjon amd optimalizált?
Blice17 Nem lehet, hogy a ventilátorod hangoskodik? Azon sajnos csak a csere segít.
lacus83 4év után már szinte mind 1 milyen video karit veszel ha csak nem a 4 évvel ezelőtti csúcs kártyát cserélsz le. Minden kép nagy upgrade. (5850,5870 esete .Sokáig toppon voltak)
-
Balancee
aktív tag
Sziasztok! Na afterburnerral monizoroztam a cpu-t és a gpu-t is bf4 alatt. 1 óra jàték. A közepétöl 20 perc logot készitettem. Az eredmény a beàllitàsaim akapjàn. Gpu 50-70% nagy ritkàn 1-1 kiugràs 90%-ig. 1570mb ram hasznàlat. Cpu 70-90% hasznàlat 4000mhz/4 mag. Rendszer ram 6500mb hasznàlva.
Kérdésem. Esetleg huzzak a procin mêg 200mhz-t? Ez fesz emelés nélkül elvileg stabil lehet. Vagy probàljam ki a mantle-t? V-sinc on. 45-60 fps a jelenlegi képkocka. -
Balancee
aktív tag
válasz
RetepNyaraB #53571 üzenetére
Köszönöm a vàlaszt. Neked is kovy29. 270x re valaki képet tud linkelni, hogy milyen grafikai beàllitàsokon jo tolni a bf4-et. Meg van értelme hasznàlni a morfologiai szüröt.
-
Balancee
aktív tag
Sziasztok! Bf4 multiban jàték közben mivel tudom monitorozni mi hàny szàzalékon megy. 1920x1080 szürök nélkül csak a textura hight a többi ultra beàllitàs 35min 67max fps. (4k a cpu turbocore nélkül)
-
Balancee
aktív tag
válasz
szami777 #53150 üzenetére
Hali! Giga 7770oc-m csinàlta ezt pàr honapossan. Furmark-al néztem és túlmelegedett. Leszedten a hűtőt és kb 3-4mm hőpaszta volt alatta. Újra pasztàzàs megoldotta, persze vékony kenéssel. Igaz, hogy haverod karija is ezt csinálja lehet nem ez a gond, de mérj rà mindenre. Alaplapra és cpu- ra is
-
Balancee
aktív tag
válasz
katt777 #53018 üzenetére
Egy húron peng az agyunk
Tegnap újra raktam a gépem most w8.1 van rajta. Pont ebből az elgondolásból amit a jelenlegi hsz-edben is levezettél. Jelenleg szűz még a gép, mert driver-ezés és Windows frissítések valamit alap progikon( firefox,utorrent,aida,vlc..stb) kívül semmi nincs még rajta. Alcoholt felrakom a tanácsodra és ha bármi hibát tapasztalok úgy is írok
-
Balancee
aktív tag
válasz
katt777 #52945 üzenetére
Hát egyenlőre úgy néz ki, hogy tényleg a DT okozta. A régi video karimat (hd7770oc) nem zavarta, de mióta nincs bekapcsolva a virtuális meghajtó nem generál az r9 270x problémákat. Az meg hogy DT mellett tünet az adott kék halált nem tudom visszavezetni a forráshoz. A lényeg most nincs gond
-
Balancee
aktív tag
válasz
Balancee #52937 üzenetére
Sziasztok! Meg oldódott a probléma és leírom hátha más is okul belőle.
A Daemon Tools generálta a hibát. 2 és 3d-ben is kék halálozott mikor a virtuális meghajtó aktív volt.Külföldi fórumon olvastam ezt a lehetőséget és egyenlőre úgy tűnik bevált
Azért egy BIOS frissítést is toltam a vga-ra.
-
Balancee
aktív tag
Sziasztok! Nem tudom, hogy találkozott e valamelyikőtök hasonló gonddal. A vga-m topic-jában tettem fel először a kérdést, de itt úgy látom nagyobb az élet: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Filmvilág
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bittorrent topik
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest