- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Balancee #53703 üzenetére
Hát nem, mert nincs meg, jelenleg sem a cc, sem a játék nincs fent, de valamikor feltöltöttem, megnézem, megvan-e még a képek között (nincs, őgy fest, a régebbiek aut. törlődnek). De sztem nem olyan bonyolult. Játék beállításoknál HOZZÁADOD (+) a bf4.exe-t, aztán erre a profilra külön rá kell kattintani, mert máskülönben az idióta CC az ált. beállításokat írja át. Mész sorban lefelé, mindenből kiválasztod az alkalmazás beállításainak bővítését (vagy felülírását, de az előbbivel kezdd) a legjobb minőséget, optimalizálásokat meg kikapcsolod, ill. tesszt. alkamazásvezéreltre (v. maximumra, de elsőre itt is az előbbit javaslom) teszed, aztán elmented. Ennyi. Nem tudom, a megoldás mennyire kártyafüggő, de nálam és pár másik embernél is bejött. AMD nem nyúlkált bele a játékba, innentől kezdve szépen futott, az egészet így toltam végig másodjára lag- és bugmentesen.
papírzacsi: Hogy ez mennyire "smart" megoldás!
Berakom a kártyát a gépbe, becsukom, de még plexin át sem azt nézem játék közben, de ő azért jelzi a melegedést a ledekkel.
-
Balancee
aktív tag
válasz
Balancee #53692 üzenetére
Na ki próbáltam mantle-vel a BF4-et. Ugyan azokkal a beállításokkal mint dx11-ben. Kifutott a ramból. 1920-at használt. fps javulás "0". A gpu 90-99% között. Cpu maradt 80% on. Laggolt és aztán lefagyott a játék. A hibaüzenet valami gáz volt a Mantle-val. Igy marad dx11-en. Most húztam még a procin 200mhz-t így 4200mhz lesz . Kelet emelnem egy kis feszt mert 1.362 fagyi volt. Most 1.363v. Prime 95-el tesztelem 20 perce megy 45fokos a cpu.
A lényeg úgy tűnik nekem a Mantle nem hoz pluszt. -
-
katt777
félisten
válasz
Balancee #52950 üzenetére
Nekem a kereső elég sokat hoz (issues). Az biztos, hogy ha most vennék ilyen kategóriájú karit, ma is a 7870-et választanám, R9-esekről én is olvastam jó pár bugot, pl. BS-t, amely nálam talá 3x, ha fellépett. legutóbb kiderült, hogy csak várni kellett. Ment defrag, ezért nem lőttem le a gépet, aztán kb. 4p múlva visszajött a kép. Gondolom, mások türelmetlenebbek.
Van egy olyan sejtésem egyébként, hogy az installer okozza a legtöbb hibát, 14.8 óta hiába távolítottam el szabályosan az előzőt, az új telepítés után mindig belefutottam vmilyen bugba, tiszta telepítéssel meg az összes bug a 14.11b2-vel jött elő egy BF4, de mihelyst felülírtam a CC profilját, máris rendben ment.Lacuss20: Ez monitorfüggő lehet, nálam D-Subbal sem lépett fel ilyen jelenség.
-
Balancee
aktív tag
válasz
Balancee #52937 üzenetére
Sziasztok! Meg oldódott a probléma és leírom hátha más is okul belőle.
A Daemon Tools generálta a hibát. 2 és 3d-ben is kék halálozott mikor a virtuális meghajtó aktív volt.Külföldi fórumon olvastam ezt a lehetőséget és egyenlőre úgy tűnik bevált
Azért egy BIOS frissítést is toltam a vga-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Azonnali processzoros kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bestbuy játékok
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming Elite Eladó!
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- 3 hónapos Sapphire NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24GB, még 33 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest