- Google Pixel topik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Apple Watch
- Európa exkluzív Edge 60 Fusion színe a Mocha Mousse
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve198310
őstag
Köszönöm a segítséget
Igaz a próba verzió nem működö darab volt csak látvány darab.
Abban ment a fesz szabályozás. Ebben viszont nem ismeri fel sajnos. Igaz csak feszt szeretnék neki adni bő nyállal olyan 1240-1250mV re a maximális 1225mV helyett.
Persze némi órajel változtatásokkal egyetemben -
PandaMonium
őstag
A venti fordulatszámának fixálása nem segít a dolgon mert a kolléga azt hallja mikor ZeroCore-ból "feléled" egy másodpercre a kártya. Sokan küzdöttek ilyesmivel a topikból. Egyszerű fix lehet, hogy megpróbálsz minden olyat leállítani ami hardveres gyorsítást használ (pl. böngésző) mielőtt ilyen állapotba rakod a gépet. Ha így sem oldódik meg akkor próbáld ki 13.1 -es driverrel, az sokaknak megoldotta a dolgot. Vagy esetleg 13.5 beta 2 ha neked az megfelel...
-
RetepNyaraB
veterán
Eh tudom nem ide tartozik igazan, de nem talaltam jobbat:
Miert nem müködik nalam az istenverte afterburner? Uj a gep, most telepitgetem a cuccokat es semmifele OSD
A k*va Fraps bezzeg megy, de fenenek kell.-settings/monitoring kipipalva, osd szerver fut. Mingya összeütök kepeket is rolunk.
Amugy most raktam ujra a Tombraidert, meg az uj whql driver es loszart se gyorsult :/a show on screen display az atugrott offra, de en onra tettem
Van ilyen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3069, 93% Akkumulátor
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
- Eladó SAMSUNG Odyssey G3 LS24AG320NRXEN 24'' Sík FullHD 165 Hz 16:9 FreeSync VA LED Gamer monitor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest