- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve198310
őstag
Köszönöm a segítséget
Igaz a próba verzió nem működö darab volt csak látvány darab.
Abban ment a fesz szabályozás. Ebben viszont nem ismeri fel sajnos. Igaz csak feszt szeretnék neki adni bő nyállal olyan 1240-1250mV re a maximális 1225mV helyett.
Persze némi órajel változtatásokkal egyetemben -
PandaMonium
őstag
A venti fordulatszámának fixálása nem segít a dolgon mert a kolléga azt hallja mikor ZeroCore-ból "feléled" egy másodpercre a kártya. Sokan küzdöttek ilyesmivel a topikból. Egyszerű fix lehet, hogy megpróbálsz minden olyat leállítani ami hardveres gyorsítást használ (pl. böngésző) mielőtt ilyen állapotba rakod a gépet. Ha így sem oldódik meg akkor próbáld ki 13.1 -es driverrel, az sokaknak megoldotta a dolgot. Vagy esetleg 13.5 beta 2 ha neked az megfelel...
-
Eh tudom nem ide tartozik igazan, de nem talaltam jobbat:
Miert nem müködik nalam az istenverte afterburner? Uj a gep, most telepitgetem a cuccokat es semmifele OSD
A k*va Fraps bezzeg megy, de fenenek kell.-settings/monitoring kipipalva, osd szerver fut. Mingya összeütök kepeket is rolunk.
Amugy most raktam ujra a Tombraidert, meg az uj whql driver es loszart se gyorsult :/a show on screen display az atugrott offra, de en onra tettem
Van ilyen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Gyúrósok ide!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Villanyszerelés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Mobil flották
- Formula-1
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- Eladó ASUS Phoenix GTX 1660 OC 6GB (PH-GTX1660-O6G)
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming Elite Eladó!
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest