- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
válasz
anderledani #56996 üzenetére
Nem igazán hallottam ilyesmiről..bár MSI 7870em nem volt. Nem gondolom, hogy ez lenne a gond, ha tudod szabályozni teljes tartományban pl. ABvel.
-
Speed®
titán
válasz
anderledani #56991 üzenetére
Atiflash a céleszköz. Persze egy sima GPUz is megoldja, ha épp működik.
Ez adott kártya kialakításától függ erősen. Hűtöttek-e a RAMok, ill. a VRM/FET részleg külön bordákkal, netán maga a hűtés lóg rájuk gap-padokkal intézve a hőátadást (best option, a sünök nem effektívek), esetleg minden pucér és csak levegő éri őket (worst case)..ezekhez mérten lehet belőni optimálisan.
-
Speed®
titán
válasz
anderledani #56989 üzenetére
Egyedi ventiprofilt tudnod kell állítani, az nem a temp limit rész, Settings/Fan.
BIOSt a kártyáról magáról kell lementeni, majd VBE7el módosítani és rátolni.Hőmérséklettel azért óvatosan, nem csak a GPUról szól a hűtés, VRM/RAM is van. Mivel jellemzően hullanak a kártyák korukból fakadóan, én azért némileg lejjebb megfognám, egészséges egyensúlyban a hangerővel persze, ha zavar a hangja. Ki kell tesztelni.
-
Speed®
titán
válasz
anderledani #56987 üzenetére
Afterburner. Ha kitapasztaltad, milyen fordulatszám/hőmérséklet a szimpatikus, VBE7 segítségével a BIOSt is átszerkesztheted és nem kell külső progi.
-
Baryka007
addikt
válasz
anderledani #56187 üzenetére
Ha csak firefoxnál jön elő a hiba, akkor driver, vagy szoftver probléma.
-
Baryka007
addikt
válasz
anderledani #56185 üzenetére
Link Ezt találtam, elvileg ennek a fickónak is flashelt. És vmi Itunes Icloud csinálta neki a problémát, ha jól értettem
-
Baryka007
addikt
válasz
anderledani #56181 üzenetére
Érdekes, kérdés hogy a vga már így rajzolja -e meg. Vagy valami hiba okán lesz ilyen a kép... Ha Frapssel vagy Bandicammal videózod le az ablakot villogás közben. Akkor a videót visszajátszva is benne van a villogás ?
Ha nincs akkor még monitor, vagy monitor kábelt is eltudnék végső soron képzelni. (De akkor miért csak böngészőben) Akárhogyan is ez az egész hiba egy érdekes ellentmondás, itt valami egyszerű probléma van. De ha komplett gép cseréd volt akkor nem értem.
-
M@rdel
őstag
válasz
anderledani #56177 üzenetére
Nem valószínű, ha másik táppal jó. Milyen volt az eredeti?
-
pengwin
addikt
válasz
anderledani #56177 üzenetére
Nem lehet, hogy a flash player a ludas?
-
anderledani
őstag
válasz
anderledani #56176 üzenetére
Nem. Most is rossz. Olyan létezik hogy az áram rossz ami a hálózatból jön?
-
Turbolada II
őstag
válasz
anderledani #56169 üzenetére
Hardveres gyorsítást ki kellene kapcsolni a böngészőben.
-
válasz
használd emelt órajelen a kártyát, már ha ilyet lehet. Mint pl. mikor valamelyik crimson driverei beragadtak tuningnál pl. nem esett vissza alapra az órajel. A fogyasztás nagyobb lesz, de ez van. A garihoz nem tudk mit hozzászólni, majd valaki okosabb talán szól.
-
CirrMee
addikt
válasz
Gépet bevinni, és előttük reprodukálni a hibát.
-
Falcon C.
aktív tag
válasz
anderledani #55158 üzenetére
Már úgy érted, biztos elég, ha hibátlan a táp. De más mással lehet gond? A RAM-okat fél éve (márciusban) teszteltem, a processzor Brockennel hűtve, nem lépi át az 50 fokot teljesen leterhelve sem. Az SSD és merevlemez a Sentinel szerint 100/100. A rendszer hűtése rendben van, marad az alaplap és a táp, szerintem. A gép azonnal lefagy, vagy stand by-ba vágja a monitort, ha olyan terhelést kap, ami érinti a CPU-t és a GPU-t is egyszerre. Egyébként megy, mint a kis angyal.
Egyébként neked milyen 270-es van. A Gigabyte-é 2×6 csatis.
-
anderledani
őstag
válasz
anderledani #55138 üzenetére
Ez off lett volna csak azt hittem a "milyen videokártyát vegyek" topicban vagyok.
-
anderledani
őstag
válasz
anderledani #55124 üzenetére
A probléma megoldódott. A régi, átalakítóval használt Dualshock 2-m nem hagyta kikapcsolni.
-
blu79
addikt
válasz
anderledani #55122 üzenetére
Akkor kapcsold be
-
blu79
addikt
válasz
anderledani #55120 üzenetére
Szia a win -be be van kapcsolva az energiatakarékosság?
-
bajzal
őstag
válasz
anderledani #55069 üzenetére
Hát de ez csak 100Mhz amit emeltél
Én meg 130Mhz-et ref-től számolva.
Egyébként így tuningolva neked a 270 mennyit csinál Valley-ben?
(csak kíváncsiságból)
Weper: Nem normális, nekem 1180Mhz-re tuningolt gpu-val sem megy 70°C fölé.
-
HopeckoR
aktív tag
válasz
anderledani #55062 üzenetére
Én a helyedben várnék egy picit amíg a mostani programok megkapják Win10-re a megfelelő patcheket
Korábban én is megbántam amikor egyből felraktam az újonnan megjelenő Windowsokat -
katt777
félisten
válasz
anderledani #51886 üzenetére
Sokan azért játszanak low beállításokkal erős VGA-kon, hogy sírhassanak, amiért nincs elég FPS-ük (meg okoskodhassanak, milyen kevés egy 270X alá egy i7-es, mert ilyen is volt). Talán még mindig azt hiszik, hogy CoD2 szinten járunk, és magasabb FPS-szel magasabbra lehet ugrani.
-
Jeollam
aktív tag
válasz
anderledani #51858 üzenetére
Igen volt, de nem értem a kérdést mire fel?
Köszönöm a válaszokat.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
anderledani #51814 üzenetére
"Zúg".
Ha szélzajos, akkor teljesen normális, ha zörög, akkor gond van.
-
blu79
addikt
válasz
anderledani #51677 üzenetére
húzhatod 1050mhz-re, power limitet csak akkor kell szerintem ha nem stabil, ha stabil akkor nem muszáj
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GIGABYTE 1080 Ti Turbo 11G - HIBÁS
- ASUS Radeon RX 6800 TUF GAMING OC 16GB használt videokártya számlával és garanciával eladó!
- Asus GTX 1050 Ti 4GB GDDR5 128bit!!! ELKELT!!!
- ASUS TUF Gaming RX 6700 XT OC 12GB GDDR6 Videokártya!
- ZOTAC GeForce GTX 1080 8Gb ArcticStorm+Raijintek Triton 240mm radiator (+ventilátorok és fittingek)
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest