- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- MIUI / HyperOS topik
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve198310
őstag
válasz ricsi8800gt #52160 üzenetére
Szia
Ez kártya függő mennyit megy. Lehet megy 1100 is de lehet,hogy csak 1070 et. De lehet megy 1200 mhz-t is. A Sapphire HD7850 dual-x em ment 1230mhz-t bios moddal
"Hülyékkel nem érdemes vitatkozni.. Csak lesüllyedsz a szintjükre és ott legyőznek a rutinjukkal"
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz ricsi8800gt #52180 üzenetére
Szvsz arra gondolt, hogy kissé bátrabban is nekiugorhatnál..kismillió tapasztalat van a topikban, ami alapján látható, 1200MHz/1.2V körül állnak meg, addig lehet próbálkozni durvább lépésekkel, mit bír. Persze egyéni lesz a vége, nincs két egyforma..de 1100 alatt nem valószínű, hogy meg kéne állj. RAMórajel meg attól függ, Hynix/Elpida-e..1300 felett előbbi megy még, utóbbira nem jellemző.
-
marquuard
veterán
válasz ricsi8800gt #52574 üzenetére
Én a 14.11 előtt ezt használtam huzamosabb ideig, és semmi probléma nem volt vele.
PSN ID: marquuard
-
bozont
veterán
válasz ricsi8800gt #52854 üzenetére
Eh, az a számítástechnikus az vajon milyen szakma lehet? Na ez vagy egy "mindent tudó" vérpistike lesz vagy csak simán trollkodik. Akkor ezek szerint nekem is hamis kártyám van :
-
CirrMee
addikt
válasz ricsi8800gt #52856 üzenetére
Háborog a magyar tenger, de sok itt a balf@sz ember...
“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)
-
CirrMee
addikt
válasz ricsi8800gt #52858 üzenetére
Azt szeretem a legjobban, hogy amíg lesz 'ámítógép, lesz ámítástechnikus is...
“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)
-
urbi73
senior tag
válasz ricsi8800gt #52861 üzenetére
Ezen besírtam . Amúgy meg egy 7870 - ven kártya még elég egy darabig játékok terén , kisebb kompromisszumokkal .
-
-
CirrMee
addikt
válasz ricsi8800gt #52868 üzenetére
Olyan balf*sz, mint a szomszéd utcában lévő szagember' (nk, Hevesi út), akinél le akartam passzolni egy használt konfigot. Az is megmagyarázta nekem, hogy nincs olyan asztali kétmagos proci, ami sima DDR memóriát zabál, szóval nem fogom megetetni. Mondom s939, 4200+. Aszongya áemdéből 939 -es foglalatra nem létezik kétmagos. Istenbarma...
-
Frozzy
őstag
válasz ricsi8800gt #52868 üzenetére
a legviccesebb az amúgy, hogy a GPU-z honlapján se írja ki teljesen a gpu tipusát
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
katt777
félisten
válasz ricsi8800gt #52897 üzenetére
Nem inkább nV kéne?
seederking: 3.3/3.7, és mivel nincs hazavágva a kupakolása, mint az Ivy-nek s a többinek, pöpecül tuningolható egy középszerű léghűtéssel is. Alapfeszen nálam, ha jól rémlik, 4.3GHz-et tudott. Mondom, Haswell topic 1-hsz-ban ott van minden beálítás, de ha segítség kell, bármikor szívesen.
4670K már forr (kupak 70, magok meg már 90 fölött), 4GHz fölött egy LinX stress-teszt már Ninja 3 alatt is kifekteti, és sok feszt is kell adni neki. Nálam 4.1GHz-re van belőve, ez gyakorlatilag kb. a 2500K 4.5GHz-es szintje. Hétköznapi használatban nem vészes, nem mennek a magok 70°C-ig, csak hát hogyan nézzen az ember stabilitást? Ráadásul túl sok fesz is kell neki. A lényeg, az i5-ös cucc tökéletesen megfelelő a kinézett kari alá, még többet is elvinne.+ADAM1337: Catalyst topic ajánlott, addig örüljetek, amíg nincs rá szükség. Csak 1 hiba a sok közül. 7xx0 karikon, ahogy nézem (akár itt is), minimális a hibafaktor, de R9-eseken már kevésbé.
[ Szerkesztve ]
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
válasz ricsi8800gt #52900 üzenetére
Sejtelmem nincs, mivel érték el ezt. Vagy új influenza-tünet? Na jó, nem gáz, ha ezzel vagy elégedett, jó szórakozást hozzá.
ADAM1337: A minap éppen BF4-gyel derült ki hiba, pedig már occsó update + 1 éve frissítik a drivereket. Gyári profil máskor éppen elfedi a hibákat, így nem veszed észre. Nálam 14.3-14.7 RC3-ig MINDEN csomag codecje befingatta a hardveres video-lejátszást. Közben volt még Thief Artifactelés. A multimonitor "support" meg teljesen felejtős C top. tele vele, és van pár nV-s ismerős, akinek minden ilyen problémája megioldódott nV kártyával. Persze, ha olyan játékokat tolsz, amelyek jól futnak, hiba nincs, ami kiderüljön.
nesh_019: El kellene bírnia, sztem megvan a 18A 12V ágakon.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz ricsi8800gt #53038 üzenetére
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
Steve198310
őstag
válasz ricsi8800gt #53123 üzenetére
Szép rajt az alu borítás
"Hülyékkel nem érdemes vitatkozni.. Csak lesüllyedsz a szintjükre és ott legyőznek a rutinjukkal"
-
Steve198310
őstag
válasz ricsi8800gt #53127 üzenetére
Aztán milyen? Mesélj valamit.. Összehasonlítás vagy ilyesmi
-
Steve198310
őstag
válasz ricsi8800gt #53129 üzenetére
Mennyibe jutottál hozzá?
Akkor elégedett vagy látom.
Gratulálok hozzá
Én is már egy ideje el hagytam a fedélzetet de vissza vissza járok néha"Hülyékkel nem érdemes vitatkozni.. Csak lesüllyedsz a szintjükre és ott legyőznek a rutinjukkal"
-
Dark KillerX
addikt
válasz ricsi8800gt #53133 üzenetére
Jó is ez a 7950-es kari,én már alapon jóval erősebbnek érzem mint a 270-et,hiába volt húzva az.
Én egyébként szinte ajándék áron jutottam hozzá a 7950-hez ,38k volt
[ Szerkesztve ]
-
Steve198310
őstag
válasz ricsi8800gt #53133 üzenetére
45e be el ment a 270x vapor-x 60e meg lett a 280x vapor-x
(#53134) Dark KillerX Az szép Tavaly ilyenkor adtam el a HD7850 et 39 be és vettem egy 270x dual-x et
[ Szerkesztve ]
-
jozsi23
csendes tag
válasz ricsi8800gt #53196 üzenetére
1.0 volt legelőször rajta--> nem működik
1.9-re frissítettem--> nem működik
Most feltettem az 1.6-ot--> nem működikinnen: http://www.msi.com/support/mb/B75MA-P45.html#down-bios
-
katt777
félisten
válasz ricsi8800gt #53256 üzenetére
Én meg a 7870XT-tulajoknak. És bugmenteset!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest