- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Magisk
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Speed®
titán
Valami ilyesmi ;p IceQ 7850/2GB köszöni szépen, hibátlanul operál.
GTA5 alatt már picit nyögdécsel 1050pben, de az OC helyrehozza..
Szerencsére jól sikerült Hynixes darab, megy szépen 1200/1400on.A jelenlegi Quad Xeonom OCval szépen kitekeri elvileg 3.8Gn már..
De hamarosan platformváltás lesz hasonló órajelű Sandy i5-2500ra,
kíváncsian várom, mennyire fogja megdobni az FPS tartománytAddigis, a passzivizálás van tervbe véve, Auras Fridge lesz a hűtés,
reményeim szerint menni fog szépen a jelenlegi 1200/1400 is akár..
VRM/RAM részre kell valamit kitaláljak, a GPUt simán bírja a hűtő. -
p@gabi
tag
Köszönöm szépen az ötletet és a program linkeket
,valószínűleg tényleg valamilyen bitcoin lehetett.A vírusirtómmal meg a malwarebytes-al már az írásom előtt átnézettem,találtak is ezt-azt,de nem szűnt meg utána sem a jelenség,csak miután a másik három,általad linkelt progikkal is átnézettem és kitakarítottam.
Most már megint minden a régi,köszi -
-
HELLAFLUSH
őstag
köszi már kezdtem félni
Pokesz007: anno 2-3 éve nekem is volt 7850 2db egy Gigabyte OC és egy sima Sapphire azok nekem is hűvösebbek voltak, most szerintem nekem a géphazzal lesz a gond mert elég zárt és matx méretű.
lehet újra pasztázom majd, melyik pasztát ajánljátok?
mx-4et használtam anno, van ennél most jobb? -
-
bobalazs
nagyúr
-
Egzee
őstag
ez így van... másik komoly tényező, hogy nekem azért friss levegő kering a gépben, mert előről 2db 12centis tolja be a szellőt, hátul meg egy 12es tolja ki. A tápegység meg a maga levegőjét szívja alulról.
Pár poszttal feljebb kérdezte, hogy tuningolom-e. Hát egy olyan csapdába estem, hogy minden alkatrészem modern, csak a tápom egy jó öreg Chieftec GPS-450 és így is alig bírja kiszolgálni a konfigot, sőt, Assetto Corsa játék közben még ki is kapcsol a gép, a kevés áram miatt
Egyébként tesztelgettem a motyót, elég keményen bírja a tuningot, de majd ha rendes tápom is lesz, ami valszeg nem fogja ejtegetni a feszültségeket a terheléstől, majd meg is kínálom azt a tuning lehetőséget.
Sima bioson meg még mindig nem volt flickering!
-
CirrMee
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Facebook és Messenger
- Robogó, kismotor
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Honor X7 fekete 128GB 12 hónap jótállással!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
- Apple iPhone 16 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest