- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- iPhone topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Speed®
titán
Valami ilyesmi ;p IceQ 7850/2GB köszöni szépen, hibátlanul operál.
GTA5 alatt már picit nyögdécsel 1050pben, de az OC helyrehozza..
Szerencsére jól sikerült Hynixes darab, megy szépen 1200/1400on.A jelenlegi Quad Xeonom OCval szépen kitekeri elvileg 3.8Gn már..
De hamarosan platformváltás lesz hasonló órajelű Sandy i5-2500ra,
kíváncsian várom, mennyire fogja megdobni az FPS tartománytAddigis, a passzivizálás van tervbe véve, Auras Fridge lesz a hűtés,
reményeim szerint menni fog szépen a jelenlegi 1200/1400 is akár..
VRM/RAM részre kell valamit kitaláljak, a GPUt simán bírja a hűtő. -
p@gabi
tag
Köszönöm szépen az ötletet és a program linkeket
,valószínűleg tényleg valamilyen bitcoin lehetett.A vírusirtómmal meg a malwarebytes-al már az írásom előtt átnézettem,találtak is ezt-azt,de nem szűnt meg utána sem a jelenség,csak miután a másik három,általad linkelt progikkal is átnézettem és kitakarítottam.
Most már megint minden a régi,köszi -
-
HELLAFLUSH
őstag
köszi már kezdtem félni
Pokesz007: anno 2-3 éve nekem is volt 7850 2db egy Gigabyte OC és egy sima Sapphire azok nekem is hűvösebbek voltak, most szerintem nekem a géphazzal lesz a gond mert elég zárt és matx méretű.
lehet újra pasztázom majd, melyik pasztát ajánljátok?
mx-4et használtam anno, van ennél most jobb? -
-
-
-
-
Egzee
őstag
ez így van... másik komoly tényező, hogy nekem azért friss levegő kering a gépben, mert előről 2db 12centis tolja be a szellőt, hátul meg egy 12es tolja ki. A tápegység meg a maga levegőjét szívja alulról.
Pár poszttal feljebb kérdezte, hogy tuningolom-e. Hát egy olyan csapdába estem, hogy minden alkatrészem modern, csak a tápom egy jó öreg Chieftec GPS-450 és így is alig bírja kiszolgálni a konfigot, sőt, Assetto Corsa játék közben még ki is kapcsol a gép, a kevés áram miatt
Egyébként tesztelgettem a motyót, elég keményen bírja a tuningot, de majd ha rendes tápom is lesz, ami valszeg nem fogja ejtegetni a feszültségeket a terheléstől, majd meg is kínálom azt a tuning lehetőséget.
Sima bioson meg még mindig nem volt flickering!
-
CirrMee
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó ASUS Phoenix GTX 1660 OC 6GB (PH-GTX1660-O6G)
- Csere-Beszámítás! Asrock Challanger B580 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Garis ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti Trinity 12GB GDDR6X videokártya
- PowerColor RX 6700 XT 12GB GDDR6 Hellhound Eladó!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest