- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
válasz
tasakos #56072 üzenetére
UTorrent is telepített egy időben bányászvírust, de kb. bármelyik crack vagy tört program, de akár valami legális, ingyenes program is felrakhatta.
Érdemes olyan programokat használni, amik közösségi fejlesztések, nincs mögöttes céljuk.
Meg bármilyen ingyenes programot csak a saját honlapjáról szabad letölteni. -
CirrMee
addikt
válasz
tasakos #56067 üzenetére
Szkenneled valami erre való proggival. Részemről Malwarebytes free cucca a vírusirtó mellett, de ízlések és pofonok.
-
rayoliviero
veterán
válasz
tasakos #30160 üzenetére
Vagy szervizben teszteltesd le, hogy ott is csinálja-e. Én is úgy derítettem ki a múltkor, hogy melyik alkatrészem hibás. Egy alkatrészt itt 1200-ért teszteltek. Te esetedben csak a vga-t kell letesztelni. Ott sem hiszem, hogy drágább lehet.
Nekem régen volt egy olyan problámám egy alaplappal, hogy néha nem indult és a PCX-hez volt garis. Elküldtem nekik, ők pedig visszaküldték, hogy a lap náluk hibátlan. Aztán nálam is működött egy kis ideig. Utána megint előjött a hiba. Így kénytelen voltam megint visszaküldeni. Akkor már belátták, hogy tényleg hibás. Erre ráment nem kevés futárköltség és telefonálás (akkor még nem volt garifutárjuk). Ők ott nem hiszem, hogy agyontesztelik a cuccot. Bár ez már jó régen volt, azóta már lehet változtak a dolgok.
Ezzel azt akarom mondani, ha elküldöd nekik, akkor fennáll a veszélye, hogy visszaküldik, hogy náluk jól működik. -
Steve198310
őstag
válasz
tasakos #30160 üzenetére
Köszönöm a kielégítő választ
Igen próbáld meg újra húzni
Nem feltétlen hardveres a hiba.
Mostanában nekem is elkezdett ökörködni a gép de nálam pl ALT+TAB nem reagál, hangerőt nem tudok szabályozni blillentyűről, illetve a kontrol panelben sem enged belépni dolgokba.
Igaz nekem nincs játék alatti kidobállás. Csak néha bohóckodik b@szik mindenre azt újraindítom -
Steve198310
őstag
válasz
tasakos #30155 üzenetére
Le írnád bővebben, hogy miért régi a Wined? Volt egy gyengébb konfigod és nem telepítetted újra a cuccot csak frissítetted vagy mi?
SP1 már rá rajta e van a winen?
Ati driver melyik van fent ?
Kicsit bővebben.
Itt nagyon sok hiba lehet.
1 a win
2 frissítések
3 dríverek
hardverek
STB..... -
HSM
félisten
válasz
tasakos #30145 üzenetére
Nálam pont így széthullik a kép a 7950-en, ha nagyon alulfeszelem a kártyát terhelés alatt... Szvsz hibás a kártya.
Persze, érdemes friss win, friss driverrel próbálkozni a gari előtt. Illetve rossz tápegység is okozhat a kártyán feszültség-gondokat.
Szerk.: Még esetleg a VGA túlmelegedése lehet, amit érdemes lehet megnézni. Metrot indítsd ablakban, és lesd GPU-Z-vel, mennyire melegszik fel az a bizonyos 30 perc alatt a GPU/VRM.
-
lowzor
veterán
válasz
tasakos #9450 üzenetére
Ha használtan veszed, akkor akár 40-ből is kilehet hozni mondjuk egy i5 2400-at, meg egy H61-es lapot és jóval előrébb lennél. Ezt a mostani lapot meg procit gondolom 30-ér eltudod passzolni.
(#9451) Alpachino:
Ha volt 65-70k-ja VGA-ra, akkor szvsz van még 10-15k-ja normálisabb procira
-
seederking
őstag
válasz
tasakos #9180 üzenetére
Ezt most több oldalról meg lehetne közelíteni.Pl nekem volt 7850 oc-m.Nekem sem ment a tuning,mégsem a gyártót hibáztattam.Elfogadtam,hogy ilyen példányt fogtam ki.eladtam/tovább léptem.(csak is azért mert jó üzlet volt láthatáron)
Megértem,hogy idegesítő nézni azt,hogy kis pista ugyan azon kártyát már szénné húzta és a "harmadik" szériát "alázza" vele,neked pedig zero tuning.De ettől nem a gyártó a sz@r.
Ez magán vélemény!Ja
ekem pl azt mondták,hogy én vok a b@lfasz,mert nem jól csináltam.Amit nem tudok 100%-ig cáfolni.
-
seederking
őstag
válasz
tasakos #9174 üzenetére
"Fesz állítás, órajel emelés megy rendesen stb" és kiderült,hogy ennek hiánya teljes mértékben a Sapphire hibája?
Chapel :Eddig azt bizonyították a fórum társak,hogy a hynix ramos példányok jobban,sokkal jobban húzhatóak mint elpidás társaik.De ez gyártón belül is lehet eltérő.mármint,hogy hynix-es vagy elpidás legyen.Pl Sapphir-nál az első szériásak voltak hynix-esek.De Asuséknál még mindig "divat" eme ram tipus használata.Viszont ahogy elnézem sokan vadásznak rá,szóval nem tudom adott gyártón belül mennyi esélyed lesz ilyet találni.
Fisherhun :Mi a szenvedés tárgya?
-
->Raizen<-
veterán
válasz
tasakos #9041 üzenetére
Nos az a helyzet hogy a hat magot nem nagyon használja ki a játékok többsége. Én nekem volt p2 x3 720@x4 20 procim arról váltottam x6 1055t-re. Nem voltam előrébb vele. Intelre váltottam és nagyon sok esetben lealázza az x6-os procit is az i5 3470-em! Az x6-ot 4 ghz-re húzva is kevesebb fpseket kapnék mint i5-el.
Az én ajánlatom az hogy hagyd meg a procid vagy majd vegyél fx 83xx procit és használd majd azt 4,8 ghz-n.
Vagy kékülj be te is!
(#9046) pr05p3c
Nekem 1,1 ghz gyárilag.
(#9049) DeathAdder
Majd véleményt kérnék hogy érzed mennyivel vagy előrébb egy 6970 után ezzel a döggel. ?! -
-
->Raizen<-
veterán
válasz
tasakos #8526 üzenetére
Hűvös láttam már 2d-be 26 fokon a gpu-t! Full terhelésnél játékoknál 50 foknál megáll a melegedés átlagba. A gyári venti profillal se vészes halk az egész gép terhelve is. Nincs porszívó meg hajszárító effektus nagyon távol áll tőle. Msi afterburnerrel tudok feszt állítani. Olyan 1250-1260 a gpu vége a ramok végét nem teszteltem ki 5500 mhz még sima ügy.
-
Speed®
titán
válasz
tasakos #8431 üzenetére
RAM nekem sem bírja sokáig, 1250 helyett 1300, aztán kész..Elpida.
De végülis így, hogy GPU részen megy az 1250, nem panaszkodok..
Csak az zavar, hogy nem fogom tudni alulfeszelni passzív üzemhez..
Meg ha azt nem is tudom összehozni, akkor menjen tovább OCban..
Mindegy, idővel vagy kijön új Trixx, vagy marad ez. A PPje működik..
Garancia ezért..? Szerintem nem frankó, ha egyébként jól működik.. -
Speed®
titán
válasz
tasakos #8429 üzenetére
Valami van, nálam is ugyanez. Legfrissebb GPUz is olyan baromságokat ír VDDCre, hogy hűha. Trixxel lehet állítgatni, de hogy érvényesül-e, abban kételkedek, ugyanis a fogyasztásom nem változik (konnektor felől mérve).
Mondjuk annyival jobb a szitu nálam, hogy ezen a feszen megy 1250et is..cserébe tré RAM oldalon, már 1350en is eldobja magát néha, 1300on bírja..
Várok egy új Trixxet, hátha..de esélyes, hogy szopóágra lettünk téve ezzel. Mondjuk azt nem értem, hogy ha a 7850jük olyan jól állítgatható, ez miért nem? -
válasz
tasakos #8411 üzenetére
Lehetséges hogy 78xx nél is bevezették azt amit 79xx nél ZÁROLVA van a fesz emelés! Bár még ilyennel nem találkoztam, de nálad valami más lehet mert ha emelsz az órajelen akkor is kékezik akkor ott valami más gond van.
*******************************************************************************************
#8415 Garsza Már MEGMONDTAM hogy NEM LEHETSÉGES! csak akkor ha Sapphire OC bios -t teszel az asus karidra! -
-
Attix82
addikt
válasz
tasakos #8230 üzenetére
Üdv.
8 munkanap , nem 8 nap (ez az elállás). Nem az átvételi munkanaptól számít hanem a következő, vagyis 4 munkanap telt el (szombaton is az volt hivatalosan)
3 munkanapos cseregarancia ezért fontos, mert ha hamarabb jössz rá arra, hogy hibás a VGA akkor kicserélik neked. Persze nem rögön, mivel most megint munkaszüneti napok következnek, hanem utána kaptad volna meg. (de már a 4. munkanapnál tartasz)
Ergo: jogilag márcsak az elállás maradt.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
tasakos #8230 üzenetére
Üzlettől függ, van ahol sz@rnak rá. Aqua, ipon, pcx meg hasonlók tuti megoldják, csak írj nekik minél előbb. Egyébként 8 munkanap, és azt számold, ami hivatalos. Értsd: Én egyszer a MM-ba vittem vissza cuccot, és mondtam, hogy beleférek a három munkanapba, mert hétvége nem az. Mondták, hogy pedig ők nyitva voltak. Én meg mondtam, hogy az engem hidegen hagy, vasárnap akkor se munkanap.
-
CJ3
senior tag
válasz
tasakos #8187 üzenetére
Hasonló volt a 6970-el csak nekem gondolt egyet, és lekapcsolta a képernyőt és tuti a VGA-volt a ludas, én is futtattam stabilitás teszteket és az szépen lefutott....játékba beléptem meg elindítottam lekapcsolt a monitor és csak Reset gomb.........Újra tettem akkor én is a rendszert, és ugyan ez volt a gond nem tudom ez mi lehetett......a VGA-nak baja viszont nem volt mert utánna meg lefutottak a tesztek stb
Annyit kisilabizáltam hogy szerintem mikor együtt dolgozik a CPU-Meg a VGA- akkor vagy a lapban valami híd vagy valami nem tud elegendő áramot átfuttatni vagy ....túl sok amit a proci VGA- kér egyszerre és nem kap annyit ezért csnálja ezt.......Én is lestem hogy kevés lenne a CM 700w -os tápom egy 6970-nek de ezek szerint nem a táp volt a gond.....
Egyet próbálj még meg amit én nem próbáltam ki........Az egyik 6 pin-es kábelt a 4 es molex-ról engedd rá neki ne a táp 2 db 6 pineséről
onnan csak egyet..... elméletileg akkor itt nincs limit és bármekkora áramot tud adni a táp......Hátha ez lesz a kulcs
jozsi252-nek is hasonló gondja van mint anno nekem, most nektek van, szóval beszélj vele megjavult e neki mert neki szintén tegnap előtt minden működött, tegnap meg belépett a game-ba és kivágja stb stb
UI: De a táp dolgot a 4-es molex ---6 pin azt próbáld ki
-
válasz
tasakos #8184 üzenetére
az alaplap BIOS át első körben tedd DEFAULT -ra (hátha ott babráltál el valamit) ha úgy sem jó akkor egy friss Win7 x64.es rendszert lenne érdemes feltenni(tiszta telepítés nem frissítés)
esetleg ezek előtt egy rendszer stabilitás teszt Prime95(Blend teszt része) mondjuk 1.órát elég ha kibír hiba nélkül meg egy 15-20. perces LinX tesztet(2-2,5.giga ramot adva neki) is megpróbálhatsz!
-
-
válasz
tasakos #7787 üzenetére
No azt a tápot én gyorsan el felejteném!
akkor inkább A-DATA HM-650 abszolút ár/érték bajnok ráadásul Moduláris! és ugyan olyan minőségi belső(CWT) van benne mint pl a Corsair tápokban! de segítségnek egy részletes teszt róla! és ráadásnak még egy teszt
-
miresz
veterán
válasz
tasakos #7787 üzenetére
Én ez: Corsair 600W GS alá nem adnám. Egyben hagyott 12V-os ág amin 49A-t tud. Ez kell neked,ha tuningolni is akarsz. A Gagyibájt tápokat meg felejtsd el.
Vagy kicsivel drágábbért Corsair TX 650 5év garival.
-
-
-
válasz
tasakos #7761 üzenetére
400W-PNF bél van benne és osztott 12.v 14+15.A tud 15.A van a VGA nak ami ugye 180.W a 7870 meg 175.W os TDP -vel bír tehát határ eset! a HD69xx 200-250W ját meg egyenes öngyilkosság volt FurMark alatt ráengedni erre a RATGYi 6.e FT os tápra! De te tudod hidd el hogy hibátlanul fog menni a 7870 -ed ha adsz alá PL: egy ilyen tápot vagy hasonlót! aminek nem osztott a 12.v ága és legalább ~500W ot tud 12.v on!
-
válasz
tasakos #7752 üzenetére
De ugye nem mondod hogy a konfigodat a Gagybájt Superb 460 -al(Aka: FSP ATX-400W-PNF Max 180W ot tud a VGA -nak kiadni ami FurMark nál még szép hogy kevés!) hajtod Mert akkor ne is csodálkozz hogy FurMark alatt szórakozik még szerencséd hogy csak szórakozik és nem kapcsol ki, vagy indul újra! Én a helyedben egy minőségi 5-600.W os táp cserével kezdenék! azután tesztelgetném a 7870.et!
-
seederking
őstag
válasz
tasakos #7724 üzenetére
Figyelj,egy telefonodba kerül az NFH felé (csak kitartónak kell lenni,mert jó sokáig csörög a telefonjuk mire meghallják)
.Segítőkészek és elmondják milyen lehetőségeid vannak.Nekem is rémlik valami 8 napos dolog,de már nem emlékszem.
Ne aggódj simán kijössz belőle,úgy,hogy ne érjen károd.
Volt már pár malőröm és mindíg "én nyertem". -
seederking
őstag
válasz
tasakos #7717 üzenetére
Vissza kérheted igen!Ez tuti,ne hagyd magad ha nemleges választ kapnál.
Múltkor rendeltem egy egérpadot 2 ezerért x boltból (tudom nem nagy összeg) és nem működött rendesen nagy felbontásu egérrel(pedig rékérdeztem telefonon,hogy jó lesz-e hozzá).Informálódtam az FH-nál mert úgy voltam vele újat kell vennem és az a 2k is pénz.Mondták,hogy nyugodtan vigyem vissza.A boltban velem nem is sz@rakodtak egyből kaptam vissza a pénzt.Szóval mérlegelj és dönts,,ja és sok sikert.odorgg:
Alpachino : nem,hogy "csere gari" lehetőség,hanem sztornó a vásárlás ergó pénz vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Samsung Galaxy A15 5G / 6/128GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest