- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android szakmai topik
- Apple Watch
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
-
Alpachino
veterán
válasz tasakos #7709 üzenetére
Értem, de ha játékokban és a többi tesztben minden ok. akkor gariztatni nehéz lesz furmarkra hivatkozva...... Semmit nem bizonyít....ezért írtam, hogy biztos meggyőződhess róla, ha hibás......
[ Szerkesztve ]
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
Alpachino
veterán
válasz tasakos #7717 üzenetére
Persze, siess a hiba felderítésével, mivel 3nap azonnali cseregari engedj rá egy Crysis2-t, ultra, DX11-el meg egy DMark 11-et első körben.....és meglátod, ha hibázik, azonnal küld vissza.
[ Szerkesztve ]
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
seederking
őstag
válasz tasakos #7717 üzenetére
Vissza kérheted igen!Ez tuti,ne hagyd magad ha nemleges választ kapnál.
Múltkor rendeltem egy egérpadot 2 ezerért x boltból (tudom nem nagy összeg) és nem működött rendesen nagy felbontásu egérrel(pedig rékérdeztem telefonon,hogy jó lesz-e hozzá).Informálódtam az FH-nál mert úgy voltam vele újat kell vennem és az a 2k is pénz.Mondták,hogy nyugodtan vigyem vissza.A boltban velem nem is sz@rakodtak egyből kaptam vissza a pénzt.Szóval mérlegelj és dönts,,ja és sok sikert.odorgg:
Alpachino : nem,hogy "csere gari" lehetőség,hanem sztornó a vásárlás ergó pénz vissza.
[ Szerkesztve ]
-
seederking
őstag
válasz tasakos #7724 üzenetére
Figyelj,egy telefonodba kerül az NFH felé (csak kitartónak kell lenni,mert jó sokáig csörög a telefonjuk mire meghallják) .Segítőkészek és elmondják milyen lehetőségeid vannak.Nekem is rémlik valami 8 napos dolog,de már nem emlékszem.
Ne aggódj simán kijössz belőle,úgy,hogy ne érjen károd.
Volt már pár malőröm és mindíg "én nyertem". -
nagyúr
válasz tasakos #7752 üzenetére
De ugye nem mondod hogy a konfigodat a Gagybájt Superb 460 -al(Aka: FSP ATX-400W-PNF Max 180W ot tud a VGA -nak kiadni ami FurMark nál még szép hogy kevés!) hajtod Mert akkor ne is csodálkozz hogy FurMark alatt szórakozik még szerencséd hogy csak szórakozik és nem kapcsol ki, vagy indul újra! Én a helyedben egy minőségi 5-600.W os táp cserével kezdenék! azután tesztelgetném a 7870.et!
-
nagyúr
válasz tasakos #7761 üzenetére
400W-PNF bél van benne és osztott 12.v 14+15.A tud 15.A van a VGA nak ami ugye 180.W a 7870 meg 175.W os TDP -vel bír tehát határ eset! a HD69xx 200-250W ját meg egyenes öngyilkosság volt FurMark alatt ráengedni erre a RATGYi 6.e FT os tápra! De te tudod hidd el hogy hibátlanul fog menni a 7870 -ed ha adsz alá PL: egy ilyen tápot vagy hasonlót! aminek nem osztott a 12.v ága és legalább ~500W ot tud 12.v on!
-
tthomasso
tag
válasz tasakos #7765 üzenetére
Szerintem meg inkább játékokat toljad ezerrel, mint a tesztelést. Nekem is Sapphire van, csak a sima 70-es, nincs vele semmi gond. Tolom neki az új Medal of Honort, meg a többit és csak simán teszi a dolgát. Ha lenne gondja, akkor ezek előhozzák. Üdv
Ha fáj az igazság, akkor ne várd el senkitől, hogy igazat mondjon!
-
nagyúr
-
miresz
veterán
válasz tasakos #7787 üzenetére
Én ez: Corsair 600W GS alá nem adnám. Egyben hagyott 12V-os ág amin 49A-t tud. Ez kell neked,ha tuningolni is akarsz. A Gagyibájt tápokat meg felejtsd el. Vagy kicsivel drágábbért Corsair TX 650 5év garival.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz tasakos #7787 üzenetére
No azt a tápot én gyorsan el felejteném!
akkor inkább A-DATA HM-650 abszolút ár/érték bajnok ráadásul Moduláris! és ugyan olyan minőségi belső(CWT) van benne mint pl a Corsair tápokban! de segítségnek egy részletes teszt róla! és ráadásnak még egy teszt
[ Szerkesztve ]
-
-
nagyúr
válasz tasakos #8184 üzenetére
az alaplap BIOS át első körben tedd DEFAULT -ra (hátha ott babráltál el valamit) ha úgy sem jó akkor egy friss Win7 x64.es rendszert lenne érdemes feltenni(tiszta telepítés nem frissítés)
esetleg ezek előtt egy rendszer stabilitás teszt Prime95(Blend teszt része) mondjuk 1.órát elég ha kibír hiba nélkül meg egy 15-20. perces LinX tesztet(2-2,5.giga ramot adva neki) is megpróbálhatsz!
[ Szerkesztve ]
-
CJ3
senior tag
válasz tasakos #8187 üzenetére
Hasonló volt a 6970-el csak nekem gondolt egyet, és lekapcsolta a képernyőt és tuti a VGA-volt a ludas, én is futtattam stabilitás teszteket és az szépen lefutott....játékba beléptem meg elindítottam lekapcsolt a monitor és csak Reset gomb.........Újra tettem akkor én is a rendszert, és ugyan ez volt a gond nem tudom ez mi lehetett......a VGA-nak baja viszont nem volt mert utánna meg lefutottak a tesztek stb
Annyit kisilabizáltam hogy szerintem mikor együtt dolgozik a CPU-Meg a VGA- akkor vagy a lapban valami híd vagy valami nem tud elegendő áramot átfuttatni vagy ....túl sok amit a proci VGA- kér egyszerre és nem kap annyit ezért csnálja ezt.......Én is lestem hogy kevés lenne a CM 700w -os tápom egy 6970-nek de ezek szerint nem a táp volt a gond.....
Egyet próbálj még meg amit én nem próbáltam ki........Az egyik 6 pin-es kábelt a 4 es molex-ról engedd rá neki ne a táp 2 db 6 pineséről onnan csak egyet..... elméletileg akkor itt nincs limit és bármekkora áramot tud adni a táp......Hátha ez lesz a kulcs
jozsi252-nek is hasonló gondja van mint anno nekem, most nektek van, szóval beszélj vele megjavult e neki mert neki szintén tegnap előtt minden működött, tegnap meg belépett a game-ba és kivágja stb stb
UI: De a táp dolgot a 4-es molex ---6 pin azt próbáld ki
[ Szerkesztve ]
Crypto
-
CHIPman
nagyúr
válasz tasakos #8230 üzenetére
Üzlettől függ, van ahol sz@rnak rá. Aqua, ipon, pcx meg hasonlók tuti megoldják, csak írj nekik minél előbb. Egyébként 8 munkanap, és azt számold, ami hivatalos. Értsd: Én egyszer a MM-ba vittem vissza cuccot, és mondtam, hogy beleférek a három munkanapba, mert hétvége nem az. Mondták, hogy pedig ők nyitva voltak. Én meg mondtam, hogy az engem hidegen hagy, vasárnap akkor se munkanap.
hardverapro.hu/tag/chipman
-
Attix82
addikt
válasz tasakos #8230 üzenetére
Üdv.
8 munkanap , nem 8 nap (ez az elállás). Nem az átvételi munkanaptól számít hanem a következő, vagyis 4 munkanap telt el (szombaton is az volt hivatalosan)
3 munkanapos cseregarancia ezért fontos, mert ha hamarabb jössz rá arra, hogy hibás a VGA akkor kicserélik neked. Persze nem rögön, mivel most megint munkaszüneti napok következnek, hanem utána kaptad volna meg. (de már a 4. munkanapnál tartasz)
Ergo: jogilag márcsak az elállás maradt.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz tasakos #8411 üzenetére
Lehetséges hogy 78xx nél is bevezették azt amit 79xx nél ZÁROLVA van a fesz emelés! Bár még ilyennel nem találkoztam, de nálad valami más lehet mert ha emelsz az órajelen akkor is kékezik akkor ott valami más gond van.
*******************************************************************************************
#8415 Garsza Már MEGMONDTAM hogy NEM LEHETSÉGES! csak akkor ha Sapphire OC bios -t teszel az asus karidra![ Szerkesztve ]
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz tasakos #8429 üzenetére
Valami van, nálam is ugyanez. Legfrissebb GPUz is olyan baromságokat ír VDDCre, hogy hűha. Trixxel lehet állítgatni, de hogy érvényesül-e, abban kételkedek, ugyanis a fogyasztásom nem változik (konnektor felől mérve).
Mondjuk annyival jobb a szitu nálam, hogy ezen a feszen megy 1250et is..cserébe tré RAM oldalon, már 1350en is eldobja magát néha, 1300on bírja..
Várok egy új Trixxet, hátha..de esélyes, hogy szopóágra lettünk téve ezzel. Mondjuk azt nem értem, hogy ha a 7850jük olyan jól állítgatható, ez miért nem?[ Szerkesztve ]
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz tasakos #8431 üzenetére
RAM nekem sem bírja sokáig, 1250 helyett 1300, aztán kész..Elpida.
De végülis így, hogy GPU részen megy az 1250, nem panaszkodok..
Csak az zavar, hogy nem fogom tudni alulfeszelni passzív üzemhez..
Meg ha azt nem is tudom összehozni, akkor menjen tovább OCban..
Mindegy, idővel vagy kijön új Trixx, vagy marad ez. A PPje működik..
Garancia ezért..? Szerintem nem frankó, ha egyébként jól működik.. -
->Raizen<-
veterán
válasz tasakos #8526 üzenetére
Hűvös láttam már 2d-be 26 fokon a gpu-t! Full terhelésnél játékoknál 50 foknál megáll a melegedés átlagba. A gyári venti profillal se vészes halk az egész gép terhelve is. Nincs porszívó meg hajszárító effektus nagyon távol áll tőle. Msi afterburnerrel tudok feszt állítani. Olyan 1250-1260 a gpu vége a ramok végét nem teszteltem ki 5500 mhz még sima ügy.
-
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest