- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
válasz vick33 #50770 üzenetére
265 ami biztos hogy jó abból még egy rosszat se láttam csak hát ugye gyengébb mert a 7850 tuning verziója, 270 270x 260x azok hullanak. 280x-est nézegetem én is azt kellene venni csak 80k egy R9 280X DirectCU II 3GB 384bit. Érdekesen azokkal sincs baj ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz Steve198310 #51086 üzenetére
Dehogynem pont olyan helyen van. User belelöki kártyát a sloba azzal meg nem törödik ha esetleg a kártya sikjában ottvan valami az útban.. Azután lehet még a szalagon ezt művelték vele de ilyenkor már az szív aki megvette és nem jelezte rögtön... Mechanikai sérülés esetén ugyanis a grancia elvész..
Amúgy nem hiszem hogy ez okozná a hiba jelenséget.
Maximum a gyártó jóindulatában lehet reménykedni hogy mégis csak átnézik. Mert most meglátták a fizikai sérülést és egyböl visszadobták ahogy szokás.[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz hackeeeee #54729 üzenetére
970 nem rossz de itthon annyi az ára forintban ami az évszázad viccével egyenlő.. Soha az élétben nem ér annyit főleg a memória botrány miatt kiderült hogy egy szükségmegoldás agyonherélve kókánykodva.
Ha valaki megveszi azt a szrt azzal bátorítja a cégeket ahasonló kókány húzásokra.Ciccuka: Az hogy hd3xxx meg hd 4xxx-re rég nincs érhető mert nem dx11-es kártyák manapság meg már oprendszeri szinten is a 7 óta kötelező egy dx11 vga a gépbe.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
Probléma lényege az hogy jóval kevesebb memóriát képes felhasználni mint ami rajta van , láttam a gtaV -nél ennek szép hátrányát ha ezzel nincs tisztába a vásárló beállitja a grafikát hozzá az meg 2-3 óra múlva nyom egy szép crashet. De a dying ligfht is hasonló crashekkel operál 970-en ha nem veszi vissza az ember a grafikát. Magyarán a chip ezerszer többet tudna de az nvidia kókánykodásának köszönhetően nem egy játékba a grafikai szintet vissza kell venni. Persze lehet valakinek ez a kedvence hogy kifagyjanak a játékok annak különösen jó biznisz egy ilyen vétele Nvidiám van most is 970-et cseréltem le a rosszabb 960-ra egy fagyásom sincs azóta, ennyit a kókány 970-röl. Az a legrosszabb széria ami létezik, erőbe nagyon jó de alapból kókánykodva van a mem busz és minden játék teljesnek látja emiatt hibáznak /OFF]
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz scar07 #54743 üzenetére
Ahogy nézem a videot csak a játék fagy ki igy ilyenkor alt tabbal jó esetben átlehet váltani az asztalra majd kilőni a fenébe. Az két csík mondjuk elég érdekes de battlefieldek képesek ilyen összeomlásokra.... Az is lehet hogy másik drivert kellene nézni..
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz CoolBoy323 #54758 üzenetére
Ez a max bizonyos játékokban én ezt tapasztaltam, mondjuk én még a 7850 vs 7870 ghz között néztem. 265 meg elvileg húzott 7850... Mindegy az biztos hogy 10k-t én nem adnék ki egy ilyen cserére.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz arcsi84 #54764 üzenetére
Elve nem éri meg megvenni mert a régi gcn kinlódni fog dx12 alatt, kevés benne a parancsprocesszor. Úgyhogy az ilyen régi átnevezett gcn1.0 kártyákat nem élrdemes megvenni. 290x meg a 260x már gcn1.1 annál ez javitva van, a másik modernebb kártya meg a 285 az 1.2-es gcn... Az újabb amd kártyák meg jó esetben nem lesznek megint átnevezgetések hanem már 1.3 gcn lesz az összes.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz baluka6 #54806 üzenetére
Csak éppen a legfontosabb dologot nemnézted mennyi a gpu használat, ha üresjáratban is van nagyobb használata akkor fenntvan a Biotcoin bányás sz@rság a gépeden. Mostanában renegeteg free cuccban bennevan, a készitők ezzel keresnek ugyhogy vigyázni kell.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz Knobber #54838 üzenetére
Egy tápcsatija van 120wattos és egy tápcsatival 150wattot lehet kiszolgálni.. Innentöl nem nagyon lehet húzogatni mint ahogy a sima 270-est sem (150watt tdp)... 270-ken ilyen 50-60mhz-et lehet húzni a gpu-n a 265-ön meg ilyen 100 körül felette már nem kapnak elég kakaót és hibáznak össze vissza.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
Én eleve nem vennék gcn 1.0 -ás kártyát már, jövőhónapban jön az új windows vele a dx12 év végén már jönnek az új játékok gcn1.0 meg kínlódni fog a limitált parancsprocik miatt.. Igen eljön az az éra hogy a 260x erősebb lehet új játékokba mint a 7870 akár, meglehet nézni gcn.1.0-ban van 4+1 ugyanakkor a 260x-ben 16+1
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz Trailblazer #54877 üzenetére
Ennél igen van olyan progi is amibe az intel igp tarol van amibe az nvidia. Ebbe meg az AMD.
-
djculture
félisten
válasz Trailblazer #54879 üzenetére
Cyberlink programjai..
-
djculture
félisten
válasz Trailblazer #54892 üzenetére
Ja csak először teljesen máshogy indult a történet, fél év még úgyvolt hogy minden gcn kártya a max szintet fogja tudni. Mostmár ott tartunk hogy az első gcn széria 1-es szint lesz és minden további meg kettes. A hármast meg egyik gcn se tudja az eddig megjelentek közül.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
Végül is igen félre érthető de a cikket se árt elolvasni hozzá.. [link]
félreértések elkerülése végett már az elején leszögezzük, hogy bizonyos funkciók támogatása különböző szinteken történhet. Ezek TIER_1, TIER_2, TIER_3 – és így tovább – jelzéssel vannak megkülönböztetve. Ezek jelentése minden funkció esetében eltérő. Például a bekötési modell esetében megvan szabva egy bekötési tábla, ahol a különböző szintek képességei le vannak írva. Ugyanez igaz a Tiled Resources funkcióra, amelynek megint van egy teljesen különálló táblázata erre. Az architektúrák ezeket teljesen különállóan támogatják.
A legtöbb változás a Tiled Resources esetében történt, ahol szigorításokat kapott a TIER_2 szint, így az első generációs GCN nem fért be, illetve a TIER_3-as szint csak a 64x64x64-es méretű 3D-s textúrákat fogadja el. Utóbbi a Microsoft legfurcsább döntése ugyanis az Xbox One és a PlayStation 4 konzolokban található GCN architektúra 64x64x4-es méretű 3D-s textúrákat támogatnak, és a DirectX 12-nek lesz egy mono specifikációja kizárólag az Xbox One-ra, amely ezt kezelni is tudja, de az átfogó támogatást kínáló normál DirectX 12 nem fogadja el. Utóbbi azt is jelenti, hogy ha az adott fejlesztő nem dolgozza át PC-re a konzolon használt formátumra írt rendszert, akkor képtelen lesz a 64x64x4-es méretű 3D-s textúrákra optimalizált effekteket PC-re menteni. Vagy úgy is fogalmazhatunk, hogy a PC-re mindenképpen különálló támogatás kell. Öröm az ürömben, hogy a Vulkan API mindkét opciót támogatni fogja egy-egy opcionális kiterjesztéssel, tehát oda átmenthető a konzolokra írt rendszer, bár a második generációs Maxwellhez ezt akkor is át kell majd írni.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz Trailblazer #54896 üzenetére
Mostani állapot szerint elindul de pár eljárás nem fog működni
-
djculture
félisten
válasz CirrMee #54905 üzenetére
Már olyannal is hogy egy adott prociban lévő pciex vezérlőt utált egy adott vga. Nagyobb terhelésre egyszerűen folyton kifagyott másik procival meg azóta is megy.. Persze a "hibás" proci is megy másik vga-val. Ez a tömegtermelés és tesztelés hiányának a számlájára írható.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
Egyébként az egész crimson ügybe annyi a meglátásom hogy az oc-t akarták vele lekorlátozni a régi szériáknál így már egy gyári oc se működik vele normálisan ha csak nem bűvészkedik vele az ember.
-
djculture
félisten
Elbaszott egy széria nálam is hegyekbe állnak a rossz 7850 7870 265 270 270x-ek miközben a régi 5850 5870 6850 6870 6970 röhögve működik
-
djculture
félisten
válasz Mad_Wolf #56534 üzenetére
Különben jellemzően nagyon rossz minőségű pasztát használtak fel ehhez a szériához. Az 5xxx 6xxx sorozatokon lévő mostanában kezd szigetelővé válni, tehát jóval többet kibírt de a 7xxx-eken meg az utána lévő r7 r9-eken már most elégtelen az átvivő közeg. Erre jön még a ventilátorok minősége amelyek szintén hamarabb rágódnak be.
-
djculture
félisten
válasz pengwin #56571 üzenetére
Én biztos nem vennék játékhoz ilyet, újabb játékokban már minimum kategória. Esetleg akinek nincs full hd-s monitorja még el lehet vele vagy nem szeretne új játékokkal játszani. Sajnos ez a széria manapság nagyon gyenge még amivel viszonylag el lehet lenni a 7970 /280x, 30 ezer az aprón a 7970 próba garival.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest