- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rison77
senior tag
válasz
benvolio #55193 üzenetére
Én a héten váltottam 7870oc-ról 270x-re, garanciális ügyintézést igényelt, az msi meg cserélte egy 270x hawk-ra. Eddig teljesen jó, van rajta kis pöcök ami felhúzza a gyári órajeleket így most 1150/1400-on megy, idle 35 fok, full terhelésen 60-65 fok ventik 30% körül, szinte nem is hallani őket.
-
CirrMee
addikt
válasz
benvolio #55193 üzenetére
Én csak a sajátomról tudok nyilatkozni, az egy Asus R9 270 DC2OC, azzal semmi gond, jelenleg 1100/1500MHz órajeleken ketyeg. GPU -t tekintve ez a 270X felett van, a memóriáknak meg nem igazán tuning, mivel 1500 -as chipek vannak ezen a modellen, csak "gyárilag" visszafogva. GPU menne feljebb is, csak 1120MHz környékén elkezd a melegedés miatt zajosabb lenni a hűtés, így maradt ez a freki.
Úgy rémlik nincs túl sok gond ezekkel, inkább az eggyel kisebb géposztályban (Bonaire) vannak problémák, de ott nagyon.
270 -esnél szvsz a 270X OC okozhat problémát, ha sikerül olyat kifogni, ami nem szereti az OC órajelet.
Melyik ajánlott: amikor vettem a kártyámat, akkor bőven érezhető volt árban a különbség. Ha most nem nagyon van, szerintem az X -est érdemes. Ha jóval olcsóbban lehet szerezni sima 270 -est, normális hűtés esetén simán hozza az X órajeleit, lásd az én kártyámat is. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iPhone 12 Pro Max /128GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 83% aku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest