- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Yettel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Apple Watch
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alister71
nagyúr
válasz
jaroslav #56363 üzenetére
A probléma az 1156-os szériánál, hogy nem támogatja se az AES se az AVX utasításokat. Sajnos hiába teszel bele i7-est, annak is erőből kell majd dolgoznia. Egy sandy i5-2400, könnyedén megoldja, mikor az i7 860 már kilehellte a lelkét.
Manapság már rengeteg program és játék használja ezeket az utasításokat. -
CirrMee
addikt
válasz
jaroslav #56363 üzenetére
Az nem udvariatlan arcoskodás. A fórumot leszámítva, a való életben elég ritka volt, már a maga korában is (szerk: már a világnak ezen a részén). Az utóbbi időben nekem sem akadt a kezeim közé ilyen gép/proci, pedig szervizelek elég vasat.
Amúgy én is úgy voltam vele: ha adódna olyan biznisz, aminek a keretében le tudnám cserélni az itthoni gép prociját, menne bele egy 860 -as. De annyi pénzért, amibe kerülne a csere, inkább azt csinálnám, hogy passzolom a 2600k -t a páromnak, nekem meg jönne egy újabb vas - a 750 meg menne eladásra, amíg ilyen jó pénzt lehet kapni érte.
-
CirrMee
addikt
válasz
jaroslav #56360 üzenetére
Ne haragudj, de nem volt itt semmiféle fikázó savazás, udvariatlanság, meg hasonlók. Száraz tényeket írt le, amit sértésnek veszel. Ezért írtam én is, hogy a platformra magára (lásd: i7 860) nem szabad vagyonokat költeni, mert nagyobb összegű pénz esetén célravezetőbb minimum a Sandy i5 -re (k) ugrani.
Nekem is dolgozik itthon egy i5 750 (asszony gépében), kb 4-5 éve. Mégsem veszem sértésnek, mert egyszerűen eljárt felette az idő. Ha tényleg nagyobb összeget emésztene fel a csere, tuningot támogató alaplapot (& normális hűtőt) feltételezve célszerűbb felcsavarni az i5 tempóját, mert többre megy vele az ember.
-
CirrMee
addikt
válasz
jaroslav #56354 üzenetére
Az egyikre válaszolt a kolléga.
A másik: 270X, vagy azzal egyenértékű "zöldség".
Ha fel van csavarva 4GHz körüli tempóra, akkor max 7950/280 (vagy hasonló zöldet), annál nagyobbat tuti nem tud kihajtani.870 beszerzését csak akkor ejteném meg, ha (szó szerint) pár ezresnél nem kerül többe a csere.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Eladó ASUS Phoenix GTX 1660 OC 6GB (PH-GTX1660-O6G)
- ASRock Radeon Challenger Pro RX 6700 XT 12GB OC Videokártya
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- PowerColor RX 6700 XT 12GB GDDR6 Hellhound Eladó!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Update 06.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged