- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
jaroslav
aktív tag
válasz
Alister71 #56365 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
Arra jutottam végül, hogy a régi i5 750-es gépemet, minden fejlesztés nélkül beviszem a tanszéki irodámba, és ott fogom fixen használni. Oda tökéletesen elegendő, és így legalább nem kell állandóan hurcolni a laptop-ot.
Otthonra meg veszek egy modern(ebb) architektúrájú, közép kategóriás gépet. Nézegettem az árakat, és ahogy számoltam monitor nélkül 150.000-180.000 körül, már elfogadható kompromisszumokkal ki lehet hozni egy olyan gépet, amin akár pihenésképpen (ez persze rossz duma, természetesen szórakozásképpen
, még játszani is lehet kicsit.
Még egyszer, mindenkinek köszönöm az információkat!
Üdv!
-
jaroslav
aktív tag
válasz
CirrMee #56362 üzenetére
Szevasz!
Én abszolút nem haragszom senkire.
Természetesen elfogadom a véleményedet, de, nyilván én másképpen látom a dolgot, különben nem írtam volna azt amit írtam
Baryka007 kollégának az a záró akkordja, hogy
"Nem is tudom hogy három számjegyes core i7 ről mikor hallottam utoljára"
Véleményem szerint semmi más, mint érdemi információ nélküli, udvariatlan arcoskodás.Én ezt így látom, de, ez tényleg nem jelent semmi többet, minthogy neked és nekem, más az értékrendünk.
Azonban véleményem szerint ez az egész tényleg nem ér annyit, hogy szét off-oljuk vele, ezt az egyébként remek és nagyon hasznos topikot.
Üdv!
-
jaroslav
aktív tag
válasz
Baryka007 #56359 üzenetére
Mindenkinek köszönöm az érdemi válaszokat!
A fikázó savazással nem nagyon tudok mit kezdeni "Baryka007" kolléga, de ha neked jó volt, akkor az is megérte.
Van szerencsém az ország egyik legnagyobb egyetemén oktatni, és ha el lennénk látva az egyetemen olyan gépekkel, amikben három számjegyes core i7-es processzorok lennének, akkor nagyon boldogok lennénk
Biztosíthatlak, hogy léteznek ezekkel a három számjegyű core i7-el ellátott gépek, és még sokkal régebbiek is.
Az udvariasságot és a jó modort már nem is kérem számom, mivel sajnos az elavult számítógépek mellett, az egyetemen volt szerencsém azt is megtapasztalni, hogy a hallgató ifjúság abban sem túl erős
Minden jót!
-
jaroslav
aktív tag
válasz
CirrMee #56353 üzenetére
Szevasz!
Köszi a gyors választ!
Elnézést a tudatlanságomért, de R7, R9 270X-re gondoltál?
Rövid távon, 'második hullámban" azon is gondolkodom, hogy procit is fejlesztek, alaplap csere nélkül, tehát kb i7 870.
Ahhoz is ideális az ajánlott kártya?
Előre is köszi a választ!
Üdv!
-
jaroslav
aktív tag
válasz
Turbolada II #56200 üzenetére
A nálam jobban hozzáértő fórumtársakat kérdezném, videó kártya ügyében.
Kicsit fejleszteni szeretném a gépemet.
A processzor [Intel i5 750]
RAM: 2X4GB DDR3 1333
Ezek mellé, mi lenne az az AMD kártya, amit a rendszer optimálisan ki tud hajtani.
Nem szeretnék a kártyával túl lőni a célon, de, amit lehet szeretnék ebből az adottságokból kihozni.
Illetve egy optimális kártyával, ettől a konfigurációtól játékok terén mit lehet várni?
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged