- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kockaharcos
senior tag
válasz
csucsbicep #8402 üzenetére
Szerintem azért írta ezt,hogy 2db 6-pines-t kapott, mert a VTX3D kiadta az 1100MHz-est 1db 6pinnel.
-
odorgg
addikt
válasz
csucsbicep #8337 üzenetére
Nálam a Dual-X elpida ramos, de simán viszi az 1450-et, szóval nem igazán hiányzik a Hynix.
-
V.Dave
senior tag
válasz
csucsbicep #8214 üzenetére
Szerintem a Sapphire nyert. Csakhogy innen PH-ról csemegézzek egyet:
ja és új nem használt.Sapphire ATi Radeon HD7870 2Gb GHZ Edition (11199-00-20G): 56.500,-
Jah most látom megint fáziskésésben vagyok, mindegy mostmár nem törlöm a hsz-t.
ha bemegy 55.000 alá a 7870 ára, akkor végre rászánom magam egyre.
-
gyuromoj
veterán
válasz
csucsbicep #8211 üzenetére
Gianninál Sapphire HD7870GHz Edition-t vettem 56,5k+1,25k postáért.
Van neki ASUS is ~60k-ért.(#8204) V.Dave és (#8212) CJ3
Mindenképp kipróbálom jövőhéten.(#8217) csucsbicep
Ott drágább a posta is és a kártya is. Most hogy kell új táp is, az a pár ezer forint pont kapóra jön amit megspóroltam.
MSI-t akartam, de remélem ezzel is meg leszek elégedve. -
Dealer95
őstag
válasz
csucsbicep #8211 üzenetére
Azt írta Asus-t szeretne, azért linkeltem olyat
-
Osutora
csendes tag
válasz
csucsbicep #8207 üzenetére
Neked is köszönöm
míg írtam,jött a Te tanácsod is.
-
lowzor
veterán
válasz
csucsbicep #8058 üzenetére
Gondolom a 7870-ek minőségét is érintette az olcsósítás Sapphire-éknál. Mikor még megjelent, akkor 1350-1400 mhz-es tuningokat lehetett olvasni. Most már nem nagyon látok ilyet.
-
CJ3
senior tag
válasz
csucsbicep #8058 üzenetére
Van igen.....a memóriákban tuti.....Asus-nál pl a Direct CU II V1 en Hynix ram, a V2-őn már Elpida ram.....
Meg akkor gondolom a többi dologban is hasonló eltérés (GPU).....első verzió meg második.....
Bár itt kockaharcosnak az egyik V2-es GPU-ja is megy 1350MHz-n pl -
tasakos
tag
válasz
csucsbicep #8001 üzenetére
Szerintem is táp lesz, mostanában furi a gép, gondolom így tuning alatt főleg behal, meg ugye a sok kékhalál... A lényeg, hogy jó áron tudtam szerezni, egy 600W-os CWT beles moduláris Sharkoon tápot. Ezzel nem lesz gond szerintem
(szerdára jön meg)
A venti hangjára egy rossz szót nem tudok mondani, nekem nem rezonál sehogy sem. Fordulattól függetlenül egyenletes hangja van, max kicsi szélhang, de ez bőven belefér.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
csucsbicep #8001 üzenetére
Nekem az rémlik, hogy már kiderült, hogy nem bírja a tápja, ha jól emlékszem szó volt róla hogy le is kapcsolt talán furmark alatt.
Szerk.:
Itt is van:
[7779] -
Werkly
őstag
válasz
csucsbicep #7946 üzenetére
Nekem csak 33-ban volt és teljesen új mivel a régit beszámította az üzlet. Tehát ezért megérte így nekem.
-
lowzor
veterán
válasz
csucsbicep #7946 üzenetére
Ha úgy nézzük azt vett, mert a procija kb akkora erőt tud kipréselni a kártyájából. Csak kicsit drága volt
(#7948) Garsza:
Kérd vissza a pénzt. Vagy már nem lehet?
-
Alpachino
veterán
válasz
csucsbicep #7921 üzenetére
Igaz
Benéztem.....
gyuromoj : Z77-be simán megy a 4+1-es tuning...de ha most H-s lapod van, akkor valóban nem, és az 2.8GHz nagyon sok játékban sovány lesz a 7870-nek
-
lowzor
veterán
válasz
csucsbicep #7909 üzenetére
1,3V-ig elvileg.
-
CJ3
senior tag
válasz
csucsbicep #7889 üzenetére
Most rányomtam neki az 1200-at nem akadt ki rajta, az a kérdésem mivel teszteljem és mennyi ideig
GPU Caps Viewer ben ami van, vagy szőrös fánk?
Vagy van már újabb progi azóta....
És ha nem tetszik neki akkor kidob? tehát így alapfeszen baja nem lesz a kártyának?
-
Alpachino
veterán
válasz
csucsbicep #7873 üzenetére
20%-ot én simán mértem a korábbi 570-em és a jelenlegi 7870-em között és akkor még a két kari tuningpotenciáljáról nem is beszélek és az új 12.11b jótékony hatásáról
Tehát mindent egybevetve van ott előrelépés jócskán....
-
kockaharcos
senior tag
válasz
csucsbicep #7876 üzenetére
Én a gtx570-hez képest írtam a 20%-ot.
Ugye már alapból is volt difi köztük -
CJ3
senior tag
válasz
csucsbicep #7871 üzenetére
Ez alapján csináltam, aktiváláskor elmegy a képernyő stb de maga a skála nem lesz hosszabb....tehát az a rész nem aktiválódik
asdxv Akkor lehet játszadoznom kell
-
kockaharcos
senior tag
válasz
csucsbicep #7873 üzenetére
hát az új driverrel már azért 20% simán van, 2gb vram, és fogyasztás, és nem is fog annyira fűteni,mint a Fermi
-
glspeter1
őstag
válasz
csucsbicep #7829 üzenetére
+1
Én is inkább a Sapphire-t ajánlom. Még én se halottam és alapon 26 fokos, terhelve BF3-al se ment még 60 fölé. De az Asus is nagyon jó.
-
lowzor
veterán
válasz
csucsbicep #7821 üzenetére
Ebből is az látszik, hogy kb mindenre elég a 7850 tuninggal.
-
lowzor
veterán
válasz
csucsbicep #7818 üzenetére
Alapórajellel sem rossz szerintem. Mert egy jobb 7850 kb a 7950 szintjéig tudott elmenni a régi driverrel.
-
válasz
csucsbicep #7794 üzenetére
Kevés csatlakozó, csak 456.W(12.v) csak 80+, és nem sokkal többért van: 80+BRONZ PL: HM650 vagy akár TX650 v2 bár én előbbit választanám a modulárissága végett, mivel a bele gyakorlatilag ugyanolyan jó! (CWT , ill. Seasonic)
-
Alpachino
veterán
válasz
csucsbicep #7615 üzenetére
.....10MHz..akart az lenni
-
lowzor
veterán
válasz
csucsbicep #7610 üzenetére
Sok helyen sajnos nem. Ha lemegy 70%-ra a GPU, akkor 50 alá zuhan az FPS, az meg zavaró. Na mindegy, majd meglátom mit tud 3,7GHZ-en.
Meg maga a látvány is kicsit zavaró, hogy nem végig 99%-on van -
lowzor
veterán
válasz
csucsbicep #7606 üzenetére
Multi. Single-ben szinte végig 99%-on van. A multi iszonyatosan zabálja a procit. Most elgondolkodtam, hogy váltok-e 2500K-ra, de az már kicsit drága mulatság lenne a Brocken-el együtt
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
csucsbicep #7594 üzenetére
Ezt jó értelemben írtam, hogy szépen mennek lefelé az árak, egyre olcsóbbak lesznek.
-
Garsza
veterán
válasz
csucsbicep #7596 üzenetére
Akkor ha felmelegszik 75°C játék alatt a VGA -m tuningolva az még nem gond?
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
csucsbicep #7589 üzenetére
Még picit gondolkodsz és a 7870 ugyanannyi lesz mint a 7850 volt mikor elkezdted nézni
MSI-t is nézd meg, jól mennek, és egy árban van az ASUS-al. -
Alpachino
veterán
válasz
csucsbicep #7564 üzenetére
''Ezek a V2-es Asusok eléggé elszaporodtak''
Mondjuk kockaharcos kolléga ehhez nagyban hozzájárult, egyszerre kettővel javított ezt a statisztikát....
-
Gippo
senior tag
válasz
csucsbicep #7553 üzenetére
Winne példáját nézve egy bf3-ban mondjuk már erős cpu limit. Btw, neki 3570 van
-
glspeter1
őstag
válasz
csucsbicep #7542 üzenetére
2db 7870-nek gondolom egy 2600k alapon nem lesz elég, vagy igen ?
-
kockaharcos
senior tag
válasz
dupla
-
kockaharcos
senior tag
válasz
Remélem nem lesz CPU limit, de olyan 4,6GHz-ig hajlandó vagyok elmenni 24/7-re
1200-on lefutott a 3dmark11 1,219V-on ez az alapfesz ugye, remélem battlefield3 alatt is bírja, illetve a másik is bírni fogja
-
kockaharcos
senior tag
válasz
csucsbicep #7538 üzenetére
Holnap lesz CF teszt, sajnos a GS700-ason csak 2db 6 pines PCI kábel van, volt még itthon 1db átalakító, de még egyet vennem kell.
Most 1 kártyát fogok próbálni, amit betettem,annak 1219mV az alapfesze
24-25 fokos idle-ben netezés közben a VGA, tehát igazad volt, nagyon hűvös, és csendes
http://www.3dmark.com/3dm11/4762597 alapfeszen 1200/1200(5000)
ez egy HD7870 DC II V2
-
Sondi1986
addikt
válasz
csucsbicep #7501 üzenetére
Értem gondoltam hogy magasabb órajelen kell járni ahhoz hogy 7870 elkapja de nem tudtam hogy mennyivel magasabb!
-
lowzor
veterán
válasz
csucsbicep #7474 üzenetére
-
válasz
csucsbicep #7453 üzenetére
hát nézd, én nem tudom, nálad mennyi a "trillió", nálam 10^12 - az azért elég nagy differencia
azt nem is keverném ide, hogy mennyire gyors, esztétikai szempontból mindegy. a lighting tényleg baromi jó benne, de csak very high-ban különleges, alatta csak "nem rossz, de vótmá". a gond az, hogy a játék scene-jei alig-alig aknázzák ki a motor lehetőségeit, ezért időnként vannak "húdejaó'nézki" pillanatok, de többnyire csak szürkészöld az egész.
-
válasz
csucsbicep #7448 üzenetére
ezzel azért vitatkoznék. technikailag valóban "szebb" a metro, viszont a GTA IV-en nagyon sokat dob, hogy tele van minden mozgó autóval és gyalogossal. 100% látótáv mellett én nem csodálom, hogy eszi a HW-t, és könnyen lehet, hogy valamelyik IO vonal dugul be, nem a CPU vagy a VGA kevés.
@7449: nézd meg, hogy az fps is annyival kevesebb-e - ha nem, akkor sz*rj rá
-
tomama
aktív tag
válasz
csucsbicep #7437 üzenetére
nemértem ezt a GPU kihasználtságot!ha 12.6-os catalist-nál újabbat rakok fel,csak olyan 64%megy a GPU,akármilyen játékkal próbálom.ha a 12.6 van fent minden megy 99%-on.a procim biztos hogy nem kevés a 7870-hez.fogalmam sincs mi lehet a baj.valakinek van még ilyen problémája?
-
lowzor
veterán
válasz
csucsbicep #7443 üzenetére
Ilyen beállításokon nyomatom, így smooth:
De az a vicc, hogy ha feljebb rakom, akkor néha el kezd laggolni, mert sokszor 55-60%-on malmozik a proci is, meg a GPU is. Ennél hulladékabb optimalizás nem létezik több szerintem. Amúgy a legújabb patch van fent, amivel elvileg a legjobban fut
Tehát a többivel még szarabb. Ha patch nélkül játszom, úgy meg annyira akadozik, hogy játszhatatlan.
-
lowzor
veterán
válasz
csucsbicep #7437 üzenetére
De egy Sandy i5 ennyire nem elég egy 2008-as GTA 4-nek?
szerintem itt a hulladék optimalizálás miatt nem használja a GPU-t. Amúgy a procit is kb 50%-on pörgeti.
-
lowzor
veterán
válasz
csucsbicep #7425 üzenetére
Én a helyedben a 7870-et venném, ha az új szériás 7850 és aközött kéne választani. Persze csak ha max 10k az árkülönbözet.
-
kisza25
félisten
válasz
csucsbicep #7415 üzenetére
igazából 24/7-re 1100Mhz GPU felett nem sokan használják, annyit meg az összes megy, a HD7850-nél a memória nem sokat számít, a hűtése meg nem kattog mint pár réginek, szerintem azt vedd amelyik szimpatikus, mert mindegyikből kifoghatsz jó és rosszabb tuningost, lásd winnie később vette, mint én és az övé jobban megy
-
Winne
nagyúr
válasz
csucsbicep #7398 üzenetére
Ez amit írtam korábban, az újon nem ugrik a kép és alapból azzal kezdtem vele, hogy szinkronba tettem a két kártyát és alapból tudta azt memóriatuningostól, mint a régebbi.
A tuning végét nem hajhásztam, nem is érdekelt.
-
Winne
nagyúr
válasz
csucsbicep #7395 üzenetére
Nekem az még talán jobb is, mint a régi.
-
lowzor
veterán
válasz
csucsbicep #7386 üzenetére
A régi verzió az a 11200-00-20G.
-
Winne
nagyúr
válasz
csucsbicep #7386 üzenetére
Nem akarok hülyeséget mondani, de én sztem ugyanezt vettem: Sapphire HD7850 2GB 11200-07-20G
Ez mindkettő Dual-X-es, sima és oc változat.
-
lowzor
veterán
válasz
csucsbicep #7322 üzenetére
Na 100-ról felvittem 106-ra a szorzót (3,6 ghz), most letesztelem BF 3-al. Ennél többet már nem nagyon vinne, ugye?
-
Sondi1986
addikt
válasz
csucsbicep #7309 üzenetére
Ez márkától változik vagy chiptől?
Kíváncsi lennék akinek van Sapphire 7870 sima 1000/1200 menyi az alap fesz.
Azért kérdezem mert ha én 1.220mV használnám a kártyámat akkor nem károsodna tőle!
mert úgy tudom használni folyamatosan BF3-ban 1200MHz fölött! -
Sondi1986
addikt
válasz
csucsbicep #7302 üzenetére
Ja értem, akkor majdnem mindenkinek más az alap fesz?
-
Sondi1986
addikt
válasz
csucsbicep #7300 üzenetére
Miért változó? Az OC kártyák 1.218mV mennek, a sima mint az enyém meg 1.168mV?
-
=HG=
addikt
válasz
csucsbicep #7144 üzenetére
Vajon miért kellett erre ennyit várni ?
De azért juppííííí!!
-
kisza25
félisten
válasz
csucsbicep #7133 üzenetére
nem is annak örülök, hanem hogy ennyit javult
lehet nekik nem hoz ennyit -
Pala
veterán
válasz
csucsbicep #7128 üzenetére
Ma este jön még egy "stabilabb béta" verzió, amiben állítólag néhány bug kijavításra kerül (nekem ugyan tökéletesen muzsikál ez is, de pár embernél volt fagyás, stb.). Mindenesetre valóban ígéretes, és most szemmel látható előnyökről beszélünk, nem csak 1-2%-os változásokból, amiket dokumentál az ember, oszt' jóvan.
-
válasz
csucsbicep #7096 üzenetére
-
kisza25
félisten
válasz
már le is szedtem, fel is raktam
-
Pala
veterán
válasz
Kíváncsi vagyok 7800-asokkal mit hoz.
Elvileg az egész 7000-es széria gyorsul tőle.
-
csoty
aktív tag
válasz
csucsbicep #7092 üzenetére
Most egyik mapon, elnézek távolba -> 10 fps GPU 20%, cpu 30% D: Aztán elnézek oda ahol a sok épület van meg stb és egyből 1szál 100% GPU 70% 100fps
-
TomiLi
addikt
válasz
csucsbicep #7074 üzenetére
Úgy sem, ha nem aktív az egyik megjelenítő, csak "be van dugva" a második kijelző vezetéke is?
-
szasanyi
félisten
válasz
csucsbicep #7061 üzenetére
Igen, ezért mondtam, hogy a többinél meg majd kiderül. Az említett játékok az AMD égisze alatt, Game Evolved logóval jelennek meg, én csalódott leszek ha most sem lesz látható és nyilvánvaló különbség! Persze tudom, hogy az AMD fanoknak merre hajlik a keze (minden szentnek maga felé... után szabadon
), Abunak meg ki se nőtt, így azért vannak fenntartásaim.
-
menyoronc
aktív tag
válasz
csucsbicep #6977 üzenetére
Ok köszi a tanácsot!
Majd meglátom h alakulnak az árak nov. végére aztán megveszem vmelyiket -
seederking
őstag
válasz
csucsbicep #6850 üzenetére
Erre én is kiváncsi leszek.Mivel a 955-el is reménykedve szálltam be a "buliba" ,hogy egy kis húzással elég lesz-e ezen vga mellé.
-
Garsza
veterán
válasz
csucsbicep #6670 üzenetére
ezt nem tudtam hogy van ilyen BOCSÁNAT. Lehet le is szedem.
Szerintetek kb +18000 HuF ellenében megéri leváltanom a kártyám egy ilyenre?
Most hirdetnek egyet itt 77k ért.
-
Garsza
veterán
válasz
csucsbicep #6668 üzenetére
olyan progi kell ami ingyenesen elérhető mindenkinek hogy ne keljen kalózkodni nem tudom menyire meg engett dolog az itt a fórumon
-
Garsza
veterán
válasz
csucsbicep #6654 üzenetére
Szerintem a Unengin Heaven volna a legjobb. Mivel nem nagy méretű kifejezetten VGA tesztelésre van és elérhető bárki számára. A hitelesítést meg úgy kéne megoldani hogy mindenki készítene egy printscreant a teszt végéről ahol ott a GPU-Z is. És látszik az eredmény és a beállítások is.
-
Alpachino
veterán
válasz
csucsbicep #6540 üzenetére
Szerintem sem...de így nem csoda, hogy a 7850 is vissza ment 51K-ra
Gippo : kevés ráfordítással igen
én legalább is max. +5K-ért bevállalnám azt a +20%-ot a 7870 esetében...
-
válasz
csucsbicep #6500 üzenetére
én inkább 10-12%-ra saccolnám, mert a 7850-esben a leggyengébb láncszem az ALU+TEX rész. ráadásul ez pont azoknál a játékoknál jön ki leginkább, amik most a radeon 7000-es széria legfontosabb zászlóvivői.
-
kucseranor
tag
válasz
csucsbicep #6526 üzenetére
Lehet de később jól jöhet még ha proci csere lesz. Na meg 55 egy 7850, és plusz 5k-t szerintem megér. Az idő is sürget, már 2 hete egy 8600Gt-t használok és a 256Mb ram nem sokra elég
-
pr05p3c
tag
válasz
csucsbicep #6494 üzenetére
Nem feltétlenül. Az én dual-x-em 1,075v alapfeszen viszi az 1100-at, 1,18v-on stabil az 1200(többek között bf3-al és heavennel teztelve), tovább még nem próbáltam.
-
kovsol
titán
válasz
csucsbicep #6494 üzenetére
miért a 7870 el nem lutri ? az a lényeg, hogy tuning esetén közelednek az órajelek és így a két kártya közti különbség is csökken
-
Redneck
nagyúr
válasz
csucsbicep #6492 üzenetére
Nekem 3,9-en 965 BE full stress teszt alatt max 60 fokra tudta felverni TX3-mal
Most visszaraktam 3,7re de ha 7850-re váltok akkor lehet megint 3,9 lesz. HA.
-
Speed®
titán
válasz
csucsbicep #6484 üzenetére
Először emelnek, aztán visszaveszik az előző árra és bejelentik, hogy csökkent ;p
(OFF)miresz(/OFF)
Viccet félretéve, nyilván jó egy AMDs rendszer is..soha nem voltam begyöpösödve, mitöbb, magam is nagy AMDs voltam, egészen addig, míg 2 lappal is szétszívtam az életem (785G/880G, instabilitás, elhalálozás, stb)..utána léptem 1156ra, ahol bár teljesítmény volt, de fogyasztás is, aztán jött a Sandy..és nem bántam meg. Kicsit mondjuk túlzásba estem az i7el, elég lett volna a legkisebb i5 is "olcsó" tuninggal, de ha már lúd..aztán most nyugodt vagyok, ~2 évig csak a VGAkat kell cserélgetnem. No, tényleg OFF ;p -
válasz
csucsbicep #6384 üzenetére
ego alapokon van mindegyik játék, de kicsit szét vannak ágazva, az f1 2012-ben nincs benne minden, ami a dirt showdownban.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
csucsbicep #6349 üzenetére
-
kovsol
titán
válasz
csucsbicep #6344 üzenetére
7850 hozza 1200-on az alap 7950 szintet ? nem semmi, mondjuk az már a gyári 860Mhz hez képest 40% túlhúzást jelent.
-
csoty
aktív tag
válasz
csucsbicep #6352 üzenetére
Ezt az asic qualityt se értem, a gagyibb értékü GTX480am alulfeszelve ment +150MHZ-t.
-
kovsol
titán
válasz
csucsbicep #6250 üzenetére
azon próbáltam 1250 1270 1275 ... és egyre kevesebb pontot kaptam, végén már kevesebbet mint 1200 Mhz en, gondolom instabillá válik itt már, ez van nem csoda kártyát fogtam ki mégse, azért elégedett vagyok, talán az átlagosnál picit jobb
ramot meg nem akarom határon járatni, nem hiszem, hogy olyan sokat hoz a konyhára
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
csucsbicep #6230 üzenetére
Nem lehet hallani elég halk sztem azt en szabalyoztam akkor fel
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
csucsbicep #6230 üzenetére
Nem lehet hallani elég halk sztem azt en szabalyoztam akkor fel
-
Alpachino
veterán
válasz
csucsbicep #6245 üzenetére
pontosan.
-
kovsol
titán
válasz
csucsbicep #6233 üzenetére
megvolt
1275-1300 között van valahol a vége, a ram meg viszi 1400+ -t.(#6234) mrhitoshi hol tudom azt megnézni ?
(#6236) csucsbicep jól van majd megnézem, de épp játékot telepítek és nem akarom hogy véletlen kifagyjon
még nem tapasztaltam ki teljesen, power limitet mennyire kellene növelni neki szerintetek ?
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
csucsbicep #6203 üzenetére
Kiindulásnak előbb bf3-maztam multiban 64-es szerveren maximum 54 fokig ment fel, de majd még tesztelem kb 20percet játszottam.
-
kisza25
félisten
válasz
csucsbicep #6165 üzenetére
most azért elmondható a HD7xxx szériáról, hogy tuninggal elérhető a következő kártya teljesítménye, lásd 7850@7870@7950@7970, leszámítva 7770-et, azt azért furcsállom, hogy 7770 és 7850 között tátongó űr nincs betömve, szóval rendesen húzható az összes kártya, én egy gyengén tuningolható darabot fogtam ki, de 1100/1250-et még ez is tudja ami 7870 szint
-
Speed®
titán
válasz
csucsbicep #6146 üzenetére
SKU:11200-01-20G, Hynixes..simán mennek 1500on artifact nélkül
GPUra annyira nem potens, most lett Heaven stabil 1200/1.1225Von :SDark KillerX
Fura, a magas "VID" elvileg jól/jobban szokta bírni..ezek szerint mégse.
Nekem 1.138 az alap, de 1.1Von megy az 1GHz neki..szeretem is érte.
Ha kiörömködtem magam, megy rá Auras Fridge és passzív üzem lesz. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
csucsbicep #6131 üzenetére
Berendeltem a V2-t holnap megyek érte, asus 5850-et fog váltani.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
csucsbicep #6135 üzenetére
Mondjuk ha nem is egy Ivy i7 kategória, azért valami erősebb, mint egy Deneb.
Nehéz kérdés, mert mondjuk FHD-ban nem is érzem, hogy a processzor lenne kevés.
BF3 példáját nézve, a min FPS sosem esett le 35 FPS alá, GTA IV már problémásabb volt.
Másfelől meg ott van az, hogy még többet is ki lehetne hozni, ha nem is feltétlen a játékoknál. -
Alpachino
veterán
válasz
csucsbicep #6015 üzenetére
Szerintem igen. Ezen már szemmel láthatóan is komolyabb hőcsövek vannak,( 5db) mint az előző DC II-eimen voltak....
-
Alpachino
veterán
válasz
csucsbicep #6010 üzenetére
Igen, szerintem ez a legjobb hűtés mostanság....tudom ezt sokan cáfolni fogják, de én ezt tapasztalatból mondom, mivel az MSI TF, Giga WF....stb., és még sok egyedi hűtésű karival volt már dolgom. Ez zsinorban az 5. DCu/ DC II-es karim, de erre a V2-esre még rátetttek egy lapáttal, mert még jobbnak tűnik
2200-at pörgött max.Egyébként köszi....
-
Alpachino
veterán
válasz
csucsbicep #6007 üzenetére
Tökéletes.
63 fok max. még feszemeléses tuningal is csak 65-ig láttam elmenni, és szinte alig lehet a hangját hallani. 60 fok fölött csak 50%-ot pörög a venti. ( így állítottam be MSI AB-ben) alapon pedig 20%-tól indít.
Pala : igen ott, és az azt követő csatajelenet végéig.
zolika010 : konkrétan milyen beállításokról is kellene ?
-
Garsza
veterán
válasz
csucsbicep #5966 üzenetére
De igen azokkal tudok emelni feszt is. Csak van egy olyan problémám hogy BF3 alatt a kártya kapcsolgat a 3D és 2D órajelei között és az Asus progiával ki tudom kapcsolni a hogy ne használja a 2D órajeleket. Ezért szeretném ezt a progit használni.
Közben teszteltem kicsit a kártyát és alapfeszen ami 1,219V 1251MHz elmentem és kb 20 BF3 után se volt vele gond. 64fokig ment a kártya 40% venti fordulatnál.
Az érdekelne engem hogy menyi időt kell stabilan működnie terhelés alatt hogy ki lehessen jelenteni stabil az óra jel amit beállítottam. Meg az is érdekelne hogy a Power Target nevő beállítás mire szolgál. Ja persze az is amit nem rég kérdeztem hogy mért nem tudok feszt állítani Asus GPU Tweak -kel. -
aginor
veterán
válasz
csucsbicep #5954 üzenetére
Ok, van valaki aki vállalkozik, hogy kiderítsük mennyire van így? Olyan valaki kéne akinek vagy 4GHz-en járó Phenom, vagy még inkább Intel processzora van. Annak idején hasonló hitvita folyt a 6850 topicban a 2 vs 4 mag kérdésében és ilyen modon tettünk pontot a kérdés végére.
akela91: Mi volt a legmagasabb alapfesz amivel itt a topicban találkoztatok? Az én 7850-em esetében korrigálok, mert bár a AB 1,21-ez írt ki tegnap előtt, a Tweak tegnap 1,138-at. Valaki írta itt korábban hogy hiába adunk szoftveresen feszt azt a kártya nem "kapja" meg, szerintem de, mert a Tweak gyári profiljai is tartalmaznak különböző feszültségbeállításokat, tehát szerintem működnie kell, de majd tuning alatt is kipróbálom.
-
=HG=
addikt
válasz
csucsbicep #5929 üzenetére
Sajnos most már elpidásak, így memó tuning felejtős....
-
Dark KillerX
addikt
válasz
Igen,de az 1100/1350 így is megvan!Nálam legalább is!
szasanyi Persze,de inkább lemondok 100Mhz-ről,mind sem hogy kifizessek,vagy közel 10k-al többet!
-
szasanyi
félisten
válasz
Csökken az ár, romlik a minőség.
-
ryger
aktív tag
válasz
csucsbicep #5927 üzenetére
Koszonom szepen, akkor intezem is a beszerzeset!
-
kisza25
félisten
válasz
csucsbicep #5904 üzenetére
tudom hát, de azért csináltam trixxel egy profilt, így most idle 8%(1170RPM) 26fok load 70fokig skáláztam 40%-ig majd onnan 100/100%-ig, mindjárt meg is nézem így milyen játék alatt a max hő/RPM
fury71: egyik fórumtárs pénteken kapja kézhez MSI-t, ha addig tudsz várni biztos ír róla tapasztalatot -
kisza25
félisten
válasz
csucsbicep #5897 üzenetére
még szép, hogy nem
közben játszottam 2órát és így fix20%-on ment el 67fokig szerintem ez vállalható hőmérséklet, bár lehet játékok alatt inkább átrakom autóra, de lehet csinálok neki egy profilt trixx-el -
válasz
csucsbicep #5897 üzenetére
Hát hogy érne már el? De 6850 CF-ben már megvan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Android játékok topikja
- További aktív témák...
- ASRock Radeon Challenger Pro RX 6700 XT 12GB OC Videokártya
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming Elite Eladó!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest