- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
seederking
őstag
válasz
Werkly #12659 üzenetére
Ezt töltsd le.
Apollo 21 : asus V2-ről nem tudok véleményt írni (sapphire-om van) de sokan no1-nak tartják.
Szerintem nem azért "könnyű/gagyinak tűnő" a venti lapát mert spórolt rajta a gyártó.Gondolom meg van rá a magyarázat.(könnyű=kis energia kell a meghajtásához/kisebb zajjal működik) vagy ilyesmi
+ ha megnézed igen csak figyelemre méltó ezen széria üzemi hőfoka!Nem gyengén teljesítenek a "cooler-ek" -
kovsol
titán
válasz
Werkly #11803 üzenetére
Én próbáltam és működik, innentől van értelme neki főleg, mert a 7xxx már le is tud kapcsolni míg az igp dolgozik. Viszont még vannak játékok ahol bugos és én nem tudtam tuningolni a kártyámat, mert az intel hd4000 -re gondolták a programok, hogy ő az elsődleges és nem látták az amd kártyát. Mondjuk lehet azóta javítottak rajta már.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus Rog Strix RX 6800 XT LC 16 GB - GARIS (ritkaság)
- ASUS Dual RTX 4070 SUPER EVO OC Edition 12GB - AQUA garancia 2027.12.19.
- Garis ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti Trinity 12GB GDDR6X videokártya
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest