- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
seederking
őstag
válasz
Werkly #12659 üzenetére
Ezt töltsd le.
Apollo 21 : asus V2-ről nem tudok véleményt írni (sapphire-om van) de sokan no1-nak tartják.
Szerintem nem azért "könnyű/gagyinak tűnő" a venti lapát mert spórolt rajta a gyártó.Gondolom meg van rá a magyarázat.(könnyű=kis energia kell a meghajtásához/kisebb zajjal működik) vagy ilyesmi
+ ha megnézed igen csak figyelemre méltó ezen széria üzemi hőfoka!Nem gyengén teljesítenek a "cooler-ek" -
kovsol
titán
válasz
Werkly #11803 üzenetére
Én próbáltam és működik, innentől van értelme neki főleg, mert a 7xxx már le is tud kapcsolni míg az igp dolgozik. Viszont még vannak játékok ahol bugos és én nem tudtam tuningolni a kártyámat, mert az intel hd4000 -re gondolták a programok, hogy ő az elsődleges és nem látták az amd kártyát. Mondjuk lehet azóta javítottak rajta már.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus TUF Gaming OC Rtx 4090 24GB gar 2027
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Gigabyte GTX 260 OC 896MB GDDR3 448 bit PCI-E videokártya -- augusztus 15.-ig jegelve!
- Asus Dual GeForce GTX 1650 OC Edition 4GB Garanciával!
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3085, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest