- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- MIUI / HyperOS topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gtaati
őstag
válasz
menyoronc #19797 üzenetére
Helló, ha sima procit veszel akkor a B75 elég de a H77is jó ez több "extrát" szolgáltatást tartalmaz és kicsit jobban felszerelt, és sima nem k-s prociknál aszem engedi a szorzót kicsit állítani ha jól emlékszem turbóval együtt ez 3-400mhz jelent, na most a Z77-esnél tuti benne van ez a plusz 4-es szorzó nem k-s cpu esetén, de ha szeretnél később k-s procit és tuningolni akkor egyértelműen Z77-es vedd egyébként a z77 a h77-hez képest megint csak jobban felszerelt és több szolgáltatás nyújt! Hát kb ennyi, inentől a te döntésed!
-
jediweb
aktív tag
válasz
menyoronc #19794 üzenetére
Nem igazán értem a kérdést .... ( akkor ) 1155 az alaplap típusa H77 chipsetes... de ez az alaplap nevében benne van az a chipset is .. ahhoz való pl az i5 3470 proci az a lap amit írtam még megfizethető nem tuningos , de a proci sem .. pl Z77 felesleges mert az már tuningolható (semmi több) de az már jóval drágább és akkor már tuningos procit érdemes egyébként minek ( a fentiek Giga lapra vonatkoznak elsősorban )
-
jediweb
aktív tag
válasz
menyoronc #19787 üzenetére
pl nekem Gigabyte GA-H77-D3H még épp elég sata csatival az Asrock többet ad bár ez is elég 2db sata3 és 4db sata2 bár állítólag a hddd még mindig nem ér föl a sata2-höz sem ... Ebben nekem van 1db ssd sata3, 1db sata3 vinyó, 1db sata2 vinyó , 2db sata2 dvd_rw és még mindig van egy plusz ami nincs használva szóval elég a 6 db sata(nekem), eddig a komplett gép hibátlanul teszi a dolgát
-
zserbox
őstag
-
kovsol
titán
válasz
menyoronc #13978 üzenetére
+20% -t nyugodtan add neki power limitnek, ha nem kell neki úgyse veszi fel, ha meg kell és nem kapja meg akkor meg visszafogja majd.
1400Mhz nagyjából borítékolható a ramoknak. Efölött max szintetikus tesztekben fog hozni többletet, meg van néhány játék ami érzékeny a mem sávszélre, ott jelenthet pár fps -t.
1100/1350Mhz alapfeszen szerintem már egy korrekt eredménynek számít. Fesz emeléssel 1200 fölött megy akkor meg már tuningosnak mondható a kártya.nekem amit pl BF3 ban bír az 1225/1450, de amire én használom oda én most 1100/1325 -re állítva használom, mert így is megvan a fix 60fps. 3dmark tesztelésnél vitte az 1245/1465 -t.
-
M@rdel
őstag
válasz
menyoronc #13964 üzenetére
Az alapfesz sem egyforma, nemhogy a tuning potenciál.
A ref azt hiszem 1,21V. nekem ennyi
Asic quality függő.(#12116) oliba
ASIC quality < 75% - 1.1750 V;
ASIC quality < 80% - 1.1125 V;
ASIC quality < 85% - 1.0500 V;
ASIC quality < 90% - 1.0250 V;
ASIC quality ≤ 100% - 1.0250 V. -
sb
veterán
válasz
menyoronc #12488 üzenetére
Valószínűleg megy az MSI Afterburner-ed ami felébreszti.
Ha kilövöd és máshogy nézed meg (pl. a ventijét fizikailag) akkor látod majd, hogy nem indul el.Sajnos a Zero Core ilyen... bármi felébreszti szinte. Kerülni kell a vga-t használó programokat. Lehetőleg aktív ablak ne legyen a képernyőn ill. ne legyen egyéb aktivitás sem: felbukkanó tooltip-ek, ikonban mutatott hőmérsékletek, stb...
-
S. Szabi
őstag
-
-
kovsol
titán
válasz
menyoronc #10055 üzenetére
Gyári órajelet nem érdemes nézni, úgyis magasabban fogod használni majd nagy valószínűséggel
Én azért mondom az MSI -t és nem a Sapphire -t mert előbbire 3 év garancia van.
Gigával tapasztalatom nincs, de nem túl jó a híre a neten, és ha csak a negyede igaz akkor se tűnik túl jó választásnak a hosszú garancia ellenére se.(#10054) asdxv COD-ban még a Quake 3 motor bugja vagy sajátossága miatt jó a több fps, picit vicces, hogy 2000 ben még jónak mondható motort foltozgatnak 12 évvel később is.
-
lowzor
veterán
válasz
menyoronc #10046 üzenetére
Sapphire, vagy MSI. Asus-t nem ajánlok, mióta láttam a tuning eredményeit. Gagyibájtot nehogy vegyél. Annak a legnagyobb a gyári órajele, és? Elvégezték a user helyett a 2 kattintást...Mellesleg arra sem fogadnék, hogy bírja a gyári órajelet
(#10045) seederking:
COD-ban nem elég a 60FPS, hidd el. Sokkal jobb a játékélmény, ha több van.
-
-
soultrapp
senior tag
válasz
menyoronc #6957 üzenetére
nem csak a bf3ban kell a 2gb.
a jövő játékaira meg tuti kell a 2gb,de lassan majd a 3rom is.az fx 6100am kihajtja a 6950em ezért mivel kb egyforma kari a 7850el így ki kell neki hajtani.nekem 3.6on van a proci,de szerintem alapon is eléglenne.
sapphire jó.hűtésre is.
msi ről is jókat hallok tudásban,de a hűtést nem tudom milyen.
gigabyte szar...egy jó tanács:ne sajnáld azt a +7ezret.
én is 1gb-os 6950et vettem és bánom is.
csak nekem még 15el lett volna több a 2gb-s.ez az én véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- EA Sports WRC '23
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autószerelők, autószerelés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Motoros topic
- Nintendo Switch 2
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- XFX Radeon RX 580 GTS XXX Edition 8GB 256 bit GDDR5 Jó állapotú
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming Elite Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged