- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
kovsol #28924 üzenetére
végig tudnád nézni azokat a játékokat amik megvannak neked is és néztem őket?
kíváncsi lennék az eredményeidre a 7870ekkel is.
-
emiki6
veterán
-
PandaMonium
őstag
válasz
kovsol #28825 üzenetére
Hát azért nem ártana, mert sokat renderelek pl. de igazából csak hobbi szinten úgyhogy ezért eddig nem törtem komolyabb megoldásokban a fejem. Na de mostmár tényleg elég az offból.
Mivel mindenki FullHD-ban max beállításokkal tesztel ezért én is arra mentem rá ma:
Sapphire HD7870XTGyári beállítások: 1188mV (constant voltage miatt, ha nem lenne bepipálva 1200mV fölött lenne) +0% power limit, 975MHz/1500MHz, eredmény:
24/7 -es beállításaim: 1163mV +20% power limit, 1100MHz/1600MHz, eredmény:
Tuning beállítások (ment volna ettől feljebb is picivel még, de már sajnáltam a kártyát): 1260mV +20% power limit, 1200MHz/1600MHz. Itt már jól láthatóan hibázik(!) a kártya sok helyen úgyhogy nem igazán alkalmas ilyen magas órajeleken/feszen futtatni a kártyát. Eredmény:
Ahogy látszik semmi értelme kb. +18 pontért és 0.7 fps -ért a feszültséget ennyivel feljebb tolni (mármint a tuning beállításokra), nagyon jó eredményeket lehet elérni a gyári feszültség alatt, kevesebb hővel, csendesebb működéssel (24/7 beállításaim).
-
PandaMonium
őstag
válasz
kovsol #28819 üzenetére
Őszintén szólva én eddig elégedett voltam a procival, de annyit beszéltek itt a komolyabb procikról, hogy lehet következő tuning nem gépház csere meg ventik lesznek, hanem gyűjtögetek kicsitt tovább és egy i5 3570K (nekem már a 95W-os TDP is sok, csak megbékéltem vele, nem hogy a 125W, úgyhogy az AMD procik felejtősek) de az még akkor arrébb lesz... Kezd diákmeló szagú lenni ez a nyár
-
bombibmw
veterán
válasz
kovsol #28442 üzenetére
Engem a számszerű eredmény érdekel,mivel közel ugyanolyan(fogyasztásban) gépünk van.
Így ugyanazzal a játékkal mérve kijöhet a két táp közti hatásfokkülönbség számszerűsítve.
Inkább itt az én tápom hatásfoka érdekelne jobban.
Ha hülyeséget írnék,nyugodtan hülyézz le!(#28446) Killer01: Ez nekem elég is,köszi.
-
daveoff
veterán
válasz
kovsol #28439 üzenetére
Nekem nem volt türelmem kivárni a jó drivert. Tavaly novemberben volt 7870cf-em, akkor még rosszabb volt a driver helyzet (CF-hez) mint most. A 3gb vram is a váltás mellett szólt, mondjuk jelenleg még nincs sok jelentősége. Nálam eddig 7970 nagyon meggyőzően teljesít.......persze, ehhez kellett egy viszonylag jól tuningolható darabot keresnem.
-
daveoff
veterán
válasz
kovsol #28434 üzenetére
Durván +20% a Te 7870CF-ed előnye az én kártyámhoz képest.....
És az enyém nincs maximumon járatva(1100MHz@1,12v, droppolt érték), az 1200MHz-et is könnyedén viszi. Én ezért cseréltem le a 7870cf-et......nekem nem érte meg, hogy két kártya menjen ezért a plusz teljesítményért. És a CF-el csak a baj van........de ettől függetlenül szépen megy nálad!(#28435) Sondi1986: ezt olyan beállításon csináltam, ahogy kérted
-
-
PandaMonium
őstag
válasz
kovsol #28406 üzenetére
Köszönöm!
Hát ez elég szomorú hír, eggyel több ok amiért nálam felejtős a vízhűtés.
Az Cooling Configurator oldalát már linkelték nekem korábban, csak azt hittem, hogy ha ehhez külön nem is gyártanak más kártyának a full coverje hátha jó rá, de ezek szerint nem.
Nem kérdeztem volna itt ha előtte nem nézek körül Google -el. -
Repsol600
addikt
-
->Raizen<-
veterán
válasz
kovsol #28385 üzenetére
A kártya hangja attól is függ erősen milyen gépházban van nyitott oldallappal stb. Számomra nem zavaró egyáltalán a hang alulfeszes illetve 35%-os afterburner profillal gyakorlatilag hangtalanná válik de úgy is mindegy mert én fülessel játszom. Szóval minden defaulton van hagyva.
-
-
alien_
őstag
válasz
kovsol #27981 üzenetére
Akkor ez driver hiba lesz:/
screenshot -
Anaren91
senior tag
válasz
kovsol #27940 üzenetére
Aham hát biztos az én fx 6200 am 70 fok felett se kapcsolt le.
Más: Bocs az offért de ez a topic jobban pörög mint az os es és hátha tud valaki segíteni. Valaki árulja már el nekem hogy win 8 alatt hogy az isten nyilába lehet valamit is letörölni a gépről? Mert programok eltávolítása menüben még véletlenül sincs eltávolítás gomb....jobb gombal ha rákattintok akkor előjön 1 opció h eltávolítás de nem történik semmi...komolyan szétbsz az ideg.
-
joysefke
veterán
-
-
-
-
lowzor
veterán
-
mcmike
őstag
válasz
kovsol #27171 üzenetére
Ezt tudom, de miért van az hogy az NVidia legfrisebb driverei is WHQL minősítésűek? A 314.22 is az amit a Bioshock Infinite miatt csináltak, kb. 2 nappal a megjelenés után elérhető volt.
Igazából szerintem csak zavaró ez a Béta dolog (legalábbis számomra). Szerintem csak félreértelmező / félrevezető szerepe van. Akkor már inkább ne írjanak oda semmit sem...ne írják oda hogy Béta...nekem a Béta az egy nem tesztelt korántsem befejezett szoftvert jelent.
-
Coolmat
őstag
válasz
kovsol #27118 üzenetére
Múlt héten vettem egy VTX3D HD7870 X-Edition-t, terhelésre tényleg felpörög 70-80%-ra is a venti, elég hangos tud lenni. Afterburnerrel leszabályoztam 40%-ra, így már rendben van a hangja, és a GPU is 70 fokig megy csak el (Crysis 3-al izzasztottam pár órát). Idle 20%-on pörög, így abszolút hangtalan, és 30 fokos a GPU.
joysefke eredeti kérdésére pedig csak azt tudom válaszolni, hogy megéri így ezt a kártyát venni (reklámnak a topikban nincs helye, de kis keresgéléssel akit érdekel megtalálja aprón).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen házat vegyek?
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- EA Sports WRC '23
- Spórolós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Linux kezdőknek
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- ASUS Dual RTX 4070 SUPER EVO OC Edition 12GB - AQUA garancia 2027.12.19.
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ASUS TUF Gaming GeForce GTX 1660 Ti OC 6GB GDDR6 192bit
- PowerColor RX 6700 XT 12GB GDDR6 Hellhound Eladó!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest