- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anaren91
senior tag
válasz
Uzumaki #27744 üzenetére
Max még azt tudom elképzelni hogy valami okból kifolyólag a kártya nem tud teljesen becsúszni a pci-e slotba. Nézdd meg hogy nem e akad meg a gépházba valahol berakásnál. Nekem is volt olyan hogy beraktam a hangkártyát azt hittem hogy jó aztán még lehetett volna tovább tolni csak el volt ferdülve a lemez az alaplapi tálcánál ott ahova az 1 es ábra kis pöcke ment volna.
Vagy nézdd meg hogy a 2. karikánál lévő cucc miatt be tud e menni rendesen.
-
Anaren91
senior tag
válasz
Uzumaki #27739 üzenetére
Azt nézd meg még esetleg hogy ha bent van a kártya akkor az alaplapi kimeneteken ad e képet. Mivel a procidba van integrált vga lehet hogy alap esetben arról akar képet adni. Tedd be a kártyát viszont a monitort az alaplapira dugd. Írtad hogy mintha a biosba be tudtál volna lépni csak nem volt kép. Ebből gondolom hogy azon a kimeneten ad képet ami a lapon van. Rákötöd a monitort, belépsz biosba és átállítod elsődleges vga nak a dedkált gput és csoki. 7750 el lehet hogy valamiért alapból átállította a bios ezzel meg valamiért kínja van..
-
válasz
Uzumaki #27723 üzenetére
ez a sok figyelmeztetés azért van, hogy tényleg csak akkor frissítsen az ember, ha valami nem működik megfelelően, ne csak azért mert változott a verziószám
szerintem manapság nem olyan egyszerű megölni egy alaplapot bios frissítéssel, bátran vágj neki ha elfogyott minden egyéb ötlet -
Zso2
őstag
válasz
Uzumaki #27717 üzenetére
Nézd meg hogy a vga-nak az a kinyúló pöcke engedi e teljesen beletolni a lapba a csatlakozást.Volt már olyan,hogy levágtam róla.Valószínű az alaplapcserénél ilyesmi bejöhet a számításba.
Arra a 2 bütyökre gondolok,van olyan,ha bizonyos ház és alaplap találkozásánál előjöhet,hogy nem tud elég mélyen becsúszni az alaplap mögé és így a Pci-slotba 1-2 mm híján kevés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 6
- Elektromos autók - motorok
- Sorozatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Update 08.12. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- HP EliteBook 820 G2 i5-6300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest