- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- iPhone topik
- Bluetooth-headsetekről általában
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
Új hozzászólás Aktív témák
-
PandaMonium
őstag
válasz
kovsol #28825 üzenetére
Hát azért nem ártana, mert sokat renderelek pl. de igazából csak hobbi szinten úgyhogy ezért eddig nem törtem komolyabb megoldásokban a fejem. Na de mostmár tényleg elég az offból.
Mivel mindenki FullHD-ban max beállításokkal tesztel ezért én is arra mentem rá ma:
Sapphire HD7870XTGyári beállítások: 1188mV (constant voltage miatt, ha nem lenne bepipálva 1200mV fölött lenne) +0% power limit, 975MHz/1500MHz, eredmény:
24/7 -es beállításaim: 1163mV +20% power limit, 1100MHz/1600MHz, eredmény:
Tuning beállítások (ment volna ettől feljebb is picivel még, de már sajnáltam a kártyát): 1260mV +20% power limit, 1200MHz/1600MHz. Itt már jól láthatóan hibázik(!) a kártya sok helyen úgyhogy nem igazán alkalmas ilyen magas órajeleken/feszen futtatni a kártyát. Eredmény:
Ahogy látszik semmi értelme kb. +18 pontért és 0.7 fps -ért a feszültséget ennyivel feljebb tolni (mármint a tuning beállításokra), nagyon jó eredményeket lehet elérni a gyári feszültség alatt, kevesebb hővel, csendesebb működéssel (24/7 beállításaim).
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Flip 4 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Samsung Galaxy S20+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest