- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
Új hozzászólás Aktív témák
-
Far Cry 3 nekem 1400 ramot zabál el, és nincs is fullon ...
Csak azért írom mert az 1 gigás kártya, igen karcsú lenne ...
-
HSM
félisten
válasz
Gstyler #19392 üzenetére
Csak ne az FPS-t nézzétek... Pls... Olvasd el ezt: [link]
Ha nem fér el a gamma az 1GB-ban, akkor nem az FPS fog csökkenni, hanem a memóriatartaléom cserélgetésének idejére 1-2 frametime az egekbe ugrik, és utána megy minden tovább. Ezt a normál felhasználó is érzékelni tudja, míg az FPS-ben nem mutatkozik.(#19394) BRIKLY: Én már nem is merek mikrolaggot írni, mert akárhányszor ilyet írtam, mindig leharapták a fejem....
Pedig szívem szerint azt írtam volna.
-
kovsol
titán
válasz
Beretvás #19393 üzenetére
Biztos singleben kiválasztották azt a térképet ahol legkevésbé eszi a vramot és lemérték ott. Na meg lehet nem is ultrán mérték, nincs odaírva az, hogy pontosan milyen beállításokat használtak. Pl nézel egy dirt3 tesztet és alapórajelen hol tol egy 7850 1920x1200 4xaa mellett 120+FPS -t ? Le volt véve a grafika és nem maxon mérték.
-
Gstyler
senior tag
válasz
BomiBoogie #19388 üzenetére
Mindenkinek köszönöm a válaszokat
Természetesen csak a pénztárcám miatt vetődött fel a kérdés! 5-el drágább átlagban a 2gigás verzió!Találtam egyébként egy ilyen [tesztet].
2560*1600-ig fej-fej mellett van az összes játéknál! Ez alapján én nagy különbséget nem látok egy "normál" felhasználó számára. -
Gaboman
nagyúr
válasz
janes1976 #19377 üzenetére
Nehéz lenne csak átgörgetni amikor minden ötödik hozzászólás erről szól lassan 3 oldalon át.
De nagyon leegyszerűsítve nem véletlen drágább a 7950, erősebb kártya kész, többe is kerül, nem tudom mit olyan nagyon nehéz ezen eldönteni.
Nagyobb teljesítmény kell akkor 7950, ha megelégedsz kisebb teljesítménnyel akkor 7870, ennyi.
Vagy ott van az XT ami közelebb áll a 7950hez, de kicsikét hangosabb terhelés alatt és melegebb is a 7870nél.
Én terhelés alatt Furmárkkal 77foknál nem vittem feljebb. -
kovsol
titán
válasz
kockaharcos #19366 üzenetére
80-90 fokon még nem lesz gondja a GPU nak, és a VRM is bírja 115-120ig. 100 fok fölött már a GPU visszaveszi magát amúgy és a vrm is leszabályoz 120nál. Nem engedi kinyíratni magát
-
-
RVR400
veterán
válasz
->Raizen<- #19365 üzenetére
Tőlem is +1.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
kockaharcos #19366 üzenetére
Az meg siman belefer. Meg a fesz is elmegy szerintem.
-
Sondi1986
addikt
válasz
szalai91 #19363 üzenetére
szalai91 szerintem ilyet vegyél: Sapphire HD7870 XT
-
kockaharcos
senior tag
válasz
csucsbicep #19362 üzenetére
Akkor a 80 fokos gpu és a 100-105 fokos VRM ok?
kb így nézne ki ha 1.3V 1300/1450-en használnám.
-
janes1976
őstag
válasz
Sondi1986 #19361 üzenetére
Nem.
Őszinte leszek. 2 kártya között még mindig vacillálok, de már bentebb vagyok, mert már csak 2 kártya maradt.
A Gigabyteok hűtési megoldása nagyon teccik.
Ráadásul 3 év gari itt is megvan.
Gigabyte 7870 OC vagy Gigabyte 7950. Most itt 15e a különbség a kettő között. Még mérlegelem hogy megéri-e a plusz 15-öt a nagyobb. Nekem nem kell kazán meg traktor sem.
Nem lesz tuning.
Nem akarok sz*r kártyát venni, nekem ez nagyon fontos, nem havonta vesz az ember kártyát. Jó nehéz dönteni.
-
szalai91
csendes tag
sziasztok egy kis sekítség kellen...nem tudok választani a SAPPHIRE 11199-16-20G HD7870 2GB GDDR5 GHZ EDITION és a POWERCOLOR AX7870 2GBD5-2DHV2 HD7870 2GB GDDR5 GHz Edition szerintetek melyik a jobb választás?
és hogy kihajtja e őket egy fx 6300? -
Jhonny06
veterán
válasz
janes1976 #19355 üzenetére
Tuninggal minden mindennel együtt már necces, de még elég. Én mondjuk a jövőre tekintettel vennék legalább egy 600-asat, tápot később macerás cserélni.
Szerk.: Jó, ez a táp mondjuk baromi jó, tehát biztos nem lesz vele problémád.
Egy mezei 500-asra mást mondtam volna, de ez nagyon rendben van.
-
janes1976
őstag
Egy 7950-esnek elég az 500-as táp?
-
echterion
nagyúr
A 7850-esnél mennyi az a hőfok, ami átlagosnak, mondhatni még egészségesnek mondható? Ha 70 fok terhelve, akkor még az megfelelő lesz? A venti zajcsökkentése miatt kérdem, nekem fontos a csend.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
csubakka2141 #19351 üzenetére
szia
milyen karira cserélték egész pontosan?
-
csubakka2141
csendes tag
Szasztok! Én már tavaly július óta tulajdonosa vagyok egy Sapphire HD7870 OC edition karinak, de csak most találtam rá erre a topikra. Volt vele ez a blackscreen vagy nemtudom mindek nevezik azt a problémát, gariztattam, kicserélték és ez már tökéletesen muködik. Egy i5 3570k hajtja, eddig jól visz minden játékot full hd-n, max beallitasokkal. A közeljđvőben megpróbálom kicsit tuningolni a VGA-t és talán a procit is, de ebben még kezdő vagyok. Szóval jó kártya, ajánlom mindenkinek, csak a Sapphire verzióval lehetnek gondok.
-
-
fenergie84
addikt
válasz
gyuribácsi88 #19344 üzenetére
Na, fasza
Játéka válogatja szerintem, én ennél találkoztam először ezzel -
Usul
tag
válasz
gyuribácsi88 #19343 üzenetére
honnan?
Segíts mert agyvérzést kapok! -
válasz
fenergie84 #19340 üzenetére
Ó mária nosztra
Mindjárt más a leányzó fekvése
Igaz most csak 45-60 fps között mozog a játék de sokkal szebb
és sokkal folyamatosabb a kép.
Ezt minden játéknál így el kell játszani?
-
-
Usul
tag
Sziasztok!
Összeraktam a gépet asus HD7870-DC2-2GD5-V2 rádugtuk a 2 6 tűs táp csatit (pci-e 3.0) slotba beteszem és semmi ( a vga nélkül bios van) ha a biosban megnézem azt írja a slotra hogy nincs is kártya benne... valakinek tipp?!
Üdv
U. -
fenergie84
addikt
válasz
gyuribácsi88 #19339 üzenetére
a játék mappájában van dx11.exe, a nevében benne van, azzal indítsd el...
-
-
RVR400
veterán
válasz
Jhonny06 #19320 üzenetére
Itt egy teszt.
Szerintem az eredményed teljesen jó, a procit kell megrángatni. -
fenergie84
addikt
válasz
gyuribácsi88 #19334 üzenetére
nekem is volt ilyen, de akkor nem a dx11.exe-vel volt indítva a játék, hanem a dx9.exe-vel
-
mrhitoshi
veterán
válasz
gyuribácsi88 #19334 üzenetére
7870-vel ? Milyen CPU-val ?
Nekem nagyjából ugyan ezen beállításokkal átlag 40 FPS-sel megy. Játszható érték, de vannak helyek, ahol kicsit CPU limites. Persze ez megint csak akkor derült ki, mikor elkezdtem mérni, addig fel sem tűnt.
-
-
mrhitoshi
veterán
válasz
gyuribácsi88 #19331 üzenetére
Ilyet nem nagyon tapasztaltam, vagy inkább nem is figyeltem. De milyen beállításokon megy 80-90FPS-sel ?
Érdeklődés képen. -
Far cry 3 ban másnál is csinál olyat hogy ha felmászol az adótoronyba és elnézel a távolba leeseik az fps?
80-90 fps el megy szépen, de ha felmegyek a toronyba és elnézek a távolba leesik 35fps-re.
-
peckamal
csendes tag
válasz
Malibutomi #19324 üzenetére
Köszönöm, és szeretném, ha a BIOS-ban beállítva a kemény ütemek, a képek már Dual BIOS
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
peckamal #19318 üzenetére
Download the [msi afterburner] software, and in the settings, you can create a fan setup. There's no need to modify the bios, only if you dont't want to use this one.
-
gyuszaa
őstag
válasz
- = Zk = - #19322 üzenetére
Kulcsszavak alapján talán, de felelősséget nem vállalok.
-
Jhonny06
veterán
Hát, 1200 core, 1300 memóval se akar ez feljebb menni (a teszt szépen lefutott, nem tudom, hogy játék alatt stabil-e). Szerintem procilimites a dolog, most az alap 3,3-ról feltoltam 3,7-re, de gyári hűtő van rajta (folyamatban az új..), így nem nagyon akarom erőltetni. Most olvasom, hogy a Catalyst-on belül kéne valami csúszkát állítani?
Én azt hittem, hogy az Afterburner-be, ezért nem megy feljebb?
-
peckamal
csendes tag
Fan auf die Grafik gehen zu 30% und sind laut, ich brauche, um das BIOS zu modifizieren ging nur zu 20%
-
peckamal
csendes tag
Fan a grafikus átlépni az 30%-ot, és zajos, azt kell, hogy módosítsa a BIOS csak ment 20%
-
mrhitoshi
veterán
válasz
- = Zk = - #19315 üzenetére
Ezért lenne jó tisztázni a dolgot szvsz.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
- = Zk = - #19309 üzenetére
Oder auf Deutsch. Es ist auch eine Möglichkeit.
Amúgy érdekes. Még így sem annyira érthető számomra, hogy mit is akar.
(#19313) peckamal: Jaaa.
-
peckamal
csendes tag
válasz
Malibutomi #19310 üzenetére
bios editor
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Malibutomi #19310 üzenetére
igaz, de ha angolul adja elő, akkor tán sikeresebb. iagz, hoyg magyar a fórum nyelve, de... hátha tud angolul.. ahogy itt páran szintén
-
Dyrg
aktív tag
válasz
csucsbicep #19308 üzenetére
Valaki írta hogy az fx6100-a 30% on megy, szóval akkor elégnek kell lenni a 4 magnak is...fx4000 széria? nincs 27000-rem egy procira...
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
- = Zk = - #19309 üzenetére
Minek, így is érthető, biost, vagy bios editort keres.
-
peckamal
csendes tag
Vagy programot, amely tovább módosíthatja a BIOS
-
Dyrg
aktív tag
Nos, szerintetek egy 7850-es kártyához, mi a legalja proci ami még ki tudja hajtani.
1. nem szeretném, hogy vita induljon belőle
2. tényleg fontos szempont most az ár
3. én egy alja 4 magos AMD-re gondolok... (esetleg 3 magos 4re aktiválós megoldás)
4. kb úgy kéne belőni, hogy a proci 80%-on menjen...
5. és több szálon futó játékokon játszok. -
peckamal
csendes tag
Szia Én vagyok a Cseh Köztársaság, szeretném megkérdezni, hogy valakinek van egy BIOS Sapphire Videó Kártyák HD 7850. köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tőzsde és gazdaság
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Autós topik
- HTPC (házimozi PC) topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- OLCSÓ MONITOROK
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged