Hirdetés
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Yettel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireKeeper
nagyúr
-
lee56
őstag
válasz
apollo12
üzenetére
Lehet hogy AMD úgy van vele hogy nem is erőlteti nagyon a globális ellátást, amég nincs meg legalább a B3 tömeggyártásra, bár server oldalról azért elég sok "selejt" jöhet, amit még el tudnának adni desktop-ra, nem?
Na és persze ne feledjük hogy ~ minden második 32nm-es proci sikerül úgymond a GF gyártósorain jelenleg, ez sem éppen segíti a raktárak feltöltését FX-ekkel.
Érdekes dolog ez a C0 is, amit jövő év elejére jósolnak, de lehet tavasz is belőle. Na de nyáron már kéne jönnie a Piledriver-nek, akkor az hogy lesz
Szimultán gyártják majd a "régi" FX-ekkel, mert ha nem, akkor nem sok értelmét látom annak a steppingnek.. ilyen rövid időre. -
apollo12
veterán
ismerősőm is meg rendelte 8150 austriaban, és 1 hónapot mondtak neki

-
PH teszt nem úgy volt, hogy a héten lesz?
-
Jester01
veterán
válasz
ricshard444
üzenetére
Miért nem teszed a "kedvenceim" közé?

-
ricshard444
veterán
Up(Hogy ne kelljen mindig rákeresnem a topikra
) -
Kriss 78
csendes tag
Sziasztok!!!
Kérdésem az lenne hogy FD8150FRGUBOX vízhűtéssel érkezik-e???
A netten nézegettem elég sok helyen de nem egyértelmű.
A válaszokat előre is köszönöm

-
cowboy_bebop
őstag
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Az Iponnál mindent nagykerből hoznak. A nagyker árlistája/készlete alapján frissítik "realtime" a saját listájukat.
-
Prof
addikt
Nézd kellenek az emberek akik megveszik az új fejlesztéseket, mert kiváncsiak rá és megtehetik, hogy ezekre költsék a pénzüket.
Sokan megvették a lcd/plazmatv-ket anno kritikán aluli képminőséggel, amikor egy db HD adás se volt (nem minthama pl. sok lenne) Nekik köszönhető hogy ma sokkal olcsóbban sokkal jobbat lehet kapni.
És mire tényleg hd-ben adnak majd a tv-k mindent, vehetek olcsón egy szuper képminőségüt/alacsony fogyasztással ha akarok
-
szacsee
nagyúr
válasz
polonic
üzenetére
Ha nem akar tuningrekordot döntögetni bőven elég az 1600 cl9-es ram is.
-
Cseri0058
őstag
mindenképpen egy bulldozert szeretnék venni és 6100 vagy 8120 közül lessz valamelyik...
majd a hazai árak lesznek a mérvadóak.
ennek a procinak milyen ram lenne a legjobb? -
->Raizen<-
veterán
válasz
cowboy_bebop
üzenetére
"Személyes átvétel esetén következő munkanap, házhozszállításnál +1 munkanap.
(A termék külső raktárból elérhető)"
Ugyan ezt akartam írni az egész konfigurációm ipontól van és minden volt nekik raktáron. És hamar megjött vidékre.
Mindig jelezve van hogy az adott termék elérhető e a külső raktárból.
(#1443) Jim Tonic Ha nem gond nem kérek tőled engedélyt hogy itt lehessek!

-
nanus
senior tag
válasz
cowboy_bebop
üzenetére
Személyes átvétel esetén következő munkanap, házhozszállításnál +1 munkanap.
(A termék külső raktárból elérhető)
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
cowboy_bebop
üzenetére
Nem tudom iPonnál hogy mennek dolgok, csak párszor vettem ott cuccot, de a másnapi átvétel az nem azt jelenti hogy raktáron vannak cuccok?
-
miresz
veterán
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
U.a mint az FX topicban sajna. Sehol nem lehet normálissan beszélni a Bullról mert rögtön letorkolják az embert. De hát ez van.
(#1450) Oliverda: THX!
-
-
VaniliásRönk
nagyúr
Mar megint mi megy itt?

-
Cseri0058
őstag
nem tudom volt e már de ha nem:
http://ipon.hu/webshop/product/_amd_fx_6100_3.30ghz_am3__box_black_edition/189431
Amd Fx 6100 44k -
miresz
veterán
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Tervbe van,bár most kiganyézok rendesen anyagilag.
Elég sok gépet össze kell most raknom,hogy visszanyerjem az árát.
(persze másodállásban,)[ Módosította: Oliverda ]
-
válasz
->Raizen<-
üzenetére
...Jim Tonic-kal, (vessző) mert...
Tőgye a bikának vajmi kevés van.
Mintha régebben azt írtad volna, hogy nem érdekel a Bulldozer. Mit csinálsz akkor itt?1442: Azért bullocskázok mert agyonlett hájpolva és gyenge lett. Csajozni azért ne menj ezzel a szöveggel. Égés lesz a vége.
Hónapokon belül-re meg mondok egy nagy LOL-t. A LOL-t nem mondani kell, nézd meg, minek a rövidítése. A nevedből ítélve a játékokon kívül fogalmad sincs a számítástechnikáról. Olvass róla, mi az az FMA4, pl. Miért jobb az AMD megoldása, mint az Intelé.
Jó lesz az 2-3 év is de mint irtam addigra már nem emlékszik erre senki max aki konvertálások végett ilyet vesz a gépébe! Lásd előző. érdekességnek egy kis olvasnivaló, bár kétlem, hogy megértenéd: FMA4.
Próbáld ki a vesszők használatát a mondatokban. Nem rossz dolog.
-
Hány éves vagy, hogy "bullocskázol"? Esetleg lány lennél?

Amit nem sikerült megértened, hogy a Bulldozerben olyan architektúra van, amit még nem tudnak kihasznalni a programok, de ez várhatóan hónapokon belül megváltozik. Erről szól az egész topik. Csak nem sikerült elolvasni. Bullocskázni annál jobban.

-
miresz
veterán
válasz
polonic
üzenetére
Sajnos a laphoz nem adtak ki biost(ezt nagyon bánom mert nagyon faxa kis lap) úgyhogy ennek fényében a lap :990FX Extreme3 a memória az 1866 mhz-es corsair vengeance a többi adott+érkezik egy 6870-es a másik mellé,hogy ne unatkozzon.

-
dezz
nagyúr
-
Crytek
nagyúr
-
-
dezz
nagyúr
(#1420) kely1988: Elég rosszak az "értesüléseid" (talán nem csak Intel fanokat kellene megkérdezni erről...). Sokszálas számolós programokban éppenséggel nagyon is ott van a 2600K mellett, néha picit meg is előzi: [link] (és akkor ezek többsége még nincs is a BD-hez igazítva). Tehát, elsősorban azok veszik ezeket a procikat, akik ilyesmire használják a gépet. Tudod, nem mindenki csak játszik...
Amiben lemarad, az az egy- és kevésszálas teljesítmény, bár van néhány "trükk", amivel ezen is sokat lehet segíteni, de az első tesztek 99%-ából kimaradtak ezek, most vannak "felfedezés" és tesztelés alatt.
(#1424) miresz: Tegyük hozzá, nem mindegy, hogy egy-, kevés- vagy sokszálas programokról van szó. Ez az, amit sokan nem képesek felfogni.
-
kely1988
aktív tag
válasz
->Raizen<-
üzenetére
dupla
-
kely1988
aktív tag
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Vannak az olyan emberek akit lesz*rják, hogy milyen a cucc minősége amit megvesz, a lényeg csak, hogy neki a legújabb legyen mindenből és tudjon vele dicsekedni...
"Vazze nekem 8 magos processzorom van, hű de ultrabrutál sirály gyerek vagyok én!"
Az nem érdekli, hogy egy 4 magos intel a földbe döngöli... (ami olcsóbb is ráadásul)
Na ilyen emberek veszik...
-
leonel
aktív tag
-
szacsee
nagyúr
Nem az az elszomorító, hanem ami a raktárkészletet illeti:
(Érkezik 2 db, Okt.28)
Ezeket már startkor lefoglalták szvsz.
Hab a tortán, hogy fingik valamelyik vezérünk az Eu parlamentben, vagy bedől valamelyik valuta máris romlik a forint árfolyama... no de ez tényleg off.
Karácsonyig szerintem ennyiért, vagy inkább felette lesz, utána 1-2 hónapig pedig panganak a raktárak. -
leonel
aktív tag
Ez azért nagyon sok érte.
Drágább mint az 1100T ami több tesztben még a 8150-et is elveri. -
-
Oliverda
félisten
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Miért kérdezed ezt ennek fényében?

-
miresz
veterán
A teszt már engem is nagyon érdekel.Jöhetne már!
-
kop8
őstag
Ez a 6 magos proci kb 35k kellene hogy legyen, többet nem ér!
Valaki nem tudja mikor lessz PH-s teszt?
Tudom hogy Kb 2-3 napja kérdezték, de nem találom már...
Lehet kitörölték a Hsz-eket... -
leonel
aktív tag
válasz
cowboy_bebop
üzenetére
most találtam Eztami megerősítheti az infót.
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Asztrofotózás
- Xiaomi LCD és LED TV-k
- Hegesztés topic
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung kuponkunyeráló
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Victorinox jellegű svájci bicska eladó
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Szimultán gyártják majd a "régi" FX-ekkel, mert ha nem, akkor nem sok értelmét látom annak a steppingnek.. ilyen rövid időre.

)