Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
kop8
őstag
Megjött az új tápom, nem mondhatom hogy jobb lenne mint volt, de lefutattam egy tesztet 4700-on:
Ha fent lessz a víz jobban birom majd hűteni és akkor jobban birom majd húzni is mert pik pak 60fok fölé megy

Akinek 4700 körül megy a procia vagy felette, neketek mennyire meleg max ha terheleitek a procit??
-
ftc
nagyúr
Gép alkatrészei lassan összeállnak azaz lassan irhatok eredményeket!
-
Whysperer
addikt
válasz
antikomcsi
üzenetére
Köszi 2,21-el nagyobb és éppen befér mármint a TX 3 szóval meg is van rögtön annak a Intelhez mért árkülönbségnek a helye 8) rögtön vehetek egy nagyobb házat!

-
antikomcsi
veterán
-
Whysperer
addikt
válasz
antikomcsi
üzenetére
Oksa megnezem koszi de nem tidtam az a 16 ventis resze plus cpi
-
Whysperer
addikt
válasz
gainwardgs
üzenetére
Jo ertem miy akarsz mondani,de en azt mobdon.hogy pl
itt kint vagy 60-70 fonttal veszwm meg a 8120-as amd xonfigomat mint egu i5 2500k-at. es az a 70 fontot inkabb egy erosebb vga koltom. persze lehet 1-2 szaz Mgzzel tobbet tudnek kihoxni az intellel,de otthonra nem er annyit . -
Whysperer
addikt
válasz
antikomcsi
üzenetére
Hjaja. Mobilrol es raadasul Angliabol es angol mobilrol amin nincs ekezet. sry oksa ezt szemelrem ki csak nem tudom mekkora lehet. meg kell kerdeznem a leghutes ropikba mert van egy igaz felso tapos.de massziv hazam tele ventivel es nincs kedvem lecserelni valami gagyira. most egy CM TX3 van benne az turi csere csak nekem ugy van, leveszed az oldalat es ott van egy kinyithato ajto an van a ket oldalso venti es a TX3 lazan befer csak ezt nem tudom.
-
Whysperer
addikt
[link]Noctia hutes mennyire passzol AMD FC-hez? Vagy inkabb ams hutest ajanlotok? Ezt neztem ki.
-
-
ftc
nagyúr
Gyerek tuning nalam addig lesz még a gyári bírja

-
kovsol
titán
Nem áll szándékomban húzni, egy c2d 2ghz ről váltok erre majd, szóval úgy érzem ez is sokkolni fog
később szeretnék majd esetleg egy HD7770 vagy ehhez hasonló VGA karit mellé rakni, azokat várom ki, talán megmozgatja majd a piacot. Játszani eddig is Xbox360 al játszottam főleg így a komolyabb VGA kari hiánya nem fog zavarni. A mostani HD3470 256MB se erősebb mint az alaplapi 4290.
A tápok anyámnál vannak így nem tudok mondani amper értékeket.
400w os pont ilyen, de emlékszem, hogy a 360W -os nagyobb ampert tudott 12V on. -
miresz
veterán
válasz
FireKeeper
üzenetére
Igaz,mondjuk az Amper értékeket jó lenne tudni az tény.

-
kovsol
titán
Adott a következő konfig:
FX4100, Asrock 890GM Pro3 R2.0, 8GB RAM, Audigy2, WD250GB HDD és egyelőre az integrált VGA kari lesz használva hozzá. Van itthon két tápom és nem tudom elég lesz-e neki, de szerintem bírnia kellene főleg így VGA nélkül. Következő két tápról van szó: Chieftec 360W 2 külön álló 12V -os ággal, a másik meg egy Chieftec 400W, de a matrica szerint ebben csak egy 12V -os ág van.
Szerintetek ? -
stratova
veterán
Ej szép lassan megváltok a kis FX-4100-tól? Ki fog méricskélni :] Addig a Trinity-s fogyasztási vita csak szájkarate odaát. Ha van még legény a gáton és kedve is mérne még utoljára egy minimum feszültséges 2.5 GHz-et? Ha megtámogatná egy fogyasztásmérővel az lenne az igazán szép
Már az eddigiekért is hálás vagyok 
-
miresz
veterán
válasz
Borokafa
üzenetére
Jah én is azt tervezem.
Viszont csak ilyen: Scythe Big Shuriken 2 hűtő fér el a házban. Nem tudom mit fog mutatni?(#3667) kop8: A cél 4,5- 5Ghz stabilan,ott már nem hiszem hogy beéri 95W-al.

-
miresz
veterán
Az jó kis lap.
Én most egy ilyet tervezek:M5A78L-M LE FX4100-al mATX házban egy 6870-es társaságában LAN gének,ill hurcolni meló,stb-hez.Egyedül az tántorít,hogy 95W-ig kezel procikat. Nem tudom,hogy bírná a tuningot. -
Whysperer
addikt
Az az igazság ,hogy OP az intel persze i7 legjobb stb. de még egy FX 8120-at se tudnék kihasználn maxon . Játszok meg Photoshop és MAya. hát szóval AMD is jól kihajt nekem mindent és itt kitn Angliába olcsóbban jön ki! 30 fonttal olcsobb a 8120-as szóval egy érteles alaplap is 20 fonttal kb szóval kb 50-60 fonttal olcsóbb. annyival meg nem jobb az 2500k egy 8120-nál sz.tem
-
Borokafa
őstag
válasz
gainwardgs
üzenetére
Akár milyen jó is az intel én maradok AMD-s

Jövő hét végére jön egy FX6100-as, mert már kezdtem unatkozni
-
törölt tag
válasz
Picturemaker
üzenetére
És elégedetten

-
lee56
őstag
válasz
Picturemaker
üzenetére
Na igen, már aki nem 3Dmarkozik egész nap

(#3652) ftc : Egyetértek, ezt akár privátban is megbeszélhetitek.
-
kop8
őstag
Mi van itt senki nem csinál semmit a prociával?
Holnap lessz új tápom már

Kíváncsi leszek hogy jobb lessz-e a tuning, mert ha nem akkor itt be is fejezem az AMD-s
pályafutásomat
-
kop8
őstag
válasz
gainwardgs
üzenetére
Azért nem veszek mert nincs nagyon

De most már abba hagyom a bull topik teleszemetelését, kérlek is ha van valami jó ötleltetek nekem akkor privátban beszéljük meg ne itt!

-
kop8
őstag
Rendeltem tápot, jó erős 1db 12voltos ággal és 6 év garival ami nem elhanyagolható:
[link]Ha nem lessz javulás jöhet az intel proci

-
törölt tag
Milyen aero probléma? Vagy az csak húzáskor jelentkezik? Nálam még nem volt...
(#3612) miresz Aha, akkor jó, mert nem húzom

-
kop8
őstag
válasz
Borokafa
üzenetére
Mit lehet tenni, ha nem képesek olyan procit csinálni ami normális akkor ez történik!
Hiába csinálnak 8magos procit amikor csak egy 4magos intel proci szintjén van.
Fogyasztásban viszont mindent lever
Az kívül hogy nem úgy megy ahogy kellen még més gondok is vannak vele, itt szinte mindenki tapasztalat mér az aero problémét....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- INTEL Core i7-13700F 3.40GHz LGA-1700 (30M Cache, up to 5.20 GHz) OEM CPU!
- Intel Core I7 13700KF - 16mag/24szál - Új, bontatlan - Gari 2028.01.26. -ig - Eladó!
- Intel Core I7 11700K - 8mag/16szál - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel i5 és i7 procik (típusok és árak a leírásban)
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB DarkFlash DK352 Plus 500W
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával - 04.25
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
gép meg VGA után letudva X évre csak szoftver legalizálás lesz

4300Mhz 1,4V-on és 67C' ? Mitől ilyen meleg?