- Yettel topik
- iPhone topik
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
miresz
veterán
válasz
polonic #7027 üzenetére
Hi!
Bocs ,hogy bele szólok. Nálam a Dirt3 FX4100 alatt 2,FX6100 alatt 3,FX8xxx szériával pedig 4 szálat mozgat meg kb 80%-on Win 7 alatt,windows frissítés ide,vagy oda. Win 8-al az összes szálat használja kb 15-20%-on,és nem is melegszik a proci úgy mint 7 alatt. Ami még érdekes,hogy 3Dmark11 win 8-al kb 1000 pontal kevesebbet dob mint win7-el,de a játékok mégis szebben futnak.
-
synthattik
aktív tag
válasz
polonic #2685 üzenetére
látom neked sincsen jobb dolgod mint nyomni a gombot az embernek,senki nem hirdette itt csak mutattam ,hogy milyen azért kérdezgetek itt mindenkit aki felrakta,hogy érdemes e ezért uj rendszert rakni.meg azért mert ez sznted kókányolt attól még nem működhet jóll?nekem semmi problémám nincsen vele,de mindegy én ezt nem is akartam firtatni ,mert nem az a topik hogy,kinek milyen rendszere van.csak 1szerű kérdés volt.hogy érdemes e váltani ,vagy sem?az eddigi infókat meg köszönöm
-
bozont
veterán
-
szacsee
nagyúr
válasz
polonic #1464 üzenetére
Ha nem akar tuningrekordot döntögetni bőven elég az 1600 cl9-es ram is.
-
miresz
veterán
válasz
polonic #1434 üzenetére
Sajnos a laphoz nem adtak ki biost(ezt nagyon bánom mert nagyon faxa kis lap) úgyhogy ennek fényében a lap :990FX Extreme3 a memória az 1866 mhz-es corsair vengeance a többi adott+érkezik egy 6870-es a másik mellé,hogy ne unatkozzon.
-
-
-
-
Cybertrone
veterán
Elvileg a világ attól hangos hogy ez a csúcs... miért ne hasonlítgassam hozzá az enyémet?
Nem az ár a mérvadó, mert ez a xeon sem 1400 dodo volt... annak a töredéke
Mellesleg ez 8 magos( kis fenntartásokkal még ez nem teljesen tisztázott tény) az enyém meg 6...
Meg tegyük hozzá nem kell holnap mennem melózni, és nem vagyok állmos, jó társaságban meg jól lehet beszélgetni! -
törölt tag
(#487) polonic: "Azért ne egy még béta állapotban nem lévő oprendszer alatt mért eredmény alapján mondjuk ki a végső szót. Ezt még nem tudhatjuk, hogy mennyi lesz a valós teljesítménynövekedés."
Azt azért kimondhatjuk, hogy ha a Turbo kihasználása a cél, akkor a max. ~15%-os Turbo esetén max. ~15%-os teljesítmény növekedés várható az új ütemezőtől.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Dell Precision M6800 - i7-MQ I 16GB I 256SSD I 17,3" FHD I K3100M 4GB I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest