Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
kely1988
aktív tag
-
kely1988
aktív tag
válasz ->Raizen<- #1419 üzenetére
Vannak az olyan emberek akit lesz*rják, hogy milyen a cucc minősége amit megvesz, a lényeg csak, hogy neki a legújabb legyen mindenből és tudjon vele dicsekedni...
"Vazze nekem 8 magos processzorom van, hű de ultrabrutál sirály gyerek vagyok én!"
Az nem érdekli, hogy egy 4 magos intel a földbe döngöli... (ami olcsóbb is ráadásul)
Na ilyen emberek veszik...Livin' in the UK :)
-
kely1988
aktív tag
Livin' in the UK :)
-
kely1988
aktív tag
válasz Ren Hoek #1119 üzenetére
"Játéknál meg egyértelműen atom felesleges, oda VGA kell, meg egy FullHD monitor és kész."
Na azért kell oda egy processzor is ami kihajtja azt a VGA-t... ettől függetlenül van igazság a gondolatmenetedben! Nem kell 100k-s processzor ahhoz hogy élvezhetően tudjál játszani.
[ Szerkesztve ]
-
kely1988
aktív tag
Ha normális árban lesz jövő év elején én tuti veszek egyet! (persze ha most amd-t veszek mert jelenleg még mindig nincs alaplap+procim)
Későbbi steppingekben javulni fog a fogyasztás (gondolom ezért tervezték későbbre a 95W-os 8 magosat), fognak még szoftveresen is optimizálni a bullokra, és az áruk is fog zuhanni mint az állat (remélhetőleg), szvsz 2012 elején már jobb választás lesz egy bull mint egy x4-x6!
De persze ez csak spekuláció, biztosat csak 2012 elején lehet majd mondani...Livin' in the UK :)
-
-
kely1988
aktív tag
válasz csucsbicep #756 üzenetére
Pontosan, én most azon vacilálok, hogy vegyek egy AM3+ lapot egy x4 955-el és majd esetleg a következő bullok már jobbak lesznek vagy vegyek most egy i5 2500-ast valami olcsóbb lappal... nehéz döntés, igazából az előző variáció zsákbamacska, mert mivan ha ugyanolyan sz*rok lesznek a köv. bullok mint a mostaniak...
-
kely1988
aktív tag
No igen, itt leginkább az ár/érték mutatóval vannak gondok, mivel a teljesítménnyel nem is lenne probléma, ha olcsóbb lenne az i5 2500-nál... így viszont egyértelműen jobb választás az i5... (és a fogyasztás sem elhanyagolható)
2012 elején jön a maradék Bull, kíváncsi vagyok mit fognak tudni még javítani rajta...[ Szerkesztve ]
-
kely1988
aktív tag
válasz ->Raizen<- #412 üzenetére
Nekem konkrétan megfelelne egy ilyen ócskavas, kb. 40k-ért, és nem 60-70-ért amennyibe kerülni fog kezdésnek... Kezdek affelé hajlani hogy most beújítok egy AM3+-os lapot egy X4 955-el és majd ha megjön a 8 magos 95w-os bull arra lecserélem...
-
kely1988
aktív tag
FX-8150 costs around 244 euros
FX-8120 costs around 204 euros
FX-6100 costs around 159 euros
FX-4100 costs around 114 eurosNa ilyen árak mellett ez számomra felejtős, amennyibe ezek kerülnek inkább veszek szandit, jelenleg számomra jobb választásnak tűnik, de még várok pár napot...
-
kely1988
aktív tag
A 4xxx procikat nem fogod unlockolni mivel azok fizikailag is csak 4 magot fognak tartalmazni, legalábbis ezt olvastam. A 6xxx széria viszont 2 mag letiltásával jön létre, így ott elképzelhető majd az unlockolás!
Egyelőre nem győztek meg a bullok sajnos, de a ph-s tesztet várom, és azt hogy mire képes a 4 és 6 magos verzió! (na meg hogy mennyibe fognak kerülni, mert ha tényleg annyiba mint ahogy itt valaki linkelte akkor kizárt dolog hogy bull-t veszek...)
Kezdek azon gondolkozni hogy most veszek valami olcsó phenomot, aztán majd ha kiforrottabb lesz a bull akkor lecserélem...Livin' in the UK :)
-
kely1988
aktív tag
válasz atti_2010 #173 üzenetére
Megmondom őszintén mire számítok: jó ár/érték arányú processzorokra!
Remélem bejön a számításom!Csak azt nem értem mire ez a nagy titkolózás, miért nem lehetett előzetes teszteket csinálni... Attól nem fognak több procit eladni, hogy sajtózárlatot rendelnek el, sőt! Ha már lennének tesztek akkor mindenki tudná mire számítson és már eladhatta volna a saját alaplapját/prociját és venné a bullt... na mind1...
[ Szerkesztve ]
-
kely1988
aktív tag
válasz atti_2010 #147 üzenetére
A vízhűtéses csodára valszeg nem lesz keret... gondolom vagy +20k lesz a vízhűtéssel mint a léghűtéssel...
Amúgy egy 8 magos 95W-osat szeretnék venni, remélem nem kellesz hónapokat várni rá, összevissza irkálnak mindenhol, hogy kezdésnek meg fog jelenni a 95W-os, máshol meg azt hogy most csak a 125W-os jön...
Valaki tud pontos infót erről? Mert akkor lehet veszek egy am3+ lapot meg valami olcsó x2 procit és kivárom amíg jön a 95w-os...Livin' in the UK :)
-
kely1988
aktív tag
válasz atti_2010 #143 üzenetére
Komolyabb már nem is lehetne!
Annyi jót írtak mindenfelé, hogy a Bulldozer majd így meg úgy megalázza az Intel SB procijait, de az utóbbi napokban csak a fikázás megy és kezdek elkeseredni...
Pedig nem szívesen vennék megint Intelt mivel egy undorító, kizárólag profitorientált vállalatról beszélünk aki pofátlan árakat képes elkérni a termékeiért...
Konkrétan akkor lett elegem amikor kidobták az 1156-os platformot aztán fél évre rá már kukázták is, nehogy már tudja a kedves vásárló a jövőben is használni a megvett alaplapot, ha fejleszteni akar akkor tessék szépen megvenni az új foglalatos alaplapot is... számomra ez felháborító!Livin' in the UK :)
-
kely1988
aktív tag
Megöl ez a várakozás, eladtam a P7P55D Deluxe lapomat meg az i5 750-es procimat hogy bulldozert vegyek helyette, remélem nem kellesz csalódnom mert akkor maradok intel SB-nél...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Autós topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Path of Exile 2
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Garanciális Intel Core i5-10400F
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 13700K 16mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 7 9800X3D processzorok 3 év garancia 27% áfa KÉSZLETRŐL!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest