- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
grotib
tag
válasz
andyTM #14769 üzenetére
Bár tudom, hogy a legtöbben ugyan ezt írnátok, de nekem a V2 rommal nagyon bejött a gép és nem akarom már tovább tuningolni, főleg azzal a tudattal nem, hogy a kinézetén kívűl nem igen javithatnák máson. Úgy érzem ráraktam azokat a progikat amik a rendszerrel és a géppel szemben támasztott igényeimet kielégítik. Az, hogy némely játék nem fut rajta nem igen zavar, csak egyszrű, gyors játékokat játszom rajta, ha nagyon nincs más dolgom. Azt meg beláttam, hogy ha erőssebb, jobb gépet akarok, nem ebből tudom elővarázsolni, hanem kemény tízezresek befektetésével tudom csak megoldani, de az legyen a jövő zenéje, ha jut rá.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- GeForce RTX 3060 (OEM HP)
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 91% Akkumulátor
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest