- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
válasz
kelzsoca #8519 üzenetére
Szia zsoca nekem működik a Proximity az Ice Armor itt vannak az értékeket. Simán csak a romot telepítettem fel.
Ez egy működő proximity csak össze hasonlitásnak írtamprox_theshold_hi=253
prox_theshold_lo=202
prox_int_time=246
prox_adc_time=255
prox_wait_time=255
prox_prox_intr_filter=0
prox_config=0
prox_pulse_cnt=4
prox_gain=32 -
Peterzon99
csendes tag
válasz
kelzsoca #8496 üzenetére
648,518,246,255,255,0,0,2,32
627,501
624,499
640,512
633,506Természetesen csak az első 2 érték változott mindig.
(#8501) viperabácsi:
Na, ez elég meglepő. Lehet nem is csak 2 féle szenzor van. A prox_pulse_cnt nálam 2, nálad 3 a többieknél meg 4, és az értékek is eléggé eltérőek.(#8506) viperabácsi
Az 1023,1023 egyébként a kalibrálás nélküli alapérték, az előbb megnéztem frissen telepítés után. Tehát ott valamiért nem kalibrálta neked, azért volt 4 az érték. -
viperabácsi
addikt
válasz
kelzsoca #8499 üzenetére
Újra csináltam az eredmény ahány oszlop annyi kalibrácio
prox_theshold_hi=994 982 997 975
prox_theshold_lo=795 786 798 780
prox_int_time=246 246 246 246
prox_adc_time=255 255 255 255
prox_wait_time=255 255 255 255
prox_prox_intr_filter=0 0 0 0
prox_config=0 0 0 0
prox_pulse_cnt=3 3 3 3
prox_gain=32 32 32 32 -
viperabácsi
addikt
válasz
kelzsoca #8492 üzenetére
Úgy csináltam ahogy leírtad.
Rom fel
*#26***#
calib
szenzor elé a kéz -yes-no
utána telepít zip-ed
majd skate alkalmazásból kiírtam amit kértél.Nekem így működik is a szenzor kipróbáltam
EZ természetes!! Újra csináltam az eredmény ahány oszlop annyi kalibrácio
prox_theshold_hi=994 982 997 975
prox_theshold_lo=795 786 798 780
prox_int_time=246 246 246 246
prox_adc_time=255 255 255 255
prox_wait_time=255 255 255 255
prox_prox_intr_filter=0 0 0 0
prox_config=0 0 0 0
prox_pulse_cnt=3 3 3 3
prox_gain=32 32 32 32 -
Peterzon99
csendes tag
válasz
kelzsoca #8489 üzenetére
Kelzsoca!
Elképesztőek vagytok!
648,518,246,255,255,0,0,2,32
IA alatt is kipróbáltam, működik!
(#8490) viperabácsi:
Hm, ezek meglepően eltérő értékek... Ráadásul olyat még nem láttam, hogy az első 2 érték megegyezne.(#8497) apeelme:
Így van!(#8496) kelzsoca
Persze, visszarakom és lefuttatom, de szerintem nem lesz jelentős eltérés. De az a minimum, hogy megcsinálom azok után, hogy ezt megoldottátok.
A dolog kulcsa lehet ez a sor: prox_pulse_cnt=2 (másik szenzornál 4) a többi adatban nincs olyan hatalmas eltérés. Bár azt olvastam, hogy 50 eltérés is számít -
Peterzon99
csendes tag
-
Peterzon99
csendes tag
válasz
kelzsoca #8465 üzenetére
Nálam sajnos nem jó.
Frissen feltelepítettem a rom-ot, nem kalibráltam, csak újraindítottam recoverybe és felraktam a javítást.
Újraindult a rendszer, megnéztem a proximity szenzor adatoknál, hogy használja-e a fájlban lévőt (de nem kalibráltam): használta.
Telefonhívásnál egyből fekete lett a képernyő, de vissza gombra újra világos lett, majd megint sötét, és vissza se jött, csak úgy, hogy felhívtam magam és leraktam. Utána következő hívásnál nem sötétedett el már egyáltalán (persze akkor sem ha a fejemhez emeltem a telefont, vagy letakartam a szenzort).
kelzsoca:
Amúgy hogy jöttek ezek az értékek? Nektek erre kalibrált?Ui.: Látom másnak írtad, hogy ellenőrizze le, hogy használja-e a megfelelő értékeket. Nálam ez volt az első, de sajnos nem jó.
apeelme:
A 880,800,.... és a 11653,11153,238,238,246,0,0,8,32 értékeket már próbáltam (fehér Blade-eknél ezek működtek). -
Indiant
addikt
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
kelzsoca #8442 üzenetére
kelzsoca
"Még tettem rá egy lapáttal (kék téma) szerintem komoly lesz, és egy picit világosabb".
nálam eddig is brutál volt
igaz én is adtam rá egy egységnyi fényerőt de valami káprázatos volt
Éles, részletgazdag, és azt a benyomást keltette mintha élne a kijelző
Tehát , ismerve "nagyjából az elképzeléseidet "
-
okoska74
senior tag
válasz
kelzsoca #8285 üzenetére
Most nem a telcsi Data kibővítéséről beszélek, hanem csinálnék + ext3 -s partíciót a saját dolgaim tárolására mivel az ext partíciónak nem gond a 32Gb sem nincs írási korlát, stb.
Erre akár egy 32Gb -s fájlt is írhatok azt is olvasná gond nélkül. Jó tudom hogy ez a példa kicsit extrém. -
Gorky01
tag
válasz
kelzsoca #8113 üzenetére
Köszi a választ kelzsoca látom megértetted a kérdést. Jah és a normális hangnemet!
(#8115) mrskatejoe
Igen nem neked címeztem a kérdést...
(#8132) Indiant
Nem volt Blade-em így nem tudhatom igazad van...
Egyébként nekem is tetszenek a rom-ok mindet leszedtem és feltettem. Meg is köszöntem, mint mindenki más és ha tudtam segítettem is másoknak. (és nem hiába volt beleírva, hogy nem kötekedek érdeklődtem!)
-
-
GRomeo
tag
válasz
kelzsoca #8048 üzenetére
Kelzsoca,szerinted hosszabb távon melyik forrásban látsz (Gyári rom clonok ill. CyanogenMod)nagyobb fejlesztési lehetőséget? Most mindkét vonal jelenleg fejlődik,látjuk,tapasztaljuk de ha jellemezned kellene őket melyiknek mi a negatívuma-pozitívuma fejlesztés,megvalósítás terén?
Remélem valamennyire érthetően voltam -
Genius007
őstag
válasz
kelzsoca #8048 üzenetére
Lehet volt már rá válasz, most hirtelen nem emlékszem, ne haragudj.
A kérdésem annyi lenne, hogy a hálózati problémákat megtudjátok majd oldani?
Ez alatt arra gondolok, hogy eddig amerre jártam, mindenhol volt 3G, hipp-hopp bejöttek
az oldalak. Most pedig csak a "H" vagy "E" ikon fogad engem, és nagyon lassú a net.
(néha napján pár sec-re a 3G is .... )
Pedig ugyan arra járok mint eddig, szóval ez feltételezem rommal kapcsolatos hiba lesz.
Nagyon bejön nekem ez az IceArmor, és nem igazán szeretnék vissza váltani SkaTe_v2-re
de lehet muszáj leszek.Másik: Amikor este feltöltöm a telefont, és leteszem (simán 2G módban), és reggel felkelek, ugyan úgy 100%-on van az akkumulátor töltöttségi szintje, legalábbis ezt jelzi.
Hagytam a telefont az asztalon pihenni, 0 használat, ránéztem délután, még mindig 100% volt. Na mondom játszok egy kis 3D Dartsot, 15perc játék után 69% volt a telefon.
Szóval mint amikor régen az oldschool telefonomra ránéztem, 30% volt még hátra, erre felhívtam valakit, és 1perc után már csipogotott, hogy vigyázz mindjárt kikapcsolok. -
Peterzon99
csendes tag
válasz
kelzsoca #7941 üzenetére
Igen, igazad volt.
Nincs ötleted, hogy mi lehet a különbség a gyári kalibráló szoftver és a CM romokban lévő között? Mert gyári(-alapú) rom alatt nem rontja el a kalibráció az értékeket nálam sem (de már alapból is jó). Sajnos a marketről letölthető ZTE által kiadott kalibráló app nem megy CM rom alatt. Nem lehetne ezt átültetni valahogy? Vagy gyári rom alatt nem lehetne kiolvasni valahogy az értékeket, amire kalibrálja?
-
Norbeee01
tag
válasz
kelzsoca #7810 üzenetére
Egyébként én úgy tudom hogy a lithium-ionos akkukban van egy bizonyos túltöltöttség ellen védőpanel amely 100%os akku töltöttség érzékelésénél automatikusan lekapcsolja a töltést és onnantól a készüléked tulajdonképp már adapterről megy,addíg míg le nem húzod a töltőt....Tehát teljesen felesleges 10-12órákra töltőn hagyni a készüléket,csak a villanyszámlán érzi meg az ember(nem egy telefon töltéséről beszélek,hanem egy 3gyerekes átlag háztartásban minimum 4 telefon szokott lenni és azért ez már sok). Szóval szerintem hülyeség amiket írnak hogy legyen 12órát töltőn a teló és jó lesz...igen jólesz az áramszolgáltatónak. Amúgy zsocának abban viszont igaza van hogy kikapcsolt állapotban tényleg sokkal jobban feltudja tölteni az akkut,de itt is érvényesül a túltöltöttségvédelmi panel...
-
skidrowkill
aktív tag
válasz
kelzsoca #7703 üzenetére
Tudom hogy még messze van de ha teljesen kész lesz az ICS akkor abból is csinálsz egy Kelzsocásat?
(#7704) apeelme -valahogy nem csodálkozok
minden elismerésem(#7701) Fooler89 - Van kiadása is a ZTE cégnek
Pereskedtek az Ericcsonnal -
Fooler89
őstag
válasz
kelzsoca #7700 üzenetére
Gondolom a ZTE pénzén megírt programból nehogy már más mobilos cégnek is haszna legyen elven nem osztja meg de akkor is, hogy tudná valaki azt a forrást felhasználni, hogy más gyártó telefonján ebből haszon legyen?
A másik, legalább egy-két lelkes bizonyítottan jó és megbízható moddernek kiadhatnák ezzel az ő telefonjuk is értékesebb lenne ráadásul óriási löketett adhatnának az olcsóbb updatelésnek azzal, hogy az ő programozóik is felhasználhatnák azokat a forrásokat.
Jelzem nálam hibátlan az ice armor. A javítást így fel se teszem.
-
bubus66
nagyúr
-
Jano_023
őstag
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged