Hirdetés
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telefonjavítás, szerviz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
Aktív témák
-
csibusz0314
aktív tag
nah jó.. Tanácstalan vagyok.. Lassú a böngésző minden más gyors, alap böngésző, vagy a dolphint is feltettem azzal sem jobb... Minden gyors de ahogy írnék valamit egyből belassul az egész.. már nagyon idegesítő..

-
KH87
csendes tag
Sziasztok!
Házilag függetlenített Blademről nem működik az sms írás, minden más (hívás küldés/fogadás, sms fogadás) kifogástalan. Eredeti T-s sim-et visszahelyezve sem bírom sms küldésre venni, pedig a szolgáltató központot beállítottam. Olvastam, hogy másnak is volt ilyen problémája, de a megoldást nem találtam meg rá.
Nagyon megköszönném, ha tudnátok segíteni! -
Macz
csendes tag
Sziasztok!
Most tervezek memóriakártyát venni Blade-hez.
Milyen classú kártyát vegyek? Ez mennyire számít? 8 gb-s 4 classú kártyát néztem ki, megfelelő lenne vagy lassú? -
gabe96
aktív tag
a romot holnap rakom föl kíváncsi vagyok
-
gabe96
aktív tag
nagyon köszönöm mindenkinek
végre működik!!!!!!!

-
csibusz0314
aktív tag
Nem ertem, most jo... most nem lassu..koppkoppkopp
-
hjanos1
senior tag
Elkészült az R11-es magyar ROM-hoz az Elegant Steel téma magyarítása, így most már a teljes rendszer magyar.

Recoveryből telepíthető
[link] -
csibusz0314
aktív tag
Én nem értem ezt.... sd particionáltam, wipeoltam, feltettem az uj hun rls11et.... és még most is, mikor írnám be a fórumra akármit.. belassul az írás..legalább 10 mp kell, hogy lereagáljon egy betű begépelését is..
-
TOZ
addikt
Ugy tunik olyan szamolnal van kockulas, amiknal tobb hivas van a listam.
ize beragadt a write only modeom.... sorry..
-
hjanos1
senior tag
válasz
MotoL7_Sanyi
üzenetére
Igen, alap fájlkezelőben sajnos ez így van.
Megoldás: másik fájlkezelő használata (pl. ES File Manager) -
lac14548
aktív tag
-
MotoL7_Sanyi
csendes tag
Kelzsoca R11_hun esetén lehet állítani a Fájlkezelőben a megjelenési sorrendet ? Nekem összevissza jelennek meg (talán valamilyen dátum szerint ) .
-
OrLiX
tag
Milyen ebook olvaró programot használtok, ha használtok? Köszi a választ!
-
Saccco
nagyúr
válasz
Eskimoka
üzenetére
Settings -> Wireless -> Mobile networks -> GSM/UMTS -> Use only 2G mellől pipa ki. Elvileg akkor ha van lefedettség akkor megjelenik. (Ha mégse,majd valaki megcáfol.)
gabe96:
Appokat itt is tudnak ajánlani.
Amúgy ha az apk-k kellenek azok bizony a data/app mappában vannak.
Az adat rész nem tudom hol van még sose kerestem. -
-
gabe96
aktív tag
léégyszi valaki
egy link egy olyan lejátszóhoz, ami lejátszik feliratot a videóhoz vagy a lejátszó neve -
embe
nagyúr
Jelentem nekem a JJ8-ban is előjönnek a kockák a híváslistán.

-
Saccco
nagyúr
A GO Launcher EX-et közbe próbálgatta már valaki?

Már témázható is. Érzetre az érzékenységet is kalibrálták kicsit.
[link]sonique:
Azt írtam amit nekem kiírt.
Most direkt rádugtam töltőre, de charged-et ír (tudom bizonyos százaléknyi merülés után tölt csak újra). Amúgy már csak 4153 mV. -
gabe96
aktív tag
légysz ezzel szenvedek 2 órája
egy link egy olyan lejátszóhoz, ami lejátszik feliratot a videóhoz vagy a lejátszó neve -
atees
őstag
Nekem nem működik a wifi az új romon
kiírja hogy kapcsolódás és utána meg egyből hogy szétkapcsolva 
Vagy én rontottam el vmi? -
I'm Jocc
tag
Hali!
Szerdán vettem egy Blade-t, nagyon jó meg vagyok vele elégedve. Egy kérdésem lenne! Feltettem egy sys info widget-et, és abban ír hőmérsékletet, de nem írja, hogy minek a hőmérséklete. (én cpu-ra tippelek). Ha készelnétben van a telefon, és nem piszkálom akkor a program szerint 53 fokos lesz, ha meg használom akkor lemegy 23-25-re. A telefont nem érzem, hogy átmelegedne, és az akksi sem merül gyorsabban. Én arra gondoltam, hogy csak a widget hibázik, de azért megkérdeznélek titeket is. Előre is köszi!

-
Saccco
nagyúr
válasz
apeelme
üzenetére
Elég megrendelni. Aztán ha kapcsolódsz mobilneten keresztül akkor estefelé kapsz egy sms-t, hogy a napijegyből x kb adatforgalmad maradt (max 10MB-ot forgalmazhatsz).
A 3G megjelenése nem egyenlő a forgalmazással szerintem.
gabe96:
Minek az neked?
/data/app(#26237) Indiant:
Én is arra gondoltam, fel is vetettem feljebb.
-
Keeperv85
nagyúr
Én válaszolok 'Zsoca helyett, remélem nem haragszik meg érte. Már tegnap jeleztem ezt a hibát, a még nyers rendszerben, miután nálam is elég feltűnő volt.
Viszont ma, ahogy feltettem az újra főzött ROM-ot, nálam is eltűnt, mint nála. Fogalmam nincs mi okozhatja, de nem a fordításból ered. Ha sikerülne kiváltanom, akkor talán rájönnék mi a gond...
Szerk: Nekem is előjött....
Tudom is mi váltja ki, csak azt nem hogyan lehet megszüntetni... -
gabe96
aktív tag
A market az internal storage részre szedi le, majd telepíti az appokat.
na és az hol van? -
apeelme
addikt
egy láma kérdés: vodánál (vitamax) ha még sosem volt netem, de mondjuk szeretnék pl. napijeggyel néha felmenni, akkor elég csak megrendelni 1270en és aktív lesz a 3G adatkapcsolat vagy külön azt is meg kell kérni.értem úgy pl. hogyha nincs is semmilyen net szolgáltatásom se napijegy se semmi, de ha bekapcsolom a telón, akkor megjelenik a 3G de nem forgalmaz? vagy hogy?
-
embe
nagyúr
válasz
paizsl
üzenetére
Valóban. Módosítom a beírásom. Továbbra is fenn áll a hiba. Vagyis a híváslistában ha egy számot többször hívok, akkor egy kocka lesz a név elején.
Más: Eddig (!!!!) úgy tűnik a kelzsoca_r11_hun romban nincs a korábbi netezés közben rendszeresen fellépő hiba, vagyis az adatkapcsolati hiba.
Kérdésem: a magyarított JJ8-ban megmaradt e a hiba? Mert mint Sacco korábban írta ez a jelenség a JJ -s romok sajátossága. -
Saccco
nagyúr
válasz
gabe96
üzenetére
A market az internal storage részre szedi le, majd telepíti az appokat.
Ha az extes app2sd kérdezed az alapból az sdre ment.
Ha a froyo natív app2sd-t akkor a Settings -> Applications -> Manage applications -> App kiválaszt -> Move to sd.más:
Most töltöttem 100%ra az akksit -> 4159mVRazuel:
Netről szedi az infót. Ha nincs wifi akkor mobilnetről(ha nincs letiltva). -
Razuel
aktív tag
Sziasztok.
Lenne egy olyan kérdésem, hogy ezek az időjárás widgetek honnan szerzik az információt? Pl ha nem vagy netre kapcsolódva wifivel akkor fizetős mobil netet használ vagy esetleg a gsm hálózaton kapja vagy hol? Lehet, hogy hü*e kérdés de engem érdekelne..
-
TOZ
addikt
R11 hunhoz egy kerdes.
A gps.conf meg van tweakelve a-gpshez, vagy tegyem fel a jol megszokott modositottamat?(Menuben, ha jol latom tovabbra sincs - még - kapcsolhato a-gps opcio) -
gabe96
aktív tag
sziasztok!
meg tudja mondani valaki, hogy hogy kell beállítani, 2.2-n az SD kártyára telepítést
illetve marketből hova tölti le a cuccokat
meg esetleg egy link egy olyan lejátszóhoz, ami lejátszik feliratot a videóhoz vagy a lejátszó neve -
Sztlaci
aktív tag
válasz
mira72
üzenetére
Egy USB-s eszköz kaphat egy portról 500 mA-t, ha ez nem állna rendelkezésre akkor USB-s HDD-t, sem Mobil internetet meghajtót nem menne egy portról. 2,5"-os HDD-k tipikus teljesítmény felvétele 2,5 W (0,5A * 5V = 2.5W).
Egy USB-s eszköz sem menne 0,1 * 5 = 0,5 W teljesítményről. A mai gépeknél ez darabonként rendelkezésre áll. Az USB-s Internet mellett másik portról simán megy a külső HDD. A Wiki sem szentírás. -
embe
nagyúr
Tehát mint írtam nem mentésből volt a híváslista. Töröltem alsitát , és az új listában már nem "kockás". Ki érti ezt??

-
Saccco
nagyúr
válasz
energy_
üzenetére
Japanese Jellyfish RLS8 lite_hun by kelzsoca
kelzsoca:
Ezt is betehetnéd a logoutodba.
-
veector
senior tag
válasz
mira72
üzenetére
mert USB szabványba egy eszköz max 100mA-t kaphat
nem. csak a low-power eszközöknek van ilyen korlátozásaThere are two types of devices: low-power and high-power. Low-power devices draw at most 1 unit load, with minimum operating voltage of 4.4 V in USB 2.0, and 4 V in USB 3.0. High-power devices draw the maximum number of unit loads supported by the standard.
Magyarul: Kétféle eszköz létezik: alacsony-teljesítményű és magas-teljesítményű. Az alacsony-teljesítményű eszközök max 1 egységet (unit loadot (100mA-t)) tudnak felvenni [...]. A nagy-teljesítményű eszközök a maximum egységet felveszik amit a szabvány támogat (USB2 esetén ez 5 unit load, egyenként 100mA -> 500mA-t vesz fel egy high-power eszköz).
-
energy_
senior tag
-
csibusz0314
aktív tag
Valaki legyszi vaszoljon, akkor ennel nincs tamogatas, igy a heap size-ot sem lehet huzni?
-
syl5
őstag
válasz
ibookg4
üzenetére
"Szerintem a telod nem megy le sleep uzemmodba, könnyen meggyözödhetsz rola, ha néha megnyomod pl a home gombot. Ha telo feléled, tuti nincs standby. Egyébként az akksi idoknél tudod ellenörizni meddig volt a telefon normál üzemmodban, illetve hogy mi mennyi ideig ébresztette fel az alvásbol."
Na ne? Ez ugye nem volt komoly?
Más:
Nem tudjátok, hogy miért nem tudok leszedni egy 5 napja már a market-ben lévő programot?
Glow Hockey 2.1 kell hozzá, QR kód, aha persze nem talál semmit. Market, beír kézzel, nem talál semmit. Kicsit dühítő... -
veector
senior tag
válasz
mira72
üzenetére
ezt írtad:
Lerajzolom neked: van egy portod, ami max 500mA leadására képes ugye, de egy rá csatlakoztatott eszköz max 100mA-t kaphat csak, mert ugye egy usb portra ( HUB-bal ) tudsz több eszközt rádugni... Világos????senki nem mondta hogy egy eszköz 100mA-t kaphat. a unit != eszköz. egy eszköz is meg tudja kapni az 5 unit loadot
amúgymeg fizika: egy USB HUB-on ha van 5 ilyen 100mA-t felvevő eszközöd, akkor az USB HUB és az USB PORT között mekkora áram folyik? igen 500mA
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4041, 100% Akksi
- Vadiúj VGA-k!! Kamatmentes részletre is! Érdeklődj!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

kiírja hogy kapcsolódás és utána meg egyből hogy szétkapcsolva