Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- VoLTE/VoWiFi
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
válasz
pecsenyelaci
üzenetére
Mikor nem lehetett?
-
Saccco
nagyúr
válasz
pecsenyelaci
üzenetére
1.hsz:
"Lehet-e a memóriakártyára telepíteni?
A gyári 2.1es T-Mobile-os ROMban nem lehetséges. Ehhez szükség van egy módosított 2.1es ROMra (ilyenkor 2.1 esetén 2 partíció szükséges a memóriakártyán (fat+ext2)). Vagy a 2.2 gyárilag tudja." -
pecsenyelaci
csendes tag
Sziasztok!
Az új főzött ROMokkal már lehet SD-re telepíteni?
Üdv -
SupaCow
aktív tag
Vajon, hogyan tudom megoldani, hogy ha email érkezik akkor csak rezegjen a telefon és ne csippanjon az üzenetjelző hang?
Gmail- és email klienseket használok. -
Indiant
addikt
válasz
agressor12
üzenetére
Alapjában véve én egy kíváncsi ember vagyok. Megnéztem a hirdetése is, de két dologra így sem jöttem rá. Az egyik, h. hátulról hogy néz ki a tok valamint ,h. a képen jobbra látható majdnem A-betű mire jó? Mert ha karpánt, akkor ugye a lyuk kerül alulra és kiesik a teló... Ez övre csíptethető?
-
kelzsoca
félisten
-
bunnyhu
senior tag
Képernyő fólia ügyben aki már felrakta i900 fóliát
1- kivágta bárhol is, érzékelő vagy más miatt vagy simán felment?
2- nem okoz gondot a kijelző érzékelésében? -
strunyo
tag
Sziasztok!
Lehet van rá válasz, de a keresőben nem tudtam rákeresni v nem tudom miért, de a kérdésem az volna, h :
Hogyan kell kikapcsolni a fényképezőben a klikk hangot????
Lehet én vagyok veszettül láma, de nah
Válaszotokat előre is köszi -
nemkovacs
tag
válasz
Ren Hoek
üzenetére
WD40-et feletjsétek el, haver azzal kente a csocsóasztalán a rudat és megmarta pedig az aluminium! Kocsiajtó zsanérját is kentük vele, ahol kicsit félrement ott megmarta a fényezést!
Szóval én inkább szilikon sprét ajánlok.. wd40 az csak ilyen nagyon rozsdás csavarlazítónak jó.
-
esox
senior tag
válasz
bikebutcher
üzenetére
bikebutcher kis sértődöttséget érzek a hangodban, de nem értem miért... ez nem a ki az ügyesebb játékok fóruma. Gondoltam szólok mindenkinek, hogy van 2,5 + 3 fontért is tok, szemben az 5,5 + 3 ár helyett, főleg úgy hogy legtöbb eladónál nem volt jelölve Mo-i célpont.
(Az 1000 Ft akkor lesz ezer Ft, ha mindenkinek ingyen elküldöd, vagy oda megy hozzád a cuccért.)
Én már jó pár éve ebayezek és nem azért írtam, hogy 1800ért is lehet kapni, hogy bárkinek is keresztbe tegyek ezzel, főleg nem neked, hanem pont azért, hogy egy relative jó árú cucchoz jusson hozzá bárki, aki saját maga akar rendelni. Jó pár hete keresgetem már a legjobb árú tokot, hidd el nem tegnap este volt az első próbálkozásom...
A fórumozók nagytöbbsége egyébként úgy is hozzád fog fordulni, mert szeritnem 20-30 ember nem sok, de annyinak nincs ebay+paypal accountja, akinek meg van, az meg úgy is el tudja dönteni, hogy mi a jobb neki. -
piroe
csendes tag
a kelzsoca féle romok rootoltak? heap size állító alkalmazást tudom velük használni? nelem egy alpha 5 lite van fent.
-
trapi80
tag
válasz
SteveBeard
üzenetére
Köszönöm neked!
-
rezme
tag
valaki tudna ajánlani valami jó ebook readert? Szedtem le ebookot amiben rtf és jpeg file-ok vannak, van olyan ami ezt kezeli?
-
vargalex
félisten
válasz
Frozzy
üzenetére
Hi!
Érdekes, hogy a BlueChip webshopban 7290 Ft.
Egyébként lehet, hogy van eltérés valóban hangerőben az egyes Blade-ok között. Az enyémen gyári (T-s) 2.1-es ROM-al, Audio Boost nélkül egy Arctic Sound E231-BM-el még metrón sem full hangerőn hallgatom (3 egységgel alatta). -
Indiant
addikt
hjanos1, vagy valaki avasson már be a fordítók közül ,hogy az Elegan Steel témában mit is magyarítottak? (#26274) hjanos1 ben publikáltra gondolok. A képeket? Mert magyar szöveg csak a gyári van benne.
-
androiddd
csendes tag
Jó reggelt!
Valaki meg tudja nekem mondani, hogy a névjegyzék<-->gmail szinkronizációnak mi a logikája? Mármint arra gondolok, hogy ha a gmailben módosítok/kitörlök egy névjegyet, akkor azt a telefonból is kitörli szinkronnál, vagy a telcsi szépen visszaszinkronizálja a gmailre? Kérdezhetném úgy is, hogy melyik a domináns? -
Lasy
veterán
-
mira72
őstag
válasz
andorko
üzenetére
én arra írtam hogy úgy hirdetik, hogy minek más kernel, ha van ahol gyárilag azzal jön. lehet a mi gyárink nem tudja, de más gyárija igen.
ha kicsit követnéd ezt a fórumot, én voltam az első, aki szerint van benne RDS, és TMC...
ezek szerint RDS már kiderült, majd a TMC is kifog....mert az full RDS alapú
igo tudja a tmc-t, csak a készülékbe kellene bekapcsolni valahogy.. anno i900 omnián is ez volt, 1-2 apróság és ment is a tmc... -
Lasy
veterán
válasz
andorko
üzenetére
Nos külső vevő nélkül semi esélye annak hogy menjen.
Nincsen a telefonban a TMC vevő, így nem fog menni.
Szükséged van a TMC licencre a my way-hez. Ha ez megvan akkor a TMC létrehozza a szükséges dolgokat, és pl a petőfi rádió helyén fogja.
De magánam a készüléákben még mindig nincsen meg a TMC vevő, így nem fog menni.
Naviról beszélni lehet, csak magát a progit nem szabad linkelni. Tehát mondhatom, hogy az igo-ról van szó.
De ha jól tudom a primo-nak is van egy topicocskája ott meg tudod kérdezni mik kellenek hozzá, gondolom ha licenc, vagy ilyesmi akkor csak be kell másolni a connect/... mappába. ezzel nem hiszem, hogy bármit is elállítassz a naviban. -
-
Indiant
addikt
válasz
andorko
üzenetére
Semmi baj nem volt a megfogalmazással, dícsretképp írtam. Mert ugye mint kiderült Te fejleszted a rádió alkalmazást.

A kernelt meg azért kérdeztem, mert a letöltő oldaladon, a 0.5-höz van kernel, a 0.5.2-höz van újabb kernel és a 0.5.3-nál már nincs és infó sincs ,h. miért nincs. Vagy hogy a kedves user az előzőt tegye fel.
-
Lasy
veterán
válasz
trapi80
üzenetére
Ebből én is kinőttem, ezért a fiam hangja van ott, és tuti egyedi.

utána járok mi lehet a TMC-vel.sok esélyt nem látok...Egy kis idézet:
Magyarországon a TMC-szolgáltatást a TrafficNav Kft. nyújtja, az MR2 Petõfi rádió hullámhosszán keresztül. A dugófigyelõ szolgáltatás igénybevételéhez szükség van egy TMC-adattáblát magába foglaló, Magyarország digitális térképét tartalmazó szoftver megvásárlására vagy frissítésére, egy TMC vételére alkalmas készülékre, vagy a meglévõ készülékhez csatlakoztatható TMC-antennára. Fontos tudni, hogy a hardver és a rádióadás térereje is befolyásolja a dugóinfók vételét, így - például az adók vételkörzetének peremén - elõfordulhat, hogy a Petõfi adó a rádión még fogható, de a navigációs készülék már nem tudja értelmezni a TMC-jeleket.Budapesten augusztus elején, Magyarország egész területén pedig a nyár végén indult el a TMC sugárzása. Az FM rádiósávban küldött jelek az útlezárásokról, dugókról tájékoztathatják a GPS-készülékkel rendelkezõ autósokat. A gépjárművezetõ ez alapján választhat magának alternatív útvonalat, megkönnyítve és meggyorsítva ezzel úti célja elérését.
illetve egy teszt külső antennával.
mint látom egy mikroUSB-s csatis, tehát a telefonra is lehet csatlakoztatni. -
seymoor
csendes tag
válasz
caoladder
üzenetére
Nekem is ez volt, bekapcsolt állapotban felismerte a telót a Win 7 64x, jók voltak a driverek, viszont ha a zöld androidos figurával (szervíz mód vagy mi ez) dugtam rá, egyből aszonta hogy sikertelen a telepítés. Manuálisan is végigpróbáltam az összes drivert de egyiket sem ette, úgyhogy meguntam és az 1. hsz-ben olvasott PC nélküli módszerrel pakoltam fel a recoveryt.
Ott is voltak gondok mert a rootolásnál azt mondta már rootolva van, de végül csak sikerült. -
andorko
csendes tag
válasz
mira72
üzenetére
Akkor leírom mégegyszer: RDS van benne ! TMC nagyon nagy valséggel van benne, de addig nem kezdem el tanulmányozni hogy hogy jönnek RDS-en a TMC adatok, amig nem tudom hogy valami használható dolog születne e belőle. Mert ha nincs olyan navi progi androidra ami fut a blade-n és megeszi a TMC adatokat valamilyen formában akkor értelmetlen kibányászni a TMC adatokat a rádió adásból. Szóval az érdekelne hogy van e ilyen navi, melyik az, és milyen formában tudja kapni a TMC adatokat
-
bikebutcher
csendes tag
válasz
Alexios
üzenetére
@adam014 nem értem most mit kell ezt ennyit rágni
olvasd át ezt http://ttsz.weblapom.com/2011/01/13/zte-blade ha kell elküldöm az emaileket amit én kaptam az ebay-en, vagy próbálj meg többet rendelni.
az ebay-es kalkulátor mindig 1 db-ot számol, ha többet szeretnél venni akkor utánna az eladóval kell megbeszélned, 10 fölött vámköteles, az alapsztori abból indult ki hogy ha 1 db 3 font a postaköltség akkor endelünk sokan és a 3 font annyi felé oszlik, ez bukott el ott hogy sok darabnál nem 3 font hanem pl 30nál már 90 a postaköltség és 10 fölött a vámot is rávarrják
de felesleges tovább magyarázni szerintelm teljesen egyszerű az egyenlet, ott veszem ahol olcsóbb. és ezzel általában mindenki így van.@Moon70 belefér pont tágul annyit a bőrtok. bár attól függ milyened van, én egy kínai elöl androidos belül puha tokot használok valaki linkelte már itt
-
andorko
csendes tag
válasz
Indiant
üzenetére
A gyári kernelben és a forrásában sincs semmi féle RDS implementáció, és még a driver neve is arra utal hogy ez egy nem RDS-es fm chip (si4708), úgyhogy a kérdésedre válaszolva: de, kell a külön kernel. Ha majd lesz egy kis időm rá, meg kedvem, akkor majd megcsinosítom a módosított driver forrását és felrakom valahova hogy a Rom főzők is be tudják rakni a romok kerneleibe és akkor már majd nem kell hozzá külön kernel. Amugy valószínüleg elfut a módosított kernel nélkül is, csak hát akkor nem kell tőle RDS adatokat várni.
Mi volt a baj a megfogalmazással?
-
supertech
csendes tag
Akinek gondja van a telefon hangerejével, annak javaslom:
http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/mp3gain-v1-25--magyar--TD14.html -
Indiant
addikt
válasz
trapi80
üzenetére
Nem tudjuk mi volt az "előző" romod. Másrészt a kereső csodákra képes!
(#24261) kelzsoca
gyári csengőhangok manuallalha meg nem jó, akkor az előző romod zip-jében a (pl.: kelzsoca_jellyfish_lite_rls7.zip\system\media\audio\ringtones\ ) -ban megtalálod őket
A T-s romban is ott találod.
-
orrlyuk
aktív tag
válasz
Frozzy
üzenetére
Talán buta kérdés, power-gomb ügyben: néztétek, hogy nincs-e sok kosz a hátlap és a mikrokapcsoló között? Pár napja nekem is kezdett szarakodni, meg is ijedtem rendesen, de mikor leszedtem a hátlapot, láttam, mennyi dzsuva gyűlt össze. (A fülhallgató likánál bemegy a por.) Kitörölgettem, és most hibátlan.
-
trapi80
tag
Valaki fel tudná tenni a gyári csengőhangokat? Most olyan rom-ot használok, amiben sajna csak 3 db van. Köszönöm!
-
andorko
csendes tag
Valaki tud olyan navi progit, ami fut a bladen, és elméletben támogatja a TMC-t, és esetleg ennek valami beállítási felülete is van?
Ha valaki tud, akkor az privátban IS írja már meg, mert a fórum számomra idő hiányában követhetetlen -
Alexios
veterán
válasz
bikebutcher
üzenetére
nem értelek, direkt rámentem a rendelésre, mikor összegzi is csak azt mutatja, hogy 3,5 + 3 font, nem dobja meg hirtelen az árat. Ha 3 font van kiírva akkor 3 font, nincs olyan hogy utólag variál.
-
bikebutcher
csendes tag
válasz
Alexios
üzenetére
mert rosszul számolja az ebay
kb 3man álltunk rá a témára és mindhármunknak 2300ft/db áron jönne ki akármennyit rendelünk mivel eleve magas hong kongban a tok ára + ebay % + posta
csak a csomag postázása 300 CNY@esox gratulálok a vételhez, szerintem ez most nem ki az ügyesebb játék már 60 rendelés van még 40 és lesz 100 zte tulajnak ugyan olyan tokja 1000ftért
van akinek számít a 800ft van akinek nem@bunnyhu nem egészen pontsan de a lényeg hogy az ebay-es srác berendelt 1000db minden színből és mivel ő gyártótól veszi kb 1 dollárra jön ki darabja, innentől csak lehúzás
viszont akármennyire kerestem én sajnos nem találtam free shippinggel ilyen tokot.mindenesetre 50 db még mindig maradni fog ugyan ugy 1000/db áron szóval egy ideig lesz tok ellátás..
@Ren Hoek véd sokat. ráadásul ennek a tipusú házborításnak jellemzője hogy "lehámlik" a használattól, a tok meg legalább megóvja
egyébként fóliákkal meg rogyásig van a net, 1-2 dolláros tételek és az valóban free shipping
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Frozzy
üzenetére
A nyikorgógombokra tegyél egy nagyon pici tűhegynyi WD40-et. Nekem csavarlazám van itthon, lehet majd azzal fújom ha kell. Ez jó rá elvileg...Vagy próbáld erősen bepattintani mert lehet nem akadt be a pöcök teljesen.
Menj be egy T-szervizbe, kicserélik a gombbal sztem.
Egyedül pixelhiba amire nem cserélhetnek...A lényeg, hogy akadályozza a használatban. Nincs szerviz csak cserélnek, 2 évig. Akkor lesz gáz, ha már nem gyártják a telefont... De akkorra már sztem lesznek ilyen áron sokkal újabb gépek, és akkor adnak helyette egy olyat.
Az viszont biztos, hogy jelen pillanatban ennyiért nem kapsz ilyen tudású cuccot, még ha sok nyűg, meg garis problem is van vele.
Más: Lemértem SpeedTest-el 6 MB/s-el jött wifin a cucc, ez elég jó. Ennek ellenére a böngészés vmi iszonyat tetű lassú, pedig a router mellett állok. Mindhárom böngészővel kipróbáltam, hosszú másodperceket kell várni míg betöltődnek az oldalak (vagy a mobilos böngészés ilyen mindenkinél, minden telefonon?)
Összehasonlítva laptop vs ez, hát tetű lassú. Gyári rajta minden.
2.1 van rajta, és nem fogok felrakni garázsromokat... Időm se kedvem sincs bugokat keresgélni, meg molyolni ezzel. Majd hivatalos 2.2
Szóval 2.1 nálatok is ilyen gyászos wifin keresztül? Vagy a WPA2 miatt lehet?
Mert másik lakásban titkosítatlan nyílt wifit talált, és mintha egy icipicit gyorsabb lenne pedig épphogy 2-es a jel és dobálja néha. -
anglergab
addikt
Sziasztok!
A Froyo stock (eredeti) háttérképeit honnan tudom letölteni/zipből kiszedni?
-
balhmm
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy az eredeti mail klienst hogyan tudom felrakni a telefonra? Mert az új romban nem találom.. K-9el valamiért nem jön össze az exchange beállítás.
-
llaszlo
veterán
-
Frozzy
őstag
egyre roszabb élményeim vannak a telefonnal kapcsolatosan :/ kezdődött a gradiens hibával és a ram hibával. most ittvan hogy nyikorog a hangerő gomb.. és a telefon oldala. fater telefonján most ott járunk hogy a nyikorgó dolgok nincsenek meg, de a power gomb nagyon szarakszik, hol érzékel hol nem.. akkor most hova forduljak t-mobile? :S enyi hibával egy készüléknél nem lehet találkozni. nagyon sajnálom :/ de a power gombos már inkább komplikált hiba :S ja és haverom már vitte ugy visza hogy az egész érintő kijelző nem reagált semmire :S
-
Ren Hoek
veterán
De ez mire jó igazából? Nem igazán jöttem rá... Mert egy övre rakható tartó az még oké...
Véd ez valamit ha leesik?Nekem most inkább fólia kéne, mert hihetetlen mennyire gyűjti a kijelző a dzsuvát... Nekem a gyári fólia ami rajta volt negyed ennyit se szedett össze ujjlenyomatból. Így szűz kijelzővel még mintha ragadna is... Bánom is hogy leszedte a T-s csávó mikor a pixelhibát kereste, csak két kisebb buborék volt rajta

Olyan fóliát tudtok ajánlani ami kevésbé ujjlenyomatgyűjtő?
-
bunnyhu
senior tag
válasz
Alexios
üzenetére
Szerintem arra gondolt, hogy hülyeség mert minden egyes darabhoz hozzáadják ha többet rendelsz akkor is. Egyébként szvsz ha adunk neki egy-két hónapot szarásig lesz mint a többi telefonhoz. Én még nem fizettem postaköltséget kínából jövő motyóra, az ebay-eseken imho azért van mert az ebay is lenyúl pénzt tőlük és azt fedezik.
Nekem jött már 95 centes cucc is free shippinggel. Jut eszembe megjött a fóriám, csak még nem volt lelkierőm feltenni. Sőt, kibontani sem
Ja és megjött a szürke poncsó is hozzá amit zte blade kompatibilisnek árulnak, de nem az, nagyobb. Persze egy varrógép csodákra képes ha akad a háznál...
[link] -
tibz03
őstag
JJ9 ROM-mal rendszeresen (ahogy eddig észrevettem, csak bekapcsolás után) kapok egy üzenetet, hogy "Connection cannot be made.", és csak leokézni lehet. Mi lehet ennek az oka?
-
esox
senior tag
válasz
bikebutcher
üzenetére
From amount 1,803 HUF
To amount £5.50 GBP
Exchange rate: 1 HUF = 0.00305047 GBPés mivel ennyit emelt a számlámról ezért tuti, hogy 1803 Ft, modacon pedig már pár embernek meg is jött, Ha mégsem jönne meg, jön a paypal customer protect...
többször rendeltem már kingkongból és nem kértek 3 fontnál többet eddig még soha. -
Alexios
veterán
válasz
bikebutcher
üzenetére
miért lenne hülyeség a 3 fontos posta?
-
kmisi99
addikt
A lementett T-s romba hogy tudok belenyúlni mert a google talkot ki akarom szedni mert arra szükségem van és a neten nem igazán van fenn sehol
-
atees
őstag
-
energy_
senior tag
egy feltett témát hogy lehet eltávolitani? mer gyanitom hogy ahhoz van köze hogy nem müködik a statusos power widgetem
bár ha csak alap témán menne felejtős is de azért kiváncsi vagyok rá
-
esox
senior tag
Ez pedig 1803 Ft, ha Mo-ra rendeli valaki még pár napig lehet ennyiért megvenni.
-
-
energy_
senior tag

-
esox
senior tag
Egy jó kis silicon tok, kár hogy ez is csak Japánban :-(
-
Frozzy
őstag
hát már a megelőzés már nem megy.. ugyanis nekem már nyikorog sajnos :S:/ de tégy hogy az RA szerintem jobb
egyébként valaki rájöhetne hogy miért nyikorog a gomb :S majd holnap csinálok róla videót :S
@Saccco: azigen ^^, én nem birnám hogy ne a legujabb "programjaim" legyenek
törekszem mindig a napra készségre 
@_X10Dead_: ismét egy bizonyíték hogy NAGYON olcsó a tudásához képest

-
Saccco
nagyúr
válasz
csibusz0314
üzenetére
Nálam is késnek a betűk. RLS6on.
De késtek Spican is.... anno....frozzyZTE:
Nálam is nyikorognak a hangerő gombok. Bár néha abbahagyja.
Aktív témák
Hirdetés
- Acer Nitro V 16 AI Gaming Laptop! Ryzen 260 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Samsung Galaxy A25 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciaval
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E R7 7700X 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB NZXT H5 Flow RGB 750W
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest