- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Ebben a konfigurációban és színekben várható a Xiaomi 15 Ultra
- Szemünk előtt az ultravékony S25 Edge
- Telekom mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
Mióta lehet warezolni errefelé? iGO, Gameloft.. mi jön még?
-
törölt tag
válasz bunnyhu #24230 üzenetére
Kelzsoca blogjában ott van, hogyan kell partícionálni a kártyát, ClockWork fel (2.5.1.8 ajánlott), majd azon belül tudsz partícionálni. EXT size 512 MB, SWAP 0MB, maradék meg automatikusan fat32.
kelzsoca: Windows alatt is lehet látni az ext partíciókat, ext fs driverek telepítése után, próbáltam, de egy sem ment Windows 7 alatt...
[ Szerkesztve ]
-
Zoja™
őstag
Nem a mappa a ludas... Nálam is volt ilyen, szintén a Dungeon Hunter-nél, a memória infon is meglátszott hogy fent van a kártyán, de sem a gép sem a telefon nem látta a mappát... Nagyon valószínű, hogy egy windows baki miatt rejtetté tetted a mappát... Állítsd be a vezérlőpultban a rejtett mappák megjelenítését. Talán segít...
-
esox
senior tag
Sacco megjött már a bluetooth mini billentyűd?
valaki aki rendelt silicon tokot a blade-hez, annak megjött már? mennyire passzentos?
__̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡̡̡̡.__ megszállott pergetőhorgász ><(((º>
-
Edez
tag
válasz csibusz0314 #24286 üzenetére
Indítsd el egyszer a Dungeont kiírja, hogy kell letölteni dolgokat kilépsz ekkor már lesz gameloft-os mappa a játék létrehozza.
-
Lasy
veterán
válasz csibusz0314 #24280 üzenetére
ha nem látszódik a gameloft mappa akkor hozd létre.
+36702778032
-
Zoja™
őstag
válasz csibusz0314 #24286 üzenetére
Így már én is jártam, de azóta romot cseréltem...Melyik rom van fent?
-
veector
senior tag
Kérdem én van-e igény a svédasztalra,
esetleg egy kis portállal egybefogva?(#24289) Zoooja: annyira nem, mert már van vagy 20
[ Szerkesztve ]
-
csibusz0314
aktív tag
És akkor hogy látom meg? rejtett mappa mutatása vagy mi? Mert nem tudom, így volt az avatarral is és nem tudom h csináljam:S
rejtve se találom... nem értem.. pedig az ikon ott van a programok között, és fel is telepítette, de mégsem látom sehol sem...
.android_secure ezt is látja például a meghajtón.. de a gamesloftosat nem
[ Szerkesztve ]
-
Zoja™
őstag
válasz csibusz0314 #24280 üzenetére
Dugd vissza a gépre, mert valószínűleg a gameloft mappa neve egy ponttal kezdődik és így rejtve marad a telefon számára...
-
csibusz0314
aktív tag
Megőrülök.. Feltettem a dungeon huntert... és ugye be kéne másolnom a data mappát felül kéne írnom... de semmi sem látszik, az SD kártyán... Gameloft mappa.. de nem találom sehol Próbáltam a recoveryből, hogy felismertettem a géppel az SD kártyát, de úgy sem látja
-
Keeperv85
nagyúr
-
bunnyhu
senior tag
Kelzsóca jj8-nál az miért volt, hogy a 400 megából alig volt szabad RAM? Most felraktam az MCR11-et, RAM free 416/260 (kelzsócában kb. 70 volt szabad), és a jj8-ban pl. amikor felraktam az android system info-t nem volt meg a widget, hogy kirakjam, az MCR-ben viszont igen. Gondolom azért, mert ez inkább közelít a gyárihoz, nem? Egyenlőre ismerkedek vele, basszus a rohadt SD kártya kavarás miatt csak froyo került a telefonra ...
circlebatt-ot nem lehet valahogy rámókolni erre a verzióra? Az se a jj8-ban se ebben nincs benne, csak a dashes V5-ös 2.1-ben láttam, és tökre örültem neki.[ Szerkesztve ]
4070TiS, 13600K, 64GB DDR4, Reverb G2, TM wathog, crosswind.
-
Zoja™
őstag
Magyar 2.2-ről, ne is álmodozzak? Vagy még jobb lenne egy link, hogy ne tegyem fel 20 ezredjére is ugyanazt a kérdést... Köszi!
-
unyadavid
senior tag
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem a telóval kapcsolatban.Az érdekelne, hogy a kártya particionálásnál ext2-re vagy ext-3-ra particionáljam a telós programok számára szükséges részt?
Másik kérdésem pedig még annyi, hogy a legújabb rommal (pl. JJ8), hogy mennek a játékok?
Amire gondolok pl.: Asphalt 5 HD, Real Football 11, Angry Birds, Assasin's Creed HD, N.O.V.A.?A válaszokat előre is köszönöm!
-
djozsi
senior tag
Sajnos még nem, pedig nagyon szívesen kipróbálnék egy Kindle-t.
Nem is állítottam olyasmit, hogy ne lenne jobb egy dedikált ebook olvasó, biztosan jobb, de az, hogy a ZTE alkalmatlan lenne könyvolvasásra nagyon messze esik a valóságtól. Tökéletesen alkalmas rá.[ Szerkesztve ]
-
latis666
aktív tag
válasz djozsi #24241 üzenetére
A laputa könyvolvasó nekem nagyon bejön. Mondjuk az első könyv felénél járok még csak és szempont volt hogy legyen benne könyvespolc meg lapozás effekt. Ebben találtam csak meg mindkettőt. És a szemem még nem folyt ki.
Azt akkor senki nem tudja hogy írjak slideIT keyboarddal é betüt?
-
Hohohohóóó..
csendes tag
Az e-book olvasó sokkal jobb, ha nálad van. Egy Amazon Kindle olvasónál jelenleg nincs is jobb rá, de a telefon az mindig nálam van, bárhová is megyek és akkor már az amoled kijelző egy fokkal jobb rá tapasztalatom szerint. Nekem a fent említett progival fekete hátteret beállítva teljesen megfelel erre a célra. Én is túl vagyok már pár könyvön így.
-
válasz Badboys #24111 üzenetére
Szerintem az akksik nem lehetnek csúcsmnőségűek, nagyon ingadozó a teljesítmányük. Én pl 3 naponta töltögetem.
AGPS WinMo alatt picit másképp működik/működött. A HTC-men nem volt automata, manuálisan kellett elindítani az adatok letöltését, ekkor forgalmat generált, és meg is jelent a számlámban (bár általában WiFin csináltam, úgy nem kerül semmibe). Ha csak be volt kapcsolva, nem történt semmi.
Androidban ez mintha csak 3G-vel működne, és automata (ha engedélyezve van). Így szerintem rendes letöltésnek minősül, és fizetni kell érte. Ha jól rémlik, pár 10kb volt egy csomag, így nem volt jelentős összeg. Holnap kiderül, akkor kapom meg a számlát.I'm a man with a plan... the plan is to booze as much as I can! ¯\_(ツ)_/¯
-
kelzsoca
félisten
válasz Mercutio_ #24251 üzenetére
Ha témára gondolsz akkor ami az rl7-re felmegy az felmegy a 8-ra is.
A 7-esről 8-ra update nem feltétlenül hoz gyorsulást.
Igen a fat32 tartalmát simán kimásolod valahová, majd formázás után vissza.
És még 2 kérdés:
1. huhh nemtudom melyikre gondolsz, de megoldható természetesen.
2. nem tudom milyen lett az Mplayer, nincs vele még tapasztalatom.
-
Jadro
veterán
No megjött öcsém Blédje. Megnyomkodtam, belőttem és meglepően szépen szalad rajta a rendszer. SGS után azt hittem akadozóbb lesz ez, de eddig minden frankó vele. Na jó pár hülyeségbe már belefutottam de lehet hogy romcserével orvosolható lesz. Go Launcherben a programokra nyomva pl nem indul l az adott program, pedig jelzi hogy érzékelte a megnyomást. Mindegy, van Launcher pro az teljesen jól műxik. A Last call widget meg FC-zik, pedig ez nagyon jó kis cucc, de majd keresek másikat helyette.
A neheze mondjuk most jön, öcsémet be kell vezetni az android rejtelmeibe. (Úgyis olvassa, majd kapok a fejemre.)
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
bunnyhu
senior tag
válasz mira72 #24248 üzenetére
Hidd el jól csináltam, nyomtam apply-t, kivettem, visszaraktam, újra ráolvastam.
Most a következő módon tudtam megkerülni a dolgot:
Hagytam, hogy a telefon leformázza magának az egész kártyát.
Be PC-be, partíció átméretez 500megával kisebbre
végére odarak az ext2 primary.
Így most látja a FAT32-t a telefon is. De hogy a win7 alatti partícionálással mi volt a baja, és hogy a clockworks miért nem foglalkozott vele, az számomra továbbra is rejtély. Megnézném az infóba most mit lát, de a kelzsóca jj8-ban nincs market, nem tudom letölteni az appot4070TiS, 13600K, 64GB DDR4, Reverb G2, TM wathog, crosswind.
-
Saccco
nagyúr
válasz csibusz0314 #24247 üzenetére
Elindítod az sms appot -> menü gomb -> settings -> notifications pipa ki.
Mercutio_:
Igen elég formázás után mindent visszamásolni.1. Tessék itt van mind.
[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Mercutio_
félisten
válasz kelzsoca #24082 üzenetére
Ezek az RL7 Lite-ra is feltehetőek, vagy csak a 8-asra?
A kettő közül (RL7-es vs. RL8-as) melyiket javaslod, van annyival jobb/stabilabb a 8-as, hogy a 7-est érdemes lecserélni rá?
wipe az rom felrakás előtt, vagy után kell?Ha formázni szeretném az SD-t, hogy legyen ext2 és normál partició, akkor az SD-ről total commanderrel lementem a teljes tartalmat, és formázás után csak simán vissza kell másolni és minden OK, vagy...
És még 2 kérdés:
1. Az eredeti csengőhangok között volt egy lassú gitárpengetésszerű, az elérhető valahol?
2. Az eddig alánlott Vplayer helyett most, hogy van már androidra is, érdemesebb felrakni az Mplayert?Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
istnag
addikt
válasz csibusz0314 #24242 üzenetére
Mert a fényerő automatára van állítva...Állítsd be és vedd ki a pipát az automatikus fényerő szabályzó elől
-
bunnyhu
senior tag
válasz bunnyhu #24230 üzenetére
Annyival kiegészíteném, hogy most megpróbáltam a cwm recovery-ben a sd particionálást, de az sem fut le, még akkor sem, ha teljesen üres tehát partíció nélküli kártyát rakok be.
BÁRMI ÖTLET? Basszus, az egész az app2sd miatt lett csinálva, és kiderül hogy pont az nem megy? Ha hagyom, hogy a telefon leformázza a kártyát úgy megy, csak akkor meg ext2 nem lesz rajta.4070TiS, 13600K, 64GB DDR4, Reverb G2, TM wathog, crosswind.
-
-
csibusz0314
aktív tag
Nem tudom miért, de mostanában észrevettem, hogy a telefon lassabban világosodik ki.. Nem tudom máshogy leírni, szaggatottan, jön vissza a sleep módból meg ilyenek.. Most tettem fel az új Romot és most is.. Mitől van? Vagy ez idáig is volt, csak most vettem észre?
-
-
esox
senior tag
kicsit ez is off, bár már olyan sokan emlegetik az okostelefonokat ebook olvasónak (is jó szlogennel), hogy már lehet ontopic is... szóval egy tft vagy oled vagy amoled display soha sem lesz ebook olvasására alkalmas, hacsak nem hegesztő szemüvegben akar az ember milliméteres betűket olvasni órákon át. Ezen viszont lehet, mert erre való.
__̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡̡̡̡.__ megszállott pergetőhorgász ><(((º>
-
anglergab
addikt
Felraktam a QcNvTest.apk-et is, továbbra sem működik a szerviz menü.
-
t.imi
addikt
OK.
Köszönet mindenkinek, jár a két pont.
A kijelző méretet kifelejtettem -
_NCT
addikt
Egy kis OFF
-
Saccco
nagyúr
válasz kelzsoca #24231 üzenetére
Á szóval a vizbű veszi ki a zoxigént. Értem.
más:
Ez a Dell Phone progi tényleg jó.[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
bunnyhu
senior tag
válasz kelzsoca #24214 üzenetére
Nem a partíció tartalmát nem láttam, magát a partíciót SEM, mert lezúzta róla a blade amikor a V5 először indult, ész szólt, hogy gond van a kártyával. Azzal azért tisztában vagyok, hogy a win7 nem fog látni egy linuxos partíciót!
Innentől naplózom amit csináltam
Ráraktam egy 7 gigás FAT32-t, primary, active
Ráraktam egy 500 megás ext2, primary
Berakom a telóba, és SEMMIT nem lát a kártyán, zéró.
Win7 64 bit alatt ha berakom az olvasóba, látom a fat32 tartalmát, EASEUS-ban látom azt, hogy ott van az ext2 is, mindkettő okés de a telefon nem látja.
clockworkmod recovery látja a fat-ot, látja rajta a romokat, lehet hogy a ROM-mal van valami gond? Dashes Eklair V5.
Megpróbálok egy froyo-st, azzal mit lép a gép, kelzsoca jj8.
Bebootol, filerben nézem, SDcard töküres. INfósávon: SD card blank or has unsupported filesystem.
Bármi ötlet? Kingmax 8Gb Class104070TiS, 13600K, 64GB DDR4, Reverb G2, TM wathog, crosswind.
-
anglergab
addikt
Valaki qcnvtest.apk-t tudna linkelni? Köszi!
-
kelzsoca
félisten
-
Saccco
nagyúr
Magyarban? Quick System Info
anglergab:
Igen.
Ez egy aláírás a ziphez.kelzsoca:
Ránézek.
Nem látok különbséget, csak a minitool van linkelve pluszba.[ Szerkesztve ]
-
anglergab
addikt
-
kelzsoca
félisten
válasz Saccco #24216 üzenetére
A recovery telepítés és sd kártya formázás cikkem a logoutban frissült, ami jelenleg a frissített 1.hsz-ben van ext3-ra van.
(#24220) Dashes
Az R11-es romodban nem lehet behozni a szervizmenüt, valaki itt panaszkodott rá, kérlek nézz rá, mi lehet a gond, illetve nálad is jelentkezik -e.
Köszi
[ Szerkesztve ]
-
Dashes
őstag
Ezek a témák működnek r11-en.
-
Saccco
nagyúr
válasz anglergab #24218 üzenetére
Szabad, csak figyelj, hogy mit szedsz ki.
Amit bemásolsz az reboot után megy csak rendesen.
Ha valamit ami abban a mappában van frissítesz akkor az átkerül a data részre.
-------------------------------
Elixir - hogy ne kelljen keresni.[ Szerkesztve ]
-
anglergab
addikt
A /system/app mappából szabad apk-t törölni, illetve oda bemásolni?
-
ux1
addikt
válasz anglergab #24208 üzenetére
Annyit görcsölsz már ezzel.... Ahogy nézem te MCR R11-et használsz... Ott nem a emode.apk kell. Vami qcnvtest.apk vagy ilyesmi. És az MCR-nél nem kell az első kód. De mint írtam már egyszer, tedd fel az ELIXIR nevű magyar appot a marketről, és minden infót megkapsz, igen a proximity-t is
-=[ 乂丨卂ㄖ爪丨 ]=-= [ 卩ㄖ匚ㄖ 千1 ]=-
-
Saccco
nagyúr
bernina:
Olyasmi, mint egy pcsuite program.[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
válasz Fooler89 #24184 üzenetére
Az A2SD használata minden esetben visszafogja a rendszer teljesítményét.
Amíg ez egy class2-4-es kártyánál rendesen érezhető, addig egy class6 vagy ennél nagyobb kártyánál már annyira nem érzékelhető, de ettől függetlenül akkor is visszafogja a teljesítményt, mivel a telefonmemóriánál egyik sem lehet gyorsabb.
a gyakorlati haszna egy gyors sd kártyának igazából nem sok?
Hányas Class osztályban nézegessek microsd kártyát?A2SD esetében hogyne számítana milyen gyors az sd kártya.
minimum class6
(#24213) bunnyhu
Furcsa lenne ha látnád a linuxos particiót alapból windows alatt.
[ Szerkesztve ]
-
bunnyhu
senior tag
válasz mira72 #24195 üzenetére
1.hsz alapján töltöttem le ezt a proggy-t. Előre fat32, utána ext2, mindkettő primary, 2x is leellenőriztem amikor csináltam. Viszont most kivettem a telóból, be a kártyaolvasóba és eltűnt róla az ext2. Szóval amikor a telefon nyüszögött, akkor nem szabadott volna hagyni neki a partizánkodást. Most viszont visszarakva a telefonba se a fat32-t, se az ext2-t nem látja. Szóval ez a minitool partition wizard nem végez valami jó munkát úgy tűnik ...
4070TiS, 13600K, 64GB DDR4, Reverb G2, TM wathog, crosswind.
-
Saccco
nagyúr
Mehet egymás után a kettő.
A scripten múlik, hogy egybe lehet-e csomagolni.xdx@:
Világosabb színeket is választhattam volna.[ Szerkesztve ]
-
esox
senior tag
Mehet az a két zip egy körben 1 reboottal?
-
-
Saccco
nagyúr
válasz csibusz0314 #24203 üzenetére
Csak kapcsold ki az értesítést az eredeti sms kezelőben és nem kell kiszedni.
szerk: Egyébként sem lepne meg, ha nem is szabadna kiszedni.
[ Szerkesztve ]
-
csibusz0314
aktív tag
Ha én nem a sima sms progit akarom használni hanem a Gosmst a winrarral kitudom szedni, a sms progit is? Mert nem találtam sehol...
-
Saccco
nagyúr
válasz anglergab #24199 üzenetére
1. Az újakat még nem néztem JJ RLS6nál járok. Elégedett vagyok vele. Amíg nem lesz az MCRben overclock támogatás nem biztos, hogy váltok. (De majd a hétvégén ránézek most nincs időm a romolásra.)
2. A következőbe benne lesznek.
3. A system/app mappában kellene lennie.
Ha telepíted simán akkor meg a system/data/app mappában.t.imi:
Nem ugyanaz a hardver.
A Blade kijelzője 800x480 pixel felbontású. Az X8 meg 320x480 pixel felbontású. Az X8 kijelzője 40%a a Bladeének. (Első hsz végén a képet nézd meg.)[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Alkoholista nevelde
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Home server / házi szerver építése
- Kompakt vízhűtés
- Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20FE 128GB, Kártyafüggetlen, Használt, Ajándék Töltővel
Állásajánlatok