Hirdetés
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
- Apple iPhone 11 - népalma
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Aktív témák
-
Pumika1975
senior tag
válasz
dragon1993
üzenetére
köszi! a rom cserével is tisztában vagyok terminálról cserélem nekem az jött be. csak az bökte rohadtul a csőröm, hogy a magyarított romot nem tudtam leszedni.

na akkor rom csere! üdv mindenkinek!

-
Pumika1975
senior tag
válasz
dragon1993
üzenetére
fent van a telón azért csodálkoztam, hogy nem jön le a netről.

-
embe
nagyúr
-
Saccco
nagyúr
-
dragon1993
addikt
válasz
Pumika1975
üzenetére
Astro-t tedd fel marketből és urána innen mindent le tudsz tölteni:
http://ztebladeportal.co.cc/rom-csere -
Derse
tag
Egy jólelkű fórumtársat szeretnék kérni, töltse már fel a transproxy apk telepítőjét valahova.
Sajnos az xda-n nincs elég jogosultságom hozzá.
Ha jól láttam a 3.08b as a legújabb.
Előre is köszönöm. -
Saccco
nagyúr
válasz
csibusz0314
üzenetére
Megnéztem 24re van állítva alapból.
A zippen belül a system/build.prop-ban kell átírni a
dalvik.vm.heapsize=24m sort
dalvik.vm.heapsize=48m -ra -
rzerge
aktív tag
no csatlakoztam én is a klubbhoz, bár még a teló vidéken van, majd csak pénteken jutok hozzá. Amúgy pont mától emelte meg a T a teló árát...
-
Doze
aktív tag
válasz
fredikrugo
üzenetére
http://mobilnet.sk/autos-tolto-1224v-cluniverzalis-c-355_99_100_478.html
ők forgalmazzák én 1500ft-t vettem, egyébként a legtöbb magyar üzlet forgalmazza, bár Media Marktban kerestem ott nem találtam, ellenben egy kis butikba bementem és megkaptam...
-
embe
nagyúr
Hali!
Egy kis tapasztalat az új kelzsoca_r11_hun rommal kapcsolatban. Éjszaka dolgoztam, így volt időm nyúzni.
Mint elsők között jeleztem a híváslistában a "kockák" megjelenése valós probléma.
Másik dolog a beépített sms küldő hibája. jelesül az, hogy amikor üzenetet akarsz írni a címzett ablakba belépve nem ajánlja fel a cotactokat, vagyis hogy onnan válassz egyet. Csak numerikusan lehet a címzettet megadni.....de gondolom nem sokan tartják fejben a teló számokat.
Ezekre sajnos nem találtam megoldást.
Illetve annyit, hogy az sms írásra a Handcent SMS apps tökéletesen megfelel, ez rendben működik.
Másik korábbi számomra jelentős probléma, amely a JJ-s romokban volt, vagyis hogy netezés közben a gyári és más böngészőkkel is adatkapcsolati hibát jelzett, MEGSZŰNT.
A wifi is rendben működik, legalábbis az én elvárásaimnak megfelelően.
A VM Heap 40-re van állítva, és tökéletesen gördülékenyen működik a rendszer.
Köszönet a fejlesztőknek, akik összehozták ezt a romot! Amit leírtam azt nem kritikának szántam, hanem segítő szándékú megnyilvánulásnak........ hol lehet kikapcsolni azt a funkciót, hogy usb csatlakozáskor töltsön a teló? Illetve a gyári launchert nem lehet paraméterezni? Ha lehet hol?
fredikrugo
mielőtt töltőt veszel feltétlen próbáld ki! Én is úgy jártam egy töltővel, hogy szépen töltött csak éppen töltés közben a kijelző érintésre nem reagált a teló. -
bunnyhu
senior tag
Konyhafőnökökhöz egy kérdés.
Ugye megjelent anno a japán majd a kínai blade-hez is a froyo, ezekre alapulnak a főzött ROM-ok. A kérdésem az, hogy az eredeti japán/kínai ROM
- elérhető-e valahol?
- azok natúr nem mennek a mi blade-jeinken?
Ha megy, és elérhető please valami linket dobjatok már, nincs modaco hozzáférésem.
Köszi! -
dragon1993
addikt
Diego15 romja gyors LINK
-
roKas
tag
Doze!
Ilyen tokod van?

-
Saccco
nagyúr
válasz
csibusz0314
üzenetére
Nem tudom. De nem is számít. Telepítés előtt átírod és kész is.

szerk: Mindjárt leszedem és megnézem.
-
atees
őstag
Sziasztok!
Először kelzsocáéknak köszönet az r11 hun-ért!remek gyors, minden ok kivétel nálam két dolog az egyik a kocka a hivásinfóba de ez legyen a legkisebb baj a másik, hogy a quick settings app az nagyon nem akar működni, nem igen tudom vele kapcsolgatni a 3g-t illetve wifit!Ez általános hiba vagy csak nálam van ez? Van vmi hasonló egyszerű és jó progi e helyett ??
Köszönöm! -
Taqler
csendes tag
válasz
Pumika1975
üzenetére
Ha jól tudom az app monster csak a telepített app ket menti le és a rom csere után 1 enként kell telepíteni az sd n lévő appmonster mappába lévő app okat a mentések illetve a régi pl a telepített nálam adwex beállításai elvesznek.ha viszont teljes mentést akarsz akkor titanium bekup.ha netalántán hülyeséget írtam úgy is kijavít valaki.(ja a helyesírásra nem figyelni
) -
Doze
aktív tag
Valaki használta már HUD-nak a ZTE-t?
-
RatSon
aktív tag
Srácok, nem tudom láttátok-e de releaseeltem az Autorun Manager 2.0-t (korábban Autorun Killer néven futott) ha gondoljátok nézzétek meg, engedélyezhetők-tilthatók az intent receivereket így teljesen le lehet tiltani az automatikusan induló alkalmazás-komponenseket.
ha tetszik kérlek kommenteljétek a marketen

-
junkpod
nagyúr
sziasztok!
régóta nézegetem ezt a telót (addig nézegettem amíg jól felemelték az árát... bár furcsa, hogy a domino nélküli az új ár szerint olcsóbb mint a dominós...)
na mindegy, volna párfontos kérdésem, hátha ti tudtok rá válaszolni mielőtt veszek egyet:-a bluetooth jól működik? mostani telefonomnak gondja van az autó beépített kihangosítójával. Ha van valakinek ilyesmi kihangosítója (Peugeot) megoszthatná tapasztalatát.
-Outlook szikronizáció támogatott? (kapcsolatok, fotók, naptár és feladata bejegyzések)
-azt sehol sem látom, hogy van-e a ZTE-ben digitális iránytű, giroszkóp. Van benne? Az iránytű kell ha jól tudom az augmented reality appokhoz pl.
előre is köszi a válaszokat,
jp -
PpenoO
őstag
válasz
Pumika1975
üzenetére
-
futo001
senior tag
válasz
Pumika1975
üzenetére
Mert a böngésző csak adott formátumokat tölt le. Próbáld operával. (azt hiszem nekem azzal ment)
-
Dani82
senior tag
Sziasztok
A ZTE Blade keszulekben van FM rádió? Megnéztem a tmobile honlapjan es lattam hogy van, de nem rds?! ... ez mit jelent? Tudok rajta magyar radiokat hallgatni (Class, Neo stb?)
Illetve lattam hogy tilos fuggetlenitesrol beszelni, ezert vki aki jartas benne kerem irjon nekem privat uzenetet, hogy valoban olyan egyszeru,mint ahogy olvastam e.
Koszonom szepen
-
roKas
tag
Jó ez az autós tartó, lehet veszek egyet. Valaki nem használ a Blade-hez kemény fedeles flip tokot? Valami hasonló megoldásra gondolok,mint ez az autos tartó, tehát másik telefonhoz való, de kis alakítással használható lenne számunkra is.(gondolom blade-hez nincs még ilyen)
-
Firstaye
tag
Letöltöttem marketről a fancy widgetet, de valamiért nem jelenik meg

Root kell neki, vagy froyo a segge alá? Bár lehet csak én vagyok a béna
-
Doze
aktív tag
Hello!
Gondoltam megosztom veletek (ha volt már bocsi), mivel előszeretettel akarnám használni az autóba navigációnak a ZTE-t, így tartó után néztem.
2 megoldás van:
- univerzális tartó, de az szerintem nagy és ormótlan, másrészt túl van bonyolítva mechanikával
- Mivel a telefen majdnem azonos méretű (kicsivel szélesebb), mint a Nokia N97, így vettem egy ilyen után gyártott tartót 1990Ft ért.. annyi a bibi hogy, a Nokia majd 2x vastagabb, de egy szivacsdarabbal ki lehet egészíteni, a hátát a pengének..
A külső gombok/csatlakozók nincsenek eltakarva.
+ egy szivargyújtós natúr USB-s töltő (1000mAh) amin nincs kábel, mivel a gyárija jó, aztán indulhat a navigáció...
-
Jama85
tag
Sziasztok
Kipróbáltam ma egy jó kis app-t. camera 360 ultimate. égész szépen feljavítja a camera képet, próbáljátok ki

-
Pumika1975
senior tag
valaki aki már próbálkozott vele.... appmonsterrel mentett programokat más rom telepítése után újra telepített appm.. rel + install visszarakja az előző rom alatt telepített apk-kat? inkább először kérdezek, minthogy szenvedjek az újra letöltés telepítéssel. kösz előre is a válaszokat.

-
72mviktor
senior tag
válasz
atillaahun
üzenetére
Nekem ebből csak a négyzetes hiba van jelen.A többiről még nem hallottam

-
Watto1991
senior tag
Még az elején létrehoztam, egy 512 mb-os ext2-t, a maradék ment fat32be. Hogyan tudom most ezt megszüntetni? Azt akarom, hogy az egész fat 32 legyen.
-
Joshi
titán
Ma vettem 22900Ft-ért előfizetéssel 2 év hűséggel, ha a hétvégén lett volna belőle akkor 3k-t spórolhattam volna.

-
Saccco
nagyúr
válasz
tariattila
üzenetére
Asszem akkor ezzel megérett a cserére a RLS6...

RLS9 changelog:
RLS9 -2011-01-24
* Compiled 2.2 versions of Contacts and ContactsProvider from AOSP source. Fixes join/split of contacts but you'll lose group support and the ZTE dialer codes. Use addon if you prefer the old versions.
* Changed automatic brightness to go as dark as the Chinese 2.2 build.
* Fixed charging LED to work like in 2.1 builds.
* Added IPv6 privacy options to /system/bin/userinit.sh. Edit userinit.sh if you for some reason do not want this.
* Added examples on how to set min and max frequency in userinit.sh (for advanced users).
* Replaced Mms.apk and SpareParts.apk with versions I compiled from AOSP source. (propably no difference at all)
* Fixed the original FM Radio problem in kernel and re-added the original ZTE FM Radio app (unmodified version). -
pista59
őstag
válasz
mira72
üzenetére
És melyik kamera programmal? Az eredetivel? Én használtam az eredetit, és a camera360-at. Itt többféle fókusz van, a manuál fókusznál rábökök, hogy hová fókuszáljon, élesít, utána bökhetek máshová, oda fog élesíteni. Autó fókusznál középre fókuszál, és utána fényképez, módosítani nem tudom.
-
energy_
senior tag
lol tré mobil megin emelte az árát :d
-
Lagler
tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani egy Blade-en kipróbált és jól működő Car Home app-ot?
Előre is köszi!
Üdv. Á
-
DIEGO15
őstag
Japanese Jellyfish RLS9 by DIEGO : LINK
-
-
Taqler
csendes tag
válasz
mira72
üzenetére
na most kiprobáltam nem vagyok szaki ne tessék hülyézni ha hülyeséget mondok
lenyomom a foto gombot befokuszál utána élesít zöldre vált a kereszt vagy kocka mind1 az na ha én elforgatom a camot akkor nekem auto arra élesit rá ahova forgatom (ugy probáltam h monitorra ránéztem megnyomtam a gombot beélesítette elforgattam ablak felé arra is ráélesített vissza monitor 1mp ig ha homály volt utána ráélesített)remélem erre gondoltál szal nálam müködik. -
mira72
őstag
Kérdés... vagy én nem jöttem rá a "titokra" vagy ez így fos

Camera program
ugye van az exponáló gomb a kijelzőn, ráteszem az ujjam, élesít, elengedem exponál.. ez eddig ok, de ha szar helyre élesített, tudok valamit tenni, hogy ne exponáljon, hanem újra/máshova élesítsek vele? vagy csinálok egy szar fotót, és törölnöm kell? -
Alexios
veterán
válasz
tariattila
üzenetére
legalább most tudtak szünetet tartani 2 rom közt

viszont ha jól látom ebbe kijavítják a contacts-al a hibát, visszakerült az eredeti rádió alkalmazás, megjavult a töltés led kijelzése, szóval értelmes dolgokat csináltak vele -
tariattila
veterán
-
Murderer69
őstag
akit érdekel hogyan néz ki a Carbon Fiber skin a teló lesse meg a hírdetésem
sajna megválok tőle nem azért mert bajom lenne vele sőt imádom de belecsúsztam egy nagyon jó vételbe és átpártolok az SGS felé

-
Taqler
csendes tag
válasz
Pumika1975
üzenetére
[link]
ezt probáld meg direkt link hála dragonnak[ebben a hozzászólásba] -
Carline
őstag
Egy hét óta klubtag lettem én is.

Eddig csak read only voltam. Tegnap feltettem a Kelzsoca féle R11 ROM-ot. Nagyon jó, jobban tetszik, mint az eredeti 2.1-es.
Legfőképp azért tettem fel, mert így netbookkal alapból tudok wifin keresztül a pengére csatlakozni és mehet a mobilnetezés.
A 2.1-ben kissé szenvedés volt a Pdanet progi + kábel.
A híváslistában nekem is ott a fekete kocka, ha többször hívtam ugyanazt a személyt.
Ami jobban érint az az, hogy a régi email program itt nincs meg csak a gmailes. A régi appok tudom hogy bennevannak a lementett ROM-ba, de nincs meg valahol ez az app?
Valamint ami nagyon rossz az az, hogy csak az Android billentyűzet van és nincs a szövegírást gyorsító szótáras XT9.
Ezt fel lehet telepíteni az R11 mellé?Ha a Beállítások/nyelv/xt9 bevitel kipipálom akkor sms írásnál ha kiválasztom az XT9-et:
"The application XT9 szövegbevitel (process com.nuance.xt9.input) has stopped unexpectedly. Please try again. FORCE CLOSE" -
törölt tag
Kicsit kezdek kilenni a telótol. Már korábban is írtam, h a belső memória hol eltűnik, hol vissza. Volt, aki azt mondta Cache miatt, de nem az volt a baj. Szval kb. felteszek egy appot majd utána letörlöm, akkor a telefon nem érzékeli, h le volt törölve és a belső memória marad ugyanannyi, mint törlés előtt, amíg ki nem kapcsolom a telót majd újra be. Nem tudtok erre valami megoldást, vagy hogy miért csinálja ezt?! (Nincs rajta módosított ROM, csak csodazip.)
-
sto1911
veterán
válasz
Pumika1975
üzenetére
szedd le gepen, nalam is volt ilyen, ha mashonnan az ilyen zipek lejonnek, akkor nincs gond. Mas bongeszot probaltal?
-
Lasy
veterán
átírtam a heap-ot 48-ra, bekapcsolt a készülék, de bill zár után csak fekete kép fogadott.
-
esox
senior tag
szifonos GyroSynth szerű progi létezik androidra?
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Taqler
üzenetére
A híváslistában a kocka, mindaddig marad, még nem jön errefelé egy olyan ember, aki világosan és érhetően le nem írja, hogy lehet a meglévő forrást akár Eclipse, akár NetBeans alatt lefordítani. Nekem van egy tippem mi a baj, de ne legyen igazam.
Attól tartok magában így ez a forrás kevés lesz én pedig addig nem tudok vele mit kezdeni, még ez nem működik. Nem tudom kitalálni melyik része a híváslista, ha a több 100 soros forrásból szinte minden fájlban jelzi a fordító, hogy hibás...
Gyanítom a programnak megint adatbázis hibája van egyébként, mert nagyon úgy tűnik, hogy hibás adatokat olvas be a listába...
Ahhoz viszont, hogy meg lehessen csinálni, elengedhetetlenül fontos lenne egy 100%-ig működőképes forráskód, függőségekkel együtt (függvénykönyvtárak etc...)
-
sto1911
veterán
válasz
Pumika1975
üzenetére
Probaltal a bongeszoben hosszan nyomni a linken, es a save as-t valasztani?
-
istnag
addikt
válasz
Pumika1975
üzenetére
WTF...Próbáld meg a reboot -ot,ha még nem tetted meg,más ötletem sajnos nincs. Egyébként nem tudom miért pont ez a progi kellhet hozzá,de feltettem működött és innentől kezdve már nem is foglalkoztam vele...

-
Taqler
csendes tag
Na én is írok 1 kis tapasztalatot kelzsoca 11es magyarosított romjárol.mégedyszer köszönöm a munkájukat.nem hiába van kíírva hogy teszt fázisba van ezért szerintem senkinek se kellene anyáznia hpgy ez vagy az nem jó nem működik sok uset error van mint ami nálam is volt hogy 1 inditásnál volt 1 media fc m be is vallom én hibám volt mert nem formáztam az sd t igaz azóta se tettem meg de a hiba el is tünt.ma tuti végrehalytom mert lehet más hibát is ez okozza.
1x is a híváslista kockák többen írták és zsoca reagált is rá hogy tudomása van róla dolgoznak rajta szintén zenész az sms kliens.nálam wifi tökéletes nem fc zik semmi task managet meg tényleg 2.1nél is néha elfoglalt volt egy task managerre való ujra nyomás és újra jo igaz ez se jelentkezett nálam de a tippem a hibára hogy 1progi nagyon lefoglalja a rendszert és míg szerencsétlen teló nem szabadít fel kis erőforrást addig nem mehy a task( legalábbis nálam ez miatt)játékok is szépen futnak annak ellenére is hphy nincs oc csak az a bajom hogy játék közbe hiába nyomom a hangeröt a csengés hangját állítja.(mondjuk lehet ez is az én hibám az sd nemformat miatt van de ez is kiderül ma nálam)hirtelen ennyi jutott eszembe.és még1x megköszönném kelzsocáék kemény munkáját.és mindenki értse meg hogy a teszt fázis alatt mi ertendő.nyugottan le lehet írni a hibákat szerintem de normális hangnembe.(bocsi ha van sok hiba pengéről írok)ja és nem szaggat nálam a gépelés ahogy nyomom megjelenik nincs késedelmi idő. -
Godesz2
csendes tag
Megjelent a feladatkezelő alkalmazások fülében egy olyan, hogy "Sdlist", eddig az nem volt, nem lehet törölni, és egy csomó mindenhez van hozzáférése. Facebook androidot tettem fel. Valaki tudja-e, hogy ez a FB-nak egy cucca vagy vmi más?
-
Eclips21
őstag
iszonyat hülye kérdés miért írja a youtube minden videóhoz hogy nem lehet lejátszani a telefonon? amik eddig mentek azokhoz is ezt írja
-
sydon
csendes tag
válasz
pingus
üzenetére
nem vagyok kéretlen moderátor, de az amúgy is erősen pörgő topikot nem kéne előfizetés vs domino meg készletinformációkkal megtölteni, annak aki szeretne képben maradni, de nincs lehetősége egész nap ránézni szar lehet 200+ hsz-t egyben elolvasni. én is csak ebédszünetben meg este tudok ránézni, és lassan elég idegesítő, hogy tele a fórum teljesen offtopic dolgokkal. ha meg nagyon kikívánkozik belőletek, ott az olsó gomb, hogy OFF TOPIC és akkor megkönnyítitek az átugrást. köszönöm
-
pingus
csendes tag
szerintem meg az a titka hogy dominosan megveszed utánna t-mobilenak abbólo sok haszna nincs.És mivel elég nyílvánvaló hogy ez a telefon népszerű, nem jobb üzlet ha előfizetéssel árulják inkább?mert így még akár 2 év múlva is perkálsz nekik.Ez mind üzlet semmi készlethiány.Tudjátok hogy a kis sárgák 5 négyzetméteren mennyi telefont legyártanak naponta?Lábunk is megremegne.Autókereskedésben is simán rávágják egy eladó autóra hogy elvan adva hogy kp-ban akarod kifizetni de ha lízingre akkor mindjárt más a szitu.
-
catroot
veterán
válasz
freddirty
üzenetére
Én múlthéten rendeltem meg, akkor is véletlenül vettem észre, hogy van készleten, mert nem küldtek levelet, viszont ma meg kaptam kettőt... Jobb későn, mint soha!

Egyébként ez az első Androidos készülékem, előtte Symbian volt, illetve kis ideig Winmo, de ez idáig a legszimpatikusabb rendszer. Maga a telefon nagyon tetszik, úgy érzem, hogy hamar összebarátkozunk!
Egyetlen hátrányát tudnám csak megemlíteni, hogy a kamera iszonyat, főleg az AF sebességére gondolok, vigyázni kell, hogy ne mozduljon be az ember keze, mert elmosódott képet készít. Bár ha a többit nézzük, akkor ez megbocsátható! -
pingus
csendes tag
és a wipe az a memória kártyához is hozzányúl? kivegyem előtte a telefonból?
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hogyan tovább? — Ezeket várjuk 2026-ban 🖥️
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Samsung kuponkunyeráló
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- OTP Bank topic
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

!
Mint elsők között jeleztem a híváslistában a "kockák" megjelenése valós probléma.