Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Íme az új Android Auto!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
Aktív témák
-
Bazijoe73
senior tag
Hanghívás létezik androidon BT fülesen keresztűl???
-
Romeo25
csendes tag
Sziasztok!
Kezdetektől olvasom a fórumot, remélem jól választottam

Én 20 perce rendeltem meg 39 235 Ft volt a webshopos ár. -
pingus
csendes tag
azt megkérdezhetem hogy amikor telepítem a romot akkor nemkell semmi mást csinálnom mint memoria kártyára fel akár 5 db-ot is, aztán egyet feltelepítek nem jó, telo kikapcs, és húzhatom a másikat vagy mindig elkell játszani valami komolyabb folyamatot?mert nálam már pl nem működik a home gomb rezeg de nem csinálja a dolgát több romot is kipróbáltam de valamelyik ahogy belép dobálja ki a hibaüzeneteteket de folyamatosan valamelyik elsem indul. A gyári t-mobilosat sem tudom ráhegeszteni mert megálltt a zte feliratnál és van a másik ami hibaüzeneteket dobál Finnish_Fillyjonk_RLS5. Ötletek? mert lehet elcsesztem valamit a legelején..
-
Watto1991
senior tag
T-Pontokban és partnereinknél:
42 990 Ft
Kedvezmény:
-2149 Ft (5%)
Webshop ár:
40 841FtJavították.
-
esox
senior tag
Felraktam az Absolute System Root Tools-t, amivel felraktam a DroidSans betűt és egy bootanimot is cseréltem... ezután reboot.
Bootanim okés (lecserélve), a kis négyzetek viszont még mindig jelen vannak
-
Empire
tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
Ebből sajnos nekem is előjött pár:
idézet:
-feladatkező sokszor elfoglalt hibával kivág
-az alap modacos reboot program nem csinál semmit
-ráadásnak pedig a régi ismerős wifi hiba, alvó állapotban nem tudja megtartaniEzeket eddig nem tapasztaltam, tehát a wifi modulomnak biztosan jónak kell lennie. Az előző ROM, amit használtam például abszolút beton stabil volt WIFI szempontjából.
-
Keeperv85
nagyúr
Ha valaki azt hiszi, hogy olyan egyszerű egy ilyen kis program, hogy pillanatok alatt nekifekszik az ember és ki-be dobál dolgokat belőle, annak ajánlom figyelmébe ezt.
Tessék, íme a program érintetlen forráskódja. Lehet próbálkozni! Én jelenleg azon tűnődöm, hogyan kéne "megbeszélnem" a NetBeans-szel, hogy ez bizony működik, csak ő nem képes valamit felfogni....
-
mira72
őstag
Kérdés... vagy én nem jöttem rá a "titokra" vagy ez így fos

Camera program
ugye van az exponáló gomb a kijelzőn, ráteszem az ujjam, élesít, elengedem exponál.. ez eddig ok, de ha szar helyre élesített, tudok valamit tenni, hogy ne exponáljon, hanem újra/máshova élesítsek vele? vagy csinálok egy szar fotót, és törölnöm kell? -
Pumika1975
senior tag
kösz megpróbálom!
-
istnag
addikt
válasz
Pumika1975
üzenetére
Én feltettem a [SUFBS ] nevű fájlkezelőt és mindent letudok azóta tölteni...
-
Sorcery
tag
Szisztok, feltettem Kelzsoca új romját, nagyon jó csak a wifi-m nem műkszik mert kiírja hogy hiba.Ötlet???
-
Pumika1975
senior tag
Sziasztok! Most elöször kérdezek töletek, mert minden egyêrtelmüen szerepel az 1.hsz ben, az alapjàn mindent megcsinàltam (rom, recovery....), de azt nem tudom,
mobillal miért nem sikerül a magyarított rom-ot letölteni, vagy nem is lehet? Elöre is kösz a vàlaszt! -
Saccco
nagyúr
válasz
k2laci
üzenetére
A wifi beállításokat nézd meg ott van olyan, hogy Network Notification - Notify me when an open network is available.
esox:
Azért van ez, mert a betűtípus nem tartalmazza azokat a karaktereket.(#26472) atillaahun:
- feladatkező sokszor elfoglalt hibával kivág,
Ezt a gyári 2.1, az Alpha4, RLS6 is produkálja néha.- néhány helyen lassult a gépelt szöveg visszajelzése
RLS6on is így van. Nem újdonság.- tárcsázóban nem működik a gyári teszt kódja (az aktiváló sem)
Ezt nem értem miért probléma ez még sokaknak. -
kelzsoca
félisten
válasz
atillaahun
üzenetére
- hangerőt szabályozó gombok megszűnnek működni, ha nyomok egy MENU-t és előjön a kis ablak csak akkor használhatóak
Nálam ilyen hiba nincs
- híváslistában kis négyzetek jelennek meg a többször tárcsázott számok előtt
Hiba valós, a paul és jellyfish romokban hibás a contacts.apk, ha már Paul vagy kallt_kaffe nem képes javítani, majd mi megpróbáljuk.
- battery use nem részletezi mi mennyi akkumulátort használt, az Android rendszert jelzi csak 100%-on
Igaz.
- feladatkező sokszor elfoglalt hibával kivág
Nálam nem jeletkezik a hiba.
- üzenetküldő szintén kivág néha
Szintén nem jelentkezik
- néhány helyen lassult a gépelt szöveg visszajelzése
Nem néztem még.
- fülhallgató használat közben a hívás a kihangosító hangszórójára érkezik
Nem néztem még.
- tárcsázóban nem működik a gyári teszt kódja (az aktiváló sem)
Nem működik
- az alap modacos reboot program nem csinál semmit
Működik rendesen.
- ráadásnak pedig a régi ismerős wifi hiba, alvó állapotban nem tudja megtartani
Ez a probléma nem minden felhasználónál jelentkezik, valószínűleg nagy a szórás a felhasznált wifi modul miatt.
-
k2laci
tag
Tudtok javasolni olyan WIFI scannert ami annyit tud csak, hogy ha nyitott hálózatot talál automatikusan rákapcsolódik és egy hangjelzést ad ?
Néztem már párat a marketen de nem találok olyat ami ezt tudja .....
-
atillaahun
veterán
válasz
pkardos
üzenetére
Azért akad benne hiba. Nálam eddig:
- hangerőt szabályozó gombok megszűnnek működni, ha nyomok egy MENU-t és előjön a kis ablak csak akkor használhatóak,
- híváslistában kis négyzetek jelennek meg a többször tárcsázott számok előtt,
- battery use nem részletezi mi mennyi akkumulátort használt, az Android rendszert jelzi csak 100%-on,
- feladatkező sokszor elfoglalt hibával kivág,
- üzenetküldő szintén kivág néha,
- néhány helyen lassult a gépelt szöveg visszajelzése,
- fülhallgató használat közben a hívás a kihangosító hangszórójára érkezik
- tárcsázóban nem működik a gyári teszt kódja (az aktiváló sem)
- az alap modacos reboot program nem csinál semmit
- ráadásnak pedig a régi ismerős wifi hiba, alvó állapotban nem tudja megtartaniA Changelogban persze az szerepel a modacon, hogy Known issues: None!
Én azt javaslom, hogy ha olyan romod van éppen amibe ennél kevesebb a hiba maradj annál.
-
Saccco
nagyúr
válasz
Cool Face
üzenetére
Itt egy kis összehasonlítás. - Stagefrighttal 1270ig felmegy... csak fals az eredmény.

(#26384) ux1:

(#26414) cheetah21021:
Framework (téma) csere. Vagy UOT kitchenbe belefőzöl egy másik batteryt.rezme:
Android's Radio Interface Layer (RIL) - Hátha ezzel beljebb vagy.
Lefordítva nem megy a telefon rész a 2.3ban.
-
rezme
tag
" I'm working on RIL problems atm. 3d accel is working already."
r3pekNah végre valami haladás a 2.3al kapcsolatban.
Nem értem mi az a RIL probléma amit nem tudnak megoldani?
Mit takar? -
Lasy
veterán
válasz
bunnyhu
üzenetére
Igen de itt senki nem hozza elő azt, hogy a szolgáltatókhoz került ROm, már tartalmaz dolgokat amit a cégek kérnek külön. mivel a gyári rom az elsődleges, így természetes, hogy a szolgáltatói ROMokkalcsak később foglalkozik a "cég"
Ebből kiindúlva természetes, hogy csak később kapják meg. Mert nem gondolnak bele abba, hogy sok ember egyből felteszi a Gyári szoftot, mert eleve kevesebb dolgot tartalmaz felesleges körítések nélkül.
a szolgáltató, meg úgy van vele, hogy nem fizetek sokkal többet, de aki nem ért hozzá attól lehet leszedni egy kis lóvét a nettel pl.
meg a sok saját link a letöltésekhez. -
bunnyhu
senior tag
Hivatalos európai froyoval kapcsolatban elgondolkoztató cikk:
-
Bazijoe73
senior tag
Most melyik a legjobb rom??? Amit érdemes felrakni és nincs tele hibával??
-
Derse
tag
Szerintem, ha megjön az új szállítmány, akkor viszik fel mindenhol az árát.
Most ugye készlethiányos.
Amúgy nem meglepő az áremelés, ha jön belőle egy adag, szinte azonnal elkapkodják, szvsz ha már nem lesz rá ekkora kereslet, akkor leviszik megint. -
Ricardo
titán
válasz
Watto1991
üzenetére
Nem annyi.Dominóban 42.990FT [link] a webshop-ban meg szerintem valami el van írva.
Nem lehet 39990 helyett ha 42990 a dominós ára alapból. Tehát szerintem helyesen 42.990 helyett, csak az a kérdés hogy 39.990 vagy 37.991 a webshopos dominós ár.szerk: A tévedáés jogát fenntartom

-
Glatius
őstag
-
Bazijoe73
senior tag
A gyári rom ban lévő alap progikat honnan tudom leszedni???
-
Lasy
veterán
R11_hun, hiába froyo az alap, de nem megy az MFLOPS 4.2 fölé egyszer sem.
Miért lehet ez?
linkpack for android a progi.
JJLRS8 alatt 8.932 volt. -
gyga
senior tag
Sziasztok.
1. Van -e már hivatalos 2.2? Vagy valami idő pont a kiadására.
2. HALK a csengetése az audioboost nem segített. Van-e vmi új ötlet ellene? -
-
rezme
tag
Most már nem is lesznek újabb romok? Fel merjem tenni a magyar r11-et a jj8 után?
Hatalmas dilemma...
-
istnag
addikt
válasz
fredikrugo
üzenetére
Milyen téma kicsit bővebben ha lehet
? ADW -re való téma vagy framework? -
Glatius
őstag
válasz
fredikrugo
üzenetére
Ha ez a Stupidshare nem lenne....
-
fredikrugo
csendes tag
sziasztok....töltöttem le egy témát de nem tudom beállítani...hogy kell? Előre is köszi..

-
Indiant
addikt
Amit korábban ígértem végre elkészült:
LauncherPro + Magyarul és átlátszó widgetekkel:
(#26236) Saccco :
,valószínű közben már írtam, bocs. Egy rugóra jár.... -
lafaty80
addikt
válasz
sniphoe
üzenetére
Nézegettem, ws-ban minden még eredeti áron van. Kérdés, hogy mi lesz az aktuális ws vagy a lakossági árak, mert ott szinte mindent megemeltek.... külön(válság)adó tessék....
Más, előfordulhat hogy a wipe nem szed le mindent?
Amit csináltam: jelenlegi jjrls7-es backup -> wipe -> rls8_lite hun install -> restartÉrdekes módon pár alkalmazást a TB úgy kezel a markettel együtt, mintha ha már fel lenne telepítve.Bár nem látom a programok között....
-
buca84
őstag
-
sniphoe
aktív tag
-
Lasy
veterán
válasz
Keeperv85
üzenetére
Nem feltétel, pl ha utólagosan szeretnél sima bootanimation.zip-et akkor az elég a data/locale mappába is.
ott is simán menni fog, és nem a gyárit írja felül.
tehát ha ot cserélgeted, egy wipe után nem lesz bootanimation-od, ha a system/media mappába teszed akkor lesz. -
pkardos
csendes tag
Sziasztok.
Így 1 nap távlatában mi a véleményetek a kelzsoca_r11_hun ROM -ról?
Milyen hibákat tapasztaltatok? Érdemes feltenni, vagy lesz valami javítás? -
Lasy
veterán
válasz
cheetah21021
üzenetére
online kitchenbe meg tudod csinálni magadnak is, csak fel kell tölteni oda a frameworköd, és ki tudod választani az akkut.
Ennél egyszerűbb nincsen. -
Watto1991
senior tag
Dominoban ugyanúgy 37 991Ft, mint eddig.
-
cheetah21021
csendes tag
Sziasztok!
Van valamilyen progi ahhoz, hogy a jobb felső sarokban lévő akksit ikonja százalékosan jelenjen meg?
Le szeretném cserélni. Most a battery indicator van fent, ami ugyan százalékosan jelzi, viszont nem cseréli le, hanem a statusbaron még egy ikont tesz ki. Nem tetszik!
Köszi
-
latis666
aktív tag
válasz
pitterr
üzenetére
Szerintem meg miután végigpróbáltam jó pár 2.2-es romot már nem térnék vissza a 2.1-hez. Nem azért mert sarkalatos hiányosságai lennének egyszerüen alpha6-nál érzeztem először hogy minden tud a telefonom ami eszembe jut, hogy elvárnám tőle. Most r11 van rajta és tervezem rajta is hagyni, engem a magyaritás project nem hoz lázba mert észre sem veszem hogy angolul vagy magyarul olvasom hogy wifi beállitások/settings. Biztos vagyok benne hogy nálam is van hiba, de ha kimaradt hivásnál nem villog a vissza gomb (jobb is, mit kell mindenkinek azt figyelni mi villog) az még nekem a tökéletesen használható kategória. Voltak olyan romok amik fc-ztek, vagy nem indult a böngésző, esetleg folyton kapcsolat hibát dobtak, az tényleg élvezhetetlen úgy. De azért meg lehet találni a jó 2.2-es romokat.
-
Joe33
csendes tag
Helló Mindenkinek!
Éjszakázom, s rámentem vétetlenül a TMob oldalára; s van egy rossz hírem azoknak akik most akarnak Blade-t venni: az új Árlista szerint 2éves új előfizuval 22.900pénz, kártyásan 42.990.-Ft lett! (Úgy láttam más készülékeket is emeltek.... Végre nő a Blade-em értéke, nem csak a hiány miatt
-
Cool Face
aktív tag
bootscreent szeretnék cserélni a zte-n de fogalmam sincs hogy kezdjek hozzá. Itt az alapokat nem igazán találtam meg, csak a romokkal való dolgokat. A topic már akkora hogy szinte képtelenség megtalálni hogy hol is kezdjem el még keresővel is. valaki?
-
Keeperv85
nagyúr
Szerintem meg, ha valakinek Linuxa van, legyen már olyan kedves és innen szedje le nekem az a Contacts.apk forrást, amiben a mostani hiba van.
Ugyanis döbbenetes felfedezésemnek hála rájöttem hogy csont hülye vagyok még a Linuxhoz.

-
bunnyhu
senior tag
válasz
atillaahun
üzenetére
Azért ne feledjük, ezek a kiszórt hulladékok egyrészt a fejlesztőknek komoly munkája, másrészt pedig senki nem mondta, hogy ezek végleges verziók lennének, örüljünk, hogy hozzáférünk.
Okulásuk egy software fejlesztésének fázisai:
1. sok-sok-sok csak fejlesztői verzió, amit senki nem lát csak aki írja max build számokkal jelölve.
2. kijönnek az alfák. Ezek még mindig fejlesztőiek, csak már az ember szeretné csillapítani a hiénák étvágyát. Ezek kb. minden fordítással változnak, javulnak, romlanak, arra van hogy több szem többet lát alapon hibákat fogjon az ember, és ötleteljenek mi az amit bele kéne még rakni, máshogy megoldani. Ezek nem teljes verziók, csomó dolog nincs benne vagy félkész. Fejlesztőknek való kiadások, nem végfelhasználóknak.
3. amikor a fejlesztő befejezte a fejlesztést, kiadja beta-ba ami azt jelenti, tele van hibával de a fontosabb dolog benne vannak, segítsetek kiszórni a hibákat. Itt bővítés kevésbé, inkább irgalmatlan hibajavítás van. Ezt szűk csoport kapja, többnyire nem csak fejlesztők de szakemberek.
4. RC verzió. Amikor már a bétások is rábólintanak, szerintünk nincs hiba. Ilyenkor már bevonnak laikusokat is, aki bebizonyítják hogy nem lehet eléggé alábecsülni a felhasználót, és olyan helyeket csinálnak olyan dolgokat, amire épeszű ember nem is gondol.
5. Ha az RC is hibamentes, és már a laikusok szerint sincs hiba akkor jön az v1.0
És mint tudjuk az 1.0 verziók többnyire tele vannak bosszantó hibákkal ...
Namost ezek a froyo rom-ok most léptek ki az ALFA (2. pont) korból a fejlesztők szerint, tehát ideális esetben is valahol a béta környékén járunk.
MÉGIS MIT VÁRSZ?

Istenítik ezeket az embereket, mert eszetlen komoly munkát végeznek. De helyén kell kezelni ezeket a kiadásokat, nem véletlen hívták alphaX verzióknak. Szvsz még most is úgy kéne amúgy hívni.
Aktív témák
Hirdetés
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270M i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG ADATA 650W
- Bomba ár! Getac RX10 - Intel Core m5 I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- 27% - Samsung S32DM700UU Smart M7 Monitor! 3840x2160 / 4ms / 60hz / 4K
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Erre még nem olvastam panaszt és nekem nem halk,(nincs le halkítva?) Az audioboost nem erre való....

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)