- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ebben a konfigurációban és színekben várható a Xiaomi 15 Ultra
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három kamera lesz a következő Nothing telefonon
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
Aktív témák
-
csibusz0314
aktív tag
Na kész vége.. belefáradtam
Feltettem Diego RLS9ét, ami gyors meg minden...recovery sd partition...
wipe factory
wipe cache...install..
És még mindig undorítóan lassan gépel ha böngészek xxxD
User Error ide vagy oda... legalább tudnám mit b.....ok el már...[ Szerkesztve ]
-
sl30
csendes tag
Ja, és még annyit mondanék, hogy a DunaPlaza fsz kis T-Ponton kapható Blade, tegnap vettem...
A kutya az ember legjobb barátja. Nem ad tanácsokat, nem kér kölcsön és nincs rokonsága.
-
Saccco
nagyúr
válasz Telegdy #26992 üzenetére
Semmi extra. RLS6 setCPU 2.10.
frozzyZTE:
Én még mindig a 2.5.0.9en vagyok.caoladder:
1.hsz telepítés gép nélkül rész.[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
caoladder
csendes tag
Hello!
Most tenném fel kelzsoce r11-es romját, de már a clockwork telepítésénél elakadok. Nem vagyok hülye az informatikához és ez most kicsapta nálam a biztosítékot.. Letöltöm a megfelelő fájlokat, c/blade is megvan, majd hangerő + és power-t nyomom. A zöld kis android meg is áll, (akksit persze kivettem-betettem előtte), majd amikor csatlakoztatom a telefonom, nem ismeri fel. A bedugásnál is már a szokásos device hang helyett 3 gyors mély hangot hallok. Amikor pedig a parancssorba az img fájlt próbálom akkor pedig waiting for device és ennyi megáll.
Előre is köszi a megoldásokat!
-
_X10Dead_
aktív tag
válasz Keeperv85 #26983 üzenetére
A telo erositoje gyenge, az teny.
A BT-nel megkerulod a vegfokot (muhaha), igy a gond megszunik.
A linkelt Arctic allitolag eleg hangos, es az arahoz kepest jo minosegu.
Kozvetlen tapasztalatom a P311-el (meg) nincs, en egy Beyerdinamic DJX-1-est hasznalok, azzal meg nincs gondom a hangerore... :-PX.
U.I.: A felreertesek elkerulese vegett: Nem, nem vagyok komplett idiota, nem a Blade-hez vettem[ Szerkesztve ]
LiftOff: https://youtu.be/MQknbMvMpGc
-
Frozzy
őstag
válasz Saccco #26988 üzenetére
szerintem mennek, nem próbáltam még. csak inkább publikáltam a "magyar" közönségnek is.. én RA recoveryt használok szerintem jobb recovery-RA-blade-v2.2.1
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
Frozzy
őstag
válasz Keeperv85 #26983 üzenetére
dicséretes az ára? 7500ft szerintem vaterán megéri Arctic Sound P311
-
Saccco
nagyúr
válasz Frozzy #26981 üzenetére
Support for the old style update files that use the Amend scripting (update-script) method is no longer supported With ClockworkMod Recovery from v3 onwards....
Kérdés, hogy ezzel akkor nem mennek a sima update-es dolgok? Pl téma? Vagy azokban már valamilyen újabb script volt, nem amend?
Telegdy:
Nem tudom, hogy de megy.[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Frozzy
őstag
nemtudom hogy volt e már de Új ClockWorkMod Recovery
"recovery-clockwork-3.0.0.5-blade.img"
[ Szerkesztve ]
-
Saccco
nagyúr
válasz Telegdy #26976 üzenetére
Ma sem értem el a jj9ig... De holnap tényleg felteszem...
Kiváncsi vagyok, hogy fut rajta a Gangstar Miami Vindication...Sn00k:
De! Egyszer.. vagymégsem...fene tudja.[ Szerkesztve ]
-
veterán
Nem tudja valaki, mikor jön ki rá az android 2.2 frissítés?
3njoy the Lif3
-
mukika009
tag
Kelzsoca R11 Alpha HUN-nak milyen bajai vannak ?
[ Szerkesztve ]
Szereti a ti(k) a meggyeeeeettttt....
-
Saccco
nagyúr
válasz róland #26932 üzenetére
Az internal storage miatt kiabál. Magyarán fogy a hely amire telepíthetsz.
(#26958) Recon:
Quick System Info(#26960) OrLiX:
1. Igen.
2. Igen.
3. Igen. 1.hsz Dashes romjait keresd.Box3r:
Igen ilyen egyszerű. Viszont a zipet ne csomagold ki és vissza, hanem mondjuk totalcommanderrel nyisd meg.[ Szerkesztve ]
-
Box3r
csendes tag
Sziasztok!
Ha egy adott ROM-ból alkalmazásokat szeretnék eltávolítani, illetve hozzáadni, azt úgy véghez tudom vinni, hogy a /system/app mappából eltávolítom, illetve ugyanitt hozzáadom az apk-kat, majd újra becsomagolom és felrakom a pengére, vagy ennél azért bonyolultabb a művelet? -
kelzsoca
félisten
A kelzsoca_R11_Hun rom javított változata lassan elkészül, egyenlőre időpontot nem tudok mondani mikor készül el, és mikor tudom letölthető formában közzé tenni.
[ Szerkesztve ]
-
Micka21
tag
nokiáról váltottam Bladre, nokiában volt olyan funkció hogy ha jött sms vagy nem fogadott hívás akkor vilogott adott időközönként a telefon amíg nem kezeltem le
lehet ilyet beállítani vagy programot tölteni hozzá vagy .... ?
-
nyirzoz
aktív tag
A gyári rom-on lévő jegyzet bejegyzésit hogyan tudnám lementeni vagy ha tudja valaki,hogy hova menti az is segítség lenne.
Köszi!
-
CygnusX
tag
Nah, másfél órája én is beálltam a ROM-olók táborába (kelzsoca hun r11-et használok, amiért nagy-nagy köszönet )
"All glory to the hypnotoad!" (Futurama)
-
kmisi99
addikt
A kelzsoca r11 romnál van valami megoldás arra hogy 10 esetből 8 szor ha zenét akarok hallgatni a zene nem indul el de cpu használat 90-100% és egy ki be kapcsig úgymarad
És nem csak a gyári lejátszóval történt ez! -
mira72
őstag
válasz bikebutcher #26964 üzenetére
ezzel valahol összefutottam neten 0.99 dollárért, free postával
minyá megkeresem és linkelem...MB PRO, M Defy , meg soksok kütyü-mütyü :)
-
Indiant
addikt
válasz bikebutcher #26961 üzenetére
Előről nincs kép róla?
-
OrLiX
tag
Sziasztok! Akkor, hogy jól értem-e:
1. Gyári 2.1-es ROM-on nem tudok az SD kártyára telepíteni, ergó lassan elfogy a belső mem.
2. Főzött 2.1-es ROM-on tudok-e?
3. A főzött 2.1-es ROM-ok közt van magyar nyelvű?Köszi a választ!
ʎɐqǝ uo pɹɐoqʎǝʞ ɐ ʎnq ı ǝɯıʇ ʇsɐן ǝɥʇ sı sıɥʇ.
-
Macz
csendes tag
Sziasztok!
Lefuttattam egy kijelző tesztet, és észrevettem, hogy maximum fényerőnél fekete háttéren látszódik 10-20 nagyon halvány fehér pixel és 1-2 fényesebb (ha nem figyeled nem zavaró, csak most ahogy észrevettem már picit frusztrál, de néhány darab még 50 centiméterről is látszódik ha tudod hol kell keresned). Emellett a fekete háttér sem teljesen fekete, hanem az alsó negyedben szürkül, amolyan lepedőszerűen és a széleknél is.
Más színeknél nem tapasztaltam ezeket a problémákat.
Szerintetek erre lehet garanciát érvényesíteni?
[ Szerkesztve ]
ZTE Blade - Japanese Jellyfish RLS9 - OC 0,71 GHz - ADW EX
-
mukika009
tag
R10-et lehet frisstíteni minden adatmegmaradásával R11-re backupok nélkül?
Szereti a ti(k) a meggyeeeeettttt....
-
törölt tag
válasz csipu23 #26953 üzenetére
Ha MCR romot tettél fel és partícionáltad rendesen a kártyát, akkor a ROM magától munkára fogja az ext partíciót és működik az app2sd ahogy kell, függetlenül attól, hogy mit ír a terminal. Amit a terminalban ír, azért írja mert nincs fent külön az a progi, amivel a dalvik-cachet is SD-re lehessen mozgatni. Nekem is hibát ír ki terminalban, mikor app2sd tárhelyet akarom ellenőrizni, mégis megy az app2sd.
-
csipu23
csendes tag
Kösz a segítséget sikerült felrakni feltöltés után a magyar romot. Viszont az a2sd-t nem tudtam működésre bírni, particionálás megvolt rendesen, de a terminal szerint nálam valami nem ok.
-
gusthy
veterán
Kedves Mindenki, egy kis segítségre lenne szükségem, ha lehet.
Leejtettem szegénykémet, és elrepedt a kijelzője. Működik, csak ronda.
Nem tudja valaki, hogy hol javítanak esetleg ilyet? -
Keeperv85
nagyúr
válasz kentucky #26948 üzenetére
Na most akkor értőolvasás...
Azt mondtam, hogy nem lesz hangosabb? Azt mondtam, hogy "semmit sem ér". Miért? Mert nem elég hangos úgy sem!! Hangosabb, csak még mindig semmi haszna, ha a telefon alapból túl halk.
Nyilván szerencséd van és ez a plusz, neked már elég volt, mert a telefonod azon szerencsés esetek közé esik, amik nem ANNYIRA halkak. Viszont mi, akinek tényleg túl halk alapból is, nem sokat érünk vele... Ezt kéne végre megérteni...
szerk: Na most akkor kéretik befejezni. Az enyémen jelenleg 2.1-es alap van, mert nincsen SD kártyám... ugyan olyan szar, mint kezdetben volt.
Az meg a másik, hogy nehogy már ha hallani akarom, akkor hackelni keljen a telefonom...
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
válasz cowboy_bebop #26945 üzenetére
GoogleContactsSyncAdapter.apk
A menüben lévő "videos" ikont nem tudod h. lehetne törölni?
Törölni kell a Music.apk-t az appok közül.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz kentucky #26941 üzenetére
Olvass vissza kérlek!
Tudod mit, ne olvass. Tudom hogy kell feltenni... Miután feltettem teljes hangerőn +1,92dB -/+ 0,5% ad le a cucc. Szerinted, ha működne, akkor arról lett volna szó pár napja, hogy a telefon igenis HALK! Kimértük, megmutattuk a grafikonokat róla. Könyörgöm, ha egyszer HALK, akkor HALK!!
PowerAmp-al túlhangosítva felmegy 1,98-ra. 1 KHz szinuszos vezérlés után 1,03%-os torzítással.. Súgok. egy alap nem digitális erősítő is megtartja kb. a 0,02%-ot teljes kivezérlésen és nem kezdi el levágni a jel tetejét...
[ Szerkesztve ]
-
kmisi99
addikt
Nekem a 2.2 óta az assaissins creed HD ellég csúnyán szaggat míg t-s 2.1 en szépen ment a crusade of destiny is elég szépen szaggat
-
syl5
őstag
Ezt a JJ-hez és FLB-hez való mod-ot próbálta már valaki?
Elég jónak tűnik....nem is értem, hogy ilyen feature-öket miért nem tesznek legalább minden custom rom-ba....Részletek a leírásból:
Statusbar settings:
* Power widget
* Customizable power widget position
* Possible to select statusbar clock color
* Hide Provider textButton settings:
* Possible to use Volume up / down as dpad right/left at input. (With all input-methods!)
* Long-press Volume up/down changes song when the phone is "sleeping". (Always enabled)(#26941) kentucky
Én is flash-eltem az audio boost-ot, de luf@szt se ér. Nem sokat szórakoztam vele, egyszer flash-eltem, de nem hinném emiatt nem hatott volna...[ Szerkesztve ]
-
Sztlaci
aktív tag
válasz róland #26932 üzenetére
Az a telepített programok miatt van, törölj le valamit, hogy legalább 22 maga maradjon, akkor nem kajabál. Beállítások, SD kártya, USB *** menü legutolsó bejegyzés szabad memória. Vagy telepítés SD kártyára, de ehhez bántani kell a lelkivilágát a telónak.
Acer Aspire A317-51G-77QX 17,3"; i7-10510U, 8GB, 512GB SSD
-
Joshi
titán
Nem találom az ébresztőóra funkciót, még gyári cuccok vannak fent. Jó lenne nekem egy ébresztő progi is ami ingyenes. THX!
-
kmisi99
addikt
Nem tudom hogy ismert hiba e de a kelzsoca r11 el előfordul hogy usb ről levétel után a zene nem indul a homescreen re rakható zenelejátszó widgetel. És csak miután a feladatkezelőben bezárom a zene programot azután lesz jó!!
-
róland
veterán
Figyelte már valaki a memóriahasználatot?
Még a T-Mobile egyik szervizében felrakták a csodazipet. S azóta sokszor jön az az üzenet, hogy "Egyre kevesebb a memória". Olyan 256 Mb-nyi a használt rendszermemória, s úgy 160 MB-nyi szabad memória van még.
Nem lehet valahogy ezt a figyelmeztetést paraméterzni? (Mondjuk 50 MB alatt kezdjen el "kiabálni".)
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
syl5
őstag
válasz istnag #26902 üzenetére
Meg, miért ne lennék?
Továbbra is az az álláspontom, mint pár napja. A füles tökéletes, de a Blade halk. A füles nagyon jól kizárja a külső környezeti zajokat, de nagyon zajos helyen egy picit kevés a Blade alacsony hangereje miatt...
Nincs rajta hangerőszabályzó, mint a legtöbb vezetékes headset-en.
Rendeléssel vigyázz! Előszeretettel hamisítják ezeket a füleseket is...Ha már HPM-75 füles, akkor lehet lesz egy biztosan eredeti, gyári tartozék eladóm pár napon belül, ha valakit esetleg érdekelne...
-
bunnyhu
senior tag
válasz bikebutcher #26895 üzenetére
Bocs hogy okoskodok, de ugye a 150db EU-n kívülről rendelt toknál ugye rászámoltad a VÁM-ot és a VÁM-mal növelt összeg ÁFÁ-ját is?! Mert hogy felakadsz vele a vámon, az hótziher. Értem én, hogy sok az 1300ft plusz, de hogy 150db tok szétosztását nem vállalnám be ennyiért, az biztos. Becsüllek meg minden a lekesedésért, de azt hiszem egy picit nem vagy tisztába azzal, amit fel akarsz vállalni - persze becsülni kell a szent őrülteket, nekik köszönhetjük a freeware-t, csak nem vagyok benne biztos, hogy naív vagy vagy tényleg szent őrült aki tudja mit csinál és vállalja
4070TiS, 13600K, 64GB DDR4, Reverb G2, TM wathog, crosswind.
-
CygnusX
tag
válasz V.Stryker #26909 üzenetére
Akkor valszeg az lesz felrakva.
A hívásinfó "nyégyzetesedésén" kívül van-e valami ismert bibije még?
Illetve, várható-e az elkövetkező 1-2-3-4 napban valami újabb release (gondolok itt pl. MCR R12-re,stb.)?Köszi előre is a választ
-
mira72
őstag
Alkímia mekkora állat gamma..
MB PRO, M Defy , meg soksok kütyü-mütyü :)
-
Taqler
csendes tag
sziasztok.facebook syncel lenne kérdésem ugye mrc11 be működik async csak azt nem értem ha tel könyvbe benne van ugyanaz a név miért nem ahoz társítja a képet/emailt?ez így nórmális vagy én basztam el valamit?
-
energy_
senior tag
válasz #42966784 #26919 üzenetére
csodazip,azzal nincs gond már bevittem de egy reflektorokkal illetve neon csövekkel teli áruházban lóf*sz nem látszik belőle m1 feltettem egy fekete témát, menü is nagy részt fekete,kerülöm a fehér képeket és nem gondolok rá
nemis annyira a látvány mer használat 80%ban semmi nem látszik belőle de maga a tudat hogy tudom hogy ottvan és hogy ez rossz és másnak hibátlan
[ Szerkesztve ]
-
szabiamd
csendes tag
Sziasztok!
Van egy kis gondom ZTE Blade telóm van feltettem ezt a csodazip dolgot és ez után nem ismeri be a SIM kártyát? Mit tegyek? Légyszí segítsetek! Vagy van vmi visszaállítási lehetőség? -
törölt tag
Sokan itt romofóbiásak lettek teljesen ahogy nézem
Szerintem mindenki tegyen fel egy kvázi jó romot, az ő igényeinek megfelelően persze,
lakja be, és ne szemetelje tele, tökéletes lesz. Nekem fibblesan FLB G2 van fennt, mindenféle launcher nélkül Beautyful widget meg Widgetsoid, tök liquid feeling az egész, fut rendesen, gyorsan, megbízhatóan, akksi 1-2 napig bírja. Vagy mindenki csak teszteli vette a telót, csak én vagyok ilyen csóró hogy használom is néha ?Az előbbi párszáz hozzászólásban viszont felmerült egy érdekes téma, mégpedig a Launcher.
Valaki említette hogy a LauncherPro gyorsabb mint a stock launcher. DE, ez nem úgy működik hogy egy ilyen launcher több memóriát/erőforrást igényel mint a stock ezáltal lassabb lesz az egész ? Mert eddig csak a Zune launchert próbáltam, ami elvileg a legminimalistább, de összességében ez a stock még mindíg gyorsabbnak tűnt, ezért hát egy flash keretében elváltak útjaink. Vagy hogy működik egy ilyen launcher program ? Ha erről valaki tudna felvilágosítani megköszönném. -
szabiamd
csendes tag
Sziasztok!
Van egy kis gondom ZTE Blade telóm van feltettem ezt a csodazip dolgot és ez után nem ismeri be a SIM kártyát? Mit tegyek? Légyszí segítsetek! Vagy van vmi visszaállítási lehetőség? -
energy_
senior tag
válasz mira72 #26910 üzenetére
sajna enyém is pixelhibás és egy nagyobb van ami látszik de az még nem is zavarna de az hogy csupa kosz a kijelző alatt.....az zavar nagyon undoritó fehér képernyőn nézzétek meg nekem az egész jobb felső sarok tele van ien fekte bigyuszokkal nincs valami praktika amivel kilehetne szedni onnan a cuccost? esetleg vmi biztonságos szétszedés?
-
kelzsoca
félisten
válasz V.Stryker #26909 üzenetére
Hamarosan jön a javított változat.
(#26912) cowboy_bebop
Nyilván ki vannak dobva a google alkalmazások amik a szinkronizációért felelősek.
nincs valami praktika amivel kilehetne szedni onnan a cuccost? esetleg vmi biztonságos szétszedés?
Hogyne lenne: külső-belső üvegtisztító
(#26915) Bazijoe73
Azt nem hinném.
[ Szerkesztve ]
-
cowboy_bebop
őstag
Sziasztok!
JJ rls 9 van fent, és a névjegyek szinkronizálása csak az egyik irányba működik.
A telefonba beírt számok nem jelennek meg gmail-en, de ha gmail-be írom be, az átjön a telefonra. -
mira72
őstag
válasz laci.k #26907 üzenetére
"Ennek is vannak pixelhibái, de csak néhány, és azok is csak subpixelek, használat közbe egyáltalán nem látszanak."
Miért keresitek direkt a hibákat?
Ha használat közben nem jönnek ki, akkor miért jó ha tudsz róla?
Ha belevilágít a pofámba, az ok.. de ha nem, akkor jobb ha nem tudomMB PRO, M Defy , meg soksok kütyü-mütyü :)
-
V.Stryker
nagyúr
válasz CygnusX #26906 üzenetére
Válaszd a kelzsocáék által magyarosított r11-es romot. Ezúton is köszönet érte nekik.
-
-
laci.k
csendes tag
válasz Ren Hoek #26878 üzenetére
Helló! Én is hétfőn már úgy mentem T-be, hogy el fog úszni az egész délelőttöm, mire kicserélik a kb 15-20 pixelhibát, de szerencsére flottul ment minden. akkor már tudtam erről a 45-50cm-es hülyeségről. a lényeg: mondom a szervizesnek, h 10 pixelig számoltam a hibákat utána feladtam. elment a raktárba, hozott újat, utána kezdte nézni a telómat. ő is elmondta az új "szabványt", de rendes volt, asztal alól is megnézte, szóval látszott, h segíteni akar. Mondta, h hibátlan kijelzős ritka, mint a fehér holló, de kicseréli. Ennek is vannak pixelhibái, de csak néhány, és azok is csak subpixelek, használat közbe egyáltalán nem látszanak.
jah, és teljesen meglepett, hogy a cserekészülék tartozékain: töltő, füles vannak gyári matricák, a füles kis zacsiban volt. amit webshopból rendeltem, abba nem voltak lecimkézve, és a füles se volt zacsiban. ebból következik, hogy vmi már becserélt telót akartak rámsózni. szóval webshopot én nem ajánlom.
Kelzsocának, wlf-nek, syl5-nek külön köszönet az írásaikért. Még nem volt Andoridos telóm, de az írásaitokkal már simán moddolom a kicsikét. -
CygnusX
tag
Üdv
Elsősorban azoktól kérdeznék, akik csodazipes gyári 2.1-ről váltottak valamelyik főzött 2.2-re, és akiknél a gyári szoftverrel dobálta a telefon a WiFi-t, az újjal viszont már nem, hogy melyik változatra váltott(ak)? Csak mert akkor valszeg én is azt a változatot választom 2.2-ből. (gondolkoztam rajta, hogy azt is megkérdezem, hogy "melyik a jobb", "melyik a gyorsabb", stb, de aztán rájöttem hogy ez bizony elég szubjektív dolog, mindenkinek más jön be...így (esetleg) marad a próbálgatás)
Más: az albiban ahol lakom, ott MAC-cím szűréssel védjük a WiFi-t, otthon meg WPA2-es titkosítással, és SSID-szórás letiltással. Namármost csodazip előtt albiban nem, otthon meg igen, dobálta a WiFi-t, csodazip után meg mindenhol. Csak gondoltam leírom,hátha ebből is lehet következtetéseket levonni, vagy érdekel valakit
-
törölt tag
válasz lac14548 #26901 üzenetére
Gyárin NEM működik az app2sd. Ehhez főzött ROM kell. Ez a program csak arra jó, hogy az app2sd-t támogató ROM-okon felsorolja azon appokat amelyeket át lehet mozgatni SD-re.
kelzsoca: Örömmel segítek. Amúgy a fentebb említett problémáimra van valami magyarázat? Egy sima r11 van rajta, amit sonique linkelt, VM Heap 32m-en van.
[ Szerkesztve ]
-
lac14548
aktív tag
A gyári 2.1-es ROM-on müködik az app2sd?
CSak telepítem és fut? nem kell hozzá semmi módosítás? Rom csere, stb...?/Motorola V2288/Siemens C35/Siemens MT50/Nokia 6600/HTC Touch Cruise/ZTE Blade/Samsung Galaxy S+/Xiaomi Redmi 1S/Xiaomi Redmi 2 Pro/Xiaomi Redmi Note 6 Pro/Realme 8 ...
Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- OTP Bank topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AliExpress tapasztalatok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ebben a konfigurációban és színekben várható a Xiaomi 15 Ultra
- Xbox One
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20FE 128GB, Kártyafüggetlen, Használt, Ajándék Töltővel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest