- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Ebben a konfigurációban és színekben várható a Xiaomi 15 Ultra
- Szemünk előtt az ultravékony S25 Edge
- Telekom mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Aktív témák
-
Saccco
nagyúr
válasz tibz03 #24618 üzenetére
A rendelésed mellett kiírja a várható érkezést, azt nézd meg.
1. A Spica mellé jár az iGo, viszont a Blade mellé nem és nem is lehet megvenni hozzá, így itt tiltott téma.
2. Elvileg 2011Q1 - eléggé ingatag a dátum. Viszont van sok nagyon jó 2.2es ROM amikben szinte minden megy. (Nem úgy mint a Spicaban. )
(#24627) sonique:
Szedd ki belőle azt az apk-t, nem hinném, hogy olyan nagy szükség van ott arra.(#24642) latis666:
Még nem teszteltem. De ha csak a Gallery a gond akkor cseréld ki QuickPicre.(#24653) Badboys:
"Szia ne kérdezd mert szerintük tökéletes."
Ennyi pénzért nem találsz jobbat. Mondhatsz bármit."2 hétig használtam SZAAAAAAR! ne vegyél alig tudtam megszabadulni tőle."
Ezt nem hiszem. Mindenki ilyenre vadászik... nekem is pár óra alatt elkelt."Vissza tértem a Wm ra."
Tény a WM eléggé más jellegű, ha ennyire a rabja vagy nem is kellett volna váltanod."GPS szar benne 10-15 perc mire jelet fog azt is eldobálja,hátlap katasztrófa,"
Nekem teljes hidegindítás után is 1-2 perc alatt megvan a jel. Nem is dobja el. (Panellakás nappalijában tényleg nem fog jelet...)"akksi szar szépen elcsurog belőle a nafta,"
Volt 2 WMes telefonom is azok is 2 nap alatt kilehelték a lelküket. Nem mellesleg a hasonló okostelefonok többsége napi töltést igényel (bár nekem azért még piszkálva is csont nélkül el szoktak menni 2 napot)."Wifit eldobálja,alattomosan"
Előfordul."mindíg igyekszik a 3 G t megnyitni,"
Az android netre született - ez az egyig lényege is. Ettől függetlenül is letiltható a netremászási kényszere. Érdekes módon nekem nem kószál."folyamatosan buherálni kell a romokat,hogy menjen.Amennyiben marhára van időd buherálni abban az esetben tökéletes vétel."
Ez nem igaz. A gyári 2.1 teljesen tökéletes. Aki többet akar kihozni a dologból az buherálja a romokat."A háttérben állandóan fut 10-15 program."
Az android memóriakezelése nem olyan, mint a WMé. Mivel nem fordítottál semmi energiát a megértésére az ezzel járó előnyök felmérésére, így nem csodálom, hogy szúrja a szemed."NEM AMOLED tft."
Valóban nem. Sima TFT. És?"Azért írom így priviben mert nagyon össze vesztem velük jó párszor mert voltunk páran akik leszaroztuk a készüléket,és nem tetszésüket váltotta ki nem ismerik el,hogy nem egy műremek.Szerintük a világ legjobb telója."
A legtöbb ilyen esetben a megnyilvánulások formájával volt a gond szerintem."Olvasd végig a hozzászólásokat miről is szól az egész.Ez szar az nem megy el tünnek a kontaktok stb."
Ezek a jelenségek legtöbb esetben user error miatt vannak. Az ez nem megy az nem megy meg a buherálás miatt -> ha nem buherálod akkor minden megy."SD kártyát nem használ mert nem tudja a rendszer csak legfeljebb a 2.2,de nem biztos,hogy lesz rá.2 partíció kell,hogy használja,de akkor sem úgy ahogy kell."
Ez egy ismert hiányossága az Android rendszernek, amit a 2.2ben javítottak is. A 2 particiós dolog meg az android community által talált megoldás. Nem mellesleg tökéletes működik, úgy ahogy kell.---------
Sorry mindenkitől de ezeket le kellett írnom.[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
bernina
csendes tag
Sziasztok!
Megkérdezném, ha marketenablert használok annak érdekében, hogy fizetős programot is le tudjak tölteni, az ugye a szolgáltató információkat változtatja meg, hogy átvágja a marketet. Ez befolyásolja valamilyen mértékben a t-mobile előfizetésem számlázását? -
Keeperv85
nagyúr
válasz qltsar #24691 üzenetére
Maga a digitális erősítő hiába ugyan az, ezeknek is van munkapont beállításuk, meg táp körük etc.. Ami koránt sem biztos, hogy ugyan az... sőt... meg lennék lepve, ha az is azonos lenne. Ettől függetlenül egy jó/jobb driver sokat dobhat a dolgon, ha az alap (amit ugye én sem látok így, mert nincs szétbelezve a teló darabokra) rendesen össze van rakva.viszont ha nem... nos akkor jöhet a forró levegő, meg az ónpaszta...BGA csere rul'z
-
sto1911
veterán
válasz nemkovacs #24693 üzenetére
Mondjatok mar meg nekem, hogy miert szivtok a recovery-s formazassal, amikor egy elozo verzioban meg koztudottan bugos volt, amikor ott vannak a hulyebiztos, ingyenes, megbizhato, AJANLOTT programok, mint pl. az Easeus PM, amivel meg SENKINEK sem volt gondja?
Telefon OS temaban:
Volt Symbianom, iPadem, par buta telom, most Android.
Sorrend: iOS/Android kb. egy sulycsoport az iOS JB utan kb. annyira moddolhato, mint az Android. A Symbian halott, azert volt akkora sikere, mert nem volt mas. A WinMO mindig is hulladek volt, a WP7 jo lesz, de elmentek az iOS iranyaba a rengeteg kotottseggel + a HWkovetelmenyek miatt akkor se fog szaggatni sose, ha amugy optimizalatlan lenne. Az uj Maemo-t, Bada-t, stb-t meg a programok hianya fogja megolni, mert elkestek.[ Szerkesztve ]
-
nemkovacs
tag
válasz bunnyhu #24254 üzenetére
igen, nekem is ezzel a módszerrel sikerült, csak én a recovery-ből formáztam a partition SD card menüvel, ott beállítottam a 512-őt(ez ugye ext3 lesz), utánna swap size 0, majd a többit fat32-re formázza.. ez a leírás van az első hsz-ben is kelzsoca írásánál amit frissített a blogjában már másra, de eddig jó is lenne.
na ezután teló gépre rádug, minitool-al látjuk a meglévő fat32-őt és egy ext3-at, mindkettő primary.. ezután ext3-at kiválaszt, ext2-őre átállít, apply, és örülünk.
ha minitool-al formáztam a fat32-őt akkor nem kerültek bele a .android_secure és a LOST.DIR könyvtárak se, gondolom azért ezek fontosak.. és a teló is "blank or unknown format" hibaüzenettel vár.
ja és mindez windows xp alól és nem kell kártyaolvasó se.
[ Szerkesztve ]
-
Cheesy
őstag
válasz Badboys #24653 üzenetére
& Többiek, köszi az infókat, nincs olyan dolog a világon amiről csak egyoldalú vélemények születnek.
Sajnos velem előfordult régebben, hogy ha vettem valamit, gyorsan kitapasztaltam a határait és azt mondtam rá, hogy szar. Ahogy telnek az évek úgy nyugszom le ilyen téren (öregszem na) és megelégszek azzal, hogy ha valami megbízhatóan és egyszerűen működik.
Nem kell keresgélni X+2 almenün keresztül egy funkciót, vagy ha pl. városban gyalogosan kell egy címet megtalálnom és épp nem tudok megkérdezni senkit, akkor ne az legyen, hogy oké, várok 1 percet a műholdra, 5 percig meg a telefon lassúságának köszönhetően csak szenvedek, mire megtalál valamit (5800 valaki? :/ )
Alapvetően itt arról van szó, hogy 40k-ért (T-nél fogom venni) ezek szerint egy olyan telefont kapok, ami azon túl, hogy nem fagy szét (mint a Symbian), testreszabható, van hozzá normális shop, ingyenesen elérhető progikkal, gyors (menü és az alapszoftverek, nem pedig az innenonnan összeszedett appokra értem), egyszerű használni és benne van amire akarom használni... bárhogy is nézem jó vételnek tűnik.
És nem ott leszek, teszem azt, ha 1 év múlva tönkremenne (nem hiszem) mint az 5800, ami egy 100k-t alulról súroló készülék volt, hanem "csak" 40k-t bukok. Mikor tönkrement a nokiám, elment a kedvem a drága telefonoktól, villogni nem akarok vele, csak használni.
Ha mégis kipurcanna, a jó öreg "púposhátú" 6131-re szerintem még akkor is számíthatok majdwww.vakbelmutet.hu
-
qltsar
veterán
válasz Keeperv85 #24690 üzenetére
erre lászt valamilyen nemű szoftveres illetve konkrétan driver megoldást? vagy ez van, és el kell fogadni? csak azt nem értem, hogy több telefon ezt az audiochipsetet használja, és nincsenek hangerő problémái, ebből indulok ki, hogy esetleg driveres lehet a probléma. remélem.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz Frozzy #24688 üzenetére
Kis visszaolvasás csodákra képes Reggel írtam, hogy a rádió vevője, a város kellős közepén sem talál csatornát. --> driver.
Hangerő: audioboost + PowerAmp kipipálva. +1,98 dB mutat a műszerem a viszonylag csendes szobámban... szóval halk. Nem kicsit. Mély: kb 55 Hz alatt semmi. Meg sem nyikkan. A magas kb 12Khz-nél hallgat el végleg. Most akkor erre mit mondjak? Fail? Legalább 35-17Khz között kéne neki működni, pedig már ez sem egy csúcs...Az emberi fül ugye 20-20 Khz között hall még, célszerű lenne közelíteni ezt a tartományt, nem sávszűrőt építeni végfok helyett...
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
-
Frozzy
őstag
válasz Keeperv85 #24687 üzenetére
- Rádió: andorkó féle 0.5 aszem elég jó nézz uttána modacon de a legtöbb romban benne van
-Hangerő: egy AudioBoost-al helyre lehet rakni az agyát és egy Power Amp nevű programmal ha jól beállítod az EQ-t akkor igen hangos és mély hangot kapsz. csak fül kell hozzá meg türelem..
-Hiányos Driver Készlet: ebben igazat adok, de nekem nem hiányoznak :]
Remélem tudtam segíteni.
[ Szerkesztve ]
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
Keeperv85
nagyúr
válasz Evilangel #24683 üzenetére
Persze hogy megoldódik. Éppen most írják hozzá elvileg a 2.2-es driverünket ugyebár, a hivatalos ROM mellé. Viszont ha ilyen sebességgel dolgoznak, akkor akár felejthetjük is...
Nekem ami negatívum:
-rádió
-hangerő
-hiányos driver készletMindezek relatív egyszerűen megoldhatóak. Éppen csak egy jó programozó kell (nem olyan mint én ) és ezek a problémák is rossz emlékké lesznek, mint a 256 Mb, meg gradiens hiba... stb.
-
Frozzy
őstag
lenne egy elméletem
hogy lehetne a HTC-s sense "kezelőfelületet" átépíteni egy másik telefonba ? teszem azt egy Bladeba szerintem eléggé népszerü lenne a dolog. csak a megvalósításán töröm a fejem
[ Szerkesztve ]
-
compi.hu
senior tag
válasz vhunor #24645 üzenetére
>>>Legalább egy picit törekedj arra, hogy olvasható szöveget
>>>hozz össze...Orulok hogy sikeresen eljutottunk a bikeshedig. Esetleg a temahoz valami?
[ Szerkesztve ]
-
Frozzy
őstag
válasz mira72 #24680 üzenetére
sajnos az ilyen nagyon makacs. és azt akarja hogy mindenki olyan álláspontot foglaljon a telefon véleményezéséről mint ő.. de nemtudja hogy mit hagyott ki.. hát WinMo olyan híres hogy én még nemis hallodtam róla igy nemis használtam még. azthittem először hogy WIndows Mobile. ott nevettem egyet.
-
pista59
őstag
Egy dologba lehet belekötni:
600 MHz a processzor.
De! Kockázat nélkül megy 700 körül.(mire kevés ez? Néhány játékra)
Lehet venni 100 000 körül 1 GHz procis telefont. És? Már elavultak! Megjelentek a gyorsabb, kétmagos processzorok telefonban. Fél év múlva meg a még nagyobbak. Így működnek ezek.A győztes féreg irtó baktérium
-
Szevi
tag
Találtam egy érdekes cikket. Érdemes elolvasni!
-
bunnyhu
senior tag
Fura, mindig úgy beszélsz a blade-ről, mintha minden tulajdonos itt lenne. Elmondanám, hogy a blade-esek 99.99%-a a gyári 2.1-es ROM-mal használja, és igen elégedett vele, mert a gyári rom-mal is egy nagyon jó telefon ebben a kategóriában. Az, hogy a 3.0-hoz méred a saját butaságod mércéje, ugyanis a 3.0 CSAK tabletekre jön, a mobilokra momentál a 2.3 a legfrissebb és a 2.4-re hoznak át a 3.0-ból funkciókat, de mindegy azért oszd az észt bátran.
Nem tudom mi az amivel el lehet érni azt a szintet amit te elvársz a telefonoktól, de az biztos nem a 3.0 android lesz.
Wifit baromira nem dobálja (úgy működik ahogy kell, csak van akik nem tudják értelmezni a mondatokat a kapcsoló alatt amit nyomkodnak), nem csorog belőle a nafta (töben írjuk, hogy napokig elmegy), és a 2 partíciót jól használja (feltéve ha nincs usererror mint a te esetedben).Inkább azt kéne belátni hogy sötét vagy mint az éjszaka ezekhez a dolgokhoz, ilyen esetben meg kell maradni a gyári beállításoknál, ahol minden alkalmazás stabilan 1000% működik, magyar, és várni a hivatalos frissítésre. Magam is egy hónapig használtam a gyárit, mert sötétnek tartottam magam, hogy ROM-ozgassak, tegnap vágtam bele először. Ja, némi önkritika nem árt a háznál persze.
Nézzük már meg te milyen winmo-ra váltasz, mesélj a készülékről a mi lenyűgözött a blade-hez képest! Mi van rajta, milyen kijelző, multitouch, mennyi ram, mekkora proci, milyen érzékelők, mennyi az ára? Hányas winmo, mert ha nem 7-es te is elavult szar oprendszert használsz, csak neked esélyed nincs arra, hogy valaha frissítsd.
Lássuk amit vettél, rakd ide a paramétereit és győz meg minket, hogy a blade egy lapát szar ahoz képest! De ha lehet kapcsold be az off topic-ot.4070TiS, 13600K, 64GB DDR4, Reverb G2, TM wathog, crosswind.
-
istnag
addikt
válasz mira72 #24673 üzenetére
Én használtam egy évig és szerintem az aksija többet bírt (bár utólag belegondoltam a különbségekbe -kijelző,proci,ilyenek-) így már kicsit visszaszívom. N8 -hoz nem volt szerencsém,ígí inkább az aksiról nem írtam semmit. Akkor mi jut szegény Nokiának (symbinek) áá megvan: Műkörömmel könnyebb kezelni az 5800-t(barátnőm szerint),nekem meg ezt könnyebb
[ Szerkesztve ]
-
Edez
tag
Nem tudom egyeseket miért zavar annyira, hogy nem marad élve sleppbe a wifi. Basszus a rövid üzemidőt még jobban levinné ha állandóan menne. Ha egy programnak kell az majd úgy is fen fogja tartani a kapcsolatot.
-
rezme
tag
Srácok nem fura senkinek hogy lassan már egy napja nincs új rom?
Olvastam egyébként hogy a 2.3 portolása jó ütemben halad, akár már 1 hónapon belül is lehet belőle valami
várjukÉrtékeléseim: 1. http://mobilarena.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_3/keres.php?stext=rezme&submit= 2. http://mobilarena.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_4/keres.php?stext=rezme&submit=
-
Keeperv85
nagyúr
válasz mira72 #24669 üzenetére
Nem marad élve, felébred ha valami pingeli. Nem ugyan az. Alszik, csak slow clockban. Első ping 4927 ms, második 4... szerinted miért?
szerk:
@syl5: A framework választja ki a fájlokból az, milyen erőforrásokra van szükség. Ha nincs elérhető magyar beállítás benne, akkor azt nem választja ki. Ezért lesz angol. Megoldás:Fogod a gyári framework fájlod és szépen összeházasítod a kívánt témával.. vagy keresel egy olyat, ami multi language....
[ Szerkesztve ]
-
mira72
őstag
-
syl5
őstag
(#24667) kcsa
"Gondolom gar lesz belőle... (már ha keresztül tudom verni rajtuk)"
Jól gondolod, elég valószínű, hogy kontaktos...Pláne, hogy a gyárival is ilyen.
(#24627) sonique
A beállítások app/menü biztos, hogy azért lesz angol, mert benne van a settings.apk, viszont a gond az, hogy az egész telefon angol lesz nálam is bizonyos framework-ökkel. Pl az elegant steel hatására a telefon egy az egybe elfelejti a magyar nyelvet. Ugyan a beállítások nekem magyar (mert ebben a framework-ben nincs settings.apk), viszont minden jelzés angol. Nem tudom miért csinálja ezt. Valószínűleg azért, mert az a framework fájl, amit módosítottak egy angol rom-ból való...Bár nem értem, hogy az hogyan tiltja le a magyar nyelvet.[ Szerkesztve ]
-
kcsa
veterán
Olyannal egyébként nem találkozott valaki, hogy a jack aljzat lényegében használhatatlan?
A jobb oldali füles általában nem szól, mozgatásra néha megszólal, de inkább kussol. Ez van a gyárival is, meg a saját fülesemmel is
Gondolom gar lesz belőle... (már ha keresztül tudom verni rajtuk)
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
istnag
addikt
Nem mondtuk,hogy a világ legjobb telója,de hogy Neked nem való az kiderült...Sajnállak,de,
-100 emberből 99-nek jó a GPS az szerintem júzer hiba nem telefon (ugye ha nem frissítik a térképet),de biztos én vagyok a hülye
-állandóan fut 10-15 program,de a többit is simán megtudod nyitni (nem okoz semmi gondot)WinMO -t most itt nem említem megés a symbiant sem
-wifi bug létezik
-sosem tűntek el a kontaktjaim,akkor ez az én hibám biztos jól használom a gmail fiókomat és a telefont
-3.0 android inkább tabletre lesz,mint telefonokra
-Igen, 2.1 tartunk most...(nem tudni lesz-e rá 2.2 hivatalos,de főzőtt van rá elég sok)
-ja sebességről kb mire a winMo elindul ez háromszor körbehúgyozza...(használtam WinMO-t és symbiant is)
-Szerintem, játékokban: Iphone verhetelen
aksiban: Nokia (symbian) verhetetlen
testreszabhatóság: Android
Ez az én elméletem,ezért hasznéok androidot.
Mindenkitől bocsánatot kérek a hangvételért,de badboys,ha valaki nem tud úszni attól még nem biztos,hogy a víz hülye... -
qltsar
veterán
válasz kelzsoca #24654 üzenetére
nem lesz ebből harc. van akinek a megszokott dolgok sokkal kézenfekvőbbek mint megszokni egy teljesen jól használható újat. (esetemben pl a win 7 superbar, számomra esélytelen sőt még az új start menüt is alig bírtam megszokni már xp-ben)
sajnos az ilyen ember nem bír rászánni 1-2 órát arra, hogy olvasgasson, majd 10 perc alatt megcsinálja a telefonon ami kell (root-recovery-kiválasztott rom felrakása-rendszerbeállítás) lehet sokat is mondtam...
ettől függetlenül nevetgségesek az indokai, de ettől függetlenül nem állnék le vitázni vele, ami engem idegesít az a hangereje, de rajtavagyok a dolgon, próbálok hozzá keresni másik alsadrivert, hátha az segít. ha esetleg már próbálkozott ezzel leírhatná, köszi!
edit: amit elfelejtettem, oldalunkon alakulgat a ZTE rész, de sajnos sokat dolgozom, így nem marad időm a dolgok szerkesztésére, frissítésére. tehát lényeg a lényeg, keresünk ZTE topicban illetve általános Android témakörben pár topic publikálására hetente-naponta folyamatosan. ha érdekelne valakit, dobjon pm-et!
[ Szerkesztve ]
-
mira72
őstag
nincs prohardveres fórumos app droidra, ne kelljen böngészőzni?
MB PRO, M Defy , meg soksok kütyü-mütyü :)
-
Keeperv85
nagyúr
válasz kelzsoca #24656 üzenetére
Lásd feljebb. Ha a korábbi Spica fájlokból van az is, amin ti dolgoztok, akkor jobb ha felkészültök lélekben, hogy az messze nem teljes...
Én a 2.1-el kezdtem el összemosni ezt, abból is sok az átfedés és hát az ugye legalább "100%-os" (..majdnem 100%, de lényegtelen most)...
Szerk: küldheted, megnézem.
[ Szerkesztve ]
-
Glatius
őstag
És akkor megjegyezném, hogy a Te beállításod sokkal jobban el van fuserálva mint a Blade-é... Amit műveltél nem kritika volt, hanem beteges kirohanás. Összeszeded a be sem fejezett ROM-ok hibáit, és dobálódzol vele... a WM-nek nem lehet csendben nyalni??? Vagy legalább máshol?
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
Keeperv85
nagyúr
válasz agressor12 #24646 üzenetére
Hardveres "hiba" nem szoftveres, az hogy ez olyan, amilyen. Érdemben változni nem fog, csak ha jön egy újabb "csoda zip"....
Közben rájöttem mi a baj, a Calendar.apk-val. Sajnos nem user error volt, hanem az apktool hibázik: egyszerűen nem tudja az xy.9.png nevű fájlokat becsomagolni az arsc-be, de nem szólna ám... ááá dehogy. Még jó hogy tudom, hogy kell használni a hiba konzolt az SDK-ban és az kirakta egyből.
Megpróbálkozom egy: 1.3.1-essel, hátha azzal ebben az esetben jobban járok. Nem elég szívás a magyar fájl elkészítése, hát akkor még ez is mellé. Kéne írnom a fejlesztőnek, hátha lenne valami előrelépés, de sem kedvem sem energiám már hozzá.
@:kelzsoca A te r10-eseden dolgozom. Alapjában véve egyszerűen fordíthatóak, csak az apktool szeszélyeivel kell szembenézni... van neki bőven.
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
válasz Keeperv85 #24633 üzenetére
Pontosan melyik rom az amin dolgozol?
Mert van nálam egy majdnem fullra magyarított R11-es rom, viszont a settings.apk-val hiába küzdünk az egyik kollegával, az istenért nem akarja megenni a rendszer.
(#24653) Badboys
Jobb ha gyorsan, amíg van idő szerkeszted a hozzászólást, mert ebből harc lesz
[ Szerkesztve ]
-
Badboys
őstag
válasz Cheesy #24418 üzenetére
Szia ne kérdezd mert szerintük tökéletes.2 hétig használtam SZAAAAAAR! ne vegyél alig tudtam megszabadulni tőle.Vissza tértem a Wm ra.GPS szar benne 10-15 perc mire jelet fog azt is eldobálja,hátlap katasztrófa,akksi szar szépen elcsurog belőle a nafta,Wifit eldobálja,alattomosan mindíg igyekszik a 3 G t megnyitni,folyamatosan buherálni kell a romokat,hogy menjen.Amennyiben marhára van időd buherálni abban az esetben tökéletes vétel.A háttérben állandóan fut 10-15 program.NEM AMOLED tft.Azért írom így priviben mert nagyon össze vesztem velük jó párszor mert voltunk páran akik leszaroztuk a készüléket,és nem tetszésüket váltotta ki nem ismerik el,hogy nem egy műremek.Szerintük a világ legjobb telója.Olvasd végig a hozzászólásokat miről is szól az egész.Ez szar az nem megy el tünnek a kontaktok stb.SD kártyát nem használ mert nem tudja a rendszer csak legfeljebb a 2.2,de nem biztos,hogy lesz rá.2 partíció kell,hogy használja,de akkor sem úgy ahogy kell.
Egyébként a pénzeden azt veszel amit jónak látsz kérdeztél Én válaszoltam 2 heti kínok után,nekem ez a véleményem
Tavasszal jön a 3.0 szoftver a Droidokra itt még a 2.1 nél tartanak talán az már üti a szintet amit Én elvárok egy telefontól.Ja és az SMS gondjait még nem is írtam nem a címzetnek küldi hanem teljesen más címre neked meg jelzi,hogy elküldte a címzetnek csak némi malőr miatt nem az kapta. -
-
mira72
őstag
válasz Ballage83 #24647 üzenetére
Nem értem ezt a pixel hiba keresgetést.
Szerintem nagyon sokunknak van, úgy hogy nem keresi nem is tud róla. Sub pixelek soxor tesztel is nehezen kivehetők.
És ez minden telónál így van.
Nem kell keresni, ha nem szembeötlő, és nem durva, nem veszed észre, akkor miért jó ha tudsz róla?MB PRO, M Defy , meg soksok kütyü-mütyü :)
-
Ballage83
csendes tag
Sziasztok!
Na csak sikerült beszereznem egy ilyen telót tegnap előtt. Hétvégén lesz rá több időm, egy nokia n70-ről váltottam. Következő kérdésem lenne elsőre, a pixelhibák azt olvastam a wc teszttel szűrhetőek ki, ez pontosan mi?
köcce
balázsamúgy csúcsszuper a teló ennyi pénzért.
-
Ádyka
őstag
Az előző feltöltéssel átlag használattal 20 perc wifivel 4 napot ment a telóm (éjjel nappal).
Az utolsó töltéssel meg alig 1,5 napot, úgy, hogy szinte nem is használtam. Éjjelenként simán merült 30%-ot.
Mi a franc ez a spontán merülés? Nem fut semmi a háttérben, nem telepítgettem semmit. -
latis666
aktív tag
-
compi.hu
senior tag
válasz Glatius #24637 üzenetére
Ééééés a mobilpiacon ismét egymásnak feszül a Windows és a Linux.
Annak, hogy a wp7 bukasra van itelve legbiztosabb elojele az lenne, ha a Nokia elkezdene WP7-es keszulekeket gyartani. Amivel a Nokia az utobbi 10 evben kapcsolatba kerult, azt igen hamar magaval rantotta a melyrepulesbe. Anno a dotkombukta idejen hoztak az elso igazan rossz dontesuket (nem csak a gyarto hanem a fejlesztogardat is kuraktak az utcara, aztan amikor enyhult a valsag csak pislogtak, hogy a konkurencia csak eloszedi a fiokbol az uj modellek kesz terveit, ok meg eppencsak elkezdtek keresni az embereket ujra a fejlesztocsapatba) es azota nem tudnek jo nak mondhato fontos dontest eloszedni a memoriambol. Ott volt a symbian, pont ugyan az lett a veszte mint a WinM-nak, tul sokaig ultek a baberjaikon, es nem fejlodott gyakorlatilag semmit az OS. Csinaltak egy tenyleg jo smartphone OS-t (maemo) es kihoztak vele cca 3 ev alagy 1 (EGY!) telefont. Aztan meg csodalkoznak hoyg ures az ovi store mert a fejlestok le se ...jak.
Ehh, loserbanda. Pedig nagyon kedvelem a finneket ugy altalaban.
-
rezme
tag
uhh köszi megpróbálom, alapból 48-on volt
így működik, köszi![ Szerkesztve ]
Értékeléseim: 1. http://mobilarena.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_3/keres.php?stext=rezme&submit= 2. http://mobilarena.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_4/keres.php?stext=rezme&submit=
-
rezme
tag
A setcpu-n kívül van más jó procihúzó progi?
Csak azért kérdem mert sajna nekem ez felrakás után rögtön kifagy
JJ8-as rom van fentÉrtékeléseim: 1. http://mobilarena.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_3/keres.php?stext=rezme&submit= 2. http://mobilarena.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_4/keres.php?stext=rezme&submit=
-
bodoraudio
aktív tag
r11-nél nekem nem csinálja ezeket a hibákat,youtube/rádio.
-
Keeperv85
nagyúr
Ááááá.....
Hát ilyen nincsen srácok. Ugyan azzal a módszerrel végig haldva megcsináltam a Gallery3d-t, a Camera-t, a Settings-et stb stb...
Elértem a Calendar.apk-hoz, ugyan úgy végig csinálok mindent, már megint a régi nóta. Még bele sem nyúlok, felteszem egy update kíséretében. ..és FC-zik nekem...
Biztos user error... csak tudnám mit követtem eddig el, amit most nem...
[ Szerkesztve ]
-
V.Stryker
nagyúr
Á baz, akkor nem tudom nekem miért csinálja.
Én is ugyanazt a romot és rádiót használom. És mégis, de most nézem,hogy ha pl bemegyek a menübe és akkor nyomok egy hangerő fel gombot, akkor is az mellett,hgoy növeli a csengetési hangerőt, kilép a home képernyőre.
És mondom, nem egyedi eset.
-
-
V.Stryker
nagyúr
-
gerbaudhu
tag
válasz Keeperv85 #24628 üzenetére
Ez a hangtéma engem is zavar, bár én még az audioboost-ot sem tettem fel, és T-s 2.1-en hallgatom, de nekem vonaton/BKV-n még így is éppen megfelel a hangereje. Nem tudom ki milyen fülessel használja, én egy Panasonic agybadugós (típusára már nem emlékszem, de 4 éve volt 8000Ft) fülessel hallgatom és hangminőségre azt mondom, hogy az iPhone-om sehol nincs hozzá képest, abban csak az volt a jó, hogy üvöltött mint az állat max hangerőn és ezzel a Pana fülessel minden hangerőn/hangszínen hallgathatatlan volt. A cégnél, ahol dolgozom lehetőség van hangmonitorozásra (Analóg/SDI/Dolby E/AC3/EBU-AES). Ezen az eszözön néha hallgattunk zenét az analóg bemenetről. A cucc (TSL márkájú) dBFS-ben van skálázva (-62-től 0-ig), amit digitális mérésre lehet leginkább használni, de lehet tudni, hogy az analóg 0dB a -18dBFS szintnél van. (Analóg technikában a 0 dB a referencia.)Wiki Régebben az iPhone rákötésével ezt a szintet ( -18dBFS/0dB) maximális hangerőn sikerült is kivezérelni, a Blade-del a (mindenféle powerampos/audoiboostos trükközés nélkül) -34 -36 dBFS fölé nem tudtunk menni. Ha van rá igény, esetleg audioboost telepítése után is meg tudom mérni, hogy van-e (műszer által is) észrevehető változás, de az eddigi olvasottak alapján sokra nem lehet számítani. Azt vettem még észre, hogy a gyári lejátszó a powerampnál (alap beállításokkal indított) sokkal hangosabbnak tűnik... iPhone után ez a hangminőség üdítő, a hangerő nagyon harmatos, de legalább tudom, hogy a füleimet sosem fogja kinyírni
[ Szerkesztve ]
-
Keeperv85
nagyúr
Magyar fordítás:
Sajnos én is emberből vagyok és néha enni inni és egyéb dolgokat is kell csinálni, türelem magyar nyelvet terem. Ha méfsem, akkor vegyétek úgy, hogy nem ígérek már most sem semmit.
Hangerő
Hát srácok itt aztán van ám pár "hozzáértő". Igen. Biztos elég 1,92 dB zenét hallgatni. Persze. Telefonálás közben EGY mono csatornát kell erősíteni a sztereó végfokban, amihez ne hasonlítsatok már egy mp3 lejátszót, vagy egy FM rádiót.
Még merő tévedésből sem jutott senki buksi fejébe el a gondolat, hogy mégis mi a f.szér hallgatnám otthon azt a kikúrt telefont? Itthon itt van a gép, meg a Genius hangfal, biztos a Balde fülesére vágyom. Persze... ész el ne hagyj...Buszon az átlag zaj 65-72 dB városban. Ha ezen valaki meghallja rendesen, a max 2 dB-es hangerőt, az hazudik és életében nem hallgatta még ezt a telót. NEM lehet hallani.
Ez még bocsánatos bűn is lenne, de az már egyáltalán nem az, hogy a telónak a város közepén NINCS rádió vétele mozgó járműben. Rádiót is otthon érdemes hallgatni vele mi? Persze...
Nekem van egy SE HPM-70-esem, hosszabbítóval. Nagy rakás szar az egész úgy is. Sem mély, sem magas nincs, közép van, az is halk. A PowerAmp gyönyörűen kompenzál, de még audioboost-al kombózva sem jó rajta járműben zenét hallgatni. Márpedig hol hallgatnám máshol?
Van egy 2500 Ft-os mp3 lejátszóm, mióta megvan a Blade azóta jön velem. Fényévekkel veri meg! Ráadásul nem csak a hangerő miatt!
[ Szerkesztve ]
-
sonique
őstag
2.1 es romon Finnish Fillyjonk rls3 ra van olyan téma ami utan
magyar marad a redszer mert hugomnak hiába is magyaraznam mi micsoda1 et ki probaltam de utana angol nyelv volt csak nem tudom miért
[ Szerkesztve ]
-
tibz03
őstag
válasz OberMotz #24620 üzenetére
Egyet értek veled. Sajnálom, hogy ilyen ez a Spica. Na mindegy, a rendelés leadva, elvileg pénteken már a kezemben lesz a Blade.
(#24622) Derse: Na igen, de ha korrekt az érintőkijelző, és hívás közben is gyorsan reagál a teló, akkor nem tartom nagy érvágásnak a fizikai gombok hiányát. De tény, hogy jobb lenne, ha lenne.
Kérdésem továbbra is él:
iGO hogy működik a Blade-en?
[ Szerkesztve ]
-
Derse
tag
válasz tibz03 #24609 üzenetére
Amit én hátránynak rónék fel a spicával szemben az a fizikai gombok hiánya, minden másban jobb. (nekem is volt spicám), (esetleg a divx támogatás hiánya még mínusz)
Sajnos az összes új teló erre a minimális fizikai gomb sablonra készül.
Nem értem miért nem bírnak minden telóra legalább híváskezelő gombokat +navi gombokat vagy toucball -t rakni.[ Szerkesztve ]
Hogyha nékem sok pénzem lesz...
-
mzsombor
tag
Sziasztok!
Mostanában egyre több problémám van az érintővel. Általában zsebbenhordás után jön elő a probléma, hogy alig, vagy egyáltalán nem is reagál érintésre. Akksi ki-be meg szokta oldani, de egyre gyakrabban csinálja. kelzsoca féle alpha5 van most rajta, ezen kívül semmi problémám nincs vele, de ez egyre idegesítőbb, mert így bejövő hívásokat se tudok sokszor fölvenni. Tapasztaltatok ti is hasonlót ilyen mértékben?
Köszi:
Zsombor -
OberMotz
aktív tag
Nekem Spicám volt a Blade (pontosabban OSF) előtt - nincs az a pénz, hogy visszatérjek a samura. Nagyságrendekkel gördülékenyebben megy rajta minden és persze az 512MB VS 128MB RAM is rengeteget számít. Az persze egy szégyen hogy a Samsung képtelen volt összehozni rá magától egy működő 3D és multitouch drivert. Néha még bele-bele pillantgatok az itteni spicás topic-ba és sajnálom szegény srácokat hogy állandóan reménykednek hogy majd csak lesz hozzá valami normális ROM. Én még pont időben adtam el a Spicát, így nem nagyon kellett költenem az OSF-re
-
atillaahun
veterán
(#24287) veector: hogy ne volna igény svédasztalra, és kérdezősködni, meg zaklatni se nagyon áll szándékomban, már annak is örülnék ha annyira menne mint múltkor.
(#24553) kiru: nálam van felvétel gomb az alap tárcsázóban is. Bár azt nem merném biztosan állítani, hogy a saját hangomat is rögzíti, de csak nem olyan buta.
(#24600) embe: nekem is volt pár kemény menetem a szinkronizációval, de úgy tűnik végre sikerült megoldani, mostanában elég hibátlanul működik. Írtam is róla ITT. Szinkronizálási irány nem hiszem, hogy létezik, ha engedélyezve van a net és a szinkronizáció, másodperceken belül módosítja a dolgokat a másik oldalon is. Ha van még kérdés, megpróbálok segíteni.
-
tibz03
őstag
Köszönöm mindenkinek a kimerítő válaszokat!
(#24613) Saccco: "Ha 13 oraig rendeled akkor masnapra ott van. Neked ez most 2." - Ez tuti 100%? Csak mert én egy kisvárosban lakom (itt nincs T-Mobile üzlet). Ha nem 100%, hogy péntekig megjön, akkor valószínűleg inkább átugrok a 30 km-re lévő városba (ahol van), és megveszem személyesen 2000 Ft-tal drágábban, minthogy esetleg hétfőig várnom kelljen.
Még két kérdés most eszembe jutott:
1. iGO működik rajta korrektül?
2. Hivatalos 2.2 ROM van/lesz rá? Vagy van már nem hivatalos, de jól működő (nem alfa-béta-gamma, mint Spicára, hanem bugmentes, 100%-os 2.2-re gondolok)?
(#24617) antocska: Köszi, de már jött pü 1-2 embertől ez ügyben.
[ Szerkesztve ]
-
antocska
csendes tag
1. Nekem Iphone 2G-m volt, picit mas a felulete, de ragadosnak nem mondanam! De folait vehetsz ra...
2. Ezt nem tudom
3. Irj egy PÜ-t
4. Mar nem 256-osok (Videken igen. ) De ez csak a rom miatt van, van egy csodazip nevu cucc es a 256-osbol lesz -> 512es. Enyem nem pixelhibas , ugy hogy errol se tudok nyilatkozni... -
syl5
őstag
válasz kelzsoca #24614 üzenetére
Persze! Elsősorban stabilitást lehet tőle várni, de azért közvetve mindig, de közvetlenül is sokszor sebességet is hoz egy ilyen frissítés.
Közvetve alatt értem, hogy majd a hivatalosból készült főzetek.És a gyári frimware-eket mivel kapod?
A frissítési csomaggal együtt.(#24615) frozzyZTE
Nem nagy szám. Egy framework, egy Lpro dock, egy háttérkép, a HTC-s bill, meg pár ikon[ Szerkesztve ]
-
Frozzy
őstag
HTC sense on blade <- ezt hogy csinálják a nagyok? be lehetne rakni más romba is ?
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
Én csak azt mondtam hogy idézem szó szerint: csodát nem kell várni
Sokan úgy várják a T-s romot mint a messiást, valami földöntúli gyorsulást és hihetetlen sebességet várnak tőle, szerintem jobb ha kellemeset csalódunk, mint nagyot koppanunk.
Másrészt nem a gyári romok hanem inkább a gyári firmware-ek hoznak meglepetéseket
[ Szerkesztve ]
-
Saccco
nagyúr
1. Uveg, egesz jol csuszik.
2. Ha 13 oraig rendeled akkor masnapra ott van. Neked ez most 2.
3.
4. Mind TFT es mind 512, nezz ra az elso hszre.
Spicarol valtottam, nem hogy nem bantam meg...
[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Alexios
veterán
válasz kelzsoca #24606 üzenetére
Talán nem lesz benne ennyi bug mint ami ezekben előfordul, szerintem ha egy stabil, magyar rom jön majd, a froyo sebességével akkor már örülhetünk
(#24609) Recon:
1.: Igaz, nekem fólia van rajta, viszont egyáltalán nem "ragad", szépen siklik rajta az ujjam, de mondom, nekem fólia van rajta.2.:Amennyiben van raktáron pár napon belül.
3.
4.Amennyiben 256-osat is kapsz, elég felraknod a csodazipet(hivatalos T-s rom), és 512mb-os lesz, ugyanis csak szoftveresen van lekorlátozva. Ugyanez igaz a gradiens hibára, az is szoftveres hiba. Tft-nek viszont mindenképpen tft lesz.
[ Szerkesztve ]
-
tibz03
őstag
Sziasztok!
Felmerült bennem, hogy lecserélem a Samsung Galaxy Spicámat egy ZTE Blade-re. Pár kérdést feltennék (nyilván többségük már ki lett tárgyalva, talán többször is, de nézzétek el nekem, hogy nem akarok egy közel 25 ezer hsz.-os topicban ezek után kutatni ).
1. A kijelző felülete (maga a műanyag) mennyire "csúszós"? Az a problémám ugyanis a Spicámmal, hogy szinte ragad a kijelzője (nem úgy, mint pl. egy iPhone-nak vagy egy SE X10 mini-nek), és ez nagyon-nagyon le tudja húzni a használati élvezetet.
2. Ha most megrendelem a T-Mobile webshop-ból, akkor várhatóan mikorra jön meg?
3. Látom a topic címében, hogy nincs függetlenítés, így hát csak annyit kérdeznék, hogy elméletben ( ) lehetséges-e otthon, egyszerűen függetleníteni? (Ezt csak megkérdezhetem tán...?)
4. Még mindig 256 MB RAM-os és hagyományos TFT-s példányokat árul a T-Mobile? Pixelhiba/elszíneződés mennyire jellemző mostanság?
Esetleg aki Spicáról váltott, a rövid véleményét Spica kontra Blade témában megoszthatná még velem. Köszönöm a válaszokat előre is!
-
syl5
őstag
válasz anglergab #24338 üzenetére
"vagy ott lehetnek/kell lenni scriptek(nek) is, amik parancsokat tartalmaznak a clockworknek?"
Igen!
(#24606) kelzsoca
Azért ezt ne állítsd már ennyire biztosra!
Egyrészt nem hülyék dolgoznak egy ilyen fejlesztőgárdába, másrészt a gyári rom-ok mindig hoznak meglepetéseket....[ Szerkesztve ]
-
Aktív témák
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20FE 128GB, Kártyafüggetlen, Használt, Ajándék Töltővel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest