Hirdetés
- iPhone topik
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Íme az új Android Auto!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Aktív témák
-
DIEGO15
őstag
Vélemény?

-
Freel
tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
Mi nem támogat mit?
Mi nincs meg egy ZTE Blade-ben ami miatt nem megy az a gány Flash 10.1???
kelzso!!!
Ne mondd, hogy ez Neked problémát okoz!!!
Nekem IGEN!!!
Csinálj valamit!
Vazze...Saccco 24888: hazudnék ha azt mondanám, hogy értem minden szavad. Egyetlen egyet sem...

De mindegy... Nem megy és kész... Ezt értem. Veszek valami armv7-es telót ezt meg odaadom az asszonynak... Most adom el a PSP-m, valamivel kell pótolni a hiányt....
-
sagesz93
addikt
válasz
kelzsoca
üzenetére
viszont a flasht tényleg átpakolhatnák már erre is, ha a htc arián megy amiben ugyanez a proci van, akkor igazán mehetne ezen is... Valaki átportolhatná, ha a htc bill sikerült, ez is sikerülhetne
Saccco: akkor te is olvasd el a hsz-em, + nézd meg a htc telót aztán meglátod mi az ami nem támogatja, mert hogy ez a proci viszi(legalábbis a htc-nél) az biztos.
-
bunnyhu
senior tag
nagyon halkan jegyzem meg a r11-el az nfs jól fut, hiba nélkül. Az más kérdés, hogy minek, elég ócska játék

-
bunnyhu
senior tag
szilikon tokra másik (nokia)fórumon gyűlünk páran, de elég döcögősen halad a dolog. Ha jövő hét elejére sem indul el, én fogok szerintem rendelni magamnak, asszem 3 font meg 3 font a posta, ez utóbbit lehet nyilván szétosztani. Ha aktuális lesz majd bedobom, szerintem 3-4 ember összeáll az az ideális, és még tán a vámon se veri ki a biztosítékot, hogy kereskedelmi mennyiség

-
Freel
tag
Skacok, SKACOK FIGYELJETEK!!!
Ezt találtam:
Lehet valakinek nem új dolog és itt is volt már róla szó, de most találtam, gondoltam megosztom Veletek.
Követelmény:
- 2.2 Froyo
- 10.1 FlashA 2.2 Froyo-nak gye az agyonbuherált verzióit lehet innen Tőletek letölteni, nekem is a kelzsoca RLS7 van fenn. Az stimmel. De mi van a 10.1 Flash-el??? Azt honnan, hogyan lehet feltelepíteni? Nekem valami olyasmihez köti az Adobe, hogy 800Mhz-es proci kell neki...
Valaki tegye tisztába ezt légyszíves, mert most 50 pont jár ajándékba a letöltőnek!!!!Üdv. Írjatok ez ügyben.
-
Saccco
nagyúr
válasz
Behroozo
üzenetére
Hogyne lenne: Témázgatunk avagy mutasd a homescreened!
-
Lasy
veterán
-
Behroozo
tag
Srácok, van a fórumon valahol olyan topik ahol mások főképernyőjéről lőtt screenshotokat lehet nézegetni/megmutatni, vagy ha nincs, akkor lenne ilyesmire igény (szépen leírva melyik widget micsoda, háttérkép honnan van stb........)?

-
Frozzy
őstag
valaki haszál Vista operációs rendszert? és mennek a win7 usb driverek?

-
anglergab
addikt
válasz
sto1911
üzenetére
köszi, a df-et -h kapcsolóval próbáltam (-h = --human-readable)
Akkor ez a kis plusz funkció, hogy MB/GB/...-ban írja ki, nincs benne
Szerk.:
df
/dev: 213196K total, 12K used, 213184K available (block size 4096)
/system: 212480K total, 113620K used, 98860K available (block size 4096)
/data: 213120K total, 43624K used, 169496K available (block size 4096)
...Ha összeadom, több, mint 512 MB jön ki. Tehát valamiféle átfedés van a partíciók között?
Vagy egyes méretek virtuálisak? -
Frozzy
őstag
válasz
dragon1993
üzenetére
te kapod ember kurvajót szakadtam rajta

-
Alexios
veterán
válasz
dragon1993
üzenetére
Nem, ha 1 mhz-el is túlléped hívhatod a tűzoltókat, mivel úgy felgyullad hogy csak na..
-
DIEGO15
őstag
válasz
dragon1993
üzenetére
profilokat tudsz beállítani
-
dragon1993
addikt
hello
setcpuval mef van húzva a mobil van valami védelmi mechanizmus pl mielőtt felgyulladna a teló lekapcsol ?
Honnan szedhetem le a legfrissebb setcpu-t. -
Nohab61
aktív tag
válasz
cowboy_bebop
üzenetére
Nem védeni akarom de e-bay-en én drágábban találtam vagy legalább is szállítással ennyiért.
Na megelőztek

-
Lasy
veterán
válasz
poppyfield
üzenetére
nem mondom jó felesleges.
-
DIEGO15
őstag
válasz
cowboy_bebop
üzenetére
e-bayen is ugyan ennyi
-
anglergab
addikt
válasz
Saccco
üzenetére
ok, tehát firmware szintű művelet a partícióátméretezés.
De hogyan tudom megnézni, hogy a különböző /dev/mtdblockX eszközök ("meghajtók", amik a /system stb. helyre vannak felmountolva) mérete mekkora, illetve a foglalt hely hány MB?Szerk.: az ismert, hogy egyes app-ok kiírják a system méretét, de én kíváncsi vagyok a többi partícióra is. Van valami parancs?
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
A 2.5.1.8 -as recovery van fent és többszöri újratelepítése után is azt csinálja, hogy duplán kell nyomni a home gombot.. Pl wipe-ra megyek -> home gomb -> fekete képernyő(vagyis középen ott az androidos ábra, csak épp egy betű sehol) -> home gomb újra ->bejön a a wipe menü.
És minden ilyen alpontba lépéskor, de még ha a reboot-ra megyek, akkor is duplán kell nyomnom.Másnál van ilyen?
És a másik, amire érdemi reagálást nem kaptam, hogy a romtól függetlenül bárhol nyomok egy hangerő fel gombot, akkor a hangerő emelése mellett kilép a home képernyőre.
-
cowboy_bebop
őstag
válasz
poppyfield
üzenetére
Megrendeli az ebay-en, aztán kétszer annyiért továbbadja.

Még ha raktáron lenne....
-
Saccco
nagyúr
válasz
anglergab
üzenetére
A csodazip módosításával lehet a system particióból lecsípve a data particióhoz hozzáadni.
Persze csak saját felelősségre.
A modacon a JJ-nek is van ilyen átparticiónálós változata.Én is megcsináltam anno. Így 208 helyett 272 megás a data particióm (meg még pár emberkének).

-
poppyfield
csendes tag
hátha valakit érdekel
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
sto1911
üzenetére
Pontosan 20 karakter fér be, egyel sem több. Nem véletlen mondtam, hogy meg kéne találni, hol állítja a layout-ban a betűk nagyságát, vagy a betűközöket a teló Ha csak egy betűt is levág a végén, már elég hülyén néz ki. Nem mintha a 2.1-ben nem vágná le ugyan azzal a nemes egyszerűséggel... de az most nem lényeg.
Sortörést itt nem kezel, vagy legalábbis nem a \n a kódja, az tuti. Nem tudjátok véletlen a \u0020 kód mire való? Van ahol az angolból kivették, de magyarban még benne volt...
-
latis666
aktív tag
Olyat lehet hogy az sd kártyát formázom és gyári állapot álljon vissza? Szóval nem üres hanem ahogy az androidnak legkényelmesebb mert szerintem tul sok program tul sok szemetet gyártott már az sd-re.
-
anglergab
addikt
Hogyan lehet megnézni a telefon partícióinak a méretét?
Esetleg azokat meg lehet változtatni? Vagy ez már alacsonyabb szintű, firmware beavatkozás lenne? Jól sejtem, hogy a csodazip egyik funkciója ez? -
gerbaudhu
tag
-
futo001
senior tag
válasz
Badboys
üzenetére
Jó ég! Ember hogy lehet ilyen korlátolt? Az saját hülyesége (amit nem lát be) miatt nem tud áttérni egyik rendszerről a másikra, és egy érdeklődőnek itt szarozza. Mi a francnak jár ide? A telefont utálta, eladta, akkor mit akar? A párom utálja a matekot, mert nem érti. Pontosan ugyanaz történik Badboys-zal is. Android 3-mal meg mifenét akar? Látszik gőze nincs az egészről, csak innen-onnan szedett + képzelt információkkal vagdalkozik.
-
sto1911
veterán
válasz
kelzsoca
üzenetére
A settings-et probalgattuk, kozosen, google docs-al, nem is neztem hogy all. Itt a link.
Mondjuk az alabii kerdes megizzaszt rendesen, legalabbis a 20 karakterrel

@(#24841) Keeperv85: Régiek rejtése
Elvégzettek rejtése (19) Elutasitottak rejtese? -
Keeperv85
nagyúr
válasz
gerbaudhu
üzenetére
Nálam is kb hasonló volt, csak nálam szépen levágta a végét kb 35-40Hz-nél és 18kHz közelében. Viszont én NEM fehér zajjal teszteltem, csak egy szinusz generátorral vettem fel a jelet előre mp3-ba, amit 128kbps-rere állítottam.
érdekes, hogy nálad a PowerAmp halkabb, mert nálam az pont hangosabb sávban ment. Biztos szerelési eltérés...
@sto1911: Már hogyne lett volna. Ott van a naptárban. Beállítások --> első sor.

-
BollaFeri
tag
Nem tudná valaki megmondani, hogy
1. Miért nem fut az Accu Wheater Quick
2. Melyik az az app, amivel a bal sarokban %-ban adja meg az akku töltöttségét? -
Saccco
nagyúr
Telegdy & Lasy:
Anno csináltam egy ilyen OC összehasonlítást: [link] -
gerbaudhu
tag
válasz
Keeperv85
üzenetére
Nem profi cuccokkal, de én is végeztem egy kis méricskélést a Blade hang-átviteli képességeire vonatkoztatva.
A felhasznált eszközök: ZTE Blade, kb. 1m-es jack-jack kábel, MacBook Pro.
A felhasznált programok: Gyári android zenelejátszó, PowerAmp, Garageband 6.0.1.
A felhasznált hangfájl: WhiteNoise.mp3 [link]
(Ez egy ún. fehér zaj, ami minden frekvencián azonos amplitúdóval szólal meg.)
Az összeállítás: A ZTE Blade médiahangerejét 100%-ra állítva a telefont a jack-jack kábellel a MacBook vonalszintű hangbemenetére kötöttem, és a felvétel hangerejét beállítottam, hogy a Garageband programban a kivezérlésmérő ne menjen át pirosba. Ezután ehhez a beállításhoz nem nyúltam, minden mérés ezen az erősítésen zajlott.1. mérés: A letöltött fehér zaj spektruma a MacBookon visszajátszva:

Az alsó frekvenciaskálából látszik, hogy az logaritmikus, tehát a magas tartomány kissé elnagyollt, de azért a teljes 20Hz-től 20kHz-ig terjedő spektrum jelen van.2. mérés: A letöltött fehér zaj spektruma a ZTE Blade-en levő gyári Zenelejátszóval visszajátszva:

A jelszint a MacBook-on beállított erősítés miatt magasabb, de a frekvenciamenet (amennyire ebből a kis analizátorból megítélhető) nem csorbul.3. mérés: A letöltött fehér zaj spektruma a ZTE Blade-en levő PowerAmp zenelejátszóval visszajátszva, minden hangszínszabályzás és programon belüli előerősítés kikapcsolva:

Látszik, hogy a PowerAmp alapbeállításokon sokkal halkabb a gyári lejátszónál, de a frekvenciamenet itt se torzul láthatóan. (Hangsúlyozom, hogy a spektrumanalizátor nem profi cucc!)4. mérés: A letöltött fehér zaj spektruma a ZTE Blade-en levő PowerAmp zenelejátszóval visszajátszva, a Tone engedélyezve, a Bass és a Treble félállásban:

Látszik, hogy a mély és magas tartományokban működik a kiemelés, a felső tartományban már van vágás.Továbbra is állítom, hogy hangminőségre nagyon jó a Blade, hangerőben viszont sehol sincs.
-
Keeperv85
nagyúr
-
sto1911
veterán
válasz
bunnyhu
üzenetére
"Szóval tuti valamit máshogy szeret a teló mint a pc, evvan."
Ez technikailag nem allja meg a helyet
"Easeus amúgy ránézésre tök ua. mint az a minitools"
A belso szamit, nem a kulso! Amugy most az jutott eszembe, hogy a gpeden levo OS/programok valamelyike osszeakadt a minitools-al, es azert nem sikerult... Ha csak FAT32-re akarsz formazni, azt tudja a win is! -
Keeperv85
nagyúr
Tessék: "elutasított események elrejtése". Ezt most légyszi 20 betűvel, mert annyi hely van.

Amúgy nálam kész van, ami eddig megvolt a Dashes-féle r6-osban (csak vissza kéne őket csomagolni végre), plusz a Bluetooth és Calendar.
Nem valami sok, de még igazából csak ma reggel láttam neki, mert ma lett "fixálva" a módszer...
szerk: a Bluetooth teszteléssel majd később foglalkozom, mert nincs céleszköz hozzá..(másik teló)
-
bunnyhu
senior tag
válasz
nemkovacs
üzenetére
Én régebbi recovery-t használok (szintén 1.hsz alapján 2.5.0.9), abban nekem a nálad működő módszer sem ment, üres kártyára se tudott semmi partíciót rárakni. Nekem kizárólag úgy ment ahogy leírtam lentebb, pedig eljátszottam vagy fél órát többféle módszer kipróbálásával.
-
nemkovacs
tag
válasz
bunnyhu
üzenetére
Így van, nálam is ugyanez, csak én nem állítottam át semmilyen méretet, a már meglévő ext3-t formáztam át ext2-re.
első hsz-be ezt kéne írni:
2.5.1.8. recovery estén
Belépve a recoverybe keressük meg az advenced menüpontot, majd nyomjunk rá, aztán keressük ki a partition SD card menüpontot, nyomjunk rá, majd válasszuk ki: 512M
A swap size-al már nem kell foglalkozni, tehát válasszuk a 0M-t (512mb ram-os blade esetében)
Ezután a készülék elkezdi formázni az SD kártyánkat, csinál egy 512Mb-os ext3 particiót, illetve a fennmaradó helyet fat32-re formázza meg.Ezután minitool partition wizard-al, telefont számítógépre rádugva az ext3-at állítsuk át ext2-re, majd apply.
-
Telegdy
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap lettem ZTE Blade tulaj, úgyhogy legyetek szivesek nem leharapni a fejemet tudatlanságomért

Amikor hazajöttem vele, kifüggetlenítettem, rátoltam a csodazipet, aztán egy Japanese Jellyfish ROM-ot.
Utána frissen, üresen egy Quadrant tesztet, és 400 pontom lett. Én azt olvastam, hogy 2.2 alatt ez a készülék sokkal többet tud. 900körüli pontszámot is láttam egy blogon.
Szerintetek mi lehet?Előre is köszönöm szépen a választ!

Dávid -
qltsar
veterán
válasz
Glatius
üzenetére
huh...ha nagyon kíváncsiak vagytok, leírhatom, hogy huawei pl. milyen kifejezéseket használ...természetesen az usb tethering kimaradna, mert 2.1 alatt nincs ilyen, bár van 2.2 a telóra, de még néhány betegsége van sajnos, így nem rakom fel, de abban pl. van teljesen magyar nyelv, de szerintem huawei korrektül lefordította a rendszert. ha van rá igény leírom, de átfordításhoz nemtudom mennyire lenne legális ugyanazokat a kifejezéseket használni.
Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Eladó Realme 11 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
- Belépő Gaming PC! i7-8700 / RTX 3060 Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD / Z390 / 500w!
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 Pro 6/128GB kék / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Elvégzettek rejtése (19) Elutasitottak rejtese?
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)