- Netfone
- Így javít a Honor AI a szuperzoomos képeken
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ebben a konfigurációban és színekben várható a Xiaomi 15 Ultra
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három kamera lesz a következő Nothing telefonon
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
Aktív témák
-
sing1ep1ayer
őstag
válasz dragon1993 #27987 üzenetére
Kollégám Galaxy S-hez vett ilyen memkarit a linken található helyről és csak jókat tudok mondani róla. Alig vártam hogy újra felbukkanjon a kínálatukban ilyen áron, azt hiszem én is beruházok egyre. Amikor még ő vette, nem akarta elhinni, hogy valóban class10-es a kártya ilyen áron, de tényleg hozza azt a sebességet.
-
sing1ep1ayer
őstag
válasz Tonchi #27965 üzenetére
Nekem fent van a Dungeon Defenders: First Wave Kelzsoca Jellyfish alapú RLS7 ROMján és gyönyörűen, szinte röccenésmentesen fut. Angry Birdsnél sokkal-sokkal gyorsabb. Persze fel van dobva a bus overclock is a proci pedig 768-ra húzva, de szerintem alapon is megbírkózna vele, mert nagyon jól optimalizált játék. Az Unreal engine ugyanolyan jó telón is, mint PC-n.
-
keletomi
csendes tag
Mi haverral az e-bay ról vettünk 6 db-os fólia szettet kb 1300 ft ra jött ki postával.
Tökéletes , méretre érzékelésre.
Felrakáskor a külső, belső felén is van védőfólia.
Tökéletesen szinte rá szívja a kijelzőre, a hangszórónál van csak az a kicsi kivágás rajta.
Membrane , Professional ScreenGUARD 3H Hard Coating
For San Fransisco 6 Pack
A fórumban valaki már linkelte.
De mivel a munkásnadrágomon (kertész gatyó )lévő mobilzseb tépőzára "tökéletes" lehet veszek 1 gumi tokot is. Amúgy sima nadrágos viseletnél van jó kis fekvő bőrtokom omniához való.Keresek, keresek, mindíg mellényulok.
-
gakoska
tag
Most nézem, kelzsoca R11 már nem is dobja nekem a wifit sleepben. Megszoktam h a 2.1 igen, és elfelejtettem átkapcsolni Never-re a policy-t Nem kell hozzá más progi. Pingeltem fél óráig, közben sleep-wake-sleep-sleep-reboot-sleep-wake-sleep, és zsír volt végig.
16GB-os cl6+os kártyát nem tud vki szerezni olcsón? az lenne az igazi, már ha lenne most rá pénzem... -
Zozoka73
tag
A fórumon nincs helye hirdetéseknek!
[ Módosította: Thrawn ]
-
energy_
senior tag
na ne pár napja vettem 8gbos cl6os silicon powert 5200ér.... menten tököm szúrom magam
-
bunnyhu
senior tag
Működik, összehasonlítási alapom nincs, hogy gyors-e vagy sem.
4070TiS, 13600K, 64GB DDR4, Reverb G2, TM wathog, crosswind.
-
dragon1993
őstag
-
vampire17
addikt
nekem ilyen van. Tökéletes, gyors.
Kérdés: Alap 2.1 es T-s romon hol kell beállítani a wifit? marmint h mikor kapcsoljon ki meg ilyesmi. Mert ugye sokaknal nem mukodik a beallitas, de en magat a beallitas helyet sem talalom...
[ Szerkesztve ]
-
_NCT
addikt
Köszönöm a válaszokat
Gakoska nem gond a 250kb/sec-es korlát, mivel max 280-al töltök gépen is
Dragon1993 kollégának igaza van, csak amúgy is szabadon terjeszthető, letölthető torrenteket vadászok, ahogyan mindenki más is teszi, mivel a warez bűn, és a bűn rossz érteeem??!!
Mellesleg ki vette észre, hogy a wifi és bluetooth együttes bekapcsolásánál, a bluetooth fájlátvitelt nagyban zavarja a wifi jelenléte, és az átviteli sebesség kb 1kb/s-re esik le, viszont ha kilövöm a wifit, rögtön beindul az átvitel 120-170kb/s-el. Nem hiszem el, hogy erre a 2.4GHZ-es dologra még nem találtak ki a gyártók egy megoldást....
[ Szerkesztve ]
-
dragon1993
őstag
Sziasztok.
Memória kártya vásárlásan gondolkodok tudom ,hogy gyors és nagy kell valakinek van tapasztalata KINGMAX 8GB MicroSDHC Class 10 + adapter -
gakoska
tag
válasz Forceman #27984 üzenetére
Kösz, ha nem lesz jobb, akkor az lesz, de jobb lenne valahogy külön app/launcher nélkül.
Juteszembe: a kelzsoca R11-ben ki lehet kapcsolni a sok-sok főképernyőt? 3 bőven elég lenne nekem. (Ha nem, az se gáz, így is kiváló, nem várom hogy minden lényegtelen apróság működjön benne, csak kérdezem.) -
gakoska
tag
REGPON: nekem is működik most kelzsoca R11 rommal, nem dobja a wifit kikapcsolt kijeljzővel.
Viszont amikor még T-s 2.1 volt rajta, akkor hiába próbáltam Blade Wifi Fix-szel, meg másik 3 programmal, minden esetben dobta, még akkor is, mikor az egyik progival beállítottam, hogy a teló pingelje a routert folyamatosan. (Ekkor az MSN Talk viszont tartotta a jelet.) Mondjuk az is hozzátartozik, hogy R11-gyel meg sem próbáltam a többi programot.MMA87: én a TTorrentet használom, SD-re tölt, a free verzió korlátozása 250k max letöltés. (kis androidos progikat letorrentezni bőven elég, de ha tudtok olyat, ami jobb, ajánljatok nyugodtan)
kelzsoca R11-en arra tud valaki módot, hogy a menüből el lehessen tüntetni bizonyos ikonokat? Az adott program maradhatna, de olyan ritkán (sose: APNdroid) használom, hogy csak zavar egy csomó. Vagy ehhez kellene vmelyik launcher? Illetve ebben a romban ki lehet-e valahol kapcsolni az USB-ről való töltést? (Ezzel kapcsolatban, befolyásolja-e az akku élettartamát a gyakori rövid rátöltögetés USB-ről, majd lehúzás, tovább merítés? Gondolom nem számottevően, de úgy tudom, hogy ezeknek az akksiknak is X db újratöltési ciklusuk van, ezért úgy a leghatékonyabb a kihasználásuk, hogyha minél tovább (nem 0-ra!) merítem, majd fullra töltöm.)
-
Saccco
nagyúr
válasz krisz1019 #27979 üzenetére
Hát igen a kamera elég szűk keresztmetszet, de hát ez van.
Ennyi pénzbe már nem fért bele.█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
krisz1019
csendes tag
válasz Saccco #27975 üzenetére
Köszönöm a hozzászólást.
Igazából a Blade felé hajlok...
Többen sztem azért mondják a Monte-t,mert ugye a Blade még nem ismert.Meg talán azt gondolják,hogy olcsó androidos telefon,akkor az nem lehet vmi jó.Igazából nem nagyon használnám komoly dolgokra,de azért jó ha telefont veszek,akkor azért tud vmit.Meg aztán általában 2 évente cserélek telefont,s nem visszafelé akarok haladni.Most egyébként egy s5230-am van,de ez céges,s vissza fogom adni.De ilyet nem veszek akkor már megint.
Szép estét. -
catroot
veterán
válasz tariattila #27966 üzenetére
Nekem ez jött be, vagyis ezt használom, egy próbát megér:
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
Saccco
nagyúr
válasz krisz1019 #27932 üzenetére
Szerintem a monte meg az 5230 igencsak elbújhat a Blade mellett. 2.2est nem veszel belőle mostanság. Aki azt mondta, hogy olyat vegyél az vagy átvert vagy butuska...
(#27950) Macz:
Telefonja válogatja, hogy meddig lehet húzni. Nekem spec elmegy 787en is, igaz csak 1-2 quadrant tesztig próbáltam. Általában nem cibálom.(#27965) Tonchi:
Itt nézelődj!█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
tariattila
veterán
válasz istnag #27970 üzenetére
miért szerinted azokon az androidos vasakon melyeken rendesen megy ez a funkció azok nem fogyasztanak többet? épp telibe sz...m ha nekem kell a net, hogy mennyit eszik
és nem pont erre való a sleep policy, hogy Te határozd meg az irányelvét?
ha altatni akarod akkor nyilván azt a funkciót aktiválod a wifi advanced menüben...
viszont akinek kell ez a funkció az az alap Blade tudással nem tudja kivitelezni...nem értem... aki annyira altatgatni akarja annak ott a lehetősége rá... miért kellene csórinak a NEVER állásban is aludni ???????
-
-
_NCT
addikt
Sziasztok!
Tudtok torrent kliens progit, amivel be tudom állítani, hogy SD kártyára mentse a kiválasztott torrent-eket?
Köszi!
-
kentucky
őstag
vki nem tudja, hogy tisztítsam meg a bladet a tintától?
(hátlap)
már alkoholt, benzint is próbáltam
NAGYON SÜRGŐS! -
Keeperv85
nagyúr
Én vagyok a következő szerencsés, az enyém is megy. Kilőttem MINDENT, alszik a teló. A Wifi fix fent van.
Viszont NINCS térerőm az r11 alatt! Nem csak kijelzés nincs, tényleg nincs. Nem kapcsolható vagyok! (..és most tényleg tök új a rom telepítés, direkt úgy néztem..)
-
Forceman
tag
válasz tariattila #27966 üzenetére
Azért írtam oda, hogy tesztelve, működik.
Ettől függetlenül azokat is bele lehetne(kéne) írni ami te mondtál.
Akkor remélhetőleg kevesebb lesz a síró száj.Milyen deszkát ajánlok? Természetesen tölgyet, de a fenyő se rossz...
-
vtommy
aktív tag
A ferde kijelzőt azthiszem egy háttér kép okozza, az egyik sivatagos.. nem tudom hogy más észre vette már.. én, vissza akartam vinni vele a telefont és mikor walpapert cseréltem akkor vettem észre... nemtudom hogy nállad ez lehet e a probléma de nekem még az unlock gomb is ferde volt szóval remélem segítettem
-
Tonchi
aktív tag
Valaki próbálta már a Dungeon Defenders 1. Wave-et Bladen, fut? milyen rommal
mert hogy unom a Pocket Legends-t[ Szerkesztve ]
-
Forceman
tag
[ Szerkesztve ]
Milyen deszkát ajánlok? Természetesen tölgyet, de a fenyő se rossz...
-
apeelme
addikt
válasz tariattila #27960 üzenetére
pedig egyértelműen kilőttem gtalkot (semmi mást) és azóta megint nem megy, és reprodukálni sem tudom azóta.
amikor "jónak" tűnt adb-vel ránéztem a teló logcatjére. percenként a következők ismétlődtek:
http://pastebin.com/b8zjx0eB[ Szerkesztve ]
-
kmisi99
addikt
A google talkot fel akartam rakni! Írták hogy töltsem le a gyári t-s romot! Le is töltöttem ki is szedtem belőle de nem engedi telepíteni Azt írja az alkalmazás nem lett telepítve!
Talán root jog kell neki? Valami más megoldás? -
Macz
csendes tag
-
Knagymate
csendes tag
Na felraktam kelzsoca rls8-as romját, sokat gyorsult az alpha 5-höz képest. De az miért van, hogy nincs root jogon, és nem tudok sd-re telepiteni? :S Valaki légyszi válaszoljon!
-
róland
veterán
Egy érdekes hír a BGR-től: [link]
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
istnag
addikt
Az autodetect módot kell választani először...Ha nincs ilyen akkor keress egy másik SetCPU appot ami frissebb...(Dashes blogjában van azt hiszem)
Beleőztek egy kettenNekem a 710 MHz telejesen jó,de futass stress teste egy 10 percig,ha nem hülyül meg akkor jó lesz
[ Szerkesztve ]
-
mira72
őstag
nem tudom h az mind tudja-e, mert akik itt főztek az van ami nem tudja sztem.
én amikor húztam, autó deket.et választottam mindíg .... és ment szépenamíg bírja a procid, enyém 748on még stabil, de sztem nem érdemes semeddig húzni
[ Szerkesztve ]
MB PRO, M Defy , meg soksok kütyü-mütyü :)
-
Macz
csendes tag
Feltelepítettem a Set CPU nevű programot, a kezdésnél kiválasztottam a CPU típusát, stb, de a skálán csak 600 MHz-ig bírom állítani az órajelet. Mit rontottam el?
ZTE Blade - Japanese Jellyfish RLS9 - OC 0,71 GHz - ADW EX
-
joni20
csendes tag
Tisztelt Fórum társak!
V.Stryker-rel beszéltem telefonon, és igy már csak 2 fólia van! -
szilvaspet
tag
válasz dragon1993 #27940 üzenetére
Köszi a tanácsot, sajna nem oldotta meg a dolgot..
-
deniel86
csendes tag
Nahh
Sikeresen felkerült az r11!
Thx a helpet az érintetteknek
-
V.Stryker
nagyúr
Tisztelt fórumtársak!
Látom többen rácsúsztak a kijelzővédő fóliákra. Én a telóhoz rendelt telefontokhoz kaptam 3 darab Samsung Omnia i910 i900 P26 -ként jelőlt fóliát. Elég vastag fajta tapintásra. De a lényeg, hogy bontatlanok és nekem nincs rá szükségem. Így ha valaki érte jön, akkor szívesen nekiadom. (XIX. ker. rendőrkapitányság környéke)
-
-
dragon1993
őstag
válasz szilvaspet #27931 üzenetére
Próbáld meg elindítani a számot állísd meg várj 5-6 mst és folytasd.
Nem tom mi a logika de mw-600 al megoldja. -
llaszlo
veterán
Ma este hívtak a T-től, hogy kicserélik a Pulse-omat egy hasonló árú telefonra vagy vissza kapom a pénzt. Ha jól tudom itt is sokan szívtak ezzel. Nos én bebizonyítottam, hogy ki kell állni a jogainkért és nem kell elhinni amikor azt mondják, hogy nem cserélik vagy nem adják vissza a pénzt.
Holnap már új telefonom lesz.[ Szerkesztve ]
-
-
-
kmisi99
addikt
Az APNdroiddal mi a fenét kell csinálni? Nálam szart se csinál! Pedig a marketből van! Mondom biztos letiltja az a mobilnetet! Egy fenét kapcsol be a teló wifit kilövön azon nyomban már látom is hogy 3Gfel/le
-
krisz1019
csendes tag
Sziasztok!
Mennyire ajánljátok a Zte Blade-t?ami most kerül forgalomba a T-nél,az már 2.2-es?Mert azt mondták,csak olyat érdemes venni.Telefon vásárlás előtt állok,keddig döntenem kell,s nagyon tanácstalan vagyok.Nem tudom ez legyen,vagy esetleg samsung monte?Nokia 5230 navi?
Köszönöm. -
szilvaspet
tag
Üdv!
Bluetooth sztereo headsetemet (Nokia BH-504) használnám a Blade-hez...
A problémám, hogy kb minden 6. másodpercben van egy akadás a hangátvitelben, mind sima zenelejátszásnál, mind webrádiónál...
Másnál előfordul-e ilyen, vagy tud-e valaki valamit mondani erre?Peti
-
Arm0red
csendes tag
válasz kelzsoca #27905 üzenetére
Szvsz az emberek 99%-a nem azért venne mondjuk egy közép alsó árkategóriájú mobilt mert újjab szoftver van rajta, hanem inkább választaná a drágábbat, mert azt hiszik hogy ami drágább az már jobb is. Szal a lényeg, hogy aki SE X10-et akar venni 2.1-el, nem fog csak azért egy fele annyiba kerülö szinte ismeretlen kinai készülékét venni, mert hogy azon 2.2 van írva...
Persze hogy a T-mobil szarik ránk, ez tény, egy szóval nem mondtam, hogy 100% a frissités, de én még tudok benne reménykedni.[ Szerkesztve ]
-
dipeti
senior tag
válasz apeelme #27928 üzenetére
Indísd újra, majd lődd ki az összes alkalmazást feladatkezelőben.
Ha ígyis tartja az fasza(#27921) synar: Rossz a szövegértésem. Akkor ez kompatibilis lesz a Blade-del is? Vagy kevés lesz alá a proci?
[ Szerkesztve ]
Some say I'm condescending. That means I talk down to people.
-
kelzsoca
félisten
válasz apeelme #27920 üzenetére
Valami program nem engedi le alvó módba, tehát nem megjavult, hanem valami fut a háttérben.
(#27925) deniel86
Romot felmásolod az SD-re, telefon kikapcsol, majd hangerő le és bekapcsológomb lenyomva tart 10mp-ig, bejön a recovery menü, itt wipe data/factory reset, majd ha ez lefutott akkor install zip from sdcard, erre rányomsz majd kiválasztod a choose zip from sdcard, és kitallózod a romot, majd telepíted.
(#27922) Knagymate
setCPU kell még hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
deniel86
csendes tag
válasz kelzsoca #27915 üzenetére
Ez a clockwork izé megvan mert véletlen ezt csináltam rootolás helyett először... szal rossz imaget töltöttem le (és ez volt az) ez most így lehet káosz kicsit de nemtom h magyarázzam
Akkor csak sd-re fel a ziped aztán olvastatom a másik bizgentyűvel telón és hajrá? o.o
-
Knagymate
csendes tag
Ha felrakom a kelzsoca rls 8-as romját, akkor utána kell még valamit felraknom, hogy húzhassam a cput, vagy alapból benne van?
-
apeelme
addikt
köszönöm mindenkinek az első hozzászólást, ma megjött az új memkari (ADATA 4GB CL6), a leírt módon sikerült áttelepülnöm rá(SD,SD-ext).
És történt egy érdekesség is, amit nem akarok egyelőre elhinni.
Méghozzá hogy a wifi eldobálás sleepben nincs többé...mexünt. Most is ellenőrzöm ubuntu10.04 alatt pingelem 5 percenként és "fent van a kicsike"!!! (összesen 26perce sleepben, nincs töltőn!)
És mondom csak annyi változás volt hogy gyári memkarit recoveryben(2.5.1.8) backup, új kari be recoveryben partícionáltam, azután mount felmásol rá mindent ami a gyárin volt, advanced restore, restore sd-ext, reboot. és megy a wifi sleepben!
a gyári rom után Saccco JJ6osa volt fent abban se működött, most egy ideje Dashes R11-e teljesít.
Megmagyarázhatná vki, vagy esetleg mit ellenőrízzek?! -
deniel86
csendes tag
tegyük fel h felteszem ezt az r11-et
Akkor ez egy teljesen új friss ropogós szűz rendszer tehát amit eddig telepítettem meg birizgáltam az mind 0ázva lesz? (nekem az csak jó(gondolom én))
ha igen akkor már csak egy kérdésem van: hogyan? o.o
-
padi68
senior tag
Az okosítás memókártyán van, vagy a telefonon?
Azért kérdem mert szeretném kicserélni 8gb-re....A pc-vel nem sikerült kapcsolódni, van ehhez cd vagy program?
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=padi68
-
-
embe
nagyúr
válasz deniel86 #27890 üzenetére
Talán ez a megoldás a szín elállítódásra.
Vagy másik megoldás:
Csatlakoztatni a telefont, eljutni a merev robotig (telefon kikapcs, bekapcs+hangerő fel)
Elnavigálni a fastboot mappába, majd ott command és:fastboot-windows flash boot boot.img
fastboot-windows flash splash splash.img
fastboot-windows recovery recovery.img
ha jól csináltad mindegyik után „okay” feliratot kell kapnod,
ha ez megvan:fastboot-windows reboot
...és ennyi.De a legegyszerűbb rootolás Kelzsoca módszere. Ezzel nekem nem állítódtak el a színek.
Tessék a módszer Kelzsocától.[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
válasz Arm0red #27903 üzenetére
Aztán a fején is pöröghet a ZTE ha a T azt mondja nem kapják meg a friss szoftvert a Bladre az emberek, mert üzleti érdekből nem előnyös ez a T-nek.
Gondold el ha egy belépőszintű készülékre kiadják a friss szoftvert, akkor a drága készülékeket ki fogja elvinni? (persze más a célközönség, de akkor jogos lenne a felháborodás, és a nemtetszést is a T kapja meg adott esetben)
A drágább készülékeken nagyobb az árrés is, és különben is mikor nézte bármelyik szolgáltató is a felhasználók érdekeit?(#27906) RAiN91
Hogy hol van az teljesen mind1, mert ott ahol ezek voltak nincs más.
Pont melyik hiányzik?
Melyik romot használod?[ Szerkesztve ]
-
Arm0red
csendes tag
válasz Keeperv85 #27853 üzenetére
Akkor legyünk realisták, a ZTE nem SE. Az SE-nak sok készüléke van, minden árkategóriában, ök már" befutottak", eközben a ZTE-nek egyetlen készüléke van Európába a saját nevén, és hát elég újak a mezőnyben.
Kérdem én melyik gyártónak kell jobban igyekeznie, hogy híresebb legyen? A már befutott és gazdag, rengeteg készülékkel rendelkezőnek VAGY Az Európába vadiújnak számító cég akinek összesem 1db készüléke van?
Na ugye. Te inkább pesszimista vagy, mint realista. -
Sztlaci
aktív tag
válasz tariattila #27886 üzenetére
A gyári 33,6 ohm. A kimenet védett kell legyen a jack dugó csatlakoztatásnál rövidzárlat okoz.
A nulla ohmos kimeneti ellenállás ebben a kategóriában viccnek számít.[ Szerkesztve ]
Acer Aspire A317-51G-77QX 17,3"; i7-10510U, 8GB, 512GB SSD
-
Keeperv85
nagyúr
válasz compi.hu #27883 üzenetére
Minden bizonnyal. Arrol az aprosagrol feledkezel csak meg, hogy a hangszorot meghajto erosito valoszinuleg nem egy jelentos kimeneti ellenallassal rendelkezo muveleti erosito, hanem egy nullahoz kozelito kimeneti ellenallasu AB osztalyu vegfok lehet.
Ideális műveleti erősítővel. Viszont olyan nincsen. Sőt, nem is szoktak 0 Ohm-os kimeneteket hagyni. Ám bár... magamnak is beírok egy karót...
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20FE 128GB, Kártyafüggetlen, Használt, Ajándék Töltővel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest