Hirdetés
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Hivatalos képanyagon a Xiaomi 15 Ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Liectroux N7S-U - nem tudom hol, de takarítok
- DeepSeek-kurzusokat indítottak a kínai egyetemek
- Google Pixel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Meda in China 😅
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
Aktív témák
-
latis666
aktív tag
-
Jama85
tag
Sziasztok
Láttam sokat veséztétek hogy szar a gyári füles, meg a hang amit tud a Blade
Akkor mondom én mit használok
Power amp full.
Artic Cooling P311 Buetooth headset.Én imádom ha hangosan szól a zene, de amit ez a füles tud, az még nekem is sok, van rendes magas mély hang, aksis, usb-ről tölthető.
20 órát bír ki a füles ha maxra fel van töltve, beépített microfon van benne, így pl ma is zenét hallgattam melóhelyen jött egy hívás ráböktem a fülesre és telefonáltam.
Fülesen van 2 hangerő szabályzó, és másik 2 gomb amivel lehet léptetni a zenét, szval teló maradhat végig tokban.Arról nem is beszélve hogy a telefon sem merül annyira.
[ Szerkesztve ]
-
Watto1991
senior tag
A háttérképjelölt akkor 800×960-as vagy 960×800-as legyen ?
-
energy_
senior tag
sziasztok a taskbart hol lehet kiszedni?
-
latis666
aktív tag
Én romot cseréltem mert szörnyen idegesitett. Mindenre, marketre böngészésre ezt kaptam. Azóta nincs ilyen bajom. Bár az is igaz hogy állitolag nem a teloban hanem a tmobinál volt hiba.
Mád lehet hogy tényleg függő lettem. Igazábol semmi baja nincs a telomnak de ugy ujraraknám a romot.
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
Üdv!
Már korábban is írtam, hogy netezés közben szinte minden oldal betöltés közben azt a hiba üzenetet kapom, hogy kapcsolódási hiba. Más is panaszkodott erre. Azt hiszem csak az Opera nem csinálja. A gyári, és más a marketről leszedett böngészővel is csinálja. Jelenleg a Kelzsoca féle JJ8 van rajta.
Tökmindegy hogy 3G vagy WIFI, illetve más WIFI hálózaton is csinálja.Más:
Az alap gyári rom anno 3G hálózatot jelölt. Az első főzött rom amit felraktam már 3G+. Most ismét csak 3G-t, illeve néha H-t. Ez hogy is van? Természetesen ugyanazon a helyen néztem. -
latis666
aktív tag
válasz
Glatius #25169 üzenetére
Hát igy pont lesz mert 960*800-as kell. Nekem a torzulással semmi bajom a képminőségről beszélek. Az én hátterem egy autó kék éggel ahol az ég átmenet világoskékből sötétbe. Valamiért a hátterem olyan lett hogy az ég nem sima átmenet lett hanem vastag egyszinű csíkok sora. Ezt megoldotta hogy a képet méretre vágtam a gépen de most meg a kép lett valahogy furcsa. Függöéeges és vizszintes fehér csikok vannak benne halványan de mivel a thumbnailben is benne vannak azt hiszem a gépen az irfanview csinálta furcsára. Ha itt ülnél értenéd hogy jól mondom csak leirni körülményes adatkábelem meg még nincs itt hogy feltöltsem.
-
Simtu
senior tag
Felraktam Dashes R11 ROM-ját.
A menüben nem találom a call log (kis zöld telefon) ikonját. Pedig én ezt szoktam használni, nekem ez jön be a legjobban. Ki lehet ezt rakni vhogy a dockbar-ra? Vagy melyik akp hiányzott a ROM-ból, mert, akkor feltolnám úgy... -
BoyThom
csendes tag
Sziasztok!
Olyan gondon van, hogy töltöm a telefont, akár hálózatról akár USB-ről, a % amit kiír az nem változik, fölül az aksi kijelzőn ott a kis villám. (vagyis érzékeli)
Kikapcsolom, bekapcsolom, akkor már mutatja a tényleges %-ot.
Mi lehet a baja?
(Kerestem, de nem találtam hozzászólásokban hasonló problémát)
Gyári T ROM van rajta. csodazip-el -
Nadam
csendes tag
Nagyon láma kérdésem lenne, de nem találtam még rá megfelfő módot: hogy tudom a telefnonszámokat és SMS-eket átmenteni a Sonyericsson Naite telefonomrol normálisan Blade-re.
Kékfogon a Blade nem hajlandó szinkronizálni, azt meg nem todom hogy etethetném meg a gmail accommal a jelenlegi telefonszámaimat.
Előre is nagyon kösz.
-
Watto1991
senior tag
Valaki küldje egy a QuickPic apk -ját a watto1991@gmail.com-ra. Köszönöm előre is.
-
Ronam
addikt
ha törlöm recoverybe a battery stats-t akkor az alap gyári kalibráció fog visszaállni?amióta megcsináltam ezt a kalibrációt szörnyű hogy milyen szinten fos lett az akksi.ma hajnalban 3 óra körül szedtem le a töltőröl,fullon volt,4ig neteztem rajta,töltöttem le ezt azt,1 óra alatt 20%-ot csappant.80%on volt mikor lefeküdtem,le volt kapcsolva a wifi,nem ment semmi extra és mire felkeltem 62%on volt.hogy a picsbe van ez?azt hittem jj8-al van vmi gond,esetleg vmi nagyon zabálja az akksit,de ugyanez van R11-el is.vmi ötlet?
-
latis666
aktív tag
-
-
Edez
tag
Láttok abba valamilyen realitást, hogy más telefonokból lehetne e átmenteni drivereket, ezzel megoldva néhány problémát?? Pl a Qualcomm QSD8250-s procikkal szerelt telefonok is adreno200-s GPU-t használnak.
-
latis666
aktív tag
válasz
munkacsitomi #25149 üzenetére
Vicc az hogy én is ezt csináltam hogy:
beraktam egy hatalmas képet és a gép vágta méretre - nem lett szép. Az átmenet darabos lett mintha a szinmélység csökkent volna.Vettem egy közepes méretü képet és a gép rakta be szép lett. Nem is értem.
Vágtam egyet méretre 960*800 éééés nem lett szép.
De szerintem a gallery átméretező algoritmusában van a hiba.
Quickpic-el jó lett. Tehát tegyél egy próbát vele te is.
-
kelzsoca
félisten
válasz
munkacsitomi #25151 üzenetére
Használj HD minőségű képet, majd azt méretezd át 960x800-ra és úgy próbáld meg.
(#25152) rmatyi
csodazip
mod: imádom ha visszakérdeznek
Leszedi!
[ Szerkesztve ]
-
-
rmatyi
tag
A clockwork modot le lehet törölni?
-
kelzsoca
félisten
válasz
munkacsitomi #25149 üzenetére
Mi lenne ha széthúznád a megfelelő méretűre a képet, hogy ne csak egy kis darabot vágjon ki a program belőle.
(#25137) Ronam
Sima nincs, csak darabokban, mivel azzal dolgozom
[ Szerkesztve ]
-
munkacsitomi
csendes tag
1: Mért van az, hogy amikor saját háttérképet akarok berakni akkor sokkal rosszabb minősége lesz a képnek, mint amilyen. Ami alapból benne van az mind jó. Próbálkoztam több féle felbontású képpel is, de valahogy egyik sem az igazi. Általában 960x800-as képekkel próbálkoztam, valahol azt olvastam, hogy ekkora kell.
2: Dashes Froyo ROM MCR r11-ben az alap launcherben nem lehet valahol beállítani, hogy hány home screen legyen? Az eredeti T-s ROM-on LauncherPro-t használtam, de nekem ez is tetszik, ha nem muszáj nem cserélném le. -
Ronam
addikt
válasz
Murderer69 #25143 üzenetére
köszi.lesz egy kis időm elkezdek olvasgatni ott is
-
Nohab61
aktív tag
-
rezme
tag
Srácok valaki nem tudja megmondani hogy lehet működésre bírni a gremote pro alatt a grace kontrollernél hogy a játékban működjön a mozgásérzékelő?(speciel nekem hot pursit alatt nem megy)
Ha valaki tudna segíteni nagyon örülnék neki már egy hete ezt vadászom -
istnag
addikt
besz@rok Nektek, nagy jó mindegyik
-
nemkovacs
tag
válasz
latis666 #25133 üzenetére
azért még reszelgetem folyamatosan, a 3x-os akksiszázalékkijelzés kicsit fölösleges, de olyan szépen mutat mindegyik
valami topikba találtam a widgeteket, és még a launcherban is állítani kellett asszem auto fit-re meg 5row-ra (sor)
a menü ikont aztmeg kicsit szerkesztgettem.
(#25135) Nohab61
a képeket hogy sikerült a megfelelő méretre állítani? Én azzal szenvedek most..
[ Szerkesztve ]
-
Ronam
addikt
zsoca neked nincs még R11-ed?azt tudom hogy a magyar nyelvű under construction,de nincs belőle véletlen egy sima angol változatod?
-
Nohab61
aktív tag
Na jó én is beszállok
Nekem ilyen :
Beállítás: ADW launcher- elegant theme (blue adw theme háttér)
ikonok[ Szerkesztve ]
-
nemkovacs
tag
Én meg kicsempéztem a blade-et, bár most így elnézve ehhez jobban menne egy saccco féle blue gingerbread circlebattery téma.
(#25132) Saccco
Kösz már megoldottam
[ Szerkesztve ]
-
ux1
addikt
Hirtelen tud-e valaki olyan módszert mondani, amivel romot tudok update-elni, felrakni SD nélkül.
-
Saccco
nagyúr
Ha most veszel kártyát, szerintem ne vegyél class6 alattit.
(#25064) Land:
Format sd-ext.(#25068) Krysz74:
A téma és a widgetek nem összefüggő dolgok.(#25074) csaby1984:
Japanese Jellyfish RLS8 lite by kelzsoca
ZTE Blade Froyo ROM MCR r11 by Dashes[ Szerkesztve ]
-
Ronam
addikt
zsoca féle jj8-at.hangerőszabályzó nem reagált,rakás program fc-zik,sokszor nem reagált a képernyő sem,5x 1más után kellet nyomni pl a browser ikont hogy elérjem,volt hogy nagyon belassult.szóval szerintem nem épp a legjobb.R11el meg semmi baj,gyors és megy minden faszán
-
latis666
aktív tag
Olyan gondom van hogy utólag feltettem a a rls8-as romra a talk alkalmazást de valahogy nem tünik stabilnak. Tegnap sem ment át egy fár üzenetem ma meg azt irja megszakadt a kapcsolat a szerverrel. Nem a rom hibája volt már korábban is. De aki használja a talkot az tapasztalt ilyet vagy csak én szivok vele?
-
rezme
tag
nekem is minden fasza a jj8 ban
-
Ronam
addikt
válasz
atillaahun #25118 üzenetére
nekem se működött.le is szedtem a jj8at,nagyon nem jött be,nem csak a hangerőszabályzással volt gondom....felraktam az R11-et,klasszisokkal jobb
-
fodin
tag
válasz
atillaahun #25118 üzenetére
Bár csak pár napja van fenn jj rom, nekem tökéletesen megy a hangerőszabályzás.
-
atillaahun
veterán
A hangerő szabályozás miért nem működik JJ-kben? Más tapasztalt ilyet? ROM reinstall után eleinte jó volt, aztán most nem érzékeli. Érdekes módon egyébként ha nyomok egy MENU-t és felugrik lent a kis beállítások ablak, akkor hibátlan, de minden egyéb esetben nem működik.
Már azon is gondolkozok, hogy valami program tesz be neki, de fent van már egy pár, így elég nehéz lenne kideríteni melyik lehet az. Hogy lehetne ezt helyrehozni?
-
rezme
tag
valaki működésre tudta birni a gremote pro nevű programot? aki nagy mester írja már be miként kell kalibrálni, akár priviben is
-
Krysz74
tag
melyik widgetet ajánlanátok (Fancy,Beautiful,stb....)
-
synar
őstag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne. Már volt korábban főzött rom a gépen belakva, de mostanában visszatértem a gyárihoz. Gondoltam most végre kipróbálom az RLS8-at. Olvastam, hogy érdemes előtte formázni recoveryből az ext partíciót, meg is tettem és wipe is megvolt. Az új rom feltelepítése után viszont továbbra is ott vannak azok az alkalmazásaim (a maguk "nem indulok" hibaüzeneteivel), melyek a korábbi főzött rom után maradhattak az sd-n és ez a helyzet egy factory reset után is változatlan maradt. Tanácstalan vagyok, miként lehet egy szűz romot kapni, anélkül, hogy le kellene formáznom az egész sd-t. köszönöm a választ előre is.[ Szerkesztve ]
-
Keeperv85
nagyúr
Na akik azt mondták, hogy ROM-tól függ a hangerő, azok késztetik a valaguk egy alapos sebberúgásra most, ugyanis feltettem végig az ÖSSZES eddig itt előforduló romot és egy tizednyi eltérést sem javult vagy romlott a hangminőség! Szóval tömjétek ki a seggetek és fordítsátok oda a képernyő elé. Kösz!
-
_NCT
addikt
Sziasztok!
Gang sztár 2 valaha is fog menni Blade-en, vagy ne is álmodjak róla, olyan mint a flash, erősebb cpu kell hozzá? Mostanában a portolások elég ratyik....
-
kelzsoca
félisten
válasz
bodoraudio #25103 üzenetére
A fordítási/tesztelési munkák jó ütemben haladnak, elképzelhető hogy a héten már kész lesz.
-
vlaci88
csendes tag
Melyik rom jelenleg "aktuális"? (mármint, amelyik elég stabil is, illetve amelyik mellet független is lenne a teló) Előre is köszönöm a választ! Üdv.
-
rezme
tag
atya ég már 2 napja nincs új rom
Azt hittem mára már tartunk vagy r13nál vagy jj9 nél -
bodoraudio
aktív tag
Kelzsoca
mikor lesz kész az uj rom? -
bunnyhu
senior tag
válasz
Watto1991 #25099 üzenetére
Kikapcsolod a szinkronizálást és máris offline naptárad van. Bár nem értem miért jó az, nekem pont az tetszik az androidban, hogy az amúgy is használt gmail, gcal-om szépen a telón van, a wm6-os pda-mon vért pisiltem mire megoldottam, és ott sem lett tökéletes.
Más. Éjszakai kipróbálandó az akksi dolgot nem kikapcsoltam, csak repcsimód. 75%-ról 75%-ra változott reggelre, tehát semmit nem vett le. Ez nyilván nem igaz, valamit valószínűleg merült de mérhetetlenül keveset. Azért én asszem maradok a kikapcsolásnál, nem árt az ha kitakarítja az ember a memóriát naponta, főleg amíg -mint most- minden vackot próbálgat rajta.szerk: Ha nincs mobilnet engedélyezve mitől vonna le? Én is kizárólag wifivel használom.
[ Szerkesztve ]
-
Watto1991
senior tag
Amúgy azért vonakodok ezért a szinkronizálós dologtól , mert félek, hogy időnként pénzt fog levonni. (nem értek még annyira az android rendszerhez, minden ilyen adatforgalommal kapcsolatos dolgot kilőttem, mert valamelyik nap leszívta minden pénzemet a kártyáról
) Amúgy van Gmail-es fiókom. Akkor is ingyenes marad ez a widget?
Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Opel topik
- Asztalos klub
- Vélemény: de miért kellene eladni az Intelt?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- További aktív témák...