Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- E-számmal készül egy ismeretlen Honor
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- VoLTE/VoWiFi
Aktív témák
-
ibookg4
tag
Esetleg tudna valaki információval szolgálni SDHC ügyben? 8GB Kingston class6 néztem ki, ez okés vagy dobálja a telefon? Kártyavásárlás elött állok.
-
tibz03
őstag
válasz
Alexios
üzenetére
Nekem Eclair V5 Dashes van fent. Már amikor először feltettem ezt a ROM-ot, akkor feltűnt a proximity-probléma (2.2-es ROM-okkal nem tapasztaltam, bár egyiket sem használtam huzamosabban). Aztán felvilágosítottak itt, hogy lehet kalibrálni a szenzort, ezt meg is csináltam, és jó lett, ideig-óráig. Most meg itt kínlódok vele, sehogy se sikerül kalibrálni. Most emiatt nem szívesen cserélnék ROM-ot.

(#26698) Saccco: Köszi, megnézem, bár nem tudom, hogy mi olyat tud ez a proximity szenzorral, amit a tesztmenü nem... mindenesetre ránézek.
-
Saccco
nagyúr
válasz
tibz03
üzenetére
Ha jól emlékszem ux1 kolléga kampányolt az Elixir mellett (magyar fejlesztésű app). Nyers adatokat produkál mindenről, esetleg nézzetek rá, hátha megy a prox. szenzor csak nem mindenhol.
szerk:
Megnéztem van benne prox.sens rész és megy is.
Most már legalább azt is tudom, hogy 1cmes a pontossága és 6cmig megy.
-
tibz03
őstag
Ez a proximity szenzor teljesen megőrjít. Előbb kalibráltam, aztán telefonáltam egyet, és láttam, hogy nem kapcsolt ki a kijelző. Most megint nem tudom kalibrálni. Hol tárolódik ennek a kalibrációja? ROM-függő? Lehet valahogy resetelni a beállítását?
-
plgr
tag
Elsősorban a lelkes ROM készítőkhöz/tesztelőkhöz szól a kérdésem: jelenleg melyik romot érdemes felrakni? Most Kelzsoca Jellyfish RLS6 van fent, de már viszket a tenyerem egy kis telepítgetésre. A NEM magyarított, LITE verziók érdekelnek elsősorban. Nem nagyon tudtam mostanában követni a fórumot, szép nagy már a választék, nem tudom kihámozni melyik lehet most a legjobb.
Előre is köszönöm! -
artos
tag
Nem érdekel valakit egy eredeti 3M Vikuiti védőfólia ZTE Blade-re? Típusa ADQC27, ár 2700 ft. Blade-t akartam vásárolni de inkább Defy lett belőle, így felesleges.
-
Saccco
nagyúr
válasz
apeelme
üzenetére
Abba csináltam én is. Amúgy nem tudom mitől függ, hogy sikerrel jár-e vagy sem. Pl a revolution témába nem tudtam másik akksi kijelzést belefőzni.

Lehetséges, hogy másodikra meg menne.
(#26616) kmisi99:
Mindenki a csodazippel dobálózik... Igazság szerint amíg a recovery megy addig nincs gond. Ha már az sem akar menni, akkor talán a csodazip még megoldja.(#26630) csibusz0314:
Azt nem én írtam.
Annyival jársz jobban azzal, hogy Diego már kiszedte belőle a fölös dolgokat és beletette az oc részt.(#26633) Gyb001:
Nem érdemes 512 fölé menni. Nekem 788 szabad 660... (anno az elején nagyot álmodtam)
(#26642) m_peti01:
Az első hsz gép nélküli leírás alapján próbáld. Akkor nem kell az xpvel küzdened. -
mukika009
tag
Még mindig van egy eladó ÚJ 8gb-os Micro SD kártyám kingston Class4 adapterrel 3500 ért vihető érdi vagyok
+36 30 6562886 -
Ren Hoek
veterán
Nah megjött az enyém is. Jó kis cucc, eddig sohasem nyomkodtam hasonló androidos telót
Természetesen pixelhibás... oldalt, eléggé látszik, nagyobb fényerőkön. Nem sub, hanem fehér teljes beégett pixel. Igazából megszokható, csak ha már másnak hibamentes akkor legyen az enyém is. Ha másért nem értékesítéskor majd fontos lesz. Beviszem cseréltetni, de nem fűzök hozzá sok reményt hogy cserélik... Szerintem készleten sincs....
A füles az kuka tényleg. Max hangerőn sem túl hangos alap lejátszóval, de ez nem gond, mert sohasem hallgatok zenét tömegközlekedésen (olyan hangerővel kéne ami kicsinálja a fület évek alatt, és nekem a zene többet jelent annál, hogy metrón ülve hallgassam)
Viszont amire kellene, szabadtéri programokhoz jó kis basszusos hangfalakra rákötni, arra tökjó. Teljesen jól szól, nem igazán tudtam megkülönböztetni hogy PC-ről vagy erről szól. Ha halk max rátekerek egy kis hangerőt a hangfalon.Amúgy még rengeteg felfedezni való van rajta
Pixelhibán kívül eddig minden zsírkirály 
-
Magnum_
nagyúr
kösz mindent srácok!
-
tibz03
őstag
válasz
Magnum_
üzenetére
Ha nem tudod, hogy hol kell keresni, akkor nagy valószínűséggel nincs.
Ha van, akkor: kikacsolod a telót, és a "hangerő le" gomb nyomva tartása mellett kell bekapcsolni (a "hangerő le" maradjon lenyomva a bekapcsolás után még vagy 5 mp-ig).SZERK: Beállítások -> Személyes adatok -> Gyári alapbeállítások. De mint írtam, nem tudom, hogy ez mennyire "pucolja le" a telót.
-
Magnum_
nagyúr
srácok! hogy tudom a telefont úgymond hard resetelni, hogy minden törlődjön róla?
-
Telegdy
aktív tag
R11-es rommal 48-as Heap-pel, 980-as quadrant score teljesen helytálló?
-
Nohab61
aktív tag
válasz
tibz03
üzenetére
Igen tehát megnyomod a kalibrációt eltakarod kiírja hogy ok a kalibrációra. Ekkor kalibráltad! Ha tesztelni akarod akkor nem nyomod meg a kalibrációt csak a mellette levő gombot ekkor átvált a fényérzékelésről a proximity-re és akkor ha a szenzor elé teszed a kezed, alul a fail helyett megjelenik az ok, mert érzékelte a közelséget
. Remélem érthetően írtam le 
Legalább is nálam így működik.
-
tibz03
őstag
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy a proximity szenzor nem működik. A tesztmenüben hiába végzek kalibrálást, először kiírja, hogy "Proximity calibration is OK", majd alul ugyanúgy ottmarad a "Proximity is fail!" szöveg. Ha a kezemet elhúzom a szenzor előtt, nem történik semmi. Valami ötlet?

-
Nohab61
aktív tag
Szóltam dr Kind-nak és kijavították a tesztben szereplő 256 RAM-ot 512-re. Most már legalább nem megtévesztő

-
TOZ
addikt
válasz
lac14548
üzenetére
A telefonon allits be a Nevjegyzeknel, hogy pl. csak a mycontact-ot jelenitse meg. Ez a magyar gmail Cimtarat fogja csak mutatni. Ettol meg a gmail gyujtheti a mailcimeket, legalabb megvannak a mailboxodban, de a telefon, csak a cimtarral synceli magat.
Remelem nem irtam nagyon bonyolultan.
-
lac14548
aktív tag
Félreérthető volt a kérdésem?
Én akarok szinkronizálni!
Azt akarom, hogy a Gmail.com online levelezőprogramban azoknak az embereknek az email címe ne kerüljön be automatikusan a címjegyzékbe akiknek valamiért írtam levelet.
Ez automatikusan megtörténik.Ha válaszolsz egy levélre, akkor a cím odakerül a címjegyzékbe.
Erre semmi szükség.
Ezért kérdeztem azt, hogy hol lehet kikapcsolni ezt a GMAIL-ban?
Ha szinkronizálsz névjegyeket a Blade-el, akkor ezeket a felesleges névjegyeket is leszedi.
-
szatomi30
tag
Sziasztok! Hogyan tudnám a telefon hátulját levenni? Most telepítem fel a csodazippet. Előre is köszi.
-
Nohab61
aktív tag
válasz
Keeperv85
üzenetére
Hát igen ez a crc hiba elég bosszantó tud lenni én is jártam így egyszer még a spicával. Azóta minden letöltés után megnézem jól jött-e le a fájl. Lehet hogy bele kéne írni a telepítési útmutatóba, mert képzeld mivan ha olyannal történik aki most csinálja először. Azt se tudja majd mihez nyúljon

PpenoO: Elég hozzá valami kis hiba a letöltésben

-
lac14548
aktív tag
Az alap T-s magyar ROM gyárilag beépített SMS kezelő porgramja hogyan kódolja a szöveges üzeneteket?
Konkrétan az érdekel, hogy az ékezetes karakterek küldéskor mennyinek számítanak?
Kihasználható-e a 160 karakter ékezetes betűkkel??ezzel kapcsolatban:
- melyik másik "hagyományosabb" (nem kérdezz-felelek) stílusú sms kezelőt ajánljátok? -
PpenoO
őstag
válasz
Keeperv85
üzenetére
Aki nem vágja, annak tökmindegy mit ír be cmd-be
. Lényeg, hogy a telót nagyon nehéz hazavágni, nem is emlékszem bárki is itt a fórumon alátétet készített volna belőle. Na jó biztos volt 1-2. Persze nem azt mondom, hogy ész nélkül kell csinálni, hála részletes leírásoknak 1. hszben nehéz hibázni. Mindenesetre érdekes, hogy ROM telepítés közben kikapcsol a telefon. Nekem december közepe óta van meg, számtalan rom felrakás után csak 1x kaptam bootloopot helytelen téma felrakás miatt. Lehet szerencsém volt. -
energy_
senior tag
nah felraktam az rls9et de még mindig rl7 tünt a leggyorsbbnak és a tesztek is jelentősen többet adtak neki
adok neki egy nap próbaidöt 
-
Joshi
titán
Érdemes feltenni a 2.2-es Magyarosított ROM-ot? Vagy várjak a gyári frissítésre?

-
m_peti01
csendes tag
sziasztok!
olyan gondom van, h próbálom xp alatt a recovery-t, de amikor beadom a parancssorba h :
fastboot-windows flash recovery recovery-clockwork-2.5.1.8-blade.img
és nyomok egy entert, újraindul az xp...
biztos én vagyok nagyon láma, ezért kérnék egy kis helpet!!!
mit qrok el???
am gyári t-s rom van még fent, pár órája vettem a pengét... :-) -
Keeperv85
nagyúr
válasz
PpenoO
üzenetére
Igen, csak hála a Windows7 "csodás" dirver kezelőjének ahányszor új rom van a telón, ez annyiszor telepít. Most viszont képtelen volt bármit is kezdeni... de megoldottam egy driver törlés és manuális telepítés kíséretében.
Viszont ha valaki már a ROM felrakásánál bizonytalan, akkor szerintem elég rémisztő neki az
adb push :D\Image /sdcard

Szóval okosan inkább. Hamar kétségbejtő helyzetbe lehet kerülni. Nem írom le az SE-ket milyen egyszerű VKP-zni, mert nem ide tartozik, de ha valaki kíváncsi rá nézzen utána. Ez ahhoz képest gyerekjáték
-
PpenoO
őstag
válasz
kentucky
üzenetére
Én dashes féle r11-et raktam fel először (csodazip, full format és újraparticiónálással) és nekem nagyon zavaró volt az, hogy akadozott görgetéseknél stb. Játékok, browser igaz gyors volt de nem tudtam megbarátkozni a nem sűrű, de annál nagyobb akadásokkal. Megjegyzem mindegyik launcherrel ezt művelte. Lehet zsoca R11 nem csinálja ezt a jelenséget, de az meg még elég alpha, gondolok itt call log bugra, smsre stb.. inkább maradtam JJ8 lite mellett.
-
Fooler89
őstag
válasz
mira72
üzenetére
Nem vágom mi az a makrózás, de már mintha többször olvastam volna a topicban, hogy elég jó képet csinál így a telefon és igazán kíváncsi lennék erre.
Hogy lehet ezt beállítani gyári kamera szofton?Tudom noob vagyok. De én tényleg csak a hirdetéseimnek szoktam csinálni képeket.
lac14548: settings-> account& sync-be találod a megoldást.
MOD: Hát jobb képet csinálni mint az Lg arena, mert azzal mindig sikerült elhomályosítani a képet ezzel kevesebbszer.
Pedig abban carl akármilyen optika volt.
Igaz annál elnyomta a fényképező hangot rá 3 sec-el lelőtte a képet de addigra mindenki bemozdult hanem akkor én rántottam el. -
PpenoO
őstag
válasz
Keeperv85
üzenetére
Nem látta az sd kártyát a gép miután mountoltad azt recoveryben? win7nek látnia kell alapból, xphez meg van driver, ha mégse, kártya ki, olvasóba be és mehet fel az Image mappa, amibe a kicsomagolt csodazip van majd hangerő + és powergomb kombi.
Szerintem van megoldás, a telefon nem lesz tégla.
Bocs, ha kifelejtettem valamit
. -
Gyb001
senior tag
A clockWorkMod recovery/advenced/partition sd card l formáznám a telefonomon a mem kártyát 2 kérdésem lenne
-egyik hogy az ext size a leírásokban mindenhol 512 van e értelme nagyobbat beállítani,nem e lesz instabil?
-a másik a swap size ez mire jó? -
KIZS
aktív tag
A gyári rom-ban volt "corporate" szinkronizálási lehetőség, de ez a mókolt romokból kikerült valamiért. Hogyan lehetne visszavarázsolni?
-
lac14548
aktív tag
visszaolvasva látom, hogy nem én vagyok az első a hírrel, hogy újra van Blade a T-nél...
Kérdezek mást:
A névjegyeket a Gmail-lal szinkronizáltam (Outlook nem sikerült).
Egy problémám van vele: bárki akinek levelet írok a Gmailban annak a címe bekerül a címtárba automatikusan!
Ez átkerül a Blade-re is, aminek semmi értelme.Tudom van olyan opció, hogy csak azokat mutassa a Balde a névjegyzékben akinek telefonszáma is van.
De nekem olyan megoldás kellene, hogy eleve ne is mentse el a nevét annak akivel bámikor is emailt váltottam.
Nem találom ezt az opciót a Gmail-ban!
Hátha valaki tud segíteni ebben.
Kösz
-
-
lac14548
aktív tag
-akit érdekel:
A webshopban most kapható a ZTE Blade!
-
rezme
tag
kelzsoca jj9 lite lesz?
-
Reag3nS
senior tag
Launcher pro people alkalmazásánál hogyan tudok kitenni fényképet az embereimhez? (contaktoknál sincs még senkinek)
-
kmisi99
addikt
Ugye szinte mindenhol le van írva hogy semmi felelősséget nem vállalnak arra hogy a telefon tönkremegy a rom ok telepítésénél meg ilyen belenyúlkálásoknál! Tulajdonképpen mennyi annak az esélye hogy téglává varázsoljuk a telefonunkat az ilyen belepiszkálásokkal? Mert eddig még nem hallottam olyat, hogy valakinek félresikerült és egy darab műanyag tégla lett a telefon! Mert hamarosan ez alapján a leírás alapján cserélném le a romot a kelzsoca_r11_hun romra
[link]
És kíváncsi vagyok a kockázat méretére -
qltsar
veterán
-
72mviktor
senior tag
"Másik dolog a beépített sms küldő hibája. jelesül az, hogy amikor üzenetet akarsz írni a címzett ablakba belépve nem ajánlja fel a cotactokat, vagyis hogy onnan válassz egyet. Csak numerikusan lehet a címzettet megadni.....de gondolom nem sokan tartják fejben a teló számokat."
De ha elkezded beírni a contakt nevét akkor 2 betű után ajánlást tesz a cimlistából

-
ReSeTer
senior tag
Nem pontosan ide tartozik, de nem tudjátok, hogy hol tárolja a beállított wifi jelszót a telefon? Olyan furcsa eset van, hogy az iskolában a rendszergazda úgy adja meg a wifijük jelszavát, hogy elfordul és ő írja be. Viszont mivel itt hónaponta 1x rom csere van, csak nem zaklatom mindig.
-
syl5
őstag
ZTE Blade, Domino feltöltőkártyás csomagban
T-Pontokban és partnereinknél:
42 990 Ft
Kedvezmény:
-2149 Ft (5%)
Webshop ár:
40 841Ft
A Blade már egy kész befektetés!
(#26498) esox
Csak az a baj, hogy ez a voice search csak aktív net kapcsolattal működik...
Nem tudsz rá valami hack-et, hogy offline is működjön?(#26335) G.I.JOE
Bármit el tudok már képzelni az Android-ról... -
energy_
senior tag
heapsizeot rom felrakás elött hol lehet átirni a romban?
-
Blamazs
senior tag
Sziasztok!
2 napja van meg a telo, es lenne par kerdesem.
Hogyan tudok masik csengohangot beallitani? Tettem SD kartyara hangot, kivalasztom, lejatsza, de nem allitja be megsem.
Ha a telo elmegy sleep-be utana a wifi nem kapcsolodik vissza magatol. Erre vmi megoldas?
Profil kezelobol mit erdemes hasznalni?
Egyenlore ennyi lenne, a valaszokat elore is koszonom! -
apeelme
addikt
válasz
Saccco
üzenetére
az általad linkelt oldalt már nézegettem egy ideje, most nekiláttam. (http://circle.glx.nl/)
szerettem volna azt az akksi kijelést mint ami a Te JJ6os romodban van (függőleges elem,értékkijelzéssel).
Sima SCB with %, Version Z, Custom type, colors indítottam mert csak ott találtam ezt az ikont, és semmi mást nem állítok be de főzés után error van:[link]
tudsz segíteni?(Dashes MCR11 gingerbread theme)
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 16 Pro 128GB gyári független akku 91%
- Samsung Galaxy S25 Ultra - 256 GB - szürke (341) újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - 256 GB - fekete (340) Használt, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - 256 GB - fekete (339) Újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S25 Plus - 256 GB - kék (338) Újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB 89% (1év Garancia)
- LG UltraGear 39GX90SA-W OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B760 i5 14600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9070 16GB be quiet! Pure Base 500DX 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pedig azt hittem, hogy mindent végigpróbáltam. Már vagy 30 perce itt nyomkodom mindenféle módon és kombinációkban ezeket a rohadt "calibration" meg "testing" gombokat. 

. Lényeg, hogy a telót nagyon nehéz hazavágni, nem is emlékszem bárki is itt a fórumon alátétet készített volna belőle. Na jó biztos volt 1-2. Persze nem azt mondom, hogy ész nélkül kell csinálni, hála részletes leírásoknak 1. hszben nehéz hibázni. Mindenesetre érdekes, hogy ROM telepítés közben kikapcsol a telefon. Nekem december közepe óta van meg, számtalan rom felrakás után csak 1x kaptam bootloopot helytelen téma felrakás miatt. Lehet szerencsém volt.
vagy dashesé 

.