Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Távozik az Apple vezérigazgatója
Aktív témák
-
srácok valaki használ itt VPLAYERT, avi moviek lejátszásához ?
HA igen , akkor kell valamit állítani a beállítások alatt?? Mert nekem kicsit szétvan esve a film amit nézni szeretnék a telón, de csak időnként látok kockásodást...
-
bodoraudio
aktív tag
ha a boltban 39000 számlával garival,használtan max 30.000 ft a reális ha hibátlan.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
energy_
üzenetére
Próbálkozni mindenképp megéri.
HOgy tudnál aludni, ha meg sem próbálnád. 
Ha feltűnő a pixelhiba és porosodik is, akkor talán cserélik. De hát ez majd ott dől el. Én csak azt mondtam,hogy ezzel régi grádiens hibával, ramhibával már nem cserélik. Pár napra ott kell hagyni és akkor felfrissítik a szoftot, amit te is megtudsz ugye magadnak csinálni 5 perc alatt.
A másik amit mondani akartam, hogy ha nem szoftveres a gond, akkor nem foglalkoznak a javításával, legyen az bármi is, hanem egyből cserélik. -
janojano89
csendes tag
Hello tudnátok nekem mutatni ZTE-re tokot ami fix és lehajtható előlapja van én nem találtam semmit se.
-
zozyk
addikt
válasz
lsebestyen
üzenetére
1.hsz vagy kereső.
(tessék:24330)
-
Land
veterán
SD-Ext formázásánál:
E: Cant mount /dev/block/mmcblk0p2(File exists)
Error mounting /sd-ext/!Mi a hiba?
-
szigmat
tag
Váááááááááááááá.........
Webshopban megint nem kapható!
4 nap alatt kifogytak a készletükből???Hogy fogok én így ilyen telefont venni?

-
Alexios
veterán
válasz
lsebestyen
üzenetére
mondjuk az első hozzászólást olvasd el
-
Máté94
addikt
válasz
lsebestyen
üzenetére
Félreérthető. Most vetted és 2.2 van rajta ergo gyári T-s 2.2 van rajta.

-
M4tth3w.1992
csendes tag
válasz
lsebestyen
üzenetére
Köszönöm a gyors választ
majd megfigyelem hogy most szed-e le pénzt 
-
Alexios
veterán
válasz
M4tth3w.1992
üzenetére
marketről töltsd le az apndroid nevű programot, és azzal ki tudod kapcsolni, akár kirakhatsz egy widgetet is, hogy egyszerűen ki be kapcsold. illetve az extended controls widget is tud ilyet
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
kelzsoca
üzenetére
Én a billentyűzet hiba miatt ma cseréltettem ki. És ott mondta a szervízes,hogy a kijelzőhibára hivatkozva csak próbálkoznak az emberek, de a ZTE kiadta,hogy már nem cserélhetik ki.
Ha mégis tényleg hibás a készülék, akkor viszont cserélik, mivel a ZTE-ket nem javítják, csak szoftveresen. Hardveresen semmit nem nyúlnak hozzájuk. Még aksijuk sincs hozzá.Amúgy érdekes, hogy pl az enyémben már Transcend memkari van.

-
lsebestyen
addikt
válasz
M4tth3w.1992
üzenetére
hello, simán a beállítások/hálózati kapcsolatok, roaming, és kikapcsolod az adat roamingot.
bocs ha nem pont ez a nevük, aze nyém angolul van. vagy felrakod az apndroid-ot. -
kentucky
őstag
Ha valakinek kell kérésre feltöltöm az lg evo launchert, megsúgom hihetetlen jó

-
M4tth3w.1992
csendes tag
Hello mindenkinek
Tegnap vettem egy ilyen telefont és annyi kérdésem lenne, hogy hogy lehetne teljesen lekorlátozni az adatforgalmat mert mindig amikor wifi-t bekapcsolom és netezek akkor azután megnézem az egyenleget és pár ft-ot lecsíp valahogy. Ez az első droidos telóm úgy hogy nem nagyon vágom még, több ezer hozzászólást pedig nem szeretném elolvasni, korábban már olvastam a fórumot de néha-néha és ahogy látom szép számmal születtek hozzászólások. Ha valaki lenne olyan kedves és elmagyarázná nekem privátba hogy hogy tudnám beállítani azt megköszönném.

-
mzsombor
tag
Hiába tettem fel másik romot, az érintő ugyanúgy érzéketlenné válik nagyon sokszor. Azt figyeltem meg, hogy leginkább akkor, ha tokból vagy a zsebemből veszem ki a telefont, és próbálom feloldani a képernyőzárat, vagy ha ez még sikerül is, bármit matatni rajta már alig tudok, nagyon nehezen veszi az érintést. Amit még megfigyeltem, hogy a hibajelenség olyan, mintha azt érzékelné, hogy egy másik ujjam is rajta van, mert ha épp egy webböngészőben ragad be az érintő, akkor az ujjam húzogatására nem scrolloz, hanem zoomol, hiába csak egy ujjal értem hozzá. Ez garis csere, vagy minden telefon ilyen, szokjak hozzá?
-
anglergab
addikt
A wifi kikapcsol egy idő után akkor is, ha USB-n csatlakozik a telefon.
A wifi aktiválható valamilyen paranccsal az adb-n, adb shell-en keresztül?
(ifup wlan0-t próbáltam, nem működik)
-
sniphoe
aktív tag
Azokat az appokat, amik a ROMmal együtt mennek fel nem lehet uninstallálni?
-
OrLiX
tag
Srácok, hol tudnék venni Class6-os memóriakártyát elfogadható áron?
8Gb-os szeretnék.
Sok helyen kerestem már, de leginkább csak webshopokat találtam, ahol 1000-2000 Ft
a kiszállítási költség. -
energy_
senior tag
az normális hogy a zsepi morzsalék bemegy a kijelző alá? csupa zsir volt a teló zsepi volt a közelben igy azzal megpucoltam majd elkezdett bolyhosodni és az oldalán simán bekusszant a kijelző mögé 4-5 szem és fényben baromira zavaró
+ a mellé pixelhiba is van szerintetek ha visszaviszem cserélik?

-
synar
őstag
Ha valakinek gondjai vannak a hangerővel, akkor próbálja ki a MixZing Media Playert, Marketről letölthető. szvsz jobban paraméterezhető, mint a Poweramp és mintha az előerősítést is kisebb torzítással oldaná meg. Próbáljátok ki, kíváncsi vagyok a véleményetekre.
-
Máté94
addikt
válasz
lsebestyen
üzenetére
2.1 akart lenni gondolom.

-
dipeti
senior tag
RockPlayer-ben melyik feliratkódolási módot válasszam, hogy az ékezeteket is megjelenítse? Vplayer tudom, hogy kezeli de szaggat.
-
Land
veterán
Olyan hibáról hallottatok, hogy sima alap ROM-mal szétkapcsol a telefon hívás közben? Ez ROM hiba?
-
mira72
őstag
http://www.youtube.com/watch?v=Ml54ZUfxzJc
-
szatomi30
tag
Sziasztok!
Hol tudnám frissíteni telefonom a 2.2 frissítsre? Előre is köszönöm. -
csitatomi
csendes tag
[link]
innen töltöttem le a témát alpha6-ra fut minden de a háttér nem lett olyan mint a képen... mi az oka? azt külön kell szedeni? (galaxy-s témáról van szó) -
bunnyhu
senior tag
csak nálam döglődik ez a fórum? Valaki kérdezte az autofocus-t, nost nálam se megy jól, szerintem van valami gond az r11-es rommal ezügyben, a wifi is elég lassan jön be a 2.1-hez képest.
-
xdx@
aktív tag
válasz
lsebestyen
üzenetére
Igen témákat lehet felrakni, úgy kell ahogy a ROM-ot is.
Témák 1. hsz.-ban. -
Watto1991
senior tag
Felhúztam 710-re a CPU-t, és a Doodle Jump nevű játék elkezdett szaggatni. Na erre varrjatok gombot.

-
lsebestyen
addikt
hello! ma vettem egy zte bladet, 2.2 van rajta, rootolva van, és végig böngésztem nagyjából a fórumot, de nem találtam olyat, aki rakott volna rá vlmilyen felületet. Értem ez alatt a kezdő képernyőt, mind pl a WM a Sense felület. van Androidra ilyen?
am nagyon tetszik a teló 34et igazán megért!

-
seymoor
csendes tag
Mitől lehet az, hogy a telefon normál módban (bekapcsolva, hívásra készen) gond nélkül kapcsolódik a géphez ADB-vel, a devices is látja. Viszont a hangerő (+) és a bekapcsológombbal előhozott állapotban, hiába dugom a gépre miután megjelent a zöld droid, a win 7 (64x) drivert kér és nem hajlandó települni.
A "korrekt" ZTE-s USB drivereket sem kajálja, manuálisan kiválasztottam listából, minden drivert végigpróbáltam a csomagban (kernel debug, composite, single) de az ADB devices egyikkel sem látja a telót ebben az állapotban.Csodazippelt eredeti ROM-os készülék, ROOTolatlan, ha ez számít.
-
Edez
tag
Igen, az akkumulátorra azért került 3 mert így úgy alakul a dolog, hogy 100-50%-ig max 748 ig engedem fel a processzor órajelét, 50-30-ig 600 lehet 30 alatt pedig csak 348 MHz. 348 Mhz tapasztalatom szerint az egyszerű telefon funkcióhoz, telefon/sms bőven elég. Lemérni nem mértem le mennyi különbség van fogyasztásba de mivel a rendszer amúgy is maga állítja az éppen kori értéket a terheléstől függően így csak akkor van érezhető külömbség ha terhelve van a telefon(állandóan a max órajalen megy a processzor).
-
V.Stryker
nagyúr
Üdv,
A melóban hagytam a teló töltőjét. Párom szintén mikro usb-s telójának töltőjével tölthetem? (5v 350mA) Elvileg jó nem? Pin1=+ Pin5=-
-
sniphoe
aktív tag
Feltettem a Paul féle R11es ROMot, szép is jó is, de az SD kártyám tartalma odalett.
Hogy kell particionálni? Ha a leírás alapján csinálom, akkor unsupported filesystemnek észleli, gondolom az ex2 miatt?! -
Empire
tag
Elméletileg szereztem egy egészen jó magyar fordítást! Még most dolgozom fel, majd meglátjuk mennyire lesz teljes.

Egyelőre még az újrafordításkor hiba van, ezért még nem tudom megmondani, mennyire egyezik a Blade-nek szükségessel. -
sto1911
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
Szerintem semennyire, ahogy elnezem ez valami olyasmi kutyu, amit szamitogepbe dugsz, es a telorol BT-n atloivod ra a zenet, es akkor a gep jatsza le

Egy barmilyen BT headset megtenne szvsz, de nem ertek nagyon melyen ehhez a reszhez.
-
Lasy
veterán
oké addig nem szoktam kipipálni míg nem biztos, de 710nél egyszer mentem fel 729-re.
én rom csere után gondoltam, hogy megint be kell állítani.
gondolom a battery-re azért tettél 3at, gogy kevesebb MHz-n kevesebbet fogyaszt?
ez mérve is lett?
illetve mennyi szokott az áltag fok lenni?
mert nekem olyan 29-38 között. -
Taqler
csendes tag
lenne 1 buta kérdésem most vagy én baszok el valamit vagy alapbol nem jo a vissza kijelzése néhány romba azaz nem világít zölden/pirosan töltöttség jelzésekor az az érdekes nálam hogy 1 előző ver-es rom ba még jó volt majd mikor 1 magasabb ver számu romot raktam fel ott már nem működött.na most arra lennék kivi hogy ez csak nálam nem müxik vagy esetleg másnál is előfordult már ez a jelenség?válaszokat előre köszönöm.
kelzsoca_lite_jellyfish_rls8 ez van fent most és nemnagyon akar vílágítani azöld/piros a fehér megy faján csak ez a 2 ő nem akar.(kikapcsolt telónál müxik)szal nem a készülékbe a hiba.
Taqler -
Lasy
veterán
Nos belaktam 1.5 óra alatt a froyot, most akkor egy mentés, és mehet az AHB vagy micsodi.
jani220
ugyan ez esetleg xp alá?
sehol nem találtam.
-
lac14548
aktív tag
Találtam egy müködő megoldást az MS Outlook (2007-2010) névjegyzék importálásra.
Megosztom itt, hátha másnak is szüksége lesz rá.A program itt található hozzá (beépül az Outlookba és onnan egyszerüen lehet exportálni a névjegyeket).
-
apeelme
addikt
vki anno linkelt egy memkari tesztet CL2-től CL10-ig nem találom! azt hittem kelzsoca volt de nem...

-
Edez
tag
Energiatakarékosság meg biztonság miatt. Ha melegedne a telefon visszaveszi az órajelet. Ha töltőn van a teló állandóan 748MHz megy. A min, max azért van, mert a rendszer terheléstől függően állítja az órajelet és én adom meg, hogy milyen töltöttség mellett mennyi lehet a maximum.
A prioritás szerint lépnek életbe a különböző beállítások.
-
hi!
Van a marketban egy lejátszó vplayer general free trial.
Az lenne a kérdésem ezt tudta valaki regisztrálni, meg venni? Ha igen ,hogy ?
Ugfyanis vásárlásnál van a market féle lehetőség, meg a pay pal, én meg venném de egyikre sem jön be semmi

-
embe
nagyúr
keresem nem találom. A sok éjszakai meló miatt...most is megyek megint.
BlueGingerbread alpha 6_CircleMod témát keresek. Valaki tud segíteni? Köszi előre is! -
veector
senior tag
Jelentem hogy belekezdtem megint a svédasztalba.
Ezúttal úgy, hogy bárki megértse mit csinál (mindenhez infó, többnyelvű maga az oldal), így csak az igazán hülyék tudnak majd bootloopot kreálni.
Most nem fogom elsietni, nem lesz kész 1 nap alatt. -
Edez
tag
Nálam jj8 van fenn. És 50% AHB. Max amit stabilan bír nálam 748Mhz, valakinél csak 710. SetCPU-ba profilok a következőképp vannak beállítva.
Temp > 60°C max 348, min 128
priority 100
Screen Off max 348, min 128
priority 90
Battery<30% max 384, min 128
priority 80
Battery<50% max 600, min 128
priority 70
Battery<101% max 748 min 748
priority 60
Charging/Full max 748, min748
priority 50Ezek a beállítások jj6 óta vannak. A telefon stabil, nem melegszik jobban. Filmet nézek inkább mint játszom.Egyedül a Zenonia-val meg a Dugeon Hunterral játszom ezek nem lagolnak, igaz alapból nem is lagoltak. Xvid-es videó pl. Csillagkapu 688*288 1644kb/s RockPlayer ARMV6_VFP- vel stabil 20 fps felett átlag 22 fps, hang nem csúszik. Szerintem érezhető a gyorsulás az egész rendszeren. Aksi: függ mire használom egy 1,5 órás film után 30-40% játék kb ugyanez. Ha csak telefonálás, netezés ilyenek akkor kb 1-2 nap. De mivel minden este felteszem töltőre biztonság miatt nem is nagyon izgat.
-
Alexios
veterán
válasz
dragon1993
üzenetére
Jólvan elveid vannak
Nekem volt egy 7gb-os net csomagom itt bp-en bárholt ment kb 700kb/s sebességgel ami azért egyáltalán nem rossz szerintem. Ettől függetlenül most csak egy 100mbos net csomagom van, ami androidhoz szerintem pont jó, rss feedeket frissíteni, leveleket letölteni, néha kicsit opera minivel netezni. -
Lasy
veterán
válasz
dragon1993
üzenetére
oké, de azt nem tettem még fel.
most a jj8 froyo-t nyomtam. tesztelem kicsit belakom, és kiváncsi vagyok mindenre.
De mint látod ezt írtam le én is hogy froyon nem akad semmi. -
dragon1993
addikt
ZTE Blade Froyo ROM JJ RLS7.5:
alapból nem akadt a NFS ott nek kell oc ehez.. -
Lasy
veterán
válasz
Watto1991
üzenetére
én igen sikerült, pl JJ7 ben ashalt nagyon akadt, még az NFS is, de 710 alatt más NFS simán ment, míg asphalt5 nyomva kellett hagyni a nitrót.
De 2.2 alatt asphalt5 600on is jobb.dragon1993
vodával nincsen ilyen gondom. tökéletes a youtube is, de leginkább letöltésre használom. -
dragon1993
addikt
válasz
Alexios
üzenetére
Mert meglátom a mobilnetet és elhányom magam, elveim vannak nem fizetek olyan szolgáltatásért ami egy **** A t-nél haveromnak van 10gb-os csomagja mert utazgat de ő is utálja sokszor inkább nézi a falat mint,hogy azt használja (Győrtől 30km-re) , mert youtube videó annyira lassan töltődik ,gyorsabb ha elautózik hozzám és megnézzük nálam a 8 perces videót.
-
vizslakutya
senior tag
Ma végre megtörtént a telefoncsere.Minden oké,s happy.
Mindenkinek köszi az eddigi segítségét
-
KVic
csendes tag
válasz
csitatomi
üzenetére
Nekem is ez volt, visszavittem, gariba cserélték, miután kipróbáltak rajta egy ROM cserét, de nem segített. Előtte 2.2-es ROMokat próbáltam ki, és jól is működött vele, amíg nem jött elő ez a képernyő érintésre nem reagálós hiba. Én egyelőre várok az új készüléken a ROM cserével mert most megijedtem...
-
Tottu
senior tag
Üdv!
Vettem egy Belkin K7SF5D7050B típusú USB-s Wifi adapter és ennek segítségével szeretném megosztani az internetet, hogy telefonon is tudjak internetezni.
A következő leírás szerint létrehoztam egy ad-hoc hálózatot: [link]
A problémám az lenne, hogy a telefonom nem látja ezt a wifi kapcsolatot (a szomszédokét látja, de azok routerek). A Wifi kapcsolatoknál hozzáadtam ezt a hálózatot, de azt írja, hogy: nincs a hatókörön belül.
Nem tudom, hogy hogyan kellene normálisan működnie, de pl.: amit ad-hoc-nál hozzáadtam hálózatot annál azt írja, hogy nincs jelerősség. Valamit még be kell pluszban állítani, hogy szórja a jelet a wifi adapter?
-
Saccco
nagyúr
-
Máté94
addikt
Sziasztok!
Valaki nagy játékos érdekelne, hogy mennyire akadnak rajta egyes játékok? Inkább úgy kérdezem, hogy melyek akadnak?
Köszi a választ!
-
Edez
tag
válasz
qltsar
üzenetére
Az ahb bus tuning csak 600 MHz felett működik szóval a procihúzás is kell mellé.
Lasy: Az AHB-hoz szedd le Japanese_Jellyfish_RLS8_ahb_overclocked.zip-et, már ha JJ-s rom van fenn. A többi rendszeren nem tudom, hogy működik e.
qltsar: 50% AHB bus overclocking at speeds above 600MHz addon. Kell neki a 600 feletti sebesség.
Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Diablo IV
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos tablet topic
- Fogyjunk le!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- KERESEK Magyar GARIS VGA-t: 7900XTX NITRO+ / 7900GRE Pulse / 4070Ti SUPER 2x Ventus
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- SMAILIO HD 5" GPS autós navigáció
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

HOgy tudnál aludni, ha meg sem próbálnád.

. de igazad van, pontosítás kedvéért, jelzem, h hazsnáltan vettem, decemberi a cucc, és a tag frissítette és rootolta.

+ a mellé pixelhiba is van szerintetek ha visszaviszem cserélik? 

: