Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
- Apple iPhone 11 - népalma
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
redXIII
senior tag
Kaptam kódot a beta OS-hez. Mostmár csak várni kell.
-
pzstm
titán
Lego Movie demo fent van a Store-ban, ha érdekel valakit

-
pzstm
titán
hétvégére tervben egy kis Dead Rising3 móka Nightmare módban. Ha valakit érdekel, szívesen várom COOP-ra

-
Zjunior
veterán
válasz
Something_
üzenetére
Gyönyörűűű!
Honnan szerezted be, és Mennyi volt?
-
redXIII
senior tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Az csak aksival müködik csak sztem, elemmel nem, hiába újratölthetö.
-
bulikavagyok
nagyúr
Nálam Eneloop akkuval nem igazán működik a töltöttség kijelzése. Tegnapi napig azt mutatta, hogy félig van, erre ma lemerül. Ma bele teszem a fullra feltöltött új akkut, erre megint azt mutatja, hogy félig van...

-
-
Zjunior
veterán
Fifában, ha ketten játszunk akkor miért nem jegyzi meg a Contoller beállításokat, Kick Off játéknál?
Mindig elvált,

Van valami megoldás rá, vagy találkozott már vki ilyennel?
-
tuki2200
senior tag
Sziasztok,
azzal van valakinek tapasztalata, hogy a tv-s funkcio upc media carddal hogy megy?
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
Something_
üzenetére
Ez nagyon komoly! 
-
SütiGTi
senior tag
válasz
Something_
üzenetére
Huh de jól néz ki...én is most barátkozok a gondolattal, hogy jól néz ez ki nagyon

-
boost
veterán
válasz
Something_
üzenetére
széééép
-
Something_
őstag
Enyimé.

-
bulikavagyok
nagyúr
AC4 50USD postával együtt
-
Zjunior
veterán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Lesz majd, 3 hónap múlva!

-
gianni85
veterán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
a végén te is zavvi-ról szerzed be a Titanfall-t

-
Zjunior
veterán
Pfff jó nagy szar a videogameplus canadai oldal.
13.-án rendeltem meg a Ryse-t, ma írták h shipped!
Bravó!
Még jó h volt készleten. 24 órán belüli szállítással!
-
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Szomorúan hallom, azt hittem erre van.

A mikrofont mindjárt kipróbálom. -
Csöbronit
tag
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Képesek és kiveszik az optikai meghajtót

-
-
válasz
bulikavagyok
üzenetére
A kinect mikrofon, vagy a headset?
Mondjuk egyiket sem próbáltam.
Csak az éjszakai módot akartam kipróbálni, de nem megy. -
Gondoltam tolok kis tf-et... vége.

Skypenál nem működik az éjszaki látás?
-
Csöbronit
tag
Arról hogy lesz-e kinect nélküli ONE arról akár pletyka szintjén lehet tudni valamit?
-
pzstm
titán
Valaki kapott már?

Keep an eye on your Xbox Live messages - You may be getting an invite to preview the next #XboxOne update http://t.co/skcIOmzLSN
-
gianni85
veterán
Na tegnap sikerült végre több időt töltenem a Forza 5-tel és... nagyon pozitív a véleményem. Egy Subaru BZR-rel kezdtem a Karriert, hátsókerekes autó. Minimális segítséggel játszva sokkal nehezebbnek érzem, mint anno a második/harmadik részt. Jobban érezhető, hogy egy több tonnás gépet irányítasz, van súlya az autónak.
-
redXIII
senior tag
Van bounty hunter megint a forzában
Bár nem tudom meglessz e, 2 másodpercet ver rám jelenleg 
-
SütiGTi
senior tag
válasz
Crazyman33
üzenetére
Délelőtt jelöltelek elvileg...
-
SütiGTi
senior tag
válasz
Crazyman33
üzenetére
Bocsánat..jövök mindenképpen, de lagziszervezés közepén vagyok és minden napra jut valami nagyon vidám elintéznivaló

Ha minden jól megy akkor ma munka után ráérek és akkor átnézek mindent, és próbálok egy értékelhető kört összerakni
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
Crazyman33
üzenetére
Igaz, a segítségeket elfejtettem megemlíteni..

Egyébként én is le vagyok maradva kb 11másodpercre az elsőtől. Nem is nagyon értem..
Valószínűleg fogok még javulni 4-5mp-t, de az még mindig nagyon kevés lesz az élmezőnyhöz képest. Gondolom a kormány miatt van maximum 1-2mp hátrányom, de ezt az óriási hátrányt akkor sem magyarázza semmi. Az autóm alapbeállításon van, ez számíthat ennyit? -
Crazyman33
senior tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Figyeljetek a Segítségeknél mit lehet használni és mit nem! Most beírtam angolul is, mert volt aki nem tudta beazonosítani.
Besz@rni nem kell, valószínű az utolsó én leszek, mert életemben nem vezettem még kontrollerrel autós játékot, most tanulom.
Ha soknak érzed az autót akkor sem kell megijedni, lesznek kezelhetőbb autók is. A lényeg hogy senki nem fog kinevetni vagy fikázni ha szar időt mész. Évek óta megbecsüljük és tiszteljük az utolsó versenyzőket isSutiGTI meg jó lenne ha felvenne barátlistára, mert különben hiába nevezett...nem fogom látni az idejét.
-
godzsy2
senior tag
Volt szó, hogy az új frissítésben benne lesz hogy látni fogja a Ona a pendrive-okat. Most azzal mi van? Állítólag nem reagál rá, file manager app meg nincs a store-ba.
-
pzstm
titán
-
A.tessz
senior tag
Na végre indul a titanfall teszt nálam is!
-
godzsy2
senior tag
válasz
redXIII
üzenetére
Vannak nagyon kocka emberek, akkorák, hogy az már nem is kocka, hanem téglatest.

Én pl. a Doodle Jumpot szoktam tolni telefonon, alig érem el a 30ezres határt, ott kb. le is zuhanok, gondoltam már felmegyek a Top Score-t megnézni és az első 4millió pontnál jár.
Tuti valami feltört játékkal játszik, mert azt szerintem lehetetlen összehozni. -
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Köszi, ez volt a lényeg, márc 3.

Addig jön a thief, vagy minecraft remélem. -
Xirtam
veterán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
előbbi , de még nagyon agyalok rajta.

-
Xirtam
veterán
2 hónapos ONE-ért Fifa 14 és FM 5-el 140 jó ár?
-
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Most szedtem le, nekem tetszik, de a gyereknek nem.
Inkább pc-re veszem meg, kontrollerrel nem az én világom.
Béna vagyok.
Lehet megvárom a minecraftot, vagy thief.
Egyelőre gold sem kell 13 hónapot vettem.
Kérdés, meddig lehet felhasználni a kupont? -
SütiGTi
senior tag
DLNA lejátszást miként vagy, hogy támogat a box? Nekem egy NAS-on vannak tartalmak, és azt szeretném megnézni boxon...
És valakinél láttam, hogy euro sport alkalmazást futtatott (egy városban lakunk), de ha rámegyek én akkor csak pin to home van, se install se semmi...
-
válasz
Something_
üzenetére
Én....
-
zeus90
aktív tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Igen, én is itt vettem 10.5-ért de azóta már megfogadtam (nem azért mert így nem érte volna meg), h 40$ fölött nem veszek. Majdnem minden héten szerintem láttam azóta valahol 40$-ért.
-
-
zeus90
aktív tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Ja, de ezt már nem is veszem akciónak. Komolyan szerintem sokkal nehezebb 60$-ért megvenni a live előfizut mint olcsóbban
Szerintem 2 havonta amazonon is csak 40$. -
Something_
őstag
Ki vesz még rajtam kívül titanfall-os joyt? Elég jól néz ki

Fel is rakom mindjárt apróra a másik, kb 2 órát használt dobozos kontrollert. Mennyiért lehet eladni szerintetek? 14e?
-
A.tessz
senior tag
Nem vitatkozni akarok, hanem ez a véleményem, a jelenlegi állást mondom, melyik a jobb számomra. Nem mondtam, hogy eladom , csak azt mondtam jobbak az exkluzívok rá. Én remélem jönnek ps re is és hasonló minőséget hoznak mint a régiek, de jelenleg egyáltalán nem vagyok megelégedve velük ennyi. 3 konzolom van inkább az exkluzív tartalmak miatt, ezt mondjuk jól látod!
-
zeus90
aktív tag
Az irány az jó, de kár, hogy ez most csak március 3.-ig tart és nem alapjáraton ilyen a rendszer.
Titanfall-ra alapból most van ilyen akció az US shopban.A két új játék még az akció alatt a PvZ és a Rayman pedig mindkettő 40$, tehát nem éri el a 45$-os határt, ami után járna az ajándék kártya. Kivétel ha mindkettőt megveszed.
Persze, ez jó alkalom lehet régebbi játékok beszerzésére, de nem hiszem, hogy sokan vannak olyanok, akik majd emiatt veszik meg. Aki már akarta megvette a fifat, forzat stb. Talán még a Ryse lehet ilyen, amit kevesen vettek meg, de mégis kipróbálnák, ami szintén most akciósan 40$

Na de mindegy, az irány az tényleg jó, csak azért nem minden arany ami fénylik...
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Milyen monitort vegyek?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- MIUI / HyperOS topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hogyan tovább? — Ezeket várjuk 2026-ban 🖥️
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új, Aktiválatlan, iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB ASUS A31 PLUS ARGB 750W
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Dobtam árat privibe.

Akkor inkább tesztelem a PlayAsia-t.
...akkor nálam van a baj. Újrarakom a Skype-ot.. Az utasításokat simán "hallja" a kinect.

l.skywalker
IntelKiller7