Hirdetés
- Yettel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeus90
aktív tag
Szerintem a beszámítás esélytelen. Egy 45 dolcsis árral + beszámítással teljesen megölnék a dobozos játékokat. Kint meg ha jól tudom a Gamestop nem egy kis cég, gondolom nem kis befolyással.
De már csak simán a 45 dollár is jól hangzik. Mondjuk ha így halad a forint, akkor olyan lesz mintha mi sem történt volna

-
gianni85
veterán
Igen azt úgy tudnám értékelni, már majdnem játék bérlős/kölcsönzős megoldás lenne... simán jó. Egy AC4 pl nekem elég egy hétre

Ha nem unod még a DR-t, akkor majd tolhatjuk. Acsik annyira nem mozgatnak, de annyiban azért maximalista vagyok, hogy szeretek minden mellékküldetést megcsinálni, cuccokat összeszedni. Egy másik profillal elmentem 11. szintig, de ma kezdem a régi gamertag-emmel elölről.(#8298) bulikavagyok
Ha Forzával nem is fogom olyan sokat tolni, de az új Horizon viszont biztos sokat fog pörögni a gépemben
-
pzstm
titán
válasz
gianni85
üzenetére
megszellőztette már Majornelson is, hogy 60USD helyett 45 körül lenne egy digitális verziós AAA cím újonnan....ha ezt követően bejelentik, hogy ha lemondok egy jáűtékról a következőbe használtértéken ők beszámítják, akkor simán van létjogosultsága, s egy vevőjük máris van.

-
gianni85
veterán
Eléggé alacsony még a One felhozatal az eddigi ismerőseim körében, tehát aki akarja online tolni, az vegyen fel... GT: lengyeljani
Aktuálisan van Forza, DR és Ryse, majd márciusban Titanfall is jön, most hétvégén újítom a gold-omat is
Elsősorban DR3-at tolnám valakivel koopban -
zeus90
aktív tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
van benne valami
-
Xirtam
veterán
• Halo 2 Anniversary on Xbox One due for release November 2014, will include beta access to Halo 5
• Halo 5 pushed to 2015
• Crackdown 3 is being planned for the first quarter of 2016
• Quantum Break and Sunset Overdrive are planned for Fall 2014 - Fable Legends for summer 2015
• Forza Horizon 2 coming Fall 2014, probably September. Co-op/social stuff and 1080p
• White Xbox One for sale to the public
• Limited Edition 1TB Xbox One in November
-
zeus90
aktív tag
Annyira nehezen tudom elképzelni ezt a magyar voice commandot. ikszboksz meg a többi

De akkor még oké, ha ezt megcsinálják. Nem tudtam, h magyarul is tud majd. bár nem hiszem, h valaha is használnám magyarul
Hát amúgy most reálisan appok mik lehetnek? fuso, inda (smart tv-ből kiindulva) és most hírtelen nem is tudok többet írni.Ezek az új féle boxok között, azért kicsit zavar, hogy lesz 1tb-os, nekem meg be kell érnem 500-al.
-
zeus90
aktív tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Szerintem azért kicsit elszomorító, hogy októberben lesz hivatalosan. Majdnem 1 év kell, hogy Magyarországon is lehessen kapni egy népszerű konzolt.
Gondolom ennek legfőbb oka, hogy kicsi a vásárló erő és amúgy is inkább a warez jellemző.
Vagy ennyi ideig tart lokalizálni normálisan? -
pzstm
titán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Alig várom hogy toljuk majd

http://microsoft-news.com/report-microsoft-to-expand-xbox-one-tp-13-more-countries-in-march-and-15-more-in-october/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter
Októberi listan vagyunk rajta
-
pzstm
titán
Lesz hozzá Kinect. Nyilvan nem, de cserebe ez a user csak digitalisan fog venni jatekot. Agressziv árazás

Amugymeg:
•Forza Horizon: "Fall 2014, probably September. Super sexy weather system and... shit tons of co-op/social stuff. 1080P and open-world, so you can road trip with your bros."Hát el sem tudom mondani,mennyire várom.

-
pzstm
titán
Érdekesen hangzik, különösen a digitális terjesztésre kihegyezett változat

•Microsoft is planning to release Xbox One for $399 without an optical drive.
•Microsoft is planning to release Xbox One white edition later this year.
•Microsoft is planning to release Xbox One with 1TB harddrive later this year.
•Microsoft is planning to release Xbox One Titanfall edition. He even posted an image of the same. Find it below.http://microsoft-news.com/report-microsoft-planning-to-release-white-xbox-one-xbox-one-with-1tb-storage-later-this-year/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter
-
válasz
redXIII
üzenetére
Üdv nekem volt ez a problémám, az előbb említett megoldás nem megoldás, sajnos! én 5 x kezdtem ùjra mire sikerült végigvinnem, de mára megint nincsenek meg a mentéseim...
Ugyhogy ha van időd nyomd végig egy hùzóra, kb 6 óra.
Nekem mindig a tankosrésznél tűnt el a mentèsem... -
redXIII
senior tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Hát ez nem jött be.
-
redXIII
senior tag
Sziasztok.
Úgy emlékszem hogy volt itt valakinek olyan problémája, hogy mindig eltüntek a bf4 single mentései. Na tegnap nyomni akartam a single kampányt, erre nekem is rotty. Volt valami megoldás a hibára? -
gianni85
veterán
válasz
Mister_X
üzenetére
én is e felé hajlok. Eredetileg véletlenül a 360as smartglass-t szedtem le, aztán ott volt opció, hogy ha one-om van akkor töltsem le a hozzá tartozót. Annak a letöltési oldalán meg az előbbi hibalehetőségeket írta. Ha keresek, akkor nekem se adja ki találatok között. Ó jajj, asszony nagyon nem fog örülni, ha telefonját is lenyúlom játék közben (ugye tv is bukó akkor
)(#8270) pzstm
nekem is érkezik a héten. tegnap DR3-mal próbáltam ki a gépet, az nagyon pöpec. -
zeus90
aktív tag
Hatalmas + a Ryse-nek a részemről. Tegnap megjött, kb egy 3 órát tudtam vele játszani de eddig nagyon tetszik.
Egy kis extra video hozzá

Ez volt már itt? Egész jó kezdeményezés, flash játékok html5 átírása, controller támogatással. Mondjuk nem jellemző, hogy flash játékokkal játszanék.
-
gianni85
veterán
-
gianni85
veterán
Srácok, a One smartglass app régiókorlát, vagy kevés (512) ram miatt nem érhető el a lumia 520asomra? Valaki? Sorry, de 2 perc gugli után feladtam...
-
Zjunior
veterán
AKinek megvan a Tomb Raider írna egy két dolgot róla főleg X360-hoz képest...

THX!
-
cyber86
őstag
Én A Gamertech-nél vettem a boxot és már volt is gari cserém komplett gép, mert a kinect 2 nap mulva megadta magát, simán adtak egy zsír új gépet mindenestűl és addig míg hivatalosan nincs magyarországban supporet addig ők válalják a garit ja és halkan annyit elárultak, hogy elvileg márciusban lesz hivatalos magyarországi megjelenés.
-
ayrton
tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
nekem gördülékenyebbnek tünik, részletesebb sokkal az x360-hoz képest. Magával ragad ez nem vitás

-
Def26
félisten
Srácok, tudom, hogy off, de a microsoft Magyar store -ból nem tudom megvásárolni a windows 7 -et csak a 8 -at? Linkelje már legyen szíves valaki.
-
ayrton
tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Huuuuum bitang jó! A hangok 5.1-be... egy 55es8000-esen hibátlan kép!

-
ayrton
tag
Sziasztok!
Na én végleg elvesztettem a fonalat ezekkel az accountokkal- fiokokkal kapcsolatban.
A következő felállás: van egy állandó microsoft fiokom / freemail-es , magyar account / , hozzárendelve mastercard jó hosszu ideig aktiv mégm minden müködik,müködött x360-al. Tovább mondom:1 hónapja megvan az X1-em akkor azon United Kingdom location-nal be is jelentkeztem be. Ez is rendbenmhozzátudtam rendelni ugyanazt a magyar mastercardot amit el is fogadott - nyilván egy kitalált billing addressel! - !! valamint a paypal accomat is, mindkettövel vásároltam is Angol fontért!! Összegezve eddig van tehát egy magyar és egy angol accom, és mivel X1-en jelenleg nem él a Magyar régio , igy továbbra is angol location volt beállitva. Most jön a csavar, már tükön ülök hogy a tomb raider definitve editon mikor jelenik már meg, épp ezért a settings menüben a location-t átállítottam USA-ra, restartm és elöjött az USA store, de hangsulyozom továbbra is az eredeti gamertag-al be is tudtam jelentkezni, gold tagság, minden okés! Belementem a payment opcioba, az üres volt, igy megpróbálkoztam az eddigi két accomhoz is rendelt magyar mastercardot bereggelni, és lám csodát siker - az amerikai billing address itt is nyilván kitalált volt! - !! Ezt követően Tomb raider megvásárol
le is jöttm minden oké, minden eddigi vásárlásaim az USA-s accal való bejelentkezésem alkalmával is elérhető játszható, Nyilván itt olcsobb minden mint a GB store-ba. Bocsi ha ez mindenkinek tiszta volt eddigm csak megosztottam veletek.
Ja és hogy minden accom-ról egy helyen lássak mindent / fizetés, tranzakcio, stb/ ide kell bejelentkezni:
https://commerce.microsoft.com -
SütiGTi
senior tag
A Tomb Raidermar megveheto a store-bol? Azt hittem 31en jelenik csak meg....
-
Def26
félisten
-
Def26
félisten
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Ahham, ez leszedi a demo -kat és a telepített cuccokat is? Illetve a profilokat is?
Közben látom, hogy igen.
-
bulikavagyok
nagyúr
Erre gondolsz?
Ez elvileg mindent töröl.
"Your Xbox One console will now begin the process of erasing all content and resetting itself to the default settings. "- úgy tűnik igen! -
Def26
félisten
Azt nem tudjátok, hogy lehet teljes visszaállítást csinálni a gépen?
-
Def26
félisten
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Ó jajj. Hát inkább nem mondok semmit.

-
Def26
félisten
Tényleg van most hír arról, hogy mi is lett a tegnapi izgalmasnak ígérkező bejelentésből?
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
Crazyman33
üzenetére
Úgy értettem, hogy az osztrák MS szervizbe kéne kiküldeni, nem tudtam, hogy csak Csehországban van ilyen. Viszont így lehet, hogy jobban jártál volna, ha rendelsz egy tápot az Ebay-ről, vagy az AliExpress-ről.
-
Crazyman33
senior tag
Nekem is ezt mondták, kivittem és még se. Pont ezért kérdeztem mik az itthoni infók, hogy esetleg ne járj így te, vagy legközelebb én (bár ne kelljen senkinek!). Mivel ha itthonról is lehet intézni akkor nem viszem potyára ki.
Nekem van kint rokon, így valós névre és címre vettem.bulikavagyok!
Az ügyfélszolgálatnak semmit nem kell küldeni. Egyből a szervizbe kell küldeni. EU-ban az egyetlen szervíz Csehország.
Bedobozolod rányomod a címkét és ingyen viszi a UPS. DE csak magát a gépet vagy a Kinectet. Az esetemben táphiba volt, így saját költségen kellett postázni a szervízbe.zeus90!
Tápegység meghalt. Nem kapott áramot a gép. Bedugtam két másodpercre felvillant a sárga led, majd elaludt és ennyi. Se kép, se hang. -
bulikavagyok
nagyúr
válasz
Crazyman33
üzenetére
Oops, ez így elég érdekes. Akkor gondolom nem marad más mint az osztrák MS-nek postázni. Más ötletem nincs. Itt szerintem mindenki aki Ausztriában vette abban a tudatban élt, hogy ha baj van vele visszaviszi a boltba.
-
Def26
félisten
válasz
Crazyman33
üzenetére
Én cyberport -ban vettem. Ők azt mondták, ha gond van vigyem vissza hozzájuk és készséggel segítenek. Elmondtam nekik, hogy a címem kamu a számlán és csak azért írtam le, hogy meg tudjam venni a gépet, mert az én tetves semmirekellő országomban még egy jó darabig nem jelenik meg.
-
zeus90
aktív tag
válasz
Crazyman33
üzenetére
Miért kell gariztatni, ha megszabad kérdezni?
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
Crazyman33
üzenetére
Def26-nak igaza van szerintem. Ha nem az adott országban élsz, akkor a bolthoz kell visszajuttatnod, ahol vetted.
Madwe: törvény írja nekik elő, hogy vállalniuk kell 12 hó garanciát. Az már más kérdés, hogy hogyan oldják meg. Az 576 a Microsoft Magyarországon keresztül intézi, de ezt csak ők tudták elérni Magyarországon úgy hallottam. -
Crazyman33
senior tag
válasz
Donibrasco
üzenetére
Na az úgy korrekt. Így tényleg érdemes itthon venni.
Magamnak intézve fizethettem a postaköltséget Csehországba...Madwe!
Ebben is van valami...
-
Madwe
nagyúr
válasz
Donibrasco
üzenetére
Ha one-t árulnék én is azt állítanám hogy intézem a gariztatást
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Def26
félisten
válasz
Crazyman33
üzenetére
Én azt gondolom, hogy abban az országban ahol hivatalosan megjelent az xbox one lehet csak intézni a garit. Ha nem abban az országban laksz, akkor meg vissza kell vinni a boltba, ahol vásároltad. Én pl. Ausztriába kell vigyem ha gond van vele. Személy szerint nem hiszek a mesékben, hogy felhívom a Magyar MS -t és intézi a garit.
-
Donibrasco
tag
Én a Konzol Stúdiónál vásároltam 158 ért és ők azt mondták,hogy teljes körű garit ők intézik,ha elromlana!
http://www.konzolstudio.hu/index.php?action=1&product_akt_pt_id=7784 -
zeus90
aktív tag
válasz
Crazyman33
üzenetére
Ez nem teljesen igaz, hogy máshol nicns forgalomban az EU-ban a felsoroltakon kívül.
Anglia, Franciország, Írország, Olaszország legutóbbi tudomásom szerint még Európában vannak.Kérdésedre a választ sajnos nem tudom.
-
Madwe
nagyúr
válasz
Crazyman33
üzenetére
UKben van tudtommal?
Régebben már folyt róla itt beszélgetés. elvileg ha gariztatni kell akkor vagy kocsiba ülsz s kiviszed származási országba, vagy postán elviszik majd visszaküldik...
-
Crazyman33
senior tag
válasz
Mister_X
üzenetére
Mivel az említett garancia csak azon a nyelveken érhető el amit te is olvashatsz az idézet szövegben. (Mivel más Eu-s országban nincs hivatalos forgalmazás, így support sem.)Több esélyt láttam a németre, mintha a spanyolt másoltam volna be...Köszi Madwe!...átváltottam UK-re is de ott nem ez a szöveg van...
Ettől függetlenül a kérdésem él. Aki itthon vásárolt csak megkérdezte...
-
Madwe
nagyúr
válasz
Mister_X
üzenetére
Szerencse hogy a google ugyan töri a nyelvet de tud németül is

"Ez a garancia csak a következő országok: Belgium, Németország, Hollandia, Ausztria és Spanyolország.
Tudomásul veszi, hogy Önre bizonyos körülmények között bizonyos export törvények és rendeletek országtól függően, ahol lakik, és vállalja, hogy betartja az összes olyan törvényeket és rendeleteket, ha exportálja az Xbox Egy vagy a tartozékok"angolul is ha már...
"This warranty applies only to the following countries: Belgium, Germany, Netherlands, Austria and Spain.
You acknowledge that apply to you under certain circumstances certain export laws and regulations depending on the country in which you reside, and you agree to comply with all such laws and regulations if you export your Xbox One or your accessories"
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Új DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

l.skywalker
IntelKiller7