Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Def26
félisten
Semmi különbség nincs de nyugi, nem a box táltosodott meg.
Ez azon játékok közé tartozik amik anno kicsapták a biztosítékot a játékosoknál, mi szerint a gyengébb gépre fejlesztenek és nem veszik figyelembe az erősebb gépet.
Ezt a grafikai szintet nem nehéz kiköhögnie egyik gépnek sem. Ennél fogva nem is beszélhetünk egy nextgen minőségű játékról. -
pzstm
titán
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Inkább a szokásos felbontás-fps-melyiken a szebb dologra céloztam...ha már multiplatformról van szó...

-
gyuribácsi88
addikt
Nagyon jó játék lett, én pc-n játszottam ki, és el nem tudom képzelni hogy mi a bánat miatt lett 43 giga, mikor a textúrák olyan hogy azt inkább hagyjuk is. A watch dogs sokkal szebb, pedig az csak 14 giga és egy nyitott világ, míg a wolf egy ilyen tipikus sín lövöldözős akármi, ettől függetlenül a játék játszatja magát.
-
pzstm
titán
Annyira semmi hír nem volt a Wolfeinstein felbontásról meg fps-ről, PS fanok trollkodós tweetjeivel sem találkoztam, hogy kicsit utánanéztem...
Értem már mi is van a háttérben...

-
pzstm
titán
Fifa14 akciós, mindössze 36 dollár a Storeban. Most ajánlotta fel

-
Mindenkit felvettem, aki eddig nem volt a listában.

C0DDDAMNIT HUN
CoverlessAtol72
HUN Cimbye
iamfabric
Keldorpapa -
oriic
HÁZIGAZDA
Topicösszefoglaló frissült az új nevekkel.

-
válasz
eastone1
üzenetére
Nem egy osszeg! Erdemes megvenni!
Xone on meg nem az igazi....de az az erzesem hogy egy ryse ,, deadrising 3 kombó is várható lesz! Erdekes hogy kérdés hogy ez a 2 szirszar után mit fognak adni?
De nincs annyi indie cím ,, hogy abból kihùzzák, és most a micrfasz, nagyon próbál a kedvünkben járni! -
19Vico81
tag
-
válasz
19Vico81
üzenetére
Nem! Azt hiszem a minimum a 3 hónapos előfizu! Akkor vagy gold előfizus!
Gondolj bele akkor ha vennél egy dobozos gamet automatikusan kapnál egy játékot hozzá, mert ugye minden gamehez jár pár napos live kód is..!
De de xbox gold nélkül olyan nő nemiszerv nélkül! Ugyhogy pattints rá egy éveset!
Gwg miatt mindenképp megéri! -
legiaap
félisten
Azt honnan fogom majd tudni, hogy melyik játékok lesznek ingyenesek a gold előfizuhoz?
Kapok majd emailt vagy csekkolgatni kell a storet?
Amúgy meg mikortól jönnek majd free gamek onehoz? -
19Vico81
tag
Hey hey,
elkezdtem buvolni az appokat is, de eleg kiabrandito, hogy a legtobb csak usaban mukodik. van errol valahol egy leiras melyik mukodhet usan kivul is ? kezdek mar beleunni hogy letoltom es nem mukodik.
masik, hogy sok ajanl ingyenes 1hetet-honapot, de azert elkerik a kreditkarty adatokat. valaki tesztelte mar ? tenyleg nem terhelnek ra, le lehet mondani az ingyenes idoszak vege elott ?
egyenlore csak a skype es a youtube megy. skype kifejezetten jo az autozoomos kameraval

koszi elore is !
-
SütiGTi
senior tag
Konzolvilag.hu-tol kaptam email-t hogy atadtad a WD-t es kedden varhatom :-)
Azthittem szerdara fog csak megjonni...de juuhhu :-) -
gegg
tag
Ipon.hu-ról érdemes előrendelni a Diablo 3 játékot? Vagy ők is megváltoztatják az árat amikor készleten lesz függetlenül attól hogy én mennyiért rendeltem?
-
gegg
tag
Gamertag: C0DDDAMNIT HUN
-
19Vico81
tag
Hun-Cimbye - not valid gamertag
a tobbieknek kuldtem aki meg nem volt fent nalam
meg mindig nagyon nem megy ez a titanfall, de nem adom fel

-
tDr1v3r
veterán
Watch Dogs: PS4 versus Xbox One
Mindkettőn jól néz ki.
-
Crazyman33
senior tag
Létezik olyan játék, ahol van magyar nyelv, ám ez nem jelenik meg választható opcióként. Ezeknél a beállított régió alapján automatikusan azon a nyelven fut a játék.
Ezeknél soha nem fogod előhozni, csak ha Hungary lesz beállítva. Szerintem SütiGTi erre gondolt.Az a baj, hogy ezeket külön sehogy nem jelölik a játékoknál. Jó lesz már ha hivatalosan itthon is megjelenik, ilyennel sem kell görcsölni...
-
nagymartin95
csendes tag
hayemaker95

-
iamfabric
csendes tag
Gamertag:iamfabric
Köszönöm

-
keIdor
titán
PH! név: Keldor papa
Gamertag: KeldorpapaBár egyelőre a One-ra csak a Forza 5 van meg, még várok exkluzívokra.

-
oriic
HÁZIGAZDA
Topicösszefoglaló frissült játékosok neveivel. Aki szeretne hogy felkerüljön kérem szóljon intézkedek.
-
SütiGTi
senior tag
válasz
Something_
üzenetére
Köcce

Magát a kódot amúgy nem lehet valahol megnézni, hogy mire van?? MS oldalán gondoltam vagy nemtudom...De van az xbox oldalán is egy ilyen hogy reedem code, oda beírtam és ezt írta ki:
MP-412 gun
Prepaid code
Subject to the Xbox Live terms of use and xbox.com/usagerules. There are no refunds. -
SütiGTi
senior tag
válasz
Something_
üzenetére
Nemtudom mit takar....ezért kérdeztem hátha valaki tud valamit róla, de ha bannoltathatom magam ilyennel akkor inkább be se írom...
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
SütiGTi
senior tag
Felajánlottak egy teszt kódot watch dogs-ra az egyik fórumban...az lenne a kérdésem, hogy nyugodtan próbáljam ki vagy inkább ne mert lehet nem lesz jó vége...
-
tDr1v3r
veterán
Ha valakit érdekelne, most a hétvégén 30 euro G2A-n a 13 hónapos Gold.
-
19Vico81
tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Ez azt jelenti hogy generation 1-hez level 50 kell elerni ?
-
bulikavagyok
nagyúr
-
19Vico81
tag
Titanfall, hat tetszik de egyenlore meg nagyon gyenge vagyok
Generacio valtashoz szukseges felteteleket hol talalom ?Forumon talalt azonositokra kuldtem ki friend requestet. Meg ok nem igazoltak vissza :
attila4go
CoverlessAtol72
DoNMiXes85
HUN Cimbye
pzstm
Roterhu
sebisiokt
SutiGTiX
SxE Bunny -
Buster17
addikt
Metro Redux az most az első és a második rész felújított változata??
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
molnarpeter
üzenetére
Max 12ezerért, kis szerencsével el tudod adni.
-
molnarpeter
nagyúr
Titanfall fóliásan mennyit ér? Duplán sikerült rendelnem

-
válasz
Something_
üzenetére
5TH Generation követelménye: x1,5 XP
Longbow-DMR Sniper: If It Moves… - (150 Kill)
Longbow-DMR Sniper: Top Gun - (50 Pilot Kill)
Quad Rocket: If It Moves… - (200 Kill)
Quad Rocket: Titan Killer - (50 Titan Kill)
Charge Rifle: Critically Conditioned - (30 Critical Hit)
RE-45 Autopistol: If It Moves… - (150 Kill)
Ezek kellenek....
Szeretem ezt a gamet, de mar unom h mindig ilyen faszsagokra kenyszeritenek....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol extrával garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation 5 Slim Digital Edition
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Sony PS 5 dobozában (2025.09-ben vásárolt) 2 év gar, számla!
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- HP EliteBook 830 G5, G6 13,3" i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ventilátorok 120/140mm és modding termékek kitűnő árakon! Mennyiségi kedvezmény!
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mindig vannak kivételek.
Ez azon játékok közé tartozik amik anno kicsapták a biztosítékot a játékosoknál, mi szerint a gyengébb gépre fejlesztenek és nem veszik figyelembe az erősebb gépet.

l.skywalker
IntelKiller7