Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
válasz
Donibrasco
üzenetére
ennyire nem jött be?

-
Donibrasco
tag
Na már hirdetem is a WD ot akinek kell vegye vigye

-
zeus90
aktív tag
-
legiaap
félisten
Itt ülök a kanapén csajom mellettem nyomom a Forzát és állandóan kiírja az üzenetet, hogy a controllerem disconnected lett és választhatom ki újra magam. Az sem segít ha a csajom kijelentkeztetem, mert egy idő után újra felismeri és megint kapom játék közben az üzit.
Ezt miért csinálj? Lehet ezen állítani valahol? K...va idegesítő mikor ezért félbeszakad a játék. -
Donibrasco
tag
Mire jó a WD ba ez a U play gondolom van köze a multihoz,próbáltam be reggelni de valami gáz volt az ubi szerverrel azt írta!
-
boost
veterán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
köszi, elnézést.
-
SütiGTi
senior tag
SW update óta nagyon lassúnak tűnik a gépem. Másnál is? A Friends-be majdnem 2 perc mire belép meg amúgy is úgy lassan csinálgatja a dolgokat...
A külső vinyó amit támogat only USB 3.0 és nagyobb mint 256GB...szóval a kisebb pendrive-okat el kell felejteni?!
WD telefonos app: [link]
-
boost
veterán
Nagyon jó, magyar teszt: http://www.gamestar.hu/watch-dogs-teszt-review.html
-
gianni85
veterán
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
igen azt videókon is láttam, minden highlight-olva van, mindig felugrik valami infó... zavarónak tűnt
-
Something_
őstag
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Környezetvédelem a helyes válasz.
-
boost
veterán
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
GTA5 multi nagyon beszippantós volt. Egy hét után szombat reggel leültem játszani, és este hagytam abba. Ott akkor megfogadtam, hogy nem játszok vele többet.
Azóta is hiányzik. 
-
Mister_X
nagyúr
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Mégsem találják itt sokan a multiplayert

Már tényleg ott tartunk, hogyha a mai "gémereket" leültetnénk egy Shenmue elé, leesne az álluk, hogy milyen részletesen van ez kidolgozva és emiatt el sem jutnának a játék negyedéig. "Mé nincsen bal alsó sarokban szuperdzsípíesz?", "mé nincs hatalmas felkiáltójel az NPC-k felett?", "mé nem írja ki, hogy mit kell csinálnom?", "mé nem jó nekem ha átszkippelem a beszélgetést?".
-
gyuribácsi88
addikt
válasz
gianni85
üzenetére
Semmi spórolás nincs ebbe, olyan szinten elbutult az emberiség hogy fakocka egyszerűségű játékokat csinálnak. Minek kéne ezekhez kézikönyv? A watch dogs pl mindent kiír, szájba rágja a legutolsó egyszerű műveletet is, még azt is hogy hogyan kell egy nyomorult követ eldobni. 5 órát játszotta, vele, semmin nem kellett agyalni, annyira magától értetődő hogy mit kell csinálni hogy az már-már félelmetes.
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
Mister_X
üzenetére
Én nem kaptam, gondolom online letölthető. Boxon belenéztem a help-be, de nem sokat segített. Bár annyira nem foglalkoztam vele, inkább játszottam!

Szerk: Közben megkaptam a választ a WD topikban: "Kb a harmadik küldetés az online rész bemutatása, legalábbis van egy a multiba bevezető küldetés. Odáig el kell juss, és után már bármikor nyomhatod." -
Mister_X
nagyúr
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Amúgy: nem jár a játék mellé kézikönyv?
-
bulikavagyok
nagyúr
Én az online követést akartam kipróbálni, de ezt írja: A feloldáshoz teljesítened kell az "online megbízások bemutatása" szekciót. Ezt viszont nem találom..

-
SütiGTi
senior tag
Tegnap pár óra játék után nekem nagyon nagyon tetszik a WD
Ha megvan, hogy vagy merre van a multi akkor szóljatok! 
-
B3ny00
aktív tag
válasz
Donibrasco
üzenetére
Nem ott az online kuldeteseknel tudod kivalasztani mit szeretnél?
-
B3ny00
aktív tag
válasz
Donibrasco
üzenetére
Ense találkoztam még vele

-
Donibrasco
tag
Nem értem,hogy lehet multiba lépni a WD ba? Valaki?
-
gulb
őstag
Nah ki fog Wd vel ma este jatszani? Dobjon egy privit. thx
( meg csak 5%...) -
B3ny00
aktív tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Én még csak a főmenünel vagyok de máris zavar magyar nyelv
, este enis benne vagyok -
bulikavagyok
nagyúr
válasz
B3ny00
üzenetére
Ez jó hír!
Egyébként egy-két esettől eltekintve jól sikerült a magyar fordítás. A játéknak ezzel a részével nincs semmi problémám, a többivel kapcsolatban inkább majd holnap nyilatkozom..
Zjunior :tolhatjuk este, de a multihoz eddig még nem sok közöm van. Kicsit utánaolvasok majd.. -
Zjunior
veterán
2 óra és kenem!

-
B3ny00
aktív tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Nem tudom csak beraktam tölteni és visszamentem dolgozni
! Lassan otthon indulok haza. -
zeus90
aktív tag
Én ma átolvastam egy jó pár értékelést, mivel eléggé érdektelen volt a játék, ezért próbáltam volna magam ráhangolni. (ha már napi 15-ször láttam néha a tv reklámját abban a kemény 1.5 órában amennyit tv-zek)
Nem tűntek meggyőzőnek sajnos, attól függetlenül, hogy 8 pontokat kapott. -
SütiGTi
senior tag
Megjött a futár
remélem kibírom 5ig 
-
Zjunior
veterán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Este tolhatjuk!

-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
Something_
üzenetére
Megjött nekem is, köszi még1szer!

Install előtt volt egy kis update, később írok róla pár sort..
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
Something_
üzenetére
De aljas!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Something_
őstag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
A tiedet csak holnap adom fel

-
oriic
HÁZIGAZDA
-
B3ny00
aktív tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Nem vártam

-
Zjunior
veterán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Igen, meg is kaptam Hgabor89 kollégától, nagyon korrekt, segítőkész!

Sajnos dolgozok, este tudom tolni, az asszony meg őrjöng!

-
legiaap
félisten
Most már játszok egy ideje Forzával és nem tudom ti hogy vagytok vele, de hiányolok pár dolgot:
Kockás zászlót
Gumifal legyen rugalmas ( pl. ausztrál pályán fent a hegyen a fehér gumifal gyakorlitilag fal és nem megy szétvha nekimegyek)
Valami pörgősebb zene játék alatt, mert ez a komoly zene az agyamra megy.
Esős nagydíj
Külsős nézetben egy belső tükör, tudom a jobb joystickel meg lehet nézni de az nem kényelmes. -
bulikavagyok
nagyúr
-
B3ny00
aktív tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Thx , ennyit kockázatok akkor

-
gianni85
veterán
válasz
Petya2900XT
üzenetére
szerintem teljesen ok volt, pont elég volt arra a magyar felirat, hogy ha valamit nem értettem az angol szövegből, akkor el tudtam olvasni.
-
lukirobi
tag
válasz
B3ny00
üzenetére
Letölteni, legalábbis ps4-re (de ez itt is így van szerintem) már le lehetett tegnap este 11 től, viszont még nem lehet elindítani sajna...
Illetve van még külön season pass 6 ezerért..azért rohadjanak meg, hogy a 25 ezres deluxe edition-be nem fért ez bele már...Szerintem nem lesz rajta magyar felirat a store-ban vásárolton, de lehet, hogy lesz, majd kiderül, ha végre el lehet indítani

-
-
Zjunior
veterán
válasz
Petya2900XT
üzenetére
Jaja.
De azért véleményed van
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
Petya2900XT
üzenetére
Ezek szerint Te nem játszottál az AC4-el..

Ott pontosan így van ahogy leírtad... -
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Nem értem a gondolatmeneted...gondoltad,h az összes sub-ot lemagyarosították,de a menü és egyéb apróságot meg úgy hagynak angolul vagy nem értem...

-
Zjunior
veterán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
woow!
Grafika is remélem rendben lesz, na meg a game
-
bulikavagyok
nagyúr
Állítólag full magyar lett a WD!

Gameren írta vki pár perce: "ha átállítod a subtitle magyarra,akkor elkezd töltögetni vagy 5-7 másodpercig és full átáll magyarra az egész,a menü ,minden
" -
legiaap
félisten
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Akár az is, de minél előbb, mert tetszik nagyon.
-
Zjunior
veterán
Wolfival tolja vki??
Köszi bulika!
-
Zjunior
veterán
Azt olvastam most, h lesz a Watch Dogson magyar felirat a One verzión
. -
pzstm
titán
Jó dolog azért ez a silent update. Xbox On-al masina bekapcs, Kinect felismert, én meg csak abból tudtam meg, hogy frissítés történt hogy az external storage életre kelt no meg a build Szám frissebb lett
(csak béta programban résztvevőknek frissült) -
baloghbalint
tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Köszönöm

-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
baloghbalint
üzenetére
Melyik a három legjobb játék???
Kinek mi jön be!? Attól függ leginkább, hogy mi a kedvenc stílusod.Nézz szét itt. -
baloghbalint
tag
még az lenne a kérdésem hogy szerintetek melyik a legjobb három játék rá ?
-
Mister_X
nagyúr
válasz
eastone1
üzenetére
Asszem árban ugyan annyi, maximum egy pici eltérés.
Így belegondolva picit olyan beetetés szaga volt: PS3-on kolbászt csináltak a kerítésből, aztán szóltak, hogy a PS+ "kötelező" lesz PS4-en (már ha akarsz multizni, persze), aztán eddig a PS4-esek nem kaptak lótrágyát sem a PS3-as felhozatalokkal szemben
Na majd 1-1.5 év múlva. -
Zjunior
veterán
válasz
Something_
üzenetére
Ment pü, nem tudtam h kifizetted előre
.
Megvéve! -
Something_
őstag
Van egy felesleges Watchdogs-om, amit sikeresen kifizettem, majd Zjunior kolléga lemondta, így a nyakamon maradt.
Nem szoktam játékokkal kereskedni, csak segíteni másnak beszerezni.Szóval 15k-ba van egy Watchdogs fórumos emberkének. Postázom ma előreutalás után, vagy holnap reggel átvehető Bp-n valahol.
-
Zjunior
veterán
Fifahoz jön wc2014 update ingyen, vagyis aki ultimates annak igen

-
pzstm
titán
válasz
baloghbalint
üzenetére
Pendriveról????? Az olyan 20. századi

Lehet rá streamelni más eszközről, meg van Youtube és Xbox Music is

-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
baloghbalint
üzenetére
Egyenlőre nincs se zene, se film lejátszás pendrive-ról (és esélyes, hogy később sem lesz).
Illetve még csak most fog kijönni egy frissítés amivel külső merevlemezt tudsz rátenni, mert eddig azt sem ismerte fel...
pzstm: Én örülnék neki, ha tudná az mp3-at, pár játék közben jól jönne!
-
gyuribácsi88
addikt
válasz
baloghbalint
üzenetére
-
-
baloghbalint
tag
Sziasztok ma hozzajutottam egy xbox onehoz volt ez előtt több xboxom is de nem nagyon szerettem őket most hogy ezt megszereztem visszatért a lelkesedesem. Lenne pár kérdésem azért. Amit nagyon utaltam az elodokben hogy nem tudott zenét meg filmet lejatszani ezzel most mi a helyzet.Arra gondolok hogy pendrive nedugasaval lehet e zenét hallgatni ?
Köszönöm

-
Ugorjatok mar at ezt
legalabb magunknak ne bizonygassuk! -
legiaap
félisten
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ez biza betonfix 60fps. Most tettük ki mi is a tesztet, mocskos jó játék lett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Robotporszívók
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Synology NAS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen széket vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Playstation 5 lemezes eladó!
- PS5 Pro (2TB) szinte új, garanciás + FC26 kód
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T470,14",HD,i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,Win11
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Gaming OC RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Azóta is hiányzik.

( meg csak 5%...)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Kinek mi jön be!? Attól függ leginkább, hogy mi a kedvenc stílusod.Nézz szét
l.skywalker
IntelKiller7